نقل قول:
سلام دوست عزیز خیلی خیلی از زحمتتون ممنون واقعا لطف کردین مشکلم حل شد با کمک صمیمانه شما
سپاسگزارم و امیدوارم همیشه موفق باشید:11:
Printable View
نقل قول:
سلام دوست عزیز خیلی خیلی از زحمتتون ممنون واقعا لطف کردین مشکلم حل شد با کمک صمیمانه شما
سپاسگزارم و امیدوارم همیشه موفق باشید:11:
خواهش می کنم . شما هم موفق باشید .نقل قول:
اخه خودم طرفدار internet explorer هستم
با سلام به همه دوستان
من یه مشکل دارم اونم اینه که وقتی یه لینک مستقیم رو تو Ie وارد می کنیم یه باکس می آید که Save کنم یا Open . زیرش یه چک باکس داره که همیشه این سئوال رو بپرس ....
من اشتباهی مارکشو برداشتم و حالا بدون سئوال خودش Open می کنه ... هرچی گشتم که چطوری میشه دوباره مارکش کنم پیدا نکردم ....
میشه راهنمایی کنین و بگین چکار کنم ؟؟؟
ضمنا دیفالت رو هم ریستور کردم ولی بازم نشد ...
لطفا اگه کسی می دونه بگه چیکار کنم :41::42:
برو روی یک لینک دایرکت یا همان دانلود لینک
وقتی که اینو میده تیک را بردار.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز مشکل من دقیقا برعکس چیزیه که گفتی .... من این مارک رو برداشتم حالا نمی دونم چطوری اینو مارک کنم ... وقتی یه لینک مستقیم و کلیک می کنم خودش بدون اینکه سئوال کنه شروع میکنه به دانلود :41::41:
من می خوام اینو دوباره مارک کنم گه سئوال بپرسه ....
تروخدا یکی کمک کنه
بچه ها من الآن فهمیدم که این اتفاقی که افتاده فقط وقتیه که بخوام که 3gp بگیرم ... یعنی آدرس لینک مستقیم از این نوع فایل باشه ... تو این حالت هیچ سئوال نمیکه و فقط فایل رو توی پوشه ی تمپ لود میکنه :41:
سلام دوست عزیز به نظرم بهتره برنامه Internet Download Manager را نصب کنی و با اون دانلود کنی . هم سرعتش خوبه . هم با همه مرورگرها سازگاری کامل داره . و هم اگه اینترنت شما قطع شد دوباره میتونید ادامه دانلود را انجام بدید .من هم قبلا با خود ویندوز دانلود می کردم ولی حالا می فهمم چه اشتباهی می کردم .
سلام عزیزم
برو tools \ internet option \ advanced و اونجا گزینه ی reset رو کلیک کن ببین حل نمیشه
موفق باشی
:41:نقل قول:
آقا مهدی ، سلام
دستت درد نکنه بابت پیشنهادی که دادی ... اینکه از یه دانلودر استفاده کنم یه راهه ولی من می خوام مشکلو از اساسش درست کنم ...
بازم ممنون
دوست عزیز winxp متاسفانه این کار رو انجام دادم و جوابی نداد .... بلا هم عرض کردم حتی دیفالت رو هم زدم ولی بازم روی فایل های 3GP و ZIP مشکل داره و مستقیما فایل رو توی پوشه تمپ لود می کنهنقل قول:
سی دی windows رو بزار تو دستگاه تو قسمت component اینتر نت اکسپلورر رو دوباره نصب کن
سلام عزیزم
با پیغام خصوصی مشکلتو دنبال کن
راهش رو از ریجستری در اوردم ولی خونمونه و من الان کامی نت هستم
شما فردا رجوع کن تا من از خونه بردارمش و برات up کنم
تلفنمونم قطعه
150000 تومان پول تلفن d:
موفق باشی عزیزم
چه گیری دادی به پیغام خصوصی خوب همینجا بگونقل قول:
با پیغام خصوصی مشکلتو دنبال کن
نقل قول:
سلام dj جان
تو پیغام خصوصی برات میگم :46:
فعلا:11:
سلام ، بهروز جان اگر اطلاعاتت رو در اختیار عموم بذاری خیلی بهتر میشه ...
-------------------------------------------
دوست عزیز شما TuneUp رو سیستمت داری؟
اگر داری به احتمال 99% مشکلت حل میشه حالا به شکل توجه کن :
نقل قول:
سلام دوست عزیز
واقعا ممنون ، خیلی عالی بود
از:10: راهنماییت واقعا متشکرم ، درست شد :10::10::11::11::11:
سلامنقل قول:
خوشحالم مشکل حل شد
این کریمی ما را دست کم نگیرید .
هر سوالی را که بشه با tun up حل کرد محاله کریمی براش راه حل نداشته باشه .
شرمنده می کنید مهدی جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودتون استاد مایید...
نقل قول:
سلام
آقای کریمی مثل اینکه باز مجبورم یه سئوال دیگه ازتون بپرسم
البته اینبار راجع به tuneup
راستش من آخرین ورژن تون آپ یعنی 2008 رو دانبود کردم رو روی پی سی که ایکس پی داره ریختم و با پچی که دوستان گذاشته بودن مشکل حل شد ... ولی روی لپ تاپ که ویستا داره نصب کردم ولی موقع پچ کردن یه پیغام میده که برنامه در حال اجرا هست ( در صورتی که نیست ) از سریال کی هم نتونستم استفاده کنم میشه راهنمایی کنید که باید چه کنم ؟؟؟
باز ممنون از راهنماییتون
والا من رو ویندوز ویستا امتحانش نکردم ، یعنی اصلا با ویستا کار نکردم که بگم مشکل شما از کجاست ، دو جای دیگه می تونید سوالتون رو بپرسید یکی تاپیک درخواست کرک و سریال و یکی هم تاپیک اونایی که ویستا دارند ...
یه نفر نشسته پشت سیستم من و صفحه اینترنت اکسپلورر رو کوچیک کرده . حالا هر چی رو لینک ها کلیک میکنم تا توی یه صفحه جدید باز بشن توی یه صفحه کوچیک باز میشن . چه کار کنم که توی یه صفحه ماکسیمایز شده باز بشن؟؟؟
سلام دوست عزیز!
به Start>All Programs برید و بروی آیکون اینترنت ایکسپلورر راست کلیک نموده و در تب Shortcut در قسمت Run کلیک کرده و Maximize را انتخاب نمایید و بعداً بروی OK کلیک نمایید.
مؤفق باشید!
فرهمنــــــــد
سلام
من وقتی میخوام IE 8 رو نصب کنم در حال نصب Downloading میاد و نمیره یکسره میگه Downloading updates for Windows Internet Explorer 8... من که خسته شدم چرا نصب نمیشه.
چندین دقیقه هم وایسادم.
چرا؟؟
اگه به طور کامل فایل 14.4 مگابایتی رو دانلود کرده باشید مشکلی نیست احتمالا باید دیسکانکت کنید بعد نصب کنید !!
ضمنا اصلا اصراری به نصب کردنش نکنید چون پشیمون میشید ! تو نشون دادن سایتهای فارسی مشکل داره .. باید صبر کنید نسخه کامل بیاد این نسخه بتا خیلی مشکلات داره .
باید صبر کنی تا اپدیت ها رو بریزه یه کم طول میکشه.
ضمنا در مورد باز نکردن صفحات فارس هم شما کلید ابی رنگ toggle with ie7 رو بزنین درست میشه.
عزیز من اونوقت میشه Ie7 چه کاریه 14 مگ دانلود کنی بعد از همون نسخه قدیمی استفاده کنی ؟!!
فکر کنم اگه دیسکانکت شین نیازی نباشهنقل قول:
باید صبر کنی تا اپدیت ها رو بریزه یه کم طول میکشه.
سلام
ببخشيد من يه مشكل درام اونم اينه كه توي IE7 نميتونم فايلهاهاي با پسوند mht رو ببينم به صورت كد نشون ميده. كسي ميتونه كمكم كنه؟
در ضمن اسم فايلها فارسي نيست. توي اسم اونها علامت# وجود نداره. با رفرش هم مشكل حل نميشه
سلام
هر کاری کردم نشد.
این خطا رو میده. چیکار کنم؟
download رو که میزنم میره به سایت مایکروسافت و یه چیزایی میگه دانلود کن منم میکنم بعدش هم هیچی نمیشه!!
سلام
از ظهر اينترنت اکسپلوررم اين پيغامو ميده :
يه بار پاک کردم و با نسخه ي خوده ويندوز کار کردم که فک کنم 5 يا 6 هست و مشکلي نداشت. اما تا 7 رو نصب کردم، دوباره ديباگ گرفت و مي بنده پنجره رو
چند ماهه باهاش کار کردم و ايرادي نداشته
از توي کنترل پنل قسمت Components Wizard هم رفتم، بازم فايده نداشت
کسي هست راهنماييم کنه؟
دوست من آيا نرم افزاري قبل اون نصب كرين؟؟
شما فعلا يكبار سيستم را با آنتي ويروست ( شامل تمام آنتي ها ) اسكن كنيد.
نه، هیچی نصب نکردم
من ویندوز جدید نصب کردم بعد نصب ویندوز اینترنت اکسپلورر سایت بلاگ اسکای را مشکل دار نشون میده.
عکسش را هم میذارم.
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.
منم یه بار با یوتیوب این مشکل رو پیدا کردم ولی خودش درست شد.
اینترنت اکسپلورر رو دوباره نصب کن.
سلام sama جان
نسخه ی ویندوزت چیه عزیزم ؟
شاید باید ویندوز رو ارتقاع بدی
نسخه ی explorer رو تو microsoft سرچ کن و ببین با چه ویندوزی سازگاری داره و فایل patch براش گذاشته شده یا خیر
موفق باشی عزیزم
نزدیکه یک ساله دارم ازش استفاده می کنم و مشکلی نداشته. در طول این یکسال چندین بارم عوض کردم ویندوزو و این اولین باره اینطور میشه
برنامه رو هم از بسته های کینگ برداشتم
========
ویندوزم اکس پی سرویس پک 2 هست
پاک کردم . از اینترنت هم ورژن 7 را دانلود کردم و نصب کردم ولی درست نشد.
کمک نکنین وبلاگم رفته هوا!!!!!
:41:
سلام
احیانا برنامه ای مربوط به زیباسازی ظاهر ویندوز مثل Style XP روی سیستم نصب نکردید ؟
بله ! دارم
اتفاقن همون روز صبحش خواست که کرکش کنم و همین کارو هم کردم
حالا باید چی کار کنم؟!
خوب این مشکل به خاطر همین هستش .نقل قول:
به مسیر زیر برید و فایل TGT_BHO.dll را پاک کنید تا مشکل برطرف بشه . یا غیر فعالش کن .
C:\Program Files\TGTSoft\StyleXP\TGT_BHO.dll
دوست عزیز خیلی سادست
باید بری Control Panel بعد Internet Options و در پنجره ای که باز میشه برو به قسمت programs و گزینه ی Manage add-ons را انتخاب کن و در پنجره ای که باز میشه TGT_BHO.dll که باعث ایجاد این مشکل شده را غیر فعال (Disable) کن
به همین سادگی
موفق باشی
ممنون از همه
حل شد !