***** بیده...نقل قول:
Printable View
***** بیده...نقل قول:
تکزاس، امریکا.
مردی قصدی خودکشی داره. اون هفت تیری روی سرش گذاشته و پلیس هم منطقه رو محاصره کرده.
در ادامه مرد درخواست میکنه که میخواد دوست دخترش رو ببینه اما...
تشکر یادتون نره ها! :40:کد:http://theync.com/video/m060207sniper.wmv
بدون شرح!
تشکر یادتون نره ها! :40:کد:http://theync.com/video/m060407cow.wmv
بزرگراهی در امریکا.
ساعت 2.06 صبح. راننده لیموزین کامیونی رو مشاهده میکنه. اوه خدای من...
تشکر یادتون نره ها! :40:کد:http://theync.com/video/m060407oprah.wmv
با تشکر از دوست خوبم آقای simko007 که زحمت این کلیپ و توضیحات مربوطه رو ایشون کشیدن.
کالیفرنیا. امریکا.
جوی هاوزر با سگش "بنجامین" مانند یک عضو خانواده رفتار میکند. بنجامین سگی از نژاد Pit Bull است. نژادی که از خصوصیات آن میتوان سماجت، قدرت، جرات و مخصوصاْ خشونت را نام برد. به دلیل وجود چنین خصوصیاتی، نگهداری از Pit Bull ها در تعداد زیادی از شهرهای آمریکا ممنوع اعلام شده. بنجامین درست همانند یک بچه ی حرفشنو هر کاری که صاحبش به او میگوید انجام میدهد... حتی در حمله کردن به مالک خانه و همچنین دختر هفت ساله مالک. سگ ۲۵ کیلوگرمی آسیبهایی به گلوی صاحبخانه و صدمات جدی به دختر صاحبخانه وارد کرده بود. دختربچه دو ساعت زیر عمل جراحی احیاسازی در بیمارستان بیهوش بود چون تکه ی بزرگی از گوشت پایش توسط بنجامین کنده شده بود. پس از این حمله ی بیرحمانه، افسر کنترل حیوانات برای توقیف بنجامین به منزل جوی هاوزر میرود. اما جوی هاوزر حاضر نیست براحتی سگش را به کسی تحویل دهد. "Benjamin is coming out so if you don't want to get bitten, you better get out of here" "بنجامین الآن بیرون خواهد آمد، پس اگر دوست ندارید گازتان بگیرد بهتر است از اینجا برید بیرون"
این جمله را جوی هاوزر به افسر کنترل حیوانات برای مخالفت خود با توقیف سگش بیان کرد.
پس از گذشت چند لحظه بنجامین به دستور جوی هاوزر از خانه بیرون میآید و به افسر کنترل حیوانات حمله میکند.
افسر کنترل حیوانات به شدت صدمه میبیند. چندین شکستگی و ترک استخوان و حدود پنجاه بخیه برای بستن زخمهایش...
پلیس جوی هاوزر را بازداشت و جریمه میکند. او محکوم به استفاده از سلاح کشنده (بنجامین) بود و به مدت شش ماه به زندان فرستاده شد.
تشکر یادتون نره ها! :40:کد:http://www.divshare.com/download/1106278-b1c
اقا دستت طلا
خیلی هاش جالب بود و تکراری هم نبودند
ممنون
بابا مهندس این کلیپ ها همه فیلطر شده؟نقل قول:
دوستان شما این کلیپ ها رو میتونین بگیرین؟
من با فيلطرشكن مىگيرم! :31:
سلام دوست عزیز.نقل قول:
والا من که مشکلی ندارم یعنی لینک رو میدم و دانلود منجر دانلود میکنه. ضمنا من مهندس نیستم.
:40:
سلام دوست عزیز میتونی از اینجا کمک بگیری:نقل قول:
:40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=137762
با سلام به همگی.
چرا دوستان دیگه نظر نمیدن. اون دوستانی که اول تاپیک ما رو شارژ میکردن کجان پس؟
من جايى نرفتم! :46:
سلام دوستان خوبم
یه کلیپی براتون می ذارم که اگه دلشو ندارید نبینید
خواهشا برای مادران و بچه های کوچیک نذارید که کاملا ..
چی بگم
اینم از عاقبت قاچاق بنزین
یکی از همشهریانم در بانه ( یکی از شهرهای استان کردستان ) در حین قاچاق یه تویوتا پر از بنزین به علت انحراف
منفجر شده و دو سر نشین آن کاملا سوختن
اونی هم که میبینید مادره راننده اون ماشینه
وای خدایا
حالم اینجوری شد :2:
ولی بعدشم خیلی ناراحت شدم :41:
چرا باید تو یه مسیر به اون شلوغی ، یه ماشین راحت بتونه بنزین قاچاق کنه و هیچ کسی هم جلوشو نگیره
اینم عاقبت شل گرفتن این نوع قاچاق ها
اون اتوبوس هم از شدت انفجار به اون طرف پرت شده
خدایا توبه
در ضمن از دوستان خواهش می کنم اگه این کلیپو در یه تاپیک دیگه دیدن فوری از بابت تکراری بودن آن گله مند نشنکد:http://www.divshare.com/download/1126217-fc7
می خام همه ببینند
ممنون
در ضمن یادم رفت از دوست خوبم moozianeh
بابت کلیپهای قشنگش تشکر کنم
ممنون عزیزه برادر
مثلا" اينجا انجمن موبايله!!!!!!!!
آخه چرا با پسوند Wma ميذاري؟
دستت درد نكنه كليپ هاي باحالي هستند...
اگه مي شه همه ي كليپ ها رو تو يه پست بيار همشونم با پسون 3gp ممنون مي شم.:11:
سلام پیمان عزیز.نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلیپ رو دیدم. واقعا تکان دهنده بود. خیلی متأسف شدم.
دستت درد نکنه زحمت کشیدی.
سلام L O V A B عزیز.نقل قول:
راستش من تقاضای انتقال تاپیک رو به مدیران عزیز دادم. هنوز جوابمو ندادن. انشاءا... این تاپیک از اینجا منتقل میشه.
آخ آخ، چقدر بد سوختن... من آدم سوخته زياد ديده بودم، ولى اين يكى دردناكتر بود. مخصوصا اون صحنهاى كه مغزش خالى مىشه... :41:نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستى، از مسافران اتوبوس چند نفر كشته شدن؟
والا نمی دونم
هنوزم خوابشو می بینم
از دست این دوستم که اینو فیلم برداری کرده خیلی..
چی بگم والا
لينك خرابه . اگر ميشه يك بار ديگه آپ كنيد. ممنون
نه نه
لینک سالمه
نقل قول:
واي براي يه همچين ديوونه ي جنايتكاري چطور فقط 6 ماه زندان بريدن؟!!!!:41:
moozianeh جان سلام . عايپيک عالي زدي . از شما و بقيه دوستان ممنونم . البته اين جور تصاوير يه خورده رو اعصاب تاثير منفي مي ذاره . من که خيلي نمي تونم نگاه کنم. ولي به هر حال ممنون .
دوستان سلام اینم یه کلیپ دارم که براتون میذارم .شاید ترسناک نباشه ولی ... اصلا ولش کن ببینید. بعد نظرتون در موردش بگید.من که نمیدونم چی در بارش بگم.:41::41::41::41:
کد:http://www.4shared.com/file/19175971/71fda561/ghatle_dokhtar.html
سالم بود. ولي expire شده. اگه ميشه دوباره آپ كننقل قول:
چشم چشم
در اسرع وقت
خدا لعنت كنه اين افرانت رو برام divshare رو كلهم ***** كرده!!!
ولي انصافا خوب بود
***** همون فيـــــــــــــــــلتر هست ها كه ...
سلام دوستان.
من تازه این تاپیک رو پیدا کردم.
از اول تا اینجا اومدم نصف لینک ها ***** بود.
فعلا جایی که نه فیلتره نه گیج کننده و نه مشکل پهنای باند داره 4shared هست.
لطفا تو 4shared آپلود کنین.
ضمنا اگه مشکل 3GP دارین از این به بعد اگه بخواین من واستون تبدیل می کنم.
شما فقط لینک سالم بدین من واستون 3GP شون می کنم.
کلیپ هاتون تموم شد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تازه به اين تاپيك اومدم ايني كه گذاشتي با امثال اين كه اخر وحشي بازيه!!!!:18::18::18::41::41::41::41:نقل قول:
من تازه به اين تاپيك اومدم ايني كه گذاشتي با امثال اين كه اخر وحشي بازيه!!!!:18::18::18::41::41::41::41:نقل قول:
آقا اون لینک قاچاق بنزین خرابه یه جای دیگه آپلود کنید
لطفاٌ
سلامنقل قول:
این جنایت کجا اتفاق افتاده؟؟؟؟؟؟:41::41::41:
منظورم اینه که ایران بوده این جنایت؟؟؟؟دختر بدبخت رو رو چه حساب کشتن؟؟؟:41::41:
واقعا متاسف شدم ... اگه ایران بوده به خاطر خودم که ایرانی هستم. متاسفم...متاسفم به خاطر چندین هزار سال تمدنی که نابود شده....هر جای دیگه هم که بوده...از طرز تفکر و شباهت ها میشه فهمید عقاید چه کسایی اینجوری هست...نمونه هاش رو داریم میبینیم...
:41::41::41::41::41::41::41:
مرگ بر عاملان قتل..... نامردا
نمیدونم کدوم کلیپ ولی اگه اونه که دختره هم لخته با جدول زدن تو سرش اون دختره ایرانی نیست عراقیه از عراق فرار کرده. مثل اینکه یه محلرو به هم ریخته مخصوصا پسراش. اسم شهر یا محله فکر کنم خاتون آباد باشه
حال آدم به هم میخوره؟
عو وععععععععععععععععععع!
یکی کلیپه قاچاق بنزینو دوباره آپ کنه
در ضمن اون دختر هم عراقیه
یه فاحشه است که شیعیان عراقی مجازاتش می کنن
از عراقی وحشی تر هنوز دیده نشده
اینو دیدم که میگم
وايييييييييييي . خدايي سردرد شدم آخه آدم چقده ميتونه بيرحم باشه اون مرتيكه بي پدر و مادر بلوك بتوني رو ميندازه رو سرش . اگه فاحشست و .... مملكت مگه قانون نداره . هر جا همچين چيزي بود بايد طرف رو بگيريم اينجوريش كنيم ما در مورد مفسدالارض بودن آدما بايد تصميم بگيريم يا قانون اگه عراقي باشن كه بعيد نيست ازشون تو 8 سال جنگ بدتر از اينيرو سر اسيرا ي ما در اوردن حالم خيلي بد شد .نقل قول:
اون کلیپ قاچاق بنزینو یه جای دیگه آپلود کنید
لطفاٌ