فقط مانيتور 60 وات مصرف مي كنه
كيس هم كه پاور نوشته كه چندتا البته در حين فشار مثلا از 500 واتش استفاده مي كند
رزياد تو فكرش نباش پول برقت زياد نمي ايد
Printable View
فقط مانيتور 60 وات مصرف مي كنه
كيس هم كه پاور نوشته كه چندتا البته در حين فشار مثلا از 500 واتش استفاده مي كند
رزياد تو فكرش نباش پول برقت زياد نمي ايد
ممنون
راستش خودم هم تعجب مي كنم چون از 24 ساعت حداقل 12 ساعتش روشنه .. بيشتر هم الكي !
ولي قبض برقم زياد نمياد ..
يه كم با اين اعدادي كه گفتين عجيب نيست؟
ببين عزيز كولر آبي 7000 وات هست در روز چقدر روشنه ولي پول برق زياد ني ايد حالا زورت رسيده به كامپيوتر بيچاره
سلام
دوستان ادرس اینترنتی از فرو شگاههای کامپیوتری( سخت افزار) امارات دارن لطف کنند
مومن خدا فكر نميكني اين پست رو بايد توي انجمن وب وايترنت در بخش وبلاگه و وب سايتها ميدادي...از همكارا ميخوام انتقالش بدن ممنونم....نقل قول:
نوشته شده توسط alirafaat
سلام
با جابه جایی مشکلی نیست
ولی منظورم از خواستن این ادرس اطلاع از وجود یا عدم وجود انواع خاص سخت افزار در امارات و مقایسه قیمت انها با داخل ایران بود که ارتباط مستقیم با این تاپیک داره
(مثلا تو ایران cor dou e6600 395000 تومنه تو امارات چقدره)
سلام
من يك مادربرد با مشخصات زير دارم و 2 تا هارد ساتا . هر وقت فقط يكي از هاردها نصب باشه ، همه چيز خوب عالي كار ميكنه و هيچ مشكلي نيست ولي وقتي كه هارد دوم رو نصب ميكنم ، ديگه همه چيز بهم مي ريزه . كامپيوتر مرتب هنگ ميكنه و حتي اگه بخوام ويندوز نصب كنم ، نميشه .
GiIGABYTE
K8 Triton series
GA-K8NSC-939
nForce 250Gb chipset
CPU: AMD Athlon64 939
اگر كسي ميدونه چطور بايد هارد دوم رو اضافه كنم تا مشكلي پيش نياد به من بگه .
قبلا از دوستاني كه جواب منو محبت ميكنند ، تشكر ميكنم
احتمال زياد منبع تغذيه كم مياره.نقل قول:
سلام
من يك مادربرد با مشخصات زير دارم و 2 تا هارد ساتا . هر وقت فقط يكي از هاردها نصب باشه ، همه چيز خوب عالي كار ميكنه و هيچ مشكلي نيست ولي وقتي كه هارد دوم رو نصب ميكنم ، ديگه همه چيز بهم مي ريزه . كامپيوتر مرتب هنگ ميكنه و حتي اگه بخوام ويندوز نصب كنم ، نميشه .
GiIGABYTE
K8 Triton series
GA-K8NSC-939
nForce 250Gb chipset
CPU: AMD Athlon64 939
اگر كسي ميدونه چطور بايد هارد دوم رو اضافه كنم تا مشكلي پيش نياد به من بگه .
قبلا از دوستاني كه جواب منو محبت ميكنند ، تشكر ميكنم
مشخصات كامل سيستم، بخوصوص منبع تغذيه رو بنويس.
سلام دستان کمک کنید
من یک سیستم جمع کردم مادربرد ایسوزه و سی پیو 3000 ای ام دی ویندوزو نصب کردم و خیلی عادی نصب شد بعد نصب درایورها صدا شناخته شد و سیستم صدا داشت ولی خود به خود سیستم رسیت شد و وقتی دوباره اومد داخل ویندوز دیگه هیچ خبری از صدا و اون علامت باند کنار ساعت نبود حتی داخل ستاپ سیستم هم رفتم ببینم شاید از اونجا خاموش شده اونم نبود فعال بود یه چیز جالب وقتی اتوران سی دی مادر بورد بالا میامد نصب داریور صدا هم از تو لیستش حذف شده مشکل از چیه حتی ویندوزم عوض کرم نشد ممنون میشم راهنمایی فرمایی؟
شما روي سيستمتون يك كارت صدا داريد؟
سلام دوست عزيز بله كارت صداي اصلي خود مادر برده آنبرد ه مشكل از چيه من تازه خريدم مادر بردو
دوستان بعد از اينكه از كاركرد پاور يه مدتي ميگذره فنهاي داخلش به صدا مي افتن با اين حال كه گارانتي داره چه راهي پيشنهاد ميكنين كه صداش بي افته چون فكر ميكنم كه فنش كثيف شده و اينكه مال مه 400 وات دو فن هشتش
شما چي پيشنهاد ميكنين ؟؟
با اينكه كسي جوابم نداد ولي من نظرمو ميگم
بهتر اول ببري گارانتي
2 اگه پشت كيس و باز كني مشكل نداره اون گارانتي برچسب همش كشكه و شما خودتون ميتونيد قطعاتو گارانتي كني
محسن جان اينجوري نمي تونم برات بگم خودت كه مي دوني خراب شدن بايد ببيني تا درستش كني و كمي سخته تا خودت دست نزني
ولي مادربردت رو روي تنظيمات اوليه انجام بده يعني اون دوتا گزينه DEfuait را بزن و SAVE كن بيا بيرون يا 5 دقيقه باطري مادربردت را عوض كن
از يك ويندوزي كه ميدوني سالم است استفاده كن چون بعضي از ويندوزها مشكل دارند
و اينكه اگر درست نشد بايد ببريش گارانتي
مهدي شما هم اگر مطمئن هستيد مشكل دارد بازش كن و روغن كاريش بكن وسط فنت برچسب است و شما كمي روغن داخل بكن و دوباره چسب رو روش بزن
سلام آقا مرسی مشکل از درایور کارت صدا بوده ظاهرا ریمارکه خیلی جالبه مادربرد نو با سی دی خودش نصب نشه :laughing:
من ميخواستم دو تا كامپيوتر رو با هم Lan كنم.دو تاشون هم كارت شبكه غير آن بورد دارند(D-Link) سيم Lan را هم دارم.- و اين دو تا به هم وصل نميشن(نميدونم شايد من اشتباه ميكنم لطفا از اول تا آخر توضيح بدهيد).از سالم بودن كارت شبكه و سيمش هم مطمئنم چون مودم ADSL م External و با كارت شبكه به كامپيوترم وصله مي خواستم بدونم چي جوري اين دوتا رو به هم وصل كنم.(اون كامپيوتري كه ويندوز ايكس پي داره 98 هم روش نصبه).لطفا كامل توضيخح دهيد چون تو تاپيكش رفتم و چيزي نفهميدم
مطمئنی سیمLan که داری ازنوع Cross هستش؟نقل قول:
نوشته شده توسط Game maker
سلام دوستان
مي خواستم اگه ميشه يك مهندس سخت افزار به من معرفي كنيد
اگه آشنايي داريد userبه من معرفي كنيد
اقا من هروقت بازي مي كنم بعد از 5 6 دقيقه يكدفعه صفحه آبي ميشه يك اروري نوشته كه رمزي اقا من چه كار كنم كه اين ارور دست از سر كچل ما برداره!!! مرسي
ویندوزتو عوض کن اگر بازم مشکل داشتی رمت مشکل دارد
برو مو بکار ولی جدای ازشوخی بنویس ارورت چی هست؟
سلام .چطوري ميشه تعيين كرد كدوم نرم افزارها به اينترنت دسترسي داشته باشن؟
چطوري ميشه محل ذخيره كردن اطلاعات رو كه بطور پيش فرض my document هستش رو عوض كرد؟
ميشه روي درايوها پس ورد گذاشت؟ بدون نرم افزار
سلام
ما يه سيستم داريم كه دچار مرض شده يكي به من كمك كنه
عرض كنم وقتي سيستم ميخواد بوت بشه ريست ميكنه يه وقت ميشه 2-3 روز خوب بعد يه وقت هم 3-4 بار ريست ميكنه بعد مياد بالا البته اين بالا اومدن متفاوت يه وقت قبل از لوگوي ويندوز يه وقت بعد از لوكوي ويندوز يه وقت هم ميبيني ويندوز كامل مياد بالا بعد ريست ميشه
در ضمن گفتم شايد بايوس باگ پيدا كرده بايوس رو هم آبديت كردم بازم در ضمن.. هاردم تو درايو سي خيلي بد سكتور داره
ميتونه از اون باشه اگه وينوز رو تو يه درايو ديگه بريزم بهتر ميشه......... يا نه؟؟؟
پاور چي ا زاون ميشه يا نه؟؟؟ كمك كنيد
راستي ويندوز رو هم چند بار عوض كردم(با ورژن هاي متفاوت)
1- از رم مي تونه باشه
2- گرافيك
3- پاور
تستشون كن با يكي ديگه
به نظرم از رم نباشه ولي پاور و گرافيك چرانقل قول:
نوشته شده توسط Lord_theOne
می خواستم بدون چطوری می شه سی پی یو رو از مادر بورد جدا کرد
راهنمايي
يه سي پي يو 3 گيگا Lga دارم و سيستمم رو تازه يكهفته هست كه جمع كردم ولي صداي فن سي پي يوم خيلي زياده وقتي كه در كيس رو ميبندم صداش خيلي بيشتر ميشه و اعصابمو خورد ميكنه و اينكه سي پي يوي قبلي كه داشتم (2.5 سلرون) اصلا اينطور نبود يعني اصلا صدا نميداد حالا ميخواستم بدونم كه آيا باسه Lga ها فرق ميكنه يا اينكه طبيعيه و يا اينكه مشكل داره ؟!!
در ضمن اولش كه سيستم رو روشن ميكنم صداش زياد نيست ولي وقتي يه نيم ساعتي كه كار ميكنه صداش ميره بالا !!!
سلام
خوب معمولا دور فن سي پي پو مستقيما باحرارت سي پي يو د رارتباطه هر چه حرارت بالا بره در فن هم بالا ميره خوب هر چه دور فن بالا بره زوزه هم زياد ميشه اما چاره چيه روبروي فن سي پي يو روي در كيس يه فن جديد نصب
نصب كن مشكلت حله در ضمن يه برنامه هست به نام speed fan نصب كن تا كل ماجرا دستت بياد.
با آرزوي موفقيت
[INDENT]سيستم من تو پخش موزيم مشكل داره. يعني از آهنگها رد ميكنه .مثلا داره پخش ميكنه يك دفه 2 ثانيه رد ميكنه.
ولي فقط با برنامه windos media plyer اینجوریه. با برنامههایی مثل: winamp -jet audio -real playerمشکل نداره.خوب میخونه.
به نظره شماایراد از چیه. این سیست م من
asus p5pl2 intel 945pl chipset
intel p4 2.66 1mb cashe
ram Kingston 512 ddr2 533 [asyy in china]
Vga ati x 550 256 asus
hdd maxtor160 gb sata2
case elegance
power 450 watt
به نظره شما ایراد سخت افزاریه یا نرم افزاری
اگه سخت افزاریه ماله چیه
مال ram نیست؟ فک کنم تقلبیه.
سيستم من تو پخش موزيك مشكل داره. از آهنگها رد ميكنه .مثلا داره ميخونه يك دفه 2 ثانيه رد ميكنه .توهر آهنگ چند بار اينجوري ميشه.فقط با برنامه windos media player هینجوریه.با برنامههیی مثل winamp -jet audio- real player مشکلی نداره. مشکل از چیه .اینم مشخصات سیستم.
Main: Asus p5pl2 Intel 945PL Chipset
Cpu: InTEL P4 2.66 1mb Cash
Ram :Kingston 512 DDR2 [533 [assy in china
Vga: Ati 256 Asus ax 550
Hdd: Maxtor 160 Sata2
Case Elegance 450 Watt Power
به نظره شما مشکل سخت افزاریه.
از رم نسیت فککنم تقلبه.
هرکی می دونه کمک کنه.
سيستم من تو پخش موزيك مشكل داره. از آهنگها رد ميكنه .مثلا داره ميخونه يك دفه 2 ثانيه رد ميكنه .توهر آهنگ چند بار اينجوري ميشه.فقط با برنامه windos media player هینجوریه.با برنامههیی مثل winamp -jet audio- real player مشکلی نداره. مشکل از چیه .اینم مشخصات سیستم.
Main: Asus p5pl2 Intel 945PL Chipset
Cpu: InTEL P4 2.66 1mb Cash
Ram :Kingston 512 DDR2 [533 [assy in china
Vga: Ati 256 Asus ax 550
Hdd: Maxtor 160 Sata2
Case Elegance 450 Watt Power
به نظره شما مشکل سخت افزاریه.
از رم نسیت ؟فککنم تقلبه.
هرکی می دونه کمک کنه.
پس اينطور كه شما ميگين يه امر طبيعيه اگه اينجور باشه خيلي بده چون واقعا صداش رو نميشه تحمل كرد :sad:نقل قول:
نوشته شده توسط ملت
راستي ميشه يه فن فابريك ديگه با همين دور از يه مدل سي پي يوي ديگه براش تهيه كرد و روش بست ؟ :)
حالا خوبه صبر كن تابستون به جاي زوزه عربده ميكشه من يكي داشتم ما رو ........ يادمه هميشه درب كيس رو باز ميكردم يك كم بهتر ميشد وقتي كه ميبستم هيچي نعره ميكشيد البته تو بازار فن هاي متفاوتي وجود داره كه ميتوني مشكلت رو حل كني ولي من خودم يه فن رو روبروي درب كيس گذاشتم حل شد يعني خيلي بهتر شدنقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
ويندوز مديا پليرت كدوم ورژنهنقل قول:
نوشته شده توسط actros
احتمال داره مديا پليرت باگ داشته باشه اگه از نسخه 9 استفاده ميكني 10 رو بريز اگه 10 رو داري يه بار آنيستال
بعد نصبش كن بعيد ميدونم رم باشه احتمالا نرم افزاريه
ممنونم از راهنماييت فقط نميدوني فن بهتري كه باشه چه قيمتي داره تا اگه نتونستم ديگه تحملش كنم يكي ديگه براش بگيرم ؟ ممنون
windos media pelayer من 10 هست .حتی 11 هم استفاده کردم .بازم اینجوری بود. نمی دونم مالچیه .دیوونم کرده.نقل قول:
نوشته شده توسط ملت
يا آبديتش كن يا ديليتش و بعد دوباره نصب...نقل قول:
نوشته شده توسط actros
با عرض خسته نباشيد خدمت همه بر و بچ خوب p30WORLD
من يك مشكل دارم كه نميدونم نرم افزاريه يا سخت افزاري حالا هر كي ميدونه لطفا راهنماييم كنه - مدتيه كه هر وقت
دوربين يا mp3 Player به USB وصل ميكنم كامپيوترم سريع Reset ميشه (موقع ري استارت شدن صفحه آبي ويندوز نمياد ) حالا لطفا كمكم كنييييييييييييييييييييييي يييييييييييييييييييد كه بايد چي كار كنم :ohno: