#1 DVD Ripper هم برنامهى بدى نيست ("1#" مال اول اسمشه!).
دانلود كامل جديدترين نسخه:
http://rapidshare.com/files/88947211/twkad7a.zip
◙
#1 DVD Ripper هم برنامهى بدى نيست ("1#" مال اول اسمشه!).
دانلود كامل جديدترين نسخه:
http://rapidshare.com/files/88947211/twkad7a.zip
◙
خیلی ممنون دوست عزیز. شما کدومشون رو توصیه میکنین؟ بعد اینها فایل کرک هم باهاش هست دیگه؟!نقل قول:
دوست عزیز این یک نرم افزار متن باز و رایگان است و نیازی به کرک ندارد .نسخه 2.48 را دانلود کنید چون عملا هیچنقل قول:
مشکلی ندارد.
بچه ها چرا بعضی فیلمها بعد ریپ شدن شفافیت و رنگ فیلم اصل دیویدی رو ندارند؟ فیلم ریپ شده گاهی اوقات تار هستش..تصویر دارای کیفیته و هیچ مشکلی وجود نداره اما خیلی بیروح نشون داده میشه... به نظرتون برای تبدیل Dvd به avi.divx فریم رو pal باشه بهتره یا ntsc
راستی بچه ها Ahead DVD Ripper هم بدک نیست هم نحوه کار سادست و هم نتیجه خوبی میده ..من نزدیک به 80 مورد ریپ تا حالا باهاش انجام دادم که تو 11 مورد با مشکل تاری تصویر برخورد داشتم ..در پست بالا ذکر کردم
ویرایش شد
:rolleye:
میگم بچه ها برنامه ای نیست که با فرمت Mkv ریپ کنه؟ اگر باشه خیلی توپ میشه هان. چند تا زیر نویس ، چند تا صدا و... تازه با حجم خیلی کمتر.
MKV كه واقعا فرمت محشريه.
توضيحات اينجا رو ببين:
http://www.matroska.org/technical/guides/faq/index.html
◙
نقل قول:
ماتروشکا ( MKV ) یک فرمت تصویری خاص نیست یک ظرف ( Container ) است مانند AVI . یعنی مثل ظرفی است کهنقل قول:
صدا و تصویر و فایلهای متنی و ... داخل آن قرار داده می شوند و در نتیجه کیفیت مستقلی ندارد و کیفیت آن وابسته به
کیفیت محتویات آن است . کیفیت یک فایل تصویری به کیفیت منبع اصلی و کدکی که با آن عمل تبدیل را انجام می دهید
وابسته است نه به ظرفی که داخل ان قرار دارد. اگر فایل صوتی و تصویری شما کیفیت خوبی داشته باشد آن را داخل
هر ظرفی بریزید ( AVI یا MKV یا... ) کیفیت فایل نهایی نیز خوب خواهد بود . تنها تفاوت AVI و MKV در این است که
دومی انعطاف بیشتری دارد و فرمتهای بیشتری را پشتیبانی می کند.
دوست عزیز از چه کدکی استفاده می کنید ؟ از تنظیماتی استفاده می کنید؟ ( مثلا از چه Resolution و Bitrate استفاده می کنید؟)نقل قول:
در ضمن NTSC یا PAL بودن فایل نهایی را شما تعیین نمی کنید این امر به Frame Rate خود DVD بستگی دارد و به هیچ وجه
نباید آن را تغییر دهید.
ممنون از توجهتنقل قول:
باید به تو سرور گرامی عرض کنم که من از xvid mpeg-4 استفاده میکنم... به نظرم بهترین جواب رو با این نرم افزار حداقل میده.. در مورد pal یا ntfsc مجبور به انتخابم ... چون خودکار خودش همیشه رو ntsc -23 میزاره که من تغییرش میدم به pal تا تصویر دارای ماتی و لرزش نشه.. رزولیشن رو میزارم رو orginal dvd تا بهترین حالت باشه گاهی اوقاتم تغییر میدم 720.576 ..
از چه نرم افزاری برای تبدیل استفاده می کنید ؟ کدکی که استفاده می کنید مشکلی ندارد و همانطور که گفتید بهتریننقل قول:
نتایج را می دهد.ولی ظاهرا نرم افزاری که استفاده می کنید زیاد جالب نیست .اولا همانطور که گفتم PAL یا
NTSC بودن فایل نهایی به فیلم اصلی بستگی دارد و نباید به هیچ عنوان آن را تغییر بدهید در ضمن شفافیت و یا کیفیت
تصویر هیچ ربطی به PAL یا NTSC بودن فیلم ندارد .تقریبا تمامی DVD های اریجینال آمریکایی به صورت NTSC منتشر
می شوند.در ضمن انتخاب Resolution بستگی به مدت زمان فیلم و حجم مورد نظر شما داردو انتخاب یک Resolution
واحد برای همه موارد کار درستی نیست.مثلا اگر شما یک فیلم با مدت زمان تقریبا 90 دقیقه داشته باشید و بخواهید ان
را با کدک Xvid با همان Resolution که گفتید تبدیل کنید حجم فایل نهایی باید حداقل 1.4 گیگابایت باشد تا کیفیت در
حد قابل قبول از کار در بیاید وگرنه مثلا اگر حجم فیلم را به یک سی دی محدود کنید کیفیت به شدت افت
می کند و دیگر شباهتی به تصویر DVD اصلی نخواهد داشت .در ضمن نمی دانم فیلم اصلی را از نظر Interlaced
یا Progressive بودن چک می کنید یا نه چون اگر منبع اصلی Interlaced باشد و آن را به طور مناسبی Deinterlaced
نکنید کیفیت نهایی بسیار افت خواهد کرد.
بازم ممنوننقل قول:
اسم نرم افزار Ahead dvd ripper هستش .دوست عزیز گفتم که از نظر کیفیت به طور کلی مشکلی ندارم فیلمها دقیقا مثل فیلم اورجینال تصویر مناسبی دارند. فقط در 11 مورد ریپ کردن تصویر بیروح به نظر میرسه ..این نرم افزار شما رو در حالت دستی مجبور به تنظیمات میکنه و یکیش هم انتخاب همون دو گزینه pal و ntfsc هستش ..در حالت دوم باور کن کیفیت افتضاح و تصویر دارای لرزش هستش ولی حالت اول بدون مشکل...در کل حق با شماست یه سر باید به نرم افزارهای دیگر مخصوص این کار بزنم و نتایج رو با هم مقایسه کنم..باز هم ممنون از توجهت
ممنون از بابت توضيحات.نقل قول:
در مورد اين دو اصطلاح مىشه بيشتر توضيح بدين؟نقل قول:
◙
دوستان من تو ریپ دی وی دی تازه کارم.با چند تا برنامه از جمله no 1 dvd ripper کار کردم ولی یک فیلم رو که مثلا 10 چپتر داره بعد از ریپ کردن به 10 فایل avi تبدیل می کنه.من می خوام یک فایل باشه! نظری ندارین؟
نقل قول:
سلام
دوست عزیز توضیحش کمی مشکل است ولی امیدوارم بتوانم منظورم را برسانم :11:
می دانید که فیلمهای سینمایی از تعداد زیادی تصویر ثابت تشکیل شده اند که به آنها Frame می گویند و این تصاویر وقتی
با یک سرعت خاص به صورت مداوم و پشت سر هم نمایش داده می شوند تصویری را که ما به عنوان فیلم می بینیم
ایجاد می کنند . Frame Rate به تعداد Frame هایی که در هر ثانیه نمایش داده می شود اطلاق می شود .این مقدار در
فیلمهایی که در سینماها نمایش داده می شود می باشد 24FPS که ما با ان کاری نداریم ولی وقتی این فیلمها به DVD
منتقل می شوند بر حسب منطقه جغرافیایی تولید فیلم به 29.97FPS ( در آمریکا ) یا 25FPS (در اروپا ) تبدیل می شوند.در
فیلمهایی که به صورت Progressive منتقل شده اند و روی یک نمایشگر Progressive مانند مونیتور کامپیوتر یا بعضی
تلویزیونهای جدید نمایش داده می شوند هر Frame به طور کامل در هر لحظه نمایش داده می شود مانند شکل زیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همانطور که می بینید در هر لحظه در طول نمایش تصویر هر Frame به صورت کامل منتقل و نمایش داده می شود .
ولی در برنامه هایی که اکثرا در تلویزیون تهیه و پخش می شوند و یا فیلهایی که برای پخش در تلویزیون تبدیل
می شوند وضع این گونه نیست .در این موارد هر Frame به دو قسمت تبدیل می شود که به هر کدام
یک Field می گویند ( هر Field نیمی از یک Frame کامل را تشکیل می دهد و از تعدادی خطوط افقی یا Line تشکیل
شده است که با خطوط Field دیگر به صورت یک در میان قرار دارند. به آن Field یا نیمه ای که از خطوط فرد تشکیل شده است
Odd Field یا منطقه فوقانی و به Field یا نیمه دیگر که از خطوط زوج تشکیل شده است Even Field یا منطقه تحتانی می گویند :
نمایشگرهای تلویزیونی این نیمه ها را به صورت کاملا همزمان نمایش نمی دهند بلکه Field های فوقانی کسری از
ثانیه ( 1/60 ثانیه در سیستم NTSC و 1/50 ثانیه در سیستم PAL/SECAM ) زودتر از Field های تحتانی نمایش داده
می شوند .یعنی این نیمه ها کاملا روی هم قرار نگرفته اند و حالت درهم بافته یا Interlaced دارند. نمایشگرهای
تلویزیونی هر نیمه را به صورت مجزا در هر لحظه نمایش می دهند ( بر خلاف مونیتور کامپیوتر که همانطور که گفته
شد هر Frame را به طور کامل در هر لحظه نمایش می دهد ) در نتیجه در نمایشگرهای تلویزیونی دو نیمه روی هم
نمی افتند بلکه به صورت پشت سرهم نمایش داده می شوند:
ولی وقتی یک فایل تصویری Interlaced روی یک نمایشگر Progressive نمایش داده می شود دو نیمه همزمان
نمایش داده می شوند :
ولی چون این دو نیمه کاملا برهم منطبق نیستند مانند این می شود که شما دو تصویر مجزا را روی هم انداخته اید و
در نتیجه اشکالاتی در تصویر به صورت بروز خطوط افقی در کناره های اشیا در فیلم ایجاد می شود و تصویر به
اصطلاح تار می شود مانند شکل زیر :
که این تصویر در واقع از دو تصویر ( دو Field ) زیر تشکیل شده است :
Field فوقانی :
Field تحتانی :
خوب حالا امیدوارم مفهوم Interlaced یا Progressive بودن یک تصویر را بدانید . Deinterlaced کردن یک تصویر یعنی از بین بردن
این خطوط افقی اضافی در تصویر ( برای نمایشگرهای Progressive ) و بهتر شدن کیفیت پخش فیلم در این نمایشگرها.
آقای مدیرنقل قول:
اولا خیلی ممنون از مقاله آموزشی بسیار کاملتون در پست قبلی. واقعا متشکرم.
ثانیا من این نسخه 2.48 رو دانلود کردم اما یه اروری میده به این مضمون که باید این رو روی یه نسخه دیگه نسب کنم. یعنی یه جور آپگریده. خب چه فایده؟ حالا چکار کنم؟ نسخه قبلی رو هم دانلود کنم؟
ممنون به خاطر توضيح روان مطلب.نقل قول:
دونستنش واقعا واجبه.
◙
سلام حق با شما است .نسخه موجود در سایت Softpedia یک آپگرید است نه نسخه کامل .شما باید نسخه 2.45 را ازنقل قول:
لینک دیگر دانلود کنید که یک نسخه کامل است و بعد آن آپگرید را روی آن اینستال کنید.
کسی از دوستان پاسخ منو نداد:41:نقل قول:
الان با توجه به صحبت های مه بهترین نرم افزار برای ریپ کردن چی هست ؟
لطفا اگه آوزشش رو هم بزارین ممنون میشم .
راستی کیفیت Dvix بهتره یا Xvid ؟؟؟؟
با تشکر
یکی ما رو راهنمایی کنه !!
سلام
فیلم من چندتا فایل ifo داره
اگه همونی که امین گفته بود رو به برنامه بدم فقط 5 دقیقه از فیلم رو کانورت میکنه
در ضمن صدای فیلم حذف شده!
من باید چی کار کنم؟
ایها ناس!!
هیچکس دیگه این تاپیک رو نمیبینه؟
اگه لازمه بگید تا تاپیک جدید بزنم
ببخشید دو دفعه ارسال شد!:blush:
عزیزان لینک از آخرین ورژن لطف میکنین؟ ممنون میشم.
سلام.نقل قول:
1- اگر حوصله تنظیمات پیچیده رو نداری و مقصدتون Xvid یا DivX هست, همین Auto Gordian Knot خوبه.
2- خیلی ساده است. توی همین تاپیک توضیح داده شده.
3- اگر از ورژن جدید هر دوشون استفاده کنید تفاوت آنچنانی با هم ندارن.
فقط چون Xvid رایجتره و برنامه های تبدیل مثل همین Auto Gordian Knot با اون بهتر کار می کنند شاید بشه گفت Xvid مناسبتره.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
1- اگر به فایل ها نگاه کنید براحتی متوجه میشید دی وی دی چند بخشه و چه چیزهایی توش هست.
معمولا حجیمترین IFO یا به عبارتی همونی که قبل از فایلهای 1 گیگی بزرگ VOB هست مربوط به فیلمه اصلیه.
2- در قسمت صدا هیچ کدوم رو برای تبدیل شدن تیک زدید؟
اونجایی که گزینه های مثل AC3 یا DTS است.
بهترين كيفيت رو GK ارائه مىده (سؤالى بود در خدمتيم! :46:).نقل قول:
براى فيلمهاى سياه و سفيد بهتره از DivX استفاده بشه. براى فيلمهاى رنگى، XviD تصاوير شفافترى تحويل مىده. ضمن اينكه XviD نسبت به DivX، فشردهسازى بيشترى انجام مىده.
البته اين نكتهى مهم رو هم فراموش نكنيد كه دستگاههاى پخش خانگى با DivX سازگارى بيشتر و بهترى دارن!
◙
این نرم افزار (Auto Gordian Knot) کیفیت بسیار خوبی تحویل میده ولی سرعتش خیلی پایینه!
Total Video Converter هم کیفیتش خیلی ناجوره!
کدوم برنامه رو پیشنهاد میکنید که هم سرعت هم کیفیت خوبی داشته باشه!؟؟
من که خودم با Total Video کار میکنم خیلی هم راضیم. میتونید کیفیتهای مختلفش رو انتخاب کنید.
آقا سلام
این اولین پاسخی است که بندهی تازه وارد در انجمن P30World دارم می فرستم ، فقط برای تشکر از کسی که این تاپیک رو راه انداخته ! من حدود یک هفته بود که در اینترنت به دنبال آموزشی کامل برای ریپ کردن DVD بودم ، نمی دونم چرا تا حالا انجمن P30World به ذهنم نریسیده بود ! به محض اینکه وارد این انجمن شدم تونستم که چیزی که یک هفته دنبالش بودم را پیدا کنم !
اولین پاسخم برای خودم یک اتفاق خوشایند بود ، امیدوارم که من هم بتوانم نقش موثری در این انجمن بزرگ داشته باشم
ممنون . . .
سلام به همگی و خسته نباشید.
من یه مشکلی دارم و اون اینکه وقتی کانورت می کنم DVD هام رو صدا و تصویر روی هم منطبق نیست. این اختلاف گاها چند صدم ثانیه تا حتی نزدیک به 1 دقیقه هم بوده. از کانورتورهای مختلفی هم استفاده کردم از جمله WinAVI_Video_Converter و media coder و ...
ولی همیشه این مشکل رو داشتم
کسی میدونه دلیلش چیه؟
لینکی که تو پست اول واسه دانلود AutoGordianKnot گذاشتین خرابه.
لطفاً یه لینک سالم از این نرم افزار بذارین.
خودم نرم افزار رو پیدا کردم و دانلود کردم.ممنون که کسی جوابمو نداد.
=================================
حالا یه مشکل:
با این نرم افزار یه فیلم رو ریپ کردم ولی صدا نداره!!!!!!!!!!!!
چرا؟
و یه سؤال:
تو قسمت کانالهای صوتی فقط باید یکی رو انتخاب کنیم یا میشه همه رو انتخاب کرد؟
لطفاً زود جواب بدین.
ممنون.
سلامنقل قول:
موقع ریپ کردن صدای مورد نظر رو انتخاب کرده بودین ؟
از چه پلیری استفاده میکنید ؟
--------------------
بله میشه چندتا رو تیک زد
【ツ】
نمیدونم منظورتون از صدای مورد نظر چیه ولی دو تا کانال صوتی بود که من واسه اطمینان هر دو رو انتخاب کردم.
=====================
من از KMPlayer استفاده میکنم.
راستی چرا نشون نمیده چند درصد پیش رفته؟
=============
فرق Divx با Xvid چیه امین؟فرقی میکنه کدوم رو انتخاب کنم؟
=============
در طول تبدیل واسه من یه سری صفحه های مشکی باز میشه(شبیه محیط داس) .واسه شما هم همینجوریه؟
مشکلم در مورد صدا حل شد.
فقط لطفاً به سؤالایی که تو پست قبل پرسیدم جواب بدین.
سلامنقل قول:
وقتی صفحه رو Minimize کنید درصد رو نشون میده
=============
2 تا کدک همخانواده اما مختلف هستن
اکثر فیلمهای جدید با کدک Xvid ریپ میشن
احتمالا قدرت مانورش بیشتره
=============
بله
همینجوریه
【ツ】【ツ】
ميشه يه لينک مستقيم برای دانلود برنامه قرار بديد ؟