ببخشید از بس عجله داشتم اشتباه تایپ کردم منظورم موتورهای القایی تک فازبود
ببخشید از بس عجله داشتم اشتباه تایپ کردم منظورم موتورهای القایی تک فازبود
سلام
می خواستم ببینم کسی پسورد ساینس دایرکت رو داره
کسی پسورد ساینس دارکت رو داره
سلام خسته نباشید یه مقاله انگلیسی همراه با ترجمش می خواستم در باره ی یکی از موضوع های : سنگ زنی یا تراشکاری یا مته کاری یا ماشینکاری
اضطراری خطر سقوط
با سلام یه مقاله در مورد انتقال حرارت با ترجمه فوری و فوتی میخوام در غیر این صورت درسو افتادم
درخواست مقاله:
مقالهای در باره plc s7-200می خواهم
چند تا مقاله در باره رباتها و ساختنشون می خوام
پیاپیش دمتون گرم
با سلام يه مقاله در مورد موتورهاي خطي مي خواستم
سلام
براي دسترسيfree به مقالات IEEE چكار بايد كرد ؟
دوست عزیز در بخش زیر دوستانی هستند که به شما کمک کنندنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با من تماس بگیر!نقل قول:
با سلام به اساتید گرامی . کسی می تونه یک برنامه معمولی به هر زبانی در رابطه با درس بررسی 1 رشته مهندسی برق ارایه کند که قادر باشد که باس بار بدون منبع در ماتریس Y busرا حذف کند . خیلی خیلی حیاتی است.دارم می افتمااااااااااااااااااااا اااا. :41::41::41::41::41::41::41::41::41:
Plc هاي زيمنس در 5 گروه تقسيم مي شوند.نقل قول:
1- simatic S5
2- Simatic S7
3- LOGO
4- Simatic C7
5- Simatic 505
نمونه اي از محصولات شركت زيمنس
Simatic S5 : اين نوع PLC ها نسبتا قديمي هستند و انواع مختلفي دارند مانند:
S5-90U ، S5-95U به صورت Compact بوده و حوزه عملکرد محدود دارند. برخي ديگر مانند s5-115u,s5-100u مدولار بوده و براي سيستمهاي کنترلي با ابعاد متوسط بکار مي روند . براي حوزه هاي عملکرد وسيع plc هاي ديگر با نام هاي s5-155u,s5-135u از اين خانواده عرضه شده اند.
برنامه نويسي plc هاي مذکور با نرم افزار step 5 انجام مي گردد.
Simatic S7 : اين plc ها بعد از s5 عرضه شده اند و خود به سه خانواده مختلف تقسيم مي شود:
S7-200 به صورت compact و براي سيستماي کنترلي کوچک به کار مي رود.
S7-300 به صورت مدولار است و عملکرد متوسط دارد.
S7-400 نيز مدولار است ولي مي تواند جوزه عملکرد وسيع داشته باشد.
اين plc ها با نرم افزار step7 برنامه نويسي و پيکر بندي مي شوند.
LOGO : کنترل کننده ساده و ارزان قيمتي است که براي کارهاي کنترل کوچک کاربرد دارد. اين PLC به صورت Compact است و برنامه ريزي آن تتوسط کليد هاي روي آن انجام مي شود. برنامه ريزي از طريق کامپيوتر بايد نرم افزار logo! soft comfort نصب گردد.
Simatic c7 : c7 ترکيبي از s7-300 و operator control است و علاوه بر اينکه کار کنترلي را انجام مي دهد بر روي نمايشگر آن مي توان ÷يغام ها و رخداد ها و مقادير مربوط به فرآيند را ديد و اعمال را نيز مي توان توسط صفحه کليد روي آن اعمال نمود.
C7 به صورت compact بوده و انواع مختلفي دارد که توانايي هاي متفاوتي دارند.
براي برنامه نويسي اين plc بايد علاوه بر نرم افزار step7 نرم افزار protool نيز روي کامپيوتر نصب شود.
Simatic 505 : سري 505 که خود انواع مختلفي دارد براي کاربرد در حوزه هاي کوچک و متوسط طراحي شده است و همه اعضاي اين خانواده به صورت compact عرضه مي شوند و بنرامه نويسي آنها با نرم افزار TISOFT انجام مي گيرد .
براي دريافت نرم افزار هاي شركت زيمنس روي اين لينك كنيد تا نرم افزار ها رو دريافت كنيد البته همه نرم افزارها كاتولگ هم دارن
منبع:
کتاب راهنمای جامع STEP7 جلد اول- نويسنده مهندس محمد رضا ماهر-دپارتمان آموزش شرکت صابکو
وبلاگ laylon.blogfa
یه فایل پاورپوینت درموردش پیدا کردمنقل قول:
کد:http://persianengineer.persiangig.com/DOWNLOAD/electromotors.pps
سلام از دوستان گرامی خواهش می کنم اگه کسی مقاله ای در مورد 8051 داره لطف کنه و بذاره خیلی حیاتیه خواهش می کنم بی تفاوت نباشید اگه می تونید به من وخیلی های دیگه کمک کنید:42::37:
چطوري مي تونم با استفاده از يك مدار صدا پخش كنم؟
با چه قطعهاي؟
توضيح كامل لطفا؟!
دوست عزیز نرم افزار Psat به عنوان جعبه ابزار متلب این کارو می کنه!نقل قول:
بیا توی این تاپیک :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=200103
راستی دوستان عزیز این تاپیک یه خورده بی نظمه!
همش پر شده از درخواست و چیزی به اسم مقاله و مطلب جالب توش نیست!
تازه برق خودش یه دنیای داره که صد تا تاپیک هم واسش کمه حالا اینجا واسه برق و ... تاپیک زدید!
خلاصه کلوم، اگه فقط در مورد برق با گرایش قدرت مقاله می خواهید بهم پیام خصوصی بدید و بعد برید توی ایت تاپیک و دانلودش کنید:
البته اگه شما هم مقاله باحال فقط در مورد برق(قدرت) دارید بیاید اونجا بذاریدکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=200103
ضمناً می تونید اونجا درخواست بدید اما بیخودی تاپیک شلوغ می شه پس پیم خصوصی بدبد در اولین فرصت (اگه بتونم ) براتون می زارم!
با سلام خدمت شما عزیزان .احتراما" یه مقاله در باره ی طراحی تاسیسات کارخانه ها احتیاج دارم. اگه ممکنه کمکم کنین ممنون میشم.
فوری فوری
مطلب راجع به قالب پلاستیک , تاریخچه , انواع و هر چیزی که به قالب پلاسیک ربط داشته . الان از اکسیژن این مطلب حیاتی تر !! متشکرم
سلام دوستان ممنون میشم 2 تا مقاله برای من پیدا کنم
اولی:
اگه ممکنه یکی از این مقاله ها را برای من بگذارید
1-طراحی فی ل تر فعال با جدول ,نمودار و نرم افزار
2-طراحی منبع تغذیه سوئیچینگ
3-طراحی لیزر co2
4-طراحی نوسانسازیا مقاله ای دیگر که به کار درس تحلیل الکترونیکی بخوره مقاله باید تئوری+کاربرد عملی باشه ترجیحا فارسی باشه
================================================== ===============
دومی:که برای درس سیستم های مخابراتی میخواهم
تشریح ساختمان های هوشمند متل یه یک برج که توی nile city هست یا یه ساختمان که توی لندن هست ABB همراه با عکس . نقشه
یا در مورد مداراتی که در ساختمانهای هوشمند به کار میره مانند مداری که به ایفون(اف اف)وصل میشه و بعد از اینکه چند تا زنگ خورد به موبایل طرف زنگ می زنه از این جور چیزا...........
یا در مورد ماکروفر
ممنون میشم اگه پیدا کنید
با عرض سلام و خسته نباشيد دوباره و با تشكر فراوان از همه دوستان عزيز كه به سوالات بنده
پاسخ مي دهيد كه فقط مي توانم بگويم تشكر فراوان از شما عزيزان را درام.
لطفا دوستان عزيز به سوال زير پاسخ كلي و كامل دهيد.
1. من يك مقاله كامل در مورد زير مي خواستم كه نياز فوري به مقاله زير را دارم لطفا كمك كنيد.
مقاله در مورد موضوع پتانسيومتر .
از اغاز تا پايانش را بنويسد كه پتانسيومتر چيست و چگونه كار مي كند و در مدار چه عملكرد و
كاربردي دارد.لطفا به همراه عكس هايي از پتانسيومتر باشد؟
با تشكر.
dar morede sakhtemane ayeghiye kablhaye feshare ghavi
salam dostan
man taze ozve shodam nemidonam chejoriye karesh vali har chi hast kheyli baram jalebe
alan bebinam kasi mitone dar morede sakhtemane va mavade tashkil dahandeye eyeghe kablhaye feshare ghavi ye maghale ya tahghighe nono ab dar dar ekhtiyaram bezare
دوست عزیز اولاً باید اینجا فارسی تایپ کنی، قانون اینجاس
ثانیاً ببینم چی کار می تونم واست بکنم!
اون بالایی ها + این پاینی هانقل قول:
کس این دو کتاب را داره دقیقا اسمش یادم نمی یاد ولی فکر کنم یکی از این دو کتاب هست یا کتاب دیگری که در ان طراحی فیل ترفعال باشه
coock book filter design یا active filter design
اگه چیزی هم در مورد تشریح ساختمانهای هوشمند از دید الکترونیک داشتین ممنون میشم
سلام ببخشید یه مقاله ای یه سایتی در باره طرز کار جرثقیل می خواستم
با سلام خدمت اساتید
اگه براتون ممکنه یه مقاله در مورد : طراحی کنترل کننده با الگوریتم ژنریک برام معرفی کنید یا لینکی برام بزنید
مرسی:20:
سلام اي سرزمين آريايي
با سلام خدمت دوستان خودم
بي مقدمه ميرم سر اصل مطلب :
ميخوام ربوتيك ياد بگيرم
رشتم مكانيكه جامداته
همچنين اطلاعاتي در مورد سيستمهاي كنترل از راه دور (مثلا 10km ) كه قابل برنامه ريزي هم باشه ميخوام
آخه واسه روباتم نيازه
لطفا كمكم كنيد
از صفر
چو ايران نباشد تن من مباد
ضمن عرض سلام و تبریک سال جدید
مقالات جامع و کاملی بطور کلی از شبیه سازی در رباتیک (فارسی) می خواستم ممنون ومتشکر از شما و مدیران زحمتکش
سلام
من يه پروژه براي درس كارافريني ميخوام
كسي داره؟
با تشكر
کسی جواب نمیده!؟نقل قول:
خیلی احتیاجش دارم اگر کسی در مورد شبیه سازی رباتیک مقاله داره لطف کنید اینجا بگذارید.متشکر:20:
در مورد heat pipe مقاله مي خوام.
خیلی امیدوار نیستم، کسی جوابمو بده، یه سری مقاله در مورد یاتاقانهای لغزشی می خوام، اگه مطالبی باشه که جدید باشه و تو کتابها موجود نباشه، خیلی بهتره:46:
خلاصه هر گلی زدید، به سر خودتون زدید:11:
هر چی می خواد باشه، باشه، فقط وجدانا بذاریدا :10:
منظور شما شبیه سازی فوتبال رباتیک هست؟نقل قول:
نقل قول:ياتا قانها:
ياتاقانها تكيگاه اصلي اجزائ چرخنده پمپ بوده ومعيوب شدن آنها ممكن است موقعيت اجزاء چرخشي پمپ را تغيير دهد كه در اين صورت باعث برخورد قطعات ثابت ومتحرك پمپ مي شود معيوب شدن كلي ياتاقانها ممكن است موجب خم شدن محور پمپ شود و در نهايت موجب شكستگي محور شود و در ساير موارد باعث داغ شدن موضعي قطعات پمپ شود .
ياتاقانهاي لغزشي :
اين ياتاقانها براي تكيه نمودن وحفظ كردن اجزاء چرخشي در هر دو جهت شعاعي و محوري بكار مي روند محافظ شعاعي معمولا شامل پوستهاي سيلندر شكل از مواد و ابعاد مناسب مي باشد كه در محفظه صلب نصب وثابت شده اند.محافظ محوري معمولا ريگهاي صلبي است كه در محفظه ياتاقان نسب شده اند و بوشهاي متحريكي را بصورت سفت ومحكم به اجزاءچرخشي سوار شده ، تحمل مي كند گاهي اوقات اين بوشها را بصورت كروييا مخروطي مي سازند تا محافظت محوري و شعاعي را مهيا سازند .
در چه مواردی از یاتاقانهای لغزشی استفاده می شود؟
1)در مواقعی که تعداد دوران زیاد است و عمر و دوام طولانی یاتاقان در مقدار نیروهای بالا مورد انتظار است و در محلهایی که بتوان با اجرای عمل روغنکاری مناسب فرسایش و ساییدگی را کاهش داد.
2)در مواقعی که تعداد دوران کم است و یاتاقان در محل ثابت به همراه ضربه و ارتعاش کار می کند.
3)زمانی که فقط به یک هدایت ساده نیاز باشد و انتخاب اهمیت زیادی نداشته باشد.
انواع یاتاقانهای لغزشی را نام ببرید.
1)یاتاقان چشمی 2)یاتاقان دو تکه 3)یاتاقان قابل تنظیم
مزایای عمده یاتاقانهای غلتشی :
1. هزینه اولیه كم می باشد
2. آنها میتوانند بدون مراقبت با پریودهای طولانی كار كنند
3. انها معمولا نیبت به یاتاقانهای لغزشی با وظیفه مشابه محفظه های كوچكتر و كم هزینه ای لازم دارند
4. بمنظور تعویض سریع می توان از منابع متنوعی استفاده كرد
5. موجب صرفه جویی انرژی می شوند .تعویض روانساز بدلیل ضریب اصطكاك كم به دفعات بسیار كمتری نسبت به یاتاقانهای لغزشی انجام می شود و بیشتر یاتاقانهایغلتشی توسط روانكار داخلی با درپوش آببند تهیه شده كه برای عمر كاری انها كافی است .
معایب یاتاقانها غلتشی :
1. حلقه و تمام اجزائ چرخشی در معرض تنشهای متناوب و سریع می باشند كه باعث عیب ناشی از خستگی می شود .
2. بسیاری از یاتاقانهای لغزشی هنگام منتاژ و دمنتاژ نیازمند احتیاط زیاد و مراقبتهای ویژه ای هستند
3. نیازمند مراقبتهای ویژهای از نظر میزان روانساز می باشند (نه كم نه زیاد )
ياتاقانهاي غلتشي :
ياتاقانهاي غلتشي در واقعه شامل دو عدد ريگ يا حلقه و يك سري ساچمه هستند كه بصورت مماس و به اندازهبين حلقه ها قرار گرفته اند ساچمه ها توسط قفسي كه از صفحات موازي برنجي پلاستيكي يا هر ماده مناسب ديگر ساخته شده اند جدا از هم نگه داشته مي شوند .
roller bearing: 1 outer race, 2 cage, 3 roller, 4 inner race
روانكاری یاتاقانهای غلتشی:
روانكاری نا مناسب باعث می شود یاتاقانها خیلی سریع فرسوده شوند بطور مثال روانكاری بیش از حد می تواند باعث كوتاه شدن عمر یاتاقان گردد.روانكاری بیش از حد سبب داغ شدن یاتاقانها می گردد و در نتیجه میزان اكسید اسیون روانساز افزایش پیدا می كند و این پدیده موجب معیوب شدن زودرس یاتاقانها می شود .
میایب ناشی از روغنكاری نامناسب خود را به چند روش نشان میدهد :
1. نبود روانساز در محفظه یاتاقانها
2. وجود آب در روانسازو محفظه یاتاقانها
3. تغییر جلای حلقه ساچمه ها
4. پریدگی بر روی شیارها و ساچمه ها
5. خراشهای موئین بر روی حلقه ها
6. و حرارت ایجاد شده در اثر نبود روانساز
برای جلوگیری از این موارد بسیاری از كارخانه های سازنده روانكاری با گریس و روغن را توصیه می كنند.
منبع : ------------
یه تحقیق درباره برق اتومبیل میخوام . اگر میتونین لینک صفحاتی که در این باره مطلب دارن رو بنویسید ، من خودم چک میکنم . مرسی .
dizgah جان خیلی ممنون، ولی من مقاله می خوام، اونم در حجم انبوه ( در حد پروژه پایانی)
dizgah جان به طور کلی در مورد شبیه سازی در رباتیک پروژه دارم اگر فاسی باشه که فبها:46:نقل قول:
خواهش عزیز یه 5 صفحه ای گیر آوردم جز این چیز دیگه ای ندارمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vbmenu_register("postmenu_2282424", true); جان شما هم لطفا بیشتر توضیح بدین شبیه سازی رباتیک بخشهای گسترده ای دارد