با این برنامه webcam چطوری باید کار کرد ؟
ما که نفهمیدیم
دوستان یه توضیحی بدن لطفا
با این برنامه webcam چطوری باید کار کرد ؟
ما که نفهمیدیم
دوستان یه توضیحی بدن لطفا
کسی نرم افزار مخفی کردن فایل ها (Hidden) رو نداره . لطف می کنین اگه بذارین . :19:
عجب جواب من رو دادید!نقل قول:
دستتون درد نکنه!!!
[
TV_CONTROL.JAR
با سلام به همه. می خواستم بگم این برنامه برای کنترل تلویزیون از طریق مادون قرمز گوشی نیست! باور ندارید؟ این ترجمه منوهای برنامه ریموت تلویزیونه (عجب خیالی!) من اینطور برداشت کردم که این برناه برای دریافت کانال های تلویزیونی آن هم روسی!! از اینترنت روی موبایله. من با برنامه بابیلون این کارو کردم. حالا اگه شما میگید من در اشتباهم فقط عنوان منوها رو بخونید.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
**بابیلون را دانلود کنید BABYLON
*توجه: ترجمه ها رو از سمت چپ بخونید:
عنوان پنجره شروع اصلی:
нАстройки تنظیم-نصب
عنوان بالای محل درج شماره:коррЕкция مجموعه времени موقت-یکای زمانی
{××نکته: با کلید ستاره * می توانید مقدار را تغییر دهید و در قسمت های دیگر 0 برای دیدن ساعت و # برای خروج است××}
وقتی که جوی استیک گوشی را دست نزده اید، زیر محل درج شماره علاوه بر ساعت گوشی دارید:ЭАГРУЗКکار، بار
اگر جوی استیک را حرکت دهید بجای بالا پیغام زیر ظاهر می شود:не نه-نیست GMT زمان گرینویچ загрузка کار-بار
می توانید تیک گزینه زیر را بزنید:эвук صوت-صدا в در داخل-توی-به سمت концеپایان-پایانه загрузки بار-کار
دو دکمه با نام های زیر را می توانید بزنید:готово آماده-حاضر-ساخته شده
Отменаتبادل-مبادله
دکمه (آماده) را می زنیم:
پیغام خطا:
телепрограмма ارتباط неنیست،وجود ندارد загруженаفعال
ВЫБРИТЕ انتخاب کن загрузить تعویض، جابجا کردن
Вدر،داخل МЕНЮ منو
حالا جوی استیک را فشار می دهیم و منوی اصلی ظاهر می شود:
ГЛАВНОЕ اصلی МЕНЮ منو
هفت گزینه داریم (عمدا شماره گذاشتم):1=КАНАЛЫ کانال
2=ПОИСК جستجو
3=загрузить تعویض، جابجا کردن
4=ВЫБОР گزینش،انتخاب КАНАЛОВ کانال
5=НАСТРОЙКИ تنظیم-نصب
6=О درباره ПРОГРАММЕبرنامه
7=ВЫХОД خروج
گزینه های اول و دوم که توی گوشی من کار نمی کردند. گزینه سوم به اینترنت وصل میشه و آخرش پیام:ЗАПУСКراه انداز-محرک
واما گزینه چهارم:پنجره انتخاب کانال باز می شه و لیستی از کانال ها رو نشون می ده.
مثال: MTV-RUSSIA
این بار سه تا دکمه در انتهای گزینه ها داریم:
готово آماده-حاضر-ساخته شده
загрузить تعویض، جابجا کردن
Отменаتبادل-مبادله
دیگه نیازی نیست بگم نتیجه زدن این دکمه ها چیه! همون اتفاقات قبل تکرار میشه. :13:
لطفا نحوه نصب اينها با كابل يو اس بي را هم توضيح دهيد؟ (Z530i)
من فايل ها را در پوشه Other كپي مي كنم ولي چطور بايد از گگوشي اجراش كنم؟نقل قول:
تو گوشی وارد Other شو و روی فایل برو و Install رو بزن.:5:نقل قول:
برنامه ي عالي براي سوني اريكسون كه مي توانيد به راحتي اس ام اس هاي خود را تبديل به فايل هاي تكست كنيد
البته شرمنده روی سونی های uiq.v3 فقط نصب میشه.کد:http://www.irmob.info/uc/pesareshikamo/UIQv3/app/MessageStorerv1.01UIQv3.0.rar
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هاااااااااااااااا
انگار راست می گین . ولی چند تا نکته هست .
اولا فایل های pdf خیلی سنگین هستند . روی کامپیوتر شما خودتون امتحان کنید ببینید چه وضعیه ؟ همون برنامه هایی که برای سیمبین هست جونشون بالا می یاد تا یه فایلو نشون بدند.
دوما قبلا هم از این برنامه نمایش pdf برای جاوا توی همین فروم معرفی شده بود ولی هیچ کس حتی نتونست برنامه رو اجرا کنه. و تمام برنامه های عرضه شده در این ضمینه برای جاوا صرفا پروژه یک دانشجو یا مختص به گوشی خاصی بوده.
سوما خواندن یک برگ از pdf در موبایل = 25 صدم نمره ی چشم بالا رفتن :27:
موفق باشین.:40:
دستت درد نکنه بیلچه جون! ولی نرم افزار دومی که این سایته گذاشته من نسخه 2005 اش را دارم
فوق العاده عالیه و خیلی خوب کار میکنه.شاید این هم همونجوری باشه.
حالا این برنامه رو از کجا میشه دانلود کرد؟نقل قول:
لطفا لینک دانلودشو بگید شاید من بتونم سر در بیارم که چیه!(اخه من رشته تحصیلیم زبان روسیه!)
خب شما که داری آپلود کن ما هم استفاده کنیم.:5:نقل قول:
یه پلیر رو بذارین مه قرمت mp4 رو پخش کنه یا ASF
برنامه کنترل تلویزیون انگلیسیش کسی داره؟
سلام
من حدودا یکسال پیش اسم این برنامه رو شنیدم خیلی هم دنبالش گشتم.........
که بالاخره تو یه سایت لهستانی پیدا کردم.........
این برنامه المانیه........اگر کسی میتونه منو این برنامه رو ترجمه کنه(با گوگل میشه ولی من وقت ندارم)
و همچنین ببینه این برنامه تریاله و اگه هست کرکش کنه.......
اینم مشخصات برنامه که من یکسال پیش بدست اورده بودم....
ارسال Sms چهارصد کارکتری به کمک Zip Sms
تاكنون كاربران تلفنهمراه امكان ارسال حداكثر 160 علامت و حروف الفبا از طريق پيام كوتاه SMS را داشتند ولي از اين پس به كمك يك نرمافزار با نام Zip SMS كه توسط دو دانشجوي آلماني به نامهاي راينش Reinsch و دين Dinh نوشته شده تا 400 علامت و حروف الفبا را ميتوان به راحتي براي مخاطبين ارسال كرد.
اين دو دانشجو به كمك روش فشردهسازي اطلاعات, توانستند تا 400 حروف الفبا را به صورت پيام «SMS» براي دوستان خود بفرستند. فشردهسازي اطلاعات در كامپيوترهاي شخصي به كمك نرمافزارهاي موجود در بازار امروز كاري بس ساده است ولي اين عمل حداقل در اكثر موبايلهاي موجود آسان به نظر نميرسد, زيرا با وجود حجم حافظه بسيار پايين موبايلهاي امروزي در مقايسه با كامپيوترهاي موجود و نياز شديد اجراي برنامههاي فشردهسازي اطلاعات (Zip) به حافظهاي با حجم بالا, عمل فشردهسازي اطلاعات مشكل ميشود.
اين دو دانشجو به كمك روش PPM عمل محاسبات فشردهسازي را كه معمولاً تا 20 مگابايت حافظه نياز دارد با تغييراتي آن را به 400 كيلوبايت رساندند. سيستم «PPM» حروف تكراري را شناسايي و از ارسال همه آنها جلوگيري كرده و به وسيله كد اطلاعات را به مقصد ارسال ميكند و در صفحه نمايشگر گيرنده پيام مجدداًتمام اطلاعات نشان داده ميشود.
برنامه «Zip SMS» كه برمبناي زبان جاوا (Java) نگاشته شده است عمل ميكند.
در هر حال گيرنده پيام 400 حرفي نيز بايد مجهز به برنامه «Zip SMS» باشد تا توانايي دريافت كامل اطلاعات را داشته باشد و در غير اين صورت دريافتكننده «SMS» تنها علامتهاي نامفهومي را در صحنه نمايشگر تلفنهمراه خود خواهد ديد.
اينجا ليست گوشي هايي که ZIP SMS روي اونها با موفقيت جواب داده رو ببينيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سایتشون: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرجع خبر روزنامه آسيا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و وبسايت خبری ZDNET: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک خود برنامه:
برنامه برای انتقال اس ام اس از کامپیتر به موب هست ؟
من با pc suite منتقل میکردم !!!نقل قول:
روشش رو یادم رفته ولی خیلی سخت نبود !
اس ام اس رو راحت تایپ میکردم و فکر کنم بعدش هم یه copy & paste !
این اس ام اس زیپ باید روی هر دو گوشی باشه وگرنه هیچ فایده ای نداره
آقایون من KD player رو دانلود کردم ازهمین فروم . آهنگو پخش میکنه ولی صداش در نمیاد. گوشیم k800
این هم برنامه Mobile Zip
با دانلود منیجر بگیرید!
salam.man taze gooshi gereftam.gooshim L7 e.
tozihati ro ke raje be nasbe narm afzar too gooshihaye java dade boodid ro khoondam
vali har kari kardam natoonestam narm afzari ro nasb konam
aslan in file ba pasvande jar ro kojaye gooshi bayad paste kard
vaghti man narm afzari ro ke be soorate rar hast baz mikonam toosh ye file ba pasvand jar hast ke oon ham be soorate rar hastesh
hala chi kar bayad bokonam
yani bayad oon file ro too kojaye gooshi extract konam
mamnoon
salam.man taze gooshi gereftam.gooshim L7 e.
tozihati ro ke raje be nasbe narm afzar too gooshihaye java dade boodid ro khoondam
vali har kari kardam natoonestam narm afzari ro nasb konam
aslan in file ba pasvande jar ro kojaye gooshi bayad paste kard
vaghti man narm afzari ro ke be soorate rar hast baz mikonam toosh ye file ba pasvand jar hast ke oon ham be soorate rar hastesh
hala chi kar bayad bokonam
yani bayad oon file ro too kojaye gooshi extract konam
mamnoon
با My Phone Explorer میشه خیلی هم طرز کار باهاش سادست!نقل قول:
فقط کافیه برنامه رو باز کنی و CTRL+F5 رو بزنی و بعد از نوشتن اس ام اس Save As Draft رو بزنی تا تو گوشیت ذخیره شه.
البته در زمینه ی اس ام اس قابلیت های زیادی داره که خودت باید باهاش ور بری تا یاد بگیری!
نقل قول:
اولا که فارسی بنویس
دوما فایلهای جار خودشون یه نوعی از فایلهای فشردن و میتونی اونا را از فشردگی خارج کنی که البته نباید بکنی!
سوما مهم نیست فایل را کجا بریزی. مهم اینکه فایل را بتونی تو گوشیت ببینی و اجراش کنی.
لینکشو داری ؟
تو این سایت جدیدترین ورژنش هست!
اگه گوشی شما هم مثل بقیه موتورولا ها باشه باید فایل jar رو در مموری کارت بریزی بعد از خود گوشی نصبش کنی.نقل قول:
باید از همه شما عزیزان برای ایجاد این تاپیک تشکر کنم واقعا خسته نباشید
این هم لینک برنامه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هر چی smsفارسی سیو میکنم تو گوشیم علامت سووال مینویسه چرا؟ w810i
فارسی هم سپورت میکنه
مشکل از ویندوز شماست که زبان فارسی روش نصب نیست.(دقت کن زبان فارسی، نه کیبورد فارسی):5:نقل قول:
بیا اینم یه لینک دیگه!نقل قول:
فکر کنم مخابرات ایران از میخواد از چنین برنامه ای استفاده کنه که به قول خودش SMS (ببخشید پیامک)فارسی رو میشه باهاش ارسال کرد که حجمش در مقایسه با SMS های معمولی بیشتره و میشه به اندازه2-3 sms فارسی رو در یک SMS فرستاد.همچنین میشه مثل ورد فونت نوشته ها رو عوض یا رنگی کرد و بیشتر به این میبالیدند که SMS ها به صورت کد شده فرستاده میشه و احیانا کسی در بین راه نمیتونه اونها رو بخونه.نقل قول:
چقدر هم افتخار میکردند که ایران اولین کشوریه که این برنامه رو ساخته و قراره چند وقت دیگه بیرون بیاد.
سلام خدمت دوستان و تشكر از برنامه ها.من يه فايل لوك از صفحه اول دانلود كردم ولي بعد يه مدت از كار ميفته اگه مثل اين يكي بزاريد ممنون ميشم خيلي باحاله ولي حيف كار نمي كنه به نظر تست هستش و برنامه اصلي نيست.
اگه يه پلير با اكولايزر سراغ داريد بزاريد ممنون مي شم بيشتر براي boss ميخوام
تو تاپیک پلیر های موبایل مطرح کنید !نقل قول:
برو بچز من هر چی smsبا برنامه my phone explorerتو گوشیم سیو میکنم ناقصه وسه چی؟(smsفارسی
میشه یه کم بیشتر توضیح بدی؟نقل قول:
چطوری ناقصه؟
يه برنامه اسلايد عكس سراغ نداريد؟
بچه ها دستم به دامنتون کمکم کنید
من میخام برنامه bloover2را روی دی900آی بریزم
همه مراحل را میرم ولی وقتی که 2-download را میزنم گوشی یه لحظه میخاد دانلود کنه ولی میره توی لیست بازیهای خود گوشی و هیچ اتفاقی نمی افته
من این برنامه را حتما نیاز دارم
هر جور میتونی کمکم کنید
در واقع هیچ برنامه ای را نمی تونم روش نصب کنم
بعد از این که کد آخر را میزنم و usb را انتخاب میکنم وقتی دانلود را میزنم یرای یک لحظه عملیات دانلود شروع میشه (0%) و صفحه اصلی خود گوشی ظاهر میشه
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟/
در ضمن فایل های جد که ساخته میشه حجمشون در حد 500-600بایت هستش
آیا این طبیعیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:مثلا یه sms 3 خطی رو با سه تا نقطه شروع میکنه و فقط خط آخرشو مینویسه مثلا:نقل قول:
...خط آخر sms