یعنی Brightness یکسان نیست؟همشونو رو 100% و Lightsensor Maximum .ولی خوب N73 شدیدتره.نقل قول:
Printable View
یعنی Brightness یکسان نیست؟همشونو رو 100% و Lightsensor Maximum .ولی خوب N73 شدیدتره.نقل قول:
دوست من منظور من این بود که یک سری از دوستان زاویه دیدو اینارو خیلی تکیه کرده بودندوLCD Quality را همون Pixel کیفیت تصویر رنگ ها قرار دادم.اکر منظور سوال کننده همه اینها با هم بوده که من متوجه نشدم ببخشید.:11: :10:نقل قول:
البته سوء تفاهم نشه منظور من این بود که در شرایط یکسان مقایسه صورت بگیره چون" من یکبار دو تا تلویزیون رو که یکی سونی بود و یکی توشیبا تو ویترین مغازه دیدم کیفیت توشیبا بدجوری بهتر بود از مغازه داره پرسیدم گفت: تنظیم روشنایی اون رو تو بالاترین حالت گزاشتم تا مشتری رو جلب کنه"نقل قول:
الته منظور اصلی من اینه که اصلا مهم نیست که کدوم یکی آخر تونظر سنجی اول میشه مهم اینه که ما بفهمیم چرا مثلا P990 تو نور شدید کیفیتش کم میشه ؟نقل قول:
چرا رنگها توی n73 روشنتر و گرمتراز حالت واقعی نمایش داده میشه؟
و...
چرا تو همه نظر سنجیها مقیسه بین سونی و نوکیا انجام میشه؟ (البته یه وقت فکر نکنین برای اینه که بحث داغتر بشه و افرادبیشتری شرکت کنند)
منم خیلی دوست دارم بدونم چرا اینقدر نور عکساشو شدید می کنه که بهضی وقتها Blue خیلی محسوسه تو Screen.
Eagle eye جان واقعا ممنون كارت عالي بود
خوب دوستان با اين توضيحاتي كه دوست عزيزمون دادن فكر ميكنم p990 بهتره
ولي من دارم ميبينم كه n73 الان 14 تا وبعدش پي 990 داراي 12 و بعد كا800 با 5 راي است ولي در حال حاضر اسباط شده كه پي 990 بهتره
اينجاست كه بايد مچ افرادي كه از روي تعصب نظر ميدن رو گرفت.حالا هي بگيد ان 73.مني كه مثلا پي 990 رو انتخاب ميكنم خوب ميدونم كه از اون دو بهتره.نه مثل بعضيها تعصبانه.وگرنه بايد به كا800 راي ميدادم كه گوشي خودمه.حيف كه امكان ديدن افراد نظرسنجي بسته.
سلام دوستان با توجه به این جمله ای که من گفتم من حدودن 1 هفته k800 و 1 ماه n73 و 1 ماه p990 دستم بوده و در حال حاضر پی 990 دارم نخواستم فکر کنید که من از روی تعصب به این رای دادم خواستم خودتون به نتیجه برسید که ظاهرا بدون طرفداری من به نتیجه رسیدید
بله منم از همون روز اول گفتم P990 واقعا شفاف ترین Lcd رو توی این 3 تا مدل داره ....
ادم توی اینجور مسایل که نباید از روی تعصب حرف بزنه
دوستان اصلا کسی میدونه بالا ترین کیفیت صفحه ( چه در مانیتور و هر صفحه دیگری) چند پیکسلی میخوایم با موبایل ها مقایسه کنیم
نوكيا N800بدونه رقيب هستش هر چند از n93iهم نبايد براحتي گذشت!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
چه عکس کره ای . قلبم به تپش افتاد . امروز شنیدم مخابرات رجیستر و از صفحه ی روزگار حذف کرده . اگه خبر درست باشه اولین نفری که ان 800 می خره منم . لطفا آخرین اخبار ان 800 را با من هم در میون بذارید.
بابا n800 عمق رنگش 65 هزار رنگه که در برابر 16 میلیون رنگه htc shift حرفی واسه گفتن نداره. هر چند فعلا هیچ کدومشون به مرحله تولید نرسیدن.
البته بحث به هپروت کشیده شده ولی این دم آخریه ....نقل قول:
بله درسته عمق رنگش 65 هزار رنگ . میگن ماله کاهش مصرف باطریه چون این گوشی مخصوص اینترنت هست نه مولتی مدیا .
می گم یه عکس از این گوشی که می گین میشه بذارین ؟
اون گوشی که شما می گین رو نمی دونم ولی n800 تولید شده و به فروش هم رسیده 399 دلار یا یورو دقیق نمی دونم . سایت gsmarina هم اصلا چیزی ننوشته ولی خود سایت نوکیا n800 و 770 رو معرفی کرده آپدیتهاشم گذاشته در قسمت انجمن هاشم رفتم دیدم چند نفر n800 داشتن. در ضمن در قسمت shop هم شما می تونین این گوشی را بخرین .
واسه اینکه n800 اصلا گوشی نیست. چون اگه گوشی بود شک نکن تو gsmarena در موردش مینوشتن.نقل قول:
اینم عکس HTC SHIFT
ویندوز ویستا رو داشته باشید !!!
- 1GB RAM
- 30 GB HDD drive
- 1.2 GHz VIA CPU
بابا به این هم نمی گن گوشی می گن لپ تابچه . قیمتش رو 2 - 3 ملیونه نه ؟
د نشد اینجا رو نگاه کن :نقل قول:
واسه اینکه n800 اصلا گوشی نیست. چون اگه گوشی بود شک نکن تو gsmarena در موردش مینوشتن.
تازه دوتا سیم کارت و مموری می خوره = گوشی هست.
تمام مشخصاتش رو خوندم. حالا دیگه مطمئن شدم که گوشی نیست. اسمش رو نگاه کن : Nokia N800 Internet Tablet
تو از کجا میدونی دوتا سیم کارت میخوره ؟ کجا نوشته بود ؟
نعععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععععععععععع ع
آخه چرا ؟ چرا ؟ برای چی این نره قول یه سیم کارت نمی خوره .
دو تا مموری می خوره و 0 تا سیم کارت .نقل قول:
تازه دوتا سیم کارت و مموری می خوره = گوشی هست.
دوستان یاد قضیه ی مار و شیلنگ همسایه اوفتادم .
کسی گوشی دیگه ای تاچ اسکیرین با سیستم عامل لینوکس سراغ نداره ؟ ما که رسیدیم ته خط.
سلام دوستان دوباره داره موضوع به جاهای دیگه کشیده میشه این گوشی ان 800 چه ربطی به این سه گوشی داره من نمیگم اشکالی داره به موضوع های دیگه کشیده بشه ولی نه در صورتی عمیق باشه که موضوع اصلی فراموش بشه لطفا مراعات کنید
Motorola A728نقل قول:
Motorola A1200
Motorola ROKR E2
دوست عزیز شما هم لطف کن قوانین را رعایت کن
دوست من آقاي علي خودت ميگي بين همه گوشي ها بياين بحث كنيم اون وقت توي اون پست ديگه ميگي چرا قوانين رو رعايت نميكنين!!؟؟ بعدش ميگي n800چه ربطي به اين سه تا داره!نقل قول:
تكليف مارو مشخص كن چي كنيم!
اينم چندتا عكس ديگه از n800
The N800 Internet Tablet is a portable multimedia device based on the Internet Tablet OS 2007 (the Nokia's desktop Linux based OS code-named Maemo). It would measure 144/75/13 mm and would weigh 206 g. The N800 would be equipped with a 65K wide screen touchscreen TFT display with a resolution of 800x480 pixels and would have 128MB ROM and 256MB flash memory expandable with the two integrated memory slots. The N800 won't have a phone hardware but some attractive features include stereo speakers, VOIP calls with an integrated webcam, fullscreen QWERTY keyboard and various connectivity options. The Nokia N800 is commercially available immediat?lly in the United States and in selected markets in Europe at estimated retail price of 399 EUR/USD.
خوبه n800 باهاله
مثل 7710 ميمونه
دوست عزیز من تو این پست گفتم با موبایل مقایسه کنیم و موبایل هم دستگاهی است که بهش سیم کارت می خوره و این n800 بهش سیم کارت نمی خوره پس موبایل نیست پس با این حساب موضوع خیلی از مبحث اصلی پرت میشه ولی وقتی من میگم بالاترین کیفیت مانیتور رو بگین تا با موبایل مقایسه کنیم علاوه بر این که من کلمه موبایل را آوردم منظورم این بود که بین این سه گوشی مقایسه کنین به هر حال من سعی نکردم موضوع رو پرت کنمنقل قول:
اینم توضیح کامل برای علاقه مندان n800
البته جاش اینجا نیست ولی حالا که بحثش داغ بود گفتم شاید به درد کسی خورد.
خصوصیات کلیدی
o صفحه نمایش پهن با دقت تفکیک پذیری یا وضوح بالا.
- بر روی صفحهء (Tablet) اینترنت قابل حمل، به وب دسترسی داشته باشید.
o اپرا 8 (Opera 8).
o فلش 7 (Flash 7).
o دارای قابلیت تماس گیری اینترنتی با دوربین وب مجتمع شده در درونش.
- قابلیت برقراری ارتباطات اینترنتی.
o قابلیت پیام دهی لحظه ای - سریع(Instant Messaging) .
o دارای قابلیت استفاده از پست الکترونیک (ایمیل).
o دارای صفحه نمایش انگشتی با صفحهء کامل.
o دارای بلندگوهای استریوی با کیفیت بالا.
- قابلیت دسترسی به رسانه اینترنت در خانه و در حال حرکت.
o دارای پخش کنندهء رسانه.
o دارای معماری UPnP(Universal Plug and Play).
o دارای حافظه انبوه قابل توسعه.
سیستم عامل
o دارای مرورگر وب (اپرا 8) با پخش کنندهء فلش (نسخه 7).
- دارای سیستم عامل خاص صفحه اینترنت با ویرایش 2007
- دارای کاربردهای کلیدی (کاربردهای اضافی قابل دسترس و آماده میباشند).
o دارای قابلیت تماس گیری از طریق اینترنت همراه با تصویر (Video).
o دارای قابلیت پیام دهی لحظه ای – سریع .
o دارای پست الکترونیکی (ایمیل).
o دارای پخش کنندهء رسانه.
o دارای رادیوی اینترنتی .
o دارای قابلیت خواندن تغذیه RSS(RSS Feed Reader).
o دارای قابلیت اتصال اتوماتیک به نقاط مخصوص Wi-Fi یا از طریق تلفن سازگار با بلوتوث.
- دارای قابلیت اتصال
o دارای قابلیت بزرگنمایی، صفحه کامل، و تابعیت گسترهء تصویر (Panning Functionality).
- دارای توابع نمایش
o دارای نصب کنندهء برنامه کاربردی
- دارای ابزارهای کمکی و سودمند
o دارای رویت کنندهء فایلهای با فرمت Pdf.
o دارای قابلیت رسم.
o دارای مدیر فایل.
o دارای قابلیت گرفتن نسخهء پشتیبان (Backup) / برگرداندن (Restore).
o دارای رویت کنندهء تصویر.
o دارای قابلیت یادداشت برداری.
o دارای ماشین حساب.
روشهای ورود اطلاعات
o دارای صفحه کلید انگشتی تمام صفحه ای.
o دارای صفحه کلید روی صفحه.
o دارای قابلیت شناسایی دستخط.
اندازه (سایز)
o حجم : 137 سی سی.
o وزن : 206 گرم .
o ابعاد : (18/)13 * 144 * 75 میلی متر.
رنگ
· دارای روکش رویی نقره ای و پشت مشکی مات.
صفحه نمایش
· دارای صفحه نمایش لمسی با دقت تفکیک پذیری بالا (480 * 800) پیکسل با قابلیت نمایش 536/65 رنگ.
حافظه
· دارای 128 مگا بایت RAM.
· مخزن: دارای 256 مگابایت فلش (Flash)، 128 MiniSD با توسعه دهنده (Extender) که در بسته فروش شامل شده است.
· دارای 2 شکافه کارت حافظه داخلی، سازگار با SD، MicroSD، MiniSD، MMC، RS-MMC. سازگار با کارتهای تا 2 گیگابایت. قابل پیکره بندی تا 4 گیگا بایت.
شکل و تابع
- دارای بلندگوهای استریو با کیفیت بالا و میکروفون حساس.
دارای صفحه نمایش با صفحه پهن با دقت تفکیک پذیری بالا.
دارای پایهء میز مجتمع شده برای استفاده بر روی میز.- دارای کلیدهای ارگونومی برای بکارگیری اینترنت.
فرمتهای فایل پشتیبانی شده
- صوتی: AAC، AMR، MP2، MP3، RA (صوت واقعی – Real Audio)، WAV، WMA.
تصویری: BMP، GIF، ICO، JPEG، PNG، TIFF، SVG-tiny.
ویدیویی: 3GP، AVI، H.263، MPEG-1، MPEG-4، RV (ویدیوی واقعی – Real Video).- لیست پخش رادیویی اینترنتی: M3U، PLS.
اتصال
- <WLAN: 802.11b/g
مشخصات بلوتوث: 0/2 برای اتصال اینترنتی و انتقال فایل از طریق تلفن.
پروفایلهایی که پشتیبانی میشوند: شبکه گذاری Dial-up، انتقال فایل، دسترسی ژنریک، دسترسی SIM، پروفایل Object Push، پروفایل میانجی یا رابط انسانی، و پروفایل پورت یا درگاه سری یا سریال.- دارای مد یا حالت وسیلهء با سرعت بالای USB 2.0 برای اتصال کامپیوتر شخصی.
محتویات بستهء فروش
- صفحهء اینترنتی نوکیا N800(RX-34).
قلم اضافی (Extra Stylus).
باتری (BL-5L).
کارت MiniSD 128 مگابایتی با توسعه دهنده (Extender)(MU-17).
هدست استریو (HS-48).
شارژر سفری (AC-4).
کیف جیبی (CP-136).
کابل دیتا (DKE-2).
راهنمای شروع سریع.- نکات ایمنی، شرایط ضمانت، دیگر اطلاعات محصول.
زبان
رابط کاربر به زبانهای : انگلیسی بریتانیایی، فرانسوی، آلمانی، ایتالیایی، اسپانیایی، انگلیسی آمریکایی، پرتقالی برزیلی، فرانسوی کانادایی، اسپانیایی آمریکای لاتین، دانمارکی، سوئدی، فنلاندی، روسی، هلندی، نروژی، پرتقالی.
راهنمای کاربر به زبانهای : انگلیسی بریتانیایی، فرانسوی، آلمانی، ایتالیایی، اسپانیایی، انگلیسی آمریکایی، پرتقالی برزیلی، فرانسوی کانادایی، اسپانیایی آمریکای لاتین، دانمارکی، سوئدی، فنلاندی، روسی، هلندی، نروژی، پرتقالی، عربی.
بچه ها کیگم اگه همین جوری ادامه بدین فردا وارد بحث سیاسی میشیم و میگیم بوش چه کار کرده و .....
نتیجه آرا: تا به حال n73 با 17 و پی990 با 12و کا 800 با 8 رای البته لازم به ذکر است کا 800 سعود بسیار خوبی داشته در حالی که دو گوشی دیگر در جای خود قفل کرده اند