دوباره پچ رو بايد كپي كني ولي ايندفه از پنجره ظاهر شده گزينه patch remove رو انتخاب كن.نقل قول:
در مورد دكمه مديا پلير هم همينطوريه نميشه كاريش كرد.اتفاقا اينطوري كه بهتره
Printable View
دوباره پچ رو بايد كپي كني ولي ايندفه از پنجره ظاهر شده گزينه patch remove رو انتخاب كن.نقل قول:
در مورد دكمه مديا پلير هم همينطوريه نميشه كاريش كرد.اتفاقا اينطوري كه بهتره
5- پچي كه براي حذف تاييد گرفتن در موارد دريافتي از بلوتوث ديگران گذاشتين بايد گوشي طرف رو توي my device اضافه كنيم يا به اي ن توجهي نداره و همه موارد دريافتي رو ذخيره مي كنه كه اي خطرناكه !؟
چندتا پچ تو صفحات اول معرفي كردم.نقل قول:
برنامه اصلي براي نصب پچ فارمنيجر هست كه روي w810 خوب جواب نميده:41: :41: :41:
بخاطر همين بيشتر پچ ها براي كا750 معرفي ميشه چون اين گوشي بطور كامل با فار هك ميشه:31: :31: :31:
چه خطري؟نقل قول:
اگه منظورت ويروس باشه روي گوشيهاي جاوا ويروس نميفته
منظورم از خطرناك بودن نرم افزار هاي جاسوسيه
آره اينطوري يكم خطرناك ميشه.به قول بچه ها خطرناكه حسن!!!:31:نقل قول:
بلوتوث خاموش باشه چيزي نميشهنقل قول:
س س سسلام
با با براي copy .paste كردن پچ مي خواهد يا ترفند دار ه هل من ناصر ينصرني ؟؟؟
آيا پچي وجود داره كه برد بلوتوث رو افزايش بده آخه جلوي نوكيا كم آورد ؟؟
آموزش نصب پچ تو صفحه اول هست.نقل قول:
برد بلوتوث يه چيزيه كه به سخت افزارش مربوط ميشه ولي پچ ها نرم افزار گوشي رو تغيير ميدن.نقل قول:
در ضمن سوني اريكسون تو بلوتوث خيلي سرتر از نوكياست.اينو مطمئن باش
من منظورم از copy, paste كردن يك متن يا sms و ارسال با بلوتوث است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه همچين پچي نداريم.حداقا من تاحالا نديدمنقل قول:
اينم يه پچ براي k750 R1ca021
وقتي كه صفحه كليد را قفل مي كني يه ويبره كوچولو مي زنه !!
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك پچ براي R1ca021
زماني كه كسي با شما تماس بگيره LED پشت گوشي چشمك زن ميشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا برای گوشی W810i بزارید . K750 نو الان 150 تومن شده من کار کردش رو میخرم 120 اگه خیلی نو باشه این قدر میخرم.
اما W810i چند مدل هست که از 240 تومن شروع میشه تا 330 تومن .
پچ واسه W810i با فریمور R4ea031 و Db005 بزارید .
واسه W900 هم یادتون نره.
ممنون.
اگه میشه پچ های W810i رو زیادترش کنید.
عزیزم من W810i دارم با کدوم یکی از برنامه ها کار کنم برای گوشیم بهتره و مشکل پیش نمیاد .نقل قول:
و
عزیزم گوشی من چنج دستی هست و دوست ندارم سریال گوشیم بپره , کدوم روش سریال گوشی رو نمیپرونه و سریع تر میشه باحاش کار کرد.
دوست من گوشیم و دوست دارم ها. سریال نپره ها.
راستی یکی بهم گفت یه پچ واسه W810i اومده که فایل های sis. رو میخونه یعنی سیمباینش میکنه.
همچین چیزی هست.
نه همچين چيزي نيست و اصلا وجود نخواهد داشت.دوستت خالي بستهنقل قول:
فار منيجر براي رجيستر دستي هاست كه تاحالا نشنيدم كسي بگه با فار و810 رو هك كردم پس نتيجه ميگيريم :نقل قول:
w810 دارهايي كه گوشيشون چينج هست بيخيال پچ بشند بهتره به همين دليل براش پچ معرفي نميكنيم.در ضمن پچ چندان زيادي هم براي اين گوشي وجود نداره:13:
غیر ممکنه مسعودجاننقل قول:
راستی یکی بهم گفت یه پچ واسه W810i اومده که فایل های sis. رو میخونه یعنی سیمباینش میکنه.
همچین چیزی هست.
اگه از من ميشنوي اگه رجيستر دستيه اصلآ طرف هك كردن و اين كارا با كابل usb نرو باز ميل خودت نري بعدش بيايي بگي توي please wait گير كرد گوشي بالا نيوم:19::19:د...از ما گفتن بود:5:نقل قول:
اولا روي w810 زياد نميشه با فار كار كردنقل قول:
دوما متاسفانه اكثر ما گوشيمون چينج هست پس برنامه gslide رو هم بيخيال
سوما پچ انچناني براي w810 وجود نداره در حاليكه خودم براي k750 بيشتر از 100 تا پچ دارم
اينا دليل كم بودن پچهاي W810 هست و ربطي به قيمت و جوات شدن و اينجور چيزا نداره
ادرس لینک فایل اموزش far کار نمیکنه.
میشه یه جای دیگه up کنید؟
ممنونم.
درست شد!!!!!!!!!!!
چرا ممكنهنقل قول:
من وقتي پچ ها درست ميشدند هر پچي كه از فكرم درميومد و امكان درست شدنش بود درست به غير از اين پچ كه اينم درست شد واي فكرشو بكن
اقا چرا نميگي كه نوكيا داري ميخاي بزرگش كنينقل قول:
همه دنيا ميدونن كه بهترين بلوتوث و پر سرعت ترينشو سوني اريكسون داره
سرعت بلوتوث z530 از n73 زياد تره حاضرم شرط ببندم:13:
من سریال گوشیم و با باکس درست میکنم یه SE TOOLS دارم کارم وراه میندازه.نقل قول:
من سریال گوشیم و با باکس درست میکنم یه SE TOOLS دارم کارم وراه میندازه.نقل قول:
فوقش فلشش میکنم . هیچ خیالی نیست.
اگه فکر کنی میبینی ربط داره.نقل قول:
شما پچ بزار کار کردنش با خودمون .
با این کا جواتتون . :19:
:33::33::33::33: :33: :33: :33:
اینا همه دارن میگن کا جوات:33::33::33::33::33::33::33::33::33::33::33::33::3 3::33::33::33::33::33::33::33::33::33::33::33:
:33::33::33::33::33::33::33::33::33::33::33::33::3 3::33::33::33::33::33::33::33::33::33::33::33:
:33::33::33::33::33::33::33::33::33::33::33::33::3 3::33::33::33::33::33::33::33::33::33::33::33:
:33:
:33::33:
Kجوات
راستش توی یکی از فرومهای خارجی دیدم که گفته بود یارو واسه و810 فقط سه تا پچ به درد بخور هست ...
درسته؟
یعنی واسه و810 اینقدر پچ کمه؟
واسه W800 این پچ هایی که آیکون های منو و درایور صدا و دوربین و این چیزها رو میاره تو فولدر تو Other کسی نداره
من به k750 دارم که بعد از این که پچش کردم وقتی گوشی رو روشن میکنم میگه : Please correct SIM card
هر کاریش کردم درست نشد . کمکم کنید. :((
مسعود جان واقعا از تو يكي انتظار نداشتم:41:نقل قول:
من ميگم پچ براش نيست تو ميگي معرفي كن!
در ضمن w810 هم جوات شده زياد باهاش حال نكن.حداقل تاپيك رو منحرف نكن
درسته تعداد پچ هايي كه براي اين گوشي هست خيلي كمه كه چند تاش بدرد بخوره كه تو صفحات اول كلوپ گذاشتمنقل قول:
سلام نويد جوننقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اينكه گفتي امكان داره!!؟؟
درست شنيدم؟؟
اصول نوشتن پچ اينطوري هست كه فايل main رو با يه پردازشگر هگزا بازش ميكنن و آدرس بعضي جاهاشو عوض ميكنن.و نميشه چيز جديدي اضافه كرد فقط جاي بعضي چيزا رو عوض ميكنن و يا كلا حذفش ميكنن.
پس نتيجه ميگيريم اصلا اين كار شدني نيست.وقتي مسعود جون اينو گفت كلي خنديدم.واقعا جك سال بود:18:
مجموعه پچهاي انتقالي براي w800 با فريمور R1BC002نقل قول:
تذكر : روي هيچ فريمور ديگه اي نصب نكنيد
اين مجموعه شامل 5 تا پچ واقعا كاربردي هست كه با نصبش ديگه نيازي به هك كردن گوشي نخواهيد داشت!
خب بريم سر اصل مطلب:
1-menu_tpa_preset_system_menu-to-tpa_user_other_menu_1.0.vkp:فولدر منو به other\menu در حافظه داخلي منتقل ميشه.
2-layout_tpa_system_layout-to_tpa_user_other_ly_1.0.vkp : مسير فايل layout.xml به other\ly در حافظه داخلي منتقل ميشه.
3-java_tpa_preset_system_ams-tpa_user_other_ams.vkp : مسير برنامه هاي نصب شده به other\ams در حافظه دا خلي منتقل ميشه و ميتونيد برنامه هاتونو send كنيد
4-w800_r1bc002_acoust_and_cam_to_other_baso88.vkp : با اين پچ درايو صدا به other\acoust منتقل ميشه و درايو دوربين به other\cam . در ضمن هر دو در حافظه داخلي گوشي
و اما پچ پنجم: اين بهترين پچي هست كه تا حالا ديدم
5-sysgfx.vkp : اين پچ مسير تمام آيكنها و عكسهاي مورد استفاده گوشيرو به فولدر sysgfx در مموري كارد منتقل ميكنه.البته اول بايد پك كامل آيكونها رو دانلود كنيد و تو اين پوشه قرار بديد و بعد پچ رو نصب كنيد.با اينكار كل گوشي تغيير ميكنه!
از آدرس زير پك كامل آيكونها رو دانلود كنيد
توجه : قبل از نصب كردن پچها فولدري كه فايلها به اون منتقل ميشند رو درست كنيد و فايلها رو بريزيد توش وبعدا اقدام به نصب پچ كنيد.کد:http://files-upload.com/316040/sysgfx.rar.html
دانلود پچها
موفق باشيدکد:http://files-upload.com/317811/W800SW-R1BC002.rar.html
:11:
:5:
سلام توحيد جان
روي گوشي هايي كه سريال اصلي هستند به همين شكل عمل كنم ؟:11:
:5:
نويد جان سلام اول بايد بگم من k750i دارم و ازش بسيار راضي ام :40:
دوم اينكه لينكي كه براي ذخيره صداهاي ضبط شده گذاشتي كار نمي كنه:41:
سلامنقل قول:
شما هيچ مشكلي نداري ميتوني از هر دو دوش استفاده كني ولي من فار منيجر رو بهت پيشنهاد ميكنم.فقط دقت كن پلاگين رو درست نصب كني.