:13:نقل قول:
الان فهمیدم که حرفه ای نیستی !!!!
و
فقط می تونم بگم متاسفم !!!! :41:
Printable View
:13:نقل قول:
الان فهمیدم که حرفه ای نیستی !!!!
و
فقط می تونم بگم متاسفم !!!! :41:
ممكن است برايتان پيش آمده باشد كه بخواهيد تنها به يك پست مشخص اشاره كرده و آدرس آن را در پست خودتان بنويسد.
به دو طريق ميتوان به يك پست اشاره كرد :
1- اشاره به پست مورد نظر ، بصورتي كه كل تاپيك ديده نشود.
2- اشاره به پست مورد نظر ، بصورتي كه تاپيك از قسمتي كه آن پست وجود دارد ديده شود.
بطور مثال من يك پست رو انتخاب كرده و دو حالت بالا را در مورد اين پست انجام ميدهم:
حالت اول :
براي اين كار كافيست بر روي عدد مربوط به آن پست واقع در سمت چپ پست مورد نظر (در قسمت نوار آبي رنگ) كليك راست كرده و در Properties آدرس پست مورد نظر را بدست آوريد.
اين آدرس پست مورد نظر من است :
forum.p30world.com/showpost.php?p=867200&postcount=2
اگر اين آدرس را در مرورگرتان قرار دهيد ميبينيد كه فقط آن پست نمايش داده ميشود و اگر بخواهيد كل تاپيك را ببينيد بايد بر روي : " نام تاپيك : .... " واقع در سمت چپ نوار آبي بالايي كليك كنيد.
حالت دوم :
فرض كنيد ميخواهيد پست مورد نظر به همراه كل تاپيك نمايش داده شود، البته از جايي كه آن پست قرار دارد.
در اينجا ميبايست قسمت اول را انجام داده و سپس با كليك راست بر روي " نام تاپيك : ... " آدرس مربوط به آن را مورد استفاده قرار دهيد.
در اين جا اين آدرس به اينصورت ميشود :
forum.p30world.com/showthread.php?p=867200#post867200
موارد مربوط به اينكه براي استفاده كدام يك بهتر است برميگردد به اينكه شما كدام يك برايتان مهمتر ميباشد. اينكه فقط اشاره شما به آن پست است يا اينكه اشاره شما به پستي است كه كل تاپيك با آن در ارتباط است و ... .
البته همانگونه كه ميبينيد آدرس دوم را با كمي دقت ميتوان بصورت دستي نيز مشخص كرد.
.نقل قول:
از این هرفت خيلی بدم اومد. يعنی چی؟ تيکه ميندازی؟ شما دايم دارين در باره اپرا يا فايرفاکس صحبت ميکنين...
2 حالت داره. 1- خيلی دوسشون دارين. 2- تعصب بيجا دارين نه؟
و بالاخره یک نکته ظریف دیدم
روش دوم که من بلد نبودم و به نظرم روش ظریف و جالبی است
ولی از اونجا هیچ چیز آموزنده تر از آموزش تصویری نیست
عکس دارش کردم
و این روش رو از دست ندید
ممنون از M a r i o جان
نقل قول:تیکه نمی ندازم !!نقل قول:
تعصب بیجا هم ندارم !!
به امنیت سیستمم اهمیت می دم
به عمر سیستمم اهمیت می دم
وقتم واسم ارزش داره
و به 1001 دلیل دیگه که توی بخش مرورگر ها مفصل تر می تونید مطالعه کنید
یا اپرا یا فایر فاکس
در هر صورت هر طور راحتید ، دوست من
ان نكات خيلي ظريف هستن ها !!
فكر نمي كني همين اينها رو بلد باشن؟
نه بلد نيستند.خيلي كمك ميكند .ادامه بدهيد
ممنون حامد. حال دادي با عكسها.
يزدان خيلي مثبت شديها !!!!!!!! :46:
تشكر پدرام با دلگرميتان.
مگه شما بلد نباشي.نقل قول:
نه بلد نيستند.خيلي كمك ميكند .ادامه بدهيد
البته جايي تعجب هم نداره.
يزدان عوض شده!نقل قول:
يزدان خيلي مثبت شديها !!!!!!!!
منم نگفتم توضيح نديد ولي چيزهاي پيش پا افتاده مثل تاپيك كردن و اينتر زدن رو خواهر زاده (دو يا سه ماهشه) من هم بلده!
سلام يزدان
من هم اميدوارم مشكلت به زودي حل بشه.
بي خيال داداش.
دوتا سوال شايد به قول آقا يزدان خواهرزادشونم بلد باشه ولي من بلد نيستم.
1-يك پست بيجا ميديم وپشيمون ميشيم امكان حذف وجود داره يا نه ؟
2-اگه به كسي پيام خصوصي اشتباهي ارسال كني.مثلا ميخواستي واسه يكي لاو بتركوني اشتباهي رفت واسه يك لاور ديگه بجز عذرخواهي وغلط كردن راهي نداره ؟يعني پيام هاي خصوصي در لحظه ارسال ميشه يا نه ؟
سلام
1- نه مي توني ويرايشش كني يا به مدير بگي كه اولي راحت تر هست
2- سيستم اينجا پيشرفته هست براي همين همون لحظه مي فرسته ولي در جاهايي مثل -------- ( تبليغ مي شه ) وقتي طرف آنلاين شد براش فرستاده مي شه
حاج مهدي در مورد سوال اولت . نچ. نميتوني. پستت رو ويرايش كن و توش بنويس لطفا اين پست پاك شود.نقل قول:
خود مسئولين ريديفش ميكنند.
سوال دومت هم مثل اينكه بد سوتي دادي؟
من هم هميشه قبل از فرستادن به نام گيرنده يه دقتي ميكنم تا يه موقع اشتباهي ارسال نشه.
بله پيغامهاي خصوصي سريع فرستاده ميشه و براي فرستادن دو پيغام بايد 1 دقيقه فاصله زماني بين آنها وجود داشته باشد.
فكر ميكنم تنها راهش هميني باشه كه گفتي. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--
شرمنده سجاد . من جاي ديگه بودم. الان حامد پيداش ميشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسي شايد اعصابم خيلي خراب باشه ولي با خوندن امضا شايد دليل روش هم بدوني تو هيچ تاپيكي به هيچ كسي گير ندادم ميشه يه نمونه اش رو بفرمائيد!نقل قول:
اگه هم گير دادم گفتم تاپيكش خلاف قوانينه به كسي بي احترامي نكردم!
ما ر و بن نكنن مقام بمون نميدن
مر30 از سجاد وماريو
يزدان جان متاثرم كردي .اميدوارم مشكلت حل بشه.
پس لوگوي كاربر فعال كجا رفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با آپگريد شدن پريد!نقل قول:
سلام
نه بابا اون برای چن ساعت بود که پرید ... الان این دوستمون دیگه کاربر فعال نیستن و این سمت ازشون ظاهرا گرفته شده:18:
اين مطلب رو كه مينويسم ، مطمئنم هيچكدومتون نميدونيد.
شايد هم بدونيد.
===================
براي بخش پيغام خصوصي هم مطلب فراوان ميشه نوشت.
ولي فعلا اين مطلب رو داشته باشيد.
اين بيشتر بدرد كسايي ميخوره كه ميخوان مخ كار بگيرن.
دقت كنيد كه هنگام نوشتن يك پيغام اجازه نداريد بيشتر از 7000 كاراكتر در متن پيغامتان بكار ببريد.
پابان اطلاع رساني
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ازت ممنونم جالب بود
راستی یادم رفت بگم من عضو جدیدم .کسی هست کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟گریه دارم
نقل قول:
همه ی ما یه روزی عضو جدید بودیم...مخصوصا من!!..
از ماریو واسه این تاپیک ممنون..یه جاهایی خیلی کمکم کرد!
کسی هنوز نفهمیده این "اضافه به لیست دوستان" چه کاربردهایی داره؟
سلام
اگر اشتباه نكنم مي توني پيام خصوصي رو محدود كني به ليست دوستان يعني هركس كه در ليست دوستان باشه پيام هاشو دريافت مي كنينقل قول:
سلام........نقل قول:
همچنین وقتی شما از منوی لینکهای سریع گزینه ی لیست دوستان رو انتخاب کنید وضعیت آفلاین یا آنلاین بودن دوستانتون رو میبینید که هر دقیقه یک بار به طور خودکار ریفرش میشه........ + توی همون لیست میتونید افراد مورد نظر رو انتخاب کنید و دکمه ی پیغام خصوصی رو بزنید........ اما باید بدونید که در آن واحد اجازه دارید تنها به یک نفر پیغام خصوصی بدین......... .و در کل این قسمت میتونه به شما کمک کنه راحتتر پیغام خصوصی بدین......همچنین دسترسی سریعتری به پروفایل اونها دارین..........
علاوه بر این توی لیست کاربران که در صفحه ی اصلی انجمن هست کنار نام کاربری دوستان شما یک علامت + اضافه میشه که تشخیص دوستان رو توی لیست آسون تر میکنه........ (در تاپیک ها هم همینطور)
موفق باشید :)
اشتباه شد.
نقل قول:سلام و ممنوننقل قول:
بچهها همگي آماده كمك هستند .
:10:
شايد دوست داشته باشيد وقتي در حالت Offline هستيد ، در حالت " ارسال جواب سريع " نقل قولي كامل از پست يا پستهايي داشته باشيد. شايد قصد داشته باشيد فقط قسمتي از يك پست را بصورت كامل نقل قول كنيد.
چه راهي بهتر از اينكه خودمان بصورت دستي قسمتي از اون پست رو بتونيم بصورت كامل نقل قول كنيم.
فقط بايد يك فرمول ساده را رعايت كرد.
فرمول اين است :
كه در آن :
XXXXX : نام دقيق كاربر
YYYYY : عدد پست. عددي است كه وقتي شما بر روي عدد سمت چپ واقع بر نوار آبي پست مورد نظر كليك راست كرده و Properties را انتخاب ميكنيد ، قبل از &postcount ميبينيد.
و هنگامي كه نام كاربر فارسي است :
بطور مثال ، قسمتي از پست شماره 101 اين تاپيك را نقل قول كرده و پستم را مينويسم.
بايد به اين صورت بنويسم :
و سپس پاسخ خود را زير نقل قول بنويسم.
نقل قول:خواهش ميكنم.:11:
----------------
اين كار را ميتوان براي هر تعداد پست انجام داد.
اقایون من به شخصه با مدیریت اینجا ( کل پی سی ) رو میگم خیلی حال میکنم . یعنی این اقای سینا خان رو خیلی قبول دارم .
امید وارم به پیشنهاد های ما هم یه نگاهی بندازه مخصوصا در مورد دنیای اتومبیل ...
سلام
اگه کسی حالت مخفیو انتخاب کرده باشه...وقتی از سایت خارج میشه تاریخ آخرین فعالیتهاش ثبت میشه؟
سلام......نقل قول:
توی پروفایل دیگه هیچی در مورد فعالیت اون کاربر وجود نداره......... نه وقتی که آنلاینه، نه وقتی که آفلاینه
:)
سلام
تاپيك بسيار بسيار جالبيه.
===============
نقل قول:
من يه سوال داشتم، مثلا در همين نقل قول بالايي، جناب آقاي حامد دهقاني، لابلاي پستتون شكلهاي كوچولويي رو استفاده كردين... يعني همه اونها رو آپلود كردين و بعد لينكش رو گذاشتين؟ يا راه حل ديگه اي هم داره؟
به نظر مياد كه اگه يكي يكي بخواد آدم اونها رو آپلود كنه ... پير شه... :)
منظورت شكلكه ؟؟؟ نه دادش .هم توي سايت خود پي سي ورد شكلك داره وهم سايتهايي هست كه شكلك آماده در اختيارت ميزاره ازشون استفاده ميكني .
سلام
نه منظورم شكلك ها نيستن... شايد هم اينها شكلك باشن... ها: يعني اين علامتهايي كه براي مثلا قفل شدن تاپيك استفاده ميشه يا نامه هايي كه باز شدن و ... همشون شكلك هستن؟
آهان... حالا فهميدم..... مشكلم حل شد ... ممنون
shvalaie عزيز
تمام محيط vBulletin يك محيط پر از عكس با پسوند gif هست
شما Properties هر چيزي رو بيبنيد يك عكس هست
كه اين شكل و شمايلي كه منو و شما مشاهده مي كنيم
مجموع تمام اين تصاوير هستند و بدون اين عكس ها شكل ظاهري vBulletin خيلي ساده ست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مي تونيد با اين دكمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( كه اتفاقاً اين دكمه هم يك عكس gif هست ) به پستتاتون اضافه كنيد
مثلاً :
و يا مثلاً اين
در ضمن ممنون از ماريا جان نكته پست 106 هم جالب بود
فقط واسه مثال مي تونستيد پستهاي بهتري رو نقل قول بفرماييد
نقل قول:
ایشون خانوم هستن ;)نقل قول:
منظورت شكلكه ؟؟؟ نه دادش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ببخشید اما خیلی خنده دار بود این یکی:laughing::laughing:
سلام
اين نكته ظريفي رو كه مي خوام آموزش بدم ، يه داستان خنده دار داره !!
آخه من يه دوستي رو تو انجمن مي شناسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه
تاپيك ها رو به Favorites اضافه مي كرد و حتي واسه اين موضوع تاپيك هم زده
نقل قول:
كدام تاپيكها را به Favorites خود اضافه كرده ايد؟
كه واسه هر كي اين جريان رو تعريف كردم
يا اينجوري شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يا اينجوري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حداقل ديگه اينجوري :16:
و
خيلي كه ديگه خواست جلوي خودش رو بگيره اينطوري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شد
حق هم داشتند
چرا ؟!!
چون كسي با كه با وجود ایول بابا پروفشنال بودن و داشتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و حتي تاريخ عضويت: Nov 2005
اين رو ندونه ... !!!
مي بخشيد الان منم كه يادم مياد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
اما
اون نكته ظريف
vBulletin یه امکانی داره به نام ليست اشتراکها كه
همه آگاهان از طريق تاپيك هاي علامت دار موجود در Menu لينك هاي سريع در بالا
به اونجا هدايت ميشن
تاپیک مورد علاقشون اگه به روز شده باشه كه با عنوان Bold ديده ميشه
( مثل تاپيك : فال نيمه ماه ------ هر 15 روز بروز ميشود!!! در تصوير زير )
شما مي تونيد با كليك كردن روي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به اولين پست جديد خوانده نشده برويد
و با كليك روي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به آخرين پست تاپيك كه زننده اون رو مشاهده مي فرماييد هدايت شويد
و اگه تاپيك مشترك شده پست جديدي نداشته باشه که با عنوان معموليRegular ديده ميشه
( مثل تاپيك : قرار ملاقات بچه هاي شيراز در تصوير زير )
ولي واسه اين بايد قبلش تاپيكاي مورد علاقـتـون رو به ليست اشتراكات اضافه كرده باشيد
كه هستند كساني كه واسه مشتراك شدن در تاپيك مورد نظر
پست دادن رو تنها راه مي دونند !! :41:
در حالي كه ميشه با استفاده از يك امكان ديگه در قسمت اختيارات تاپيك بالاي هر تاپيك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاپك رو به ليست اشتراکها اضافه كنيد و
اميدوارم با آموزش اين نكته ديگه لازم نباشه
تاپيك رو به Favorites اضافه كني ***** جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
همچنین ممنون از Hamed-Dehghani
حالا اگه بخواهیم از اشتراک یه تاپیک خارج بشیم باید چیکار کنیم؟
مثلا من توی یه تاپیک پست دادم حالا هر روز از اون تاپیک میل به روز رسانده شده دارموونمیخوام داشته باشم..باید چیکار کنم؟
نقل قول:
ميري توي تنظيمات كاربر.زير عنوان تاپيك هاي مشترك شده نوشته جواب عدم اشتراك شما عدم اشتراكو بزن
سلام
یک سئوال هم من داشتم:
این علامت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که کنار لینک پیغام های خصوصی است چیست؟
پيغام هاي خصوصي: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0 خوانده نشده,
وقتی رویش کلیک میکنم یک پنجره کوچک باز میشود. احتمال میدهم که مثل لینک ایمیل تو صفحه اول یاهو باشد. اما اینکه دقیقا چیست نمیدانم. لطفا کمک کنید.
سلامنقل قول:
اين قسمت جديد كه به بخش پيغام خصوصي اضافه شده ، را ميتوانيد در كنترل پنل خود نيز مشاهده كنيد.
اين بخش داراي 4 قسمت است :
1- ليست پيغامها :
با كليك بر روي آن وارد بخش پيغامهاي خصوصي شده و در قسمت پيغامهاي دريافتي قرار ميگيريد.
در اين قسمت جديد ايجاد شده ، عنوان " پيغامهاي فرستاده شده " اضافه شده است.
2- فرستادن پيغام جديد :
وارد بخش ارسالها ميشويد.
3- ردگيري پيامها :
وقتي شما پيغامي را دريافت ميكنيد ، تا وقتي آنرا نخوانده باشيد در اين قسمت قرار ميگيرد.
حالت ديگر :
در هنگام ارسال يك پيغام خصوصي قسمتي در پايين و در بخش " اختيارات نويسنده " با اين عنوان :
Request a read receipt for this message
قرار دارد كه اگر آن را فعال سازيد ، شخصي كه پيغام شما را دريافت ميكند ، ميبايست دريافت پيغام شما را تأييد كند.
اين كار به اين خاطر مفيد است كه گاهي شما ميخواهيد مطمئن شويد كه گيرنده پيغام ، پيغام شما را دريافت كرده و تأييده آنرا براي شما ارسال كرده است.
اين حالت نيز در قسمت " ردگيري پيامها " قرار ميگيرد.
4- ويرايش پوشهها :
در اين قسمت ميتوانيد بنا به نياز خود چند پوشه ايجاد كرده و مثلا اگر كاربري هست كه زياد با او مكاتبه ميكنيد ، با ساختن پوشهاي بنام او ، پيغامهاهاي مربوطه را در آن قرار دهيد و ... . با اين كار ميتوانيد نظمي به بخش پيغامهاي خود ببخشيد.
البته اين قسمت " ويرايش پوشهها " را در قسمت " تاپيكهاي علامتدار " مربوط به تاپيكهايي كه مشترك آن هستيد نيز وجود دارد. كه ميتوانيد اين تاپيكها را نيز در پوشههاي مختلف بنا بر نياز خود دستهبندي كنيد.
موفق باشيد