سلام
درسته که میگند اگه فلش مموری رو eject نکنی و از کامپیوتر دربیاری، فلش میسوزه؟
Printable View
سلام
درسته که میگند اگه فلش مموری رو eject نکنی و از کامپیوتر دربیاری، فلش میسوزه؟
با سلام
متاسفانه تمام پست ها رو خوندم ولی مشکلات حل نشده بودند به هر حال ما هم مشکلمون رو میگیم شاید یکی حلش کنه فلاش مموری من ویروسی شده بود با کاسپر اسکنش کردم فایل اتورانش رو ویروسی اعلام کرد و پاکش کرد حالا دیگه اصلا باز نمی شه مشکلش چیه و راه حلش چیه
يعني راست كليك كه مي كني Open مي زني باز نمي شود؟
با برنامه فرمتش كن
احتمالاً شما دوبار روی آیکون فلش مموری که در هنگام اتصال توی My Computer ایجاد میشه کلیک میکنید. اگه این جور هست باید بگم که این ویروس علاوه بر فایل اتوران Exe که ویروسی هست، فایل متنی دیگه هم میسازه که اصلاً خطری نداره. دلیل ساخته شدن این فایل متنی این هست که اصلاً اجرای اتواران به این فایل بستگی داره و شما با این فایل میتونید به منویی که در هنگام راست کلیک کردن بر روی آیکون باز میشه، گزینههایی اضافه (و شاید کم) کنید. این فایل از نوع مخفی است. اول توی تنظیمات ویندوز نمایش فایلهای مخفی رو فعال کنید. بعد برید توی خود فلش مموری. ( روش راست کلیک کنید و open رو انتخاب کنید. اگه توی منوی باز شده نمیتونید open رو ببینید، از منوی start گزینه run رو انتخاب کنید و بعد توش نام درایوی که فلش مموری رو میشناسه و : تایپ کنید و کلیک enter رو فشار بدید. برای مثال اگه فلش مموری رو درایو i میشناسه، :i رو وارد کنید.) حالا اون فایل متنی با نام AutoRun (ولی پسوندش Exe نیست) اون رو پاک کنید.نقل قول:
یه بار فلش مموری رو در بیارید و دوباره بزنید توی کامپیوتر. کارتون راه میافته.
ولی اگه مشکلتون با روش بالا حل نشد، با یه آنتی ویروس دیگه بدید فلش مموری رو بگرده. (KasperSky آنتی ویروس آن چنان خوبی نیست.:46:)
سلام
میشه ارزونترین فلش مموری و قیمتش رو معرفی کنید ؟
4 گیگ و 1 گیگ و 2 گیگ
آقا یه فلش A data یک گیگ دارم یه فایل صوتی ریختم روش حالا هرکاری میکنم دیلیت نمیشه ، فرمت هم نمیشه ، هرفایل جدید هم که میخوام بریزم ارور میده ، با کاسپر هم اسکن کردم ویروسی پیدا نکرد
خواهش میکنم کمک کنید
اگه کاسپر اسکای خوب نیست چی توصیه می کنید؟
کسی تاد حالا فلش مموزی به شکل خودنویس دیده یا شکل های دیگه
فلشها شکلهای زیادی دارند
کسی نبود جواب ما رو بده؟
روي يك سيستم ديگه فلشت را امتحان كن
برنامه فلش مموريت نداره براي فرمت؟
روی چند تا سیستم دیگه هم تست کردم به همین صورت بود
قسمت دوم رو متوجه نشدم میشه یه کم بیشتر توضیح بدین ؟
در ضمن ما هم شهری هستیما
منظورم فلش مموريت Cd همراش نبود؟
دوست عزيز متأسفانه cd همراش نيستنقل قول:
ببين مدل فلش چي هست
از اينجا مي توني برنامه شو بگيري ببيني برنامه فرمت دارد يا نهکد:http://www.adata.com.tw/adata_en/support.php
نقل قول:
فلشمو دادم گارانتی یکدونه جدیدترشو بهم دادن .اینو برا این نوشتم که اگه بقیه هم به این مشکل برخورد کردن تنها راهش گارانتیه و هیچ جوری درست نمیشه.
در ضمن کسی میدونه علت بوجود اومدن اینجور مشکلات چیه؟
من وقتی فلش را در پرت usb میزارم هیچ اتفاقی نمی افته.یعنی تا صبح درست بود اما الان اینجوری شده.رو 5 تا کامپیوتر تست کردم نشد.سوخته؟گارانتی "شاب" داره برام درست می کنه؟
بله سوخته ببرش گارانتي
دو هفته نمیشه که یه فلش 4 گیگ کینگستون گرفتم
الان توش نمیره
میگه فرمت کنم؟
وقتی میگم فرمت کن میگه write Protect
شورشو در آورده
سوخته؟
چندتاسوال دیگم دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قبل اینم دوتا فلش مموریه دیگم داشتم
با اینکه اینارو safe remove میکنم ولی بازم میسوزن
میخواستم بدونم چرا اینا اینطورین؟
چرا اینقدر ضعیفن؟
به خاطر ولتاژ پایینشونه؟
به جای فلش مموری چی بگیرم که اینقد درگیر سوختنش نباشم؟(یا چه مارکی بگیرم؟)
يك فلش مموري خوب بگير
ارزون Twinmos قيمتش خوبه سرعتشم خوبه
JetFlash هم سرعت خوبي دارد سرعتش بهتره بالايي هست و قيمت رو ندارم
OCZ و Corsair هم عالي هستند قيمت كمي بالا
Team سری Fusion Plus هم خیلی خوبه ...
سلام دوستان
یه فلش مموری میخوام بگیرم تا 50 60 تومان
به نظرتون چی بگیرم بهتره؟؟
میتونم 8گیگ بگیرم؟؟ اگه نشه هم 4گیگ
لطفا راهنمایی کنین
مرسی
نظرتون در مورد مارک pqi و a data چیه؟؟؟
سلام خدمت همگی من می خواهم یک فلش مموری خوب بگیرم با حجم دو گیگ
به نظرتون چی بگیرم کلا سرعت خوندن و نوشتن روی فلش ها چجوری باشه
بیشترین متوسط و کمترین
و این برنامه هایی که براشون هست چی هستن کلا قیمتش هم خوب باشه
یک مشکلی هم دارم که کلا با مموری ها پیدا کردم چه فلش و چه مموری گوشیم اونم اینه که بازش نمیکنه
وقتی راست کلیک هم می کنم به جای open یک سری حروف نامشخص می نویسه
سلام دوست عزیز مثل اینکه شما تو بازار نیستی با این قیمت فلش هایی با حجم کم و اکثرا چینی و با سرعتنقل قول:
رایت فوق العاده پایین.ممنون
مدل V30 از jetflash به نظرتون خوبه؟
و این مدل
و اون جت فلش usb 2.0 هست دیگه؟نقل قول:
کد:http://www.kingmaxdigi.com/product/USB2_1.htm
من دارمV30، خیلی راضیم :31: فقط سرعت رایتش یک کم پایینه،ولی برای من که مسئله ای نیست، قبلا هم از همین جت فلش 2 گیگش را داشتم ، به نظرم که عالیهنقل قول:
ممکنه با برنامه ی Flash Memory Toolkit
یک تست ازش بگیرید ببینید سرعت خواندن و نوشتنش چقدر هست؟
دوستان سلام من فلش مموری 4گیگی دارم امروز که تو سیستم گذاشتم کسپر اسکا ویروس شناخت و الان که نگاه میکنم دیگه درایور نداره و اصلا شناخته نمیشه تو سیدشم درایورش نیست کسی درایور فلش رو نداره یا روشی که بشه به حالت قبل برش گردوند
با سلام متاسفانه دقيقا من هم فلش 4 گيگي دارم كه با همين مشكل مواجه شدم و از طرفي عصباني شدم با ويندوز فرمتش كردم ولي ديگه الان تا مي خوام باز كنم پيغام ميده كه بايد فرمت بشه .از طرفي فرمت هم نمي شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام من از صفحه اول خوندم
موندم الان بین این مدلها کدوم حرف او ل رو میزنه
a data -pqi -ocz -jetflash -corsair
خودم اول مارک corsair رو اول پسندیدم یه مدل هم هست
OCZ ATV Turbo 4G
این مدل تو ایران هست قیمتش چنده
من یه فلش مموری چهار گیگ میخوام قیمتم 60 تومان بیشتر ندارم
بالا غیرت یه مارک و مدل رو بهم پیشنهاد بدین
در ضمن تهران کجا جای منبع فلش مموری که تنوع انتخاب و مطمئنی بشه خرید کرد ؟
tankyo very mach
بازار رضا: خ ولعصر چهار راه ولیعصرنقل قول:
اگر بازار رضا را به سمت میدان ولیعصر بیای بالا پاساژ ایران هم هست که خوبه.
مشكل رمهايي كه فرمت نميشوند ويا فرمت كذايي ميشوند هنوز حل نشده است --آيا نرم افزار ي براي اين كار وجود ندارد ؟
دوستان من یه فلش مموری توپ کله خور با سرعت نسبتاً بالا میخوام از 2 گیگ به بالا. اگه گارانتیش هم خوب باشه دیگه عالی میشه.
لطف کنید مارکها و مدلهای موجود در بازار ایران که این ویژگیها رو داشته باشند، معرفی کنید.
ممنون
PNY چيز توپي اهنقل قول:
کسی مارک Adata داشته ببینه چجوریه؟
از بین این سه تا کدوم انتخاب کنم ؟
toshiba kingstone transcend
نقل قول:
با عرض سلام
دوست عزيز شما مي توانيد اين مشكل را با ريختن آنتي ويروس symantec از شركت نورتون حل كنيد البته با آپديت كامل.
با عرض سلام من فلش 2G twinmos دارم سرعتش هم بالا است و عالي هم است و درضمن 2 گيگش 19 تومان است .
من سوالي دارم آيا نرم افزاري مانندU3سراغ داريد كه بر روي فلش بريزم و يا نرم افزاري جهت قفل گذاشتن هست.اگر مي شود راهنمائي كنيد.
با سلام بچه ها من یک فلاش مموری 2 گیگ twinmos دارم که فکر کنم ویروس توش افتاده وقتی میخوایی چیزی توش کپی کنی میکه the disk is write protect ولی ازش میشه چیزی خوند ضمنا دگمه رایت پروتکت هم نداره با چی میتونم فورمتش کنم ویندوز که نمیتونه فرمتش کنه چند تا فایل هم توش افتاده که جمعش 202 گیگ نشون میده
لطفا کمکم کنید به خدا خیلی گیرشم مرسی ؟؟؟
مطمئنی دکمه محافظت در برابر نوشتن نداره؟ اصلاً دکمهای روی خود فلش نیست؟نقل قول:
اگه هیچ دکمهای بر روی فلش نیست، میتونید برای فرمت کردن از داس هم به عنوان یکی از آخرین راهها استفاده کنی.:11:
سلام
adata pd7 بهترين بالاترين سرعت خواندن و نوشتن رو داره
خيلي توپه گارانتي خوبي هم داره