سلام.
من اين codec رو مدت هاست كه روي گوشيم نصب كردم. عالي كار مي كنه ولي بعضي فايل ها رو ارور ميده نمي دونم چرا!
Printable View
سلام.
من اين codec رو مدت هاست كه روي گوشيم نصب كردم. عالي كار مي كنه ولي بعضي فايل ها رو ارور ميده نمي دونم چرا!
این کلوپ اینقدر بازدید داره و اینجاست چرا روی صدر تایپیک ها نمیاد نمیدونم؟؟؟؟
منم 6600 دارم قابم هم مشکیه کامله خیلی توپه
برای اینکه همه زنگهای mp3 رو بخونه حتما باید mp3 واقعی باشن نه mpeg یا mp3 pro اینا اجرا نمیشن سعی کنید برای mp3 هاتون title هم بزارید بعد مطمئن باشید همشون اجرا میشن
ترفند جالبی بود سعید جان
ممنون
آره من خودم برا خودم هم که زنگ درست میکنم یا حتی وقتی دانلود میکنم اول با برنامه هایی مثل jet audio تبدیل به mp3 128 bit میکنم و بعد براش title میزارم بعد میریزم رو 6600 عزیز و حتما اجرا میشه فقط تنها مشکلی که هست اینه که تکرار نمیشه یعنی بعد از اولین زنگ ، زنگ اورجینال نوکیا اجرا میشه
6600 خداي گوشيه و فكر نكنم شركت نوكيا هم به اندازه من نرم افزار واسش داشته باشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظور ؟؟؟؟؟:21:نقل قول:
عزیز برنامه های خوب داری رو کن بزار اینجا بقیه هم استفاده کنند
من که کلی برنامه فقط تو اینترنت پیدا کردم و استفاده کردم لازم نیست کسی واسه فروش تبلیغ کنه یه کم جستجو کنید هر چی دوست دارین پیدا میکنین
شرمنده دو تا شد
ولی خوب حرف واسه گفتن زیاده
راستی قرار قابهای مورد علاقتون رو بگید من منتظرم
من گفتم تمام مشکی دارم خیلی نازه ولی دیروز یه قرمز خوش رنگشو دیدم خیلی جیگر بود ولی بازم اینقدر به این علاقه دارم که نتونستم ازش بگذرم
اگر کسی طریقه اتصال به اینترنت با بلوتوث رو پیدا کرد ممنون میشم به منم بده
هر چی برنامه برای نوکیا بخصوص 6600 خواستی، می تونی از آدرس زیر بگیری.نقل قول:
امیدوارم به عنوان تبلیغ بهش نگاه نکنید که اصلا احتیاجی به تبلیغ برای این آدرس ندارم!!! فقط یک راهنمایی هست.
رامین :11:کد:http://sarnet.mihanblog.com
یه برنامه خوب و عالی اگه کسی داره همه میدونید 66 گزینه آفلاین نداره من هر چی گشتم پیدا نکردم یه برنامه بود به اسم سیستم تولز که کرک نشده بود و از کار افتاده و لی خیلی برنامه جالبیه اگه کسی نمونه این برنامه رو داره بزاره لینکشو که استفاده ببریم
در مورد قاب تمام مشکی و قرمز اسپرت به نظرم خیلی جلب توجه و همین طور خوش رنگه
با این مشگل شما حل میشهنقل قول:
کد:http://tinyurl.com/29s94z
برنامه ای به نام Flight Mode برای گوشی های نوکیا وجود نداره!!! این همون برنامه System Tools (اتفاقا نسخه قدیمی) هست که این دوستان به این اسم تو سایتشون گذاشتن که البته اگه فایل رو بگیری، می بینی که همون System Tools هست. من نسخه جدیدتری از اون رو دارم که روی گوشی خودم کار می کرد ولی خیلی ها هم می گفتن که روی گوشیشون کار نمی کنه. در هر حال... تا حالا که هیچ برنامه دیگه ای توی این زمینه نیامده.نقل قول:
رامین
سلام من 6600 ندارم ولی میخوام بخرم راهنمایی
بلوتوث داره
رم خور است (حافظه جانبی)
mms داره
در خود بنگر هر آنچه هستی که تویی
بله هست.نقل قول:
گوشی قدیمی برای چی می خوای بخری؟ اصلا ارزشش رو نداره. من بهت 6300 رو پیشنهاد می کنم.
چی حاجی ؟ کلوپه 6600 هسا ؟نقل قول:
داره داداش همش رو داره
در ضمن دوستانی که میگن گوشی قدیمی چرا میخری حواسشون به قیمتش هم باشه واقعا 6600 خودش رو اثبات کرده با قیمت پایین میشه کلی امکانات داشت
مثلا میشه بگید فرق n70 و n73 چقدر زیاده که اینقدر تفاوت قیمت دارن واقعا من اگه اینقدر میتونستم هزینه بدم برا گوشی بازم n73 نمیخریدم اینهمه گوشیهای با حال هست
این رو میگفتم که من خودم چون نمیتونستم گوشی گرون قیمت بخرم خیلی گشتم و آخر سر بهترین گزینه رو 6600 دیدم چون هم قیمتش خوببود هم امکاناتی داشت که من راضی میشدم و الان که مدتهاست دارمش بازم راضیم اگه هم زمانی بخوام گوشی جدید بخرم بازهم به این گزینه ها توجه میکنم نه برای کلاس گذاشتن یا پز دادن
واقعا آدم حال میکنه همچین افراد باحالی داریم ایول به 66دارا ایول به خودمون
هر کی میگه خوب نیست خیلی بی انصافه اتفاقا هر چی گوشی جدید میزاره تو جیبش
یه چیزی نوکیا6600 میگن سرعتش خیلی خیلی پایینه
من خودم سونی اریکسون510 داشتم از اون هم پایینه
و اگر بخواین با نوکیاهای د مقایسه کنید سرعتشو میگم بی رودر بایسی 6600 چقدر پایینه
اره 6600 سرعتش خیلی پاینه..
یه چیزی بی تعصب ... تو اون رده گوشی هیچی سرعتش مثل 6630 نمیشه
ولی بازم 66سالار بدون تعصب میدونی چرا چون من تا الان خیلی باهاش حال کردم هر نوع برنامه ای بگی نصب کردم در کل گوشیه خوبیه همه چیز داره از سخت افزار تا نرم افزار بدون کم کاسته دوربینش نسبت به موقع خودش که هنوز گوشی های دوربین دار زیاد نیومده بود تو بازار شاخ بود
سلام
خسته نباشید اگه میشه لطف کنید طریقه اتصال 6600 را با برنامه pc suite را از طریق بلوتوس بگید متشکرم لطفا فارسی باشه و کاملا دقیق باشه چون من هرکاری کردم نشد............
ممنونم فقط سریع ..................
راستی 6600 کابل usb داره یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟چنده قیمتش از کجا گیر میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر به زیر گوشی نگاه کنی میبینی که جای کابل را ندارهنقل قول:
نتیجه :کابل USB نداره :31:
کی کابل استفاده میکنه میخوای رم ریدر بخر کارت سریعتر راه میفته اگه باسه انتقال فایلها میخوای
6600 يه چيز ديگه هست
دوستان بیان برنامه های خوبی که روی گوشیش نصب کردند و کامل و کرک شده اس معرفی کنن یا برنامه های خوبی که سراغ دارن پیشنهاد بدن
کاملا درستهنقل قول:
قیمتش هم حدود 6 یا 7 هزارتمن
قیمت 6600 دز حال حاضر تو بازار چنده؟
به نظر شما 6600 بخرم یا نه؟
سلام
مشكل: الان 2 روزه بلوتوثش از كار افتاده يعني روشن يه خاموش ميشه ولي هيچ گوشي اونو نميشناسه و نه ميشه بلوتوث كرد و نه ميشه بلوتوث گرفت
يه سوال هم داشتم ميخواستم تنظيمش را اوريجنال كاخانه اي كنم ولي نميشه
كد قفل گوشي رو ميخواد من نميدونم چيه 0000 را هم زدم نشد چجوري ميشه كدش را عوض كرد
خيلي ممنون منتظر جوابتان ميمونم
اگر عوضش نكرده باشي 12345 جواب ميده.نقل قول:
چه برنامه های توپی رو 66 شما نصبه
66دارا بیان بگن برنامه های توپی که روی گوشیتون نصب کردید فکر میکنید به درد بقیه هم میخوره بیان اعلام کنید
به احتمال 99 درصد ویروس گرفتهنقل قول:
همون طور که دوستمون گفت اگر عوضش نکرده باشی12345 هست
اگر م که عوضش کردی وبعد فراموشش کردی باید فرمتش کنی که بعد از فرمت هم 100 مشکل بولوتثش حل میشه
[quote=محمد نامدار;1299353]من هم 66 دارم
آخر گوشیه
با یک سری برنامه که نصب کردم از n95 , n73 هم بهتر شده
فقط چند وقتیه اکثرا ارور میده
app close
یا
app close main
حالا نمی دونم برای برنامه خاصیه یا نه
سلام من هم دقيقا اين مشكلو دارم به اضافه اينكه گاهي پيام ميده:
wmadec closed كه من بايد ok كنم قبلا هم اينطوري نبود چند تا برنامه كه رو گوشي ريختم پيش اومد
ولي الان كه پاكشون كردم بازم هست لطفا كمك كنيد؟
سلام من اين مشكلو دارم كه گاهي پيام ميده:
app closed wmadec و app closed Ncnlist كه من بايد ok كنم قبلا هم اينطوري نبود چند تا برنامه كه رو گوشي ريختم پيش اومد</p>ولي الان كه پاكشون كردم بازم هست لطفا كمك كنيد؟
تینا با نام محمد یه بار بگی فکر کنم جواب میگیری از برنامه ای که نصب کردی احتمال قوی از اون ولی اینکه دقیق بگم چیه نمیتونم
و اینکه بقیه میگن به گوشیتو گوشکوب مگه تو به حرف مردم زنده ای
چندتا از بهترینهای اونها رو که روی گوشیم دارم به نظر من اینهاست:نقل قول:
Smart Settings
Answering Machine
Voice Call MAster
Alarm manager
FileMan
Power Dictaphone
PMD
PhotoRite
BarCoder
ETI CamCorder 2
Draw SmS
Reminder
PV Player
App Man
SyS Man
Novii Remote
...
همه این برنامهها هم Cr@ck هستند.
به نظر من هم گل گفتی رامین جان این برنامه هایی که معرفی کردی از بهترین و کاملترین و همچینین ضروریترین برنامه هاست ممنون ازت دوستان دیگه نیستند منعرفی کنند