necromancer خيلي warcarft بازي كردي .نه؟
Printable View
necromancer خيلي warcarft بازي كردي .نه؟
شما بسيار سمجين يه چيزو برام مي فرستي با 90 تا خصوصي پيگيريش ميكني!!!(شوخي!)نقل قول:
سلام
كسي منو هنوز نشناخته؟
دوستان نظرتون چيه هر چند روز مثلا هر هفته يكي از كاربران رو در معرض نقد(نقد نه به اون معني منظور قضاوت يا يه چيزي شبيه اون) بقيه دوستان قرار بديم و به يك جمع بندي راجع بهش برسيم و يه وجه تمايز براش تعيين كنيم؟
يه چيزي مثل صندلي داغ اما بجاي اينكه كاربرا سوال كنند اين دفعه كاربرا نظر بدن!!!
فقط بايد هر كاربر قبلش اعلام آمادگي كنه . تا بهش بر نخوره
اين كار درستي نيست كه كاربر ها رو نقد كنيم . ما كه همديگر رو نديديم.
منم گفتم نقد به اون معني نه چون حق با شماست منظورم اينه كه به جاي اين همه پراكنده گويي بياييم يك نفر رو انتخاب كنيم مثلا فلاني بعد بچه ها بيان نظر بدن كه اين طوريه يا اون طوري و در نهايت وجه تمايزي براش با نظر جمع انتخاب كنيمنقل قول:
نظرتون چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من مخالفم . مگه اينجا دادگاهه . هرچي بگيم ترشحات ذهن ماست . اگه يك چيزي گفتيد طرف ناراحت شد چيكار ميخواهيد بكنيد ؟
سلام
قبولخ اول از من شروع كنيد!
نه نمیشه....نقل قول:
نقل قول:
بهروز جان هدف هم شوخيه وهم جدي .شوخياش كه شوخيه وجدياش رو هم بهش ميگيم تا اگه مشكلي باشه اصلاح كنه.تازه قبلش با طرف هماهنگ ميكنيم .مثلا ميگيم آقا سجاد حاضر ي بيايي پشت ميز نقد ؟
اگه بگه آره تا حدي كه بي احترامي بهش نشه نبايد ناراحت بشه
چه خشن .......خوب نگر چرا مي زني؟:31:نقل قول:
حداقل دليلشو بگو كه چرا نمي گي؟:46:
اره داداش مردشم!نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 تا ليچار هم اضافه ميكردي! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . اخه مگه تو دختري كه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! ولي من با جنبه ام! ...خب بگذريم !
اواتارو كه عمرا عوض نكنم تواگه عكس بهتري از اركيماند داري بده شايد لطف كردم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امضا رو هم تو فكرشم يه كاريش بكنم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
فك كنم چيز جالبي شه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي اون كار يه تايپيك جدي باز كنيد.........فكر كنم بشه عين صندلي داغ
نقل قول:
اگه خواستي عكس امضاتو عوض كني بگو من برات ورش دارم .چون پيچ خوب باز ميكنم:31:
سلام
نفهميدم چي شد
به هر حال با من شروع كنيد
فقط مي تونم بعد از اتمام نقد از خودم دفاع كنم؟
حسابي روت تاثير گزاشته ها! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گير دادي ها حالا فك كن پيچ گوشتينقل قول:
تو دستشه!
سلامنقل قول:
شما زياد عجله نكنيد
اجازه بديد يه سري كليات و روال مشخص بشه بعد....
فعلا كه آقا بهروز مخالفه ايشان از پيشكسوتان هستند نظرشون براي من به شخصه خيلي مهمه از مديران هم كسي نظر نداده حالا كار مي بره .
شما و دوستان لطف كنيد راجع به اصل موضوع نظر بديد موافقيد موافق نيستيد؟ ويا پيشنهادي داريد بفرماييد مثلا كابران چطوري مشخص بشن و.............
سلام
با اصل موافقم
افراد هم با راي كاربران مشخص شند
به شرطي كه خودش قبول كنه.
----------------------------------
هر موقع رضايتها تموم شد ازمن شروع كنيد ( ديگه نمي گم!)
منتظر پيشنهادات دوستان هستيم
ممنون
من موافقم .نقل قول:
منم حاظرم نقد بشم .
من میگم باید کاربر با توجه به محبوبیت - فعال بودن یا نه - جنجالی بودن یا نه - اسپمر بودن یا نهنقل قول:
انتخاب بشه .
من حاظرم باشم .
اما به نظرم ووکمن اگه موافق باشه مناسب ترینه .
بای .
راه را باز کنید که ما اومدیم :27: ( برو کنار بچه :20: )
من شخصا با امین حال می کنم ، تاپیکاشو حرفه ای میده ! فقط کسایی که می دونن چی میگم می دونن ! :31: وقتی رو اعصابش راه میزن بد قاطی می کنه خیلی با حال میشه ! :21: :18: ( نکته : من خودم یکی از کسایی هستم که روی اعصاب ایشون پیاده روی کردم :34: ) :16:
من هستم امتيازا:
پرپست ترين
اسپم زن ترين
هميشه آن ترين(adsl)
كي جرات داره به امين گير بده .آقا از مديرها انتخاب نكنيم .چون ابهتشون زير سوال ميره وبزاريد كارشونو بكنن.
بريد سراغ پروفشنال ها
خوب من پروفشنالم امتيازم دارم:
پرپست ترين
اسپم زن ترين
هميشه آن ترين(adsl)
مدیرم مثل منو شما یه انسان ! بدشم این کی گیر داد؟!؟!؟!؟ :27: مثل اینکه شما داری مشکل درست می کنیا !؟ :31:نقل قول:
به این فک کن که همین امین جان اگه پی سی ورد نبود مثل منو تو بود !:18:
من گیر ندادم ! دادم ؟:18: یا شما داری پاچه خواری می کنی :31:
يكي از امتيازات بزرگ كه بايد داشته باه جنبه ي شوخي وانتقاد است .
حجت توهم مارو كشتي هم توي صندلي داغ هم اينجا.فكر ميكنم اين اقتضاي سنت باشه
در ضمن توي امضات اشتباه لغوي وجود داره .منظورت زمينه است ديگه ؟
منتظر يه شاهكار هنري من در ضمينه بازي ها باشين!
من جنبه دارم جنبمم چسبیده به سقف ، شما خیلی چیزارو جدی گرفتی عزیزنقل قول:
شرمنده که بحث عوش شد
شب خوش :11:
منظورم از جنبه حجت بود .ازش پرسيدم جنبه داري يا نه ؟ كه فكر كنم خودش جواب بده.آره نوه ي گلنقل قول:
من از اسکول بازی هاتم تابلو میشم!!
پیشگوی می کنیم :
تاپیک به Trash می رود
( البته زبونم لال )
ازونایی که فاز منفی میدن خفن!!!!!(شوخی)نقل قول:
فرستادن این تاپیک ها به ترش کار boYiraN بود!!!!یعنی خوراکش بود...جاش خالی
بابا پست...بابا adsl .....من هر وقت پست های شما رو میبینم هم عصبی میشم هم خندم میگیره :5: کم مسخره بازی در بیار پسر!!!!!نقل قول:
نوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کساییکه میان اینجا و اونایی که محبوبیت دارن 24 ساعته اینجا نبودن بلکه سعی کردن پست های مفید بدن و به بقیه کمک کنن و یه چیزی یاد بدن یا یاد بگیرن....نه اینکه بخوان پست هاشونو ببرن بالا..........اگرم به پستات مینازی یه نیگا به پست های Gsm.Aminو...بنداز تا بفهمی من چی میگم......عزیز ادم هر چی پستاش بیشتر میشه سرش پایین تر میشه.....
موفق باشی:5:
نقل قول:
bkm جان
خیلی از پست هاتون که مثل آواتارتون متین و سنگین به نظر میاد خوشم میاد :12:
نمی دونم چند سالتونه ولی آدم فهمیده و آرومی به نظر میاید :40:
من از همین جا وظیفه خودم میدونم از حامد دهقانی عذر خواهی کنم
تا حالا 2-3 بار باهاش بد حرف زدم
شرمنده
این همه آدم اینجا adsl دارن عین خیالشون نیست!!!!نقل قول:
این بار هزارمه میگی adsl داری!!!
منم دارم ولی جز دانلود باهاش کار دیگه ای نمیکنم!!!
کشتی خودتو
آره هر هفته یه کاربرو نقد کنین!!!! خیلی حال میده ! یه چیزی تو مایه های صندلی داغ ولی هجومی!
ته شه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه تو رو خدانقل قول:
تاپيكو ترشيش نكنيد ............اگه يكم صبر و تحمل كنيد و حوصله به خرج بديد چيز جالبي از آب در مياد
اجازه بديد يكي از مديران نظرشو بگه كه با كليت موافقه يا نه
بعد هم قوانين تاپيك بايد تنظيم شه
شما فقط پيشنهاد بديد نه اينكه تاپيكو ترشي كنيد
ممنون
پايان
اين لطف شمايه و چون خودتون متين هستيد من رو هم اينطوري ميبينيد .سنم از 20 بالاتر و از 30 پايين تره .ولي فكر ميكنم به اندازه ي يك آدم 60 ساله عمر كردم و بسيا ر زياد شوخي ميكنم .نقل قول:
بازم از دوستان شرمنده كه بحثو عوض كردم
نقل قول:
راست ميگيد . حيف اين تاپيك كه به ترش بره.به يكي از مديران خصوصي پيام بده و نظرشونو بپرسين . ويك نفر هم مدير تاپيك باشه تا نظارت كنه و به كسي بي احترامي نشه و خداي نكرده جنگ ونزاع راه نيفته .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vbmenu_register("postmenu_1266984", true);
چرا ديگه نيومدي ؟ اين صحبت هاي من ودوستان شوخي بود تا جنبتو تست كنيم .ناراحت نشي
به نظر من ادامه دادن تاپیک زیاد جالب نیست
__________تاپیک رو دیگه بالا نیارید