آقا يه نفر مي تونه ويژ گي هاي سي پي يو هاي اينتل رو دقيقاً برام بگه مثلا اينكه فرق اونها چيه كلي يه بيوگرافي.
متشكرم
Printable View
آقا يه نفر مي تونه ويژ گي هاي سي پي يو هاي اينتل رو دقيقاً برام بگه مثلا اينكه فرق اونها چيه كلي يه بيوگرافي.
متشكرم
با آپديت بايوس مشكل حل نشد.نصب نرم افزار هم مشكل را برطرف نكرد.حتي به دير بالا آمدن ويندوز هم اضافه كرد.
گاهي صداي نويز از داخل كيس شنيده مي شود كه نمي دانم از دي وي دي رايتر است يا سي پي يو.مشخصات كلي سيستم به شرح ذيل است.
Main:GA-M59SLI-S5
AMD Athlon(tm) 64 x2 Dual Core Processor 4400+ 2.31 Ghz Socket AM2:CPU
HARD:160GB SATA
VGA:GIGA 7100 PC164-256MB DDR2
لطفا بيشتر راهنمايي كنيد.
در مورد وات سي پي يو از كجا بفهمم وات آن 65 است يا 81 .روي جعبه يا دفتر چه كه چيزي نيست.نرم افزار دومي هم كه همه چيز را نشان ميدهد غير از وات.لطفا دقيقا مشخص كنيد مشكل از كجاست .سي پي يو يا كارت گرافيك يا .....
نقل قول:
اگه ننوشته باشه به احتمال زیاد 89 واته ولی با این حال
pc wizard 2007 رو نصب کن
تو سر برگ hardware برو
رو processor کلیک کن (سمت چپ)
سمت راست روی frequency کلیک کن
پایین صفحه تو قسمت Thermal Information ببین جلوی Thermal Design Power چند وات نوشته
با تشكر از همه ي دوستان . خيلي ممنون از راهنماييتون
دوست عزيز ..نقل قول:
اين سوال شما بسيار كليه و پاسخ زيادي خواهد داشت . شما بهتره بگيد در چه زمينه اي مي خوايد تحقيق كنيد تا بهتر بشه راهنمايي كرد . براي شروع مي تونيد مدل هاي Core 2 ( جديد ترين پردازنده هاي اينتل ) را با توضيحات كامل اينجا ببينيد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
نظرتون راجع به این سی پی یو چیه Intel Pentium D930 Dual Core 64 bit -3.0 GHz میخام اینو بگیرم 90 تومن هم بیشتر برای سی پی یو کنار نزاشتم شاید البته شاید بتونم 100 تومن هم بدم. کلا قطعاتی که میخام بگیرم اینها هستند
Intel Pentium D930 Dual Core 64 bit -3.0 GHz 90000 toman
KINGSTON - 1GB - 533 (Original) ddr2 38000toman
MAXTOR-SATA 2 - 160 GB 49000toman
GIGABYTE- NVIDIA GeForce 7100GS 50000toman
البته مادربورد رو هنوز انتخاب نکردم که اونم حداکثر 90 تومن میتونم بدم.
ممنون
پردازنده ات چندان ارزش خريد نداره - با 100 تومن مي توني Amd X2 4200 برداري و كلا پلتفرم رو تغيير بدي و بري سمتamd / مناسب تر به نظر ميرسه
کلا سی پی یوهای اینتل خوب نیست یا همین یه مورد بده. یه سی پی یوی خوب 100 تومنی تو اینتل کسی میتونه معرفی کنه دو هسته ای 64 بیت باشهنقل قول:
وات cpu را پيدا كردم 65 وات هستش.آيا با انتخاب cpu 81 حتما مشكل برطرف مي شود.ويك سوال ديگر چرا بعد از ظاهر شدن صفحه welcome نوري از صفحه مونيتور ساتع مي شود كه شبيه شوك تنظيمات روشنايي و رنگ مونيتور است
با حدود 112 تومن مي توني E4300 برداري كه البته اون هم يه پردازنده سطح مياني حساب ميشه و البته با قابليت اوور كلاك بسيار بالا / ولي اگر اون X2 4200 رو برداري ( با توجه به اينكه احتمالا اووركلاك هم نمي كني ) به صرفه تر هست .نقل قول:
با توجه با وات پردازنده چه مشكلي رو مي خواي حل كني !!؟نقل قول:
همونطوری که گابانا گفت intel e4300 میتونی بگیری که از مال خودت بهتره و خیلی خفن اور میشهنقل قول:
مشکلم دیر بالا آمدن ویندوز xp و 2000 است که با توجه به نظر دوستان با سی پی یو 81 وات مشکل برطرف می شود.البته ویندوز ویستا سریع بالا می اید.مشخصات سیستم هم به شرح ذیل است
Main:GA-M59SLI-S5
AMD Athlon(tm) 64 x2 Dual Core Processor 4400+ 2.31 Ghz Socket AM2:CPU
HARD:160GB SATA
VGA:GIGA 7100 PC164-256MB DDR2
با کیس پرفکت و پاور پانصد.آیا طبیعی است که با چنین سیستمی ویندوز xp خام بعد از پر شدن هفت بار استارت بار بالا بیایید.وبعد از نصب کارت صدا به 10 بار برسد.پس بعد از نصب برنامه ها چه می شود.
لطفا دقیقا روشن کنید مشکل از کجاست .سی پی یو یا کارت گرافیک یا مادربرد.با توجه به اینکه اطلاعات مربوط به سی پی یو در بایوس از فرکانس سی پی یو گرفته تا انتها همگی پیغام قرمز رنگ می دهند.
بالا اومدن ويندوزت كه خوبه / مشكلي نداره .
ويستا هم كه ذاتا سريع بالا مياد .
بايوس آپديت كردي ؟
سلام
اینتل سی پی یوی پنتیوم 4 دو هسته ای 64 بیت داره
کلا سی پی یوهای 64 بیت دو هسته ای 100 تومنی اینتل چیا هستند.
در مورد این تکنولوژی توضیح بدید و اینکه توی کودوم سی پی یو های 100 تومنی اینتل هست
HyperTransport technology
میتونی با 110 تومن intel core2 e4300 بگیرینقل قول:
e6420 و E6320 چقدر تفاوت کارایی دارن؟ به 25000 تومان اختلاف می ارزه؟
سلام
میشه از معایب Pentium D , Dual Core 64 bit - 3.0 GHz بگید
ممنون
استک اسپید پایین ،مصرف بالانقل قول:
e6420 و E6320 چقدر تفاوت کارایی دارن؟ به 25000 تومان اختلاف می ارزه؟
چرا کسی جواب منو نمی ده؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
چرا کسی جواب منو نمی ده؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
بله می ارزهنقل قول:
Intel Core 2 Duo E6320 1.86GHz / 4MB Cache / 1066MHz FSB / Conroe / Dual-Core / OEM / Socket 775 / Processor
Intel Core 2 Duo E6420 2.13GHz / 4MB Cache / 1066MHz FSB / Conroe / Dual-Core / OEM / Socket 775 / Processor
خوب شايد بخاطر امكانات بسيار زياد مادربردت باشه... سيستم هاي گرافيك آنبرد شايد در نهايت با كمتر از دوبار پر شدن بوت بشن چون هرچه سخت افزار كمتري داشته باشي ويندوز زمان كمتري براي بارگيري درايور ها و Mount كردن اونها صرف مي كنه (ورژن هاي مختلف ويندوز هم فرق مي كنه).نقل قول:
همين الان هم مي توني مثلا كارت شبكه ها و Firewire و GIGABYTE SATA2 controller ويا هرچيز ديگه اي كه لازم نداري غير فعال كني شايد تاخيرت (كه بقول گابانا غير قابل ملاحظه هم هست) كمتر بشه.
منظورت رو در مورد پيام قرمز رنگ نفهميدم...
سرعت بالا اومدن ویندوز و نرم افزارهای دیگه اصلا ملاک مناسبی برای سنجیدن سرعت سیستم نیست. چون بستگی به نرم افزارها و سخت افزارهای نصب شده بر روی سیستم داره.
يه Cpu 2.8 Celeron سوكت 478 دسته دوم 20000 به نظرتون بخرم؟
نه حاجي ارزش نداره
دوستان من میخوام سیستمم را ارتقا بدم.به نظرطون cpu را dual core بردارم یا core 2 duo؟ اگه میشه مزایا و معایبش را بگید ممنون میشم........
اخه شنیدم dual core ها خیلی داغ میکنند و مصرف زیادی دارند......
آقا ببخشید که دوباره پست دادم........اگه میشه دسته بندی و چگونگی نامگذاری core 2 duo ها را هم برام بگید
دو ست عزيز
اول اينكه شما مفهمو را اشتباه برداشت كرديد .
Dual Core يعني پردازنده دو هسته اي . Core 2 ها نيز Dual Core هستن .
پس اول به اين دقت كنيد .
اون پردازنده هايي هم كه احتمالا منظورتون بوده Pentium D ها بوده كه گفتيد داغ مي كنن . اونا هم Dual Core هستن .
پس Dual Core اسم يا مدل پردازنده نيست . مشخص كننده دو هسته اي بودنشه .
==================================================
در مورد انتخاب هم بهترين انتخاب همين Core 2 هست ( البته قبلش بودجه تون بايد مشخص بشه )
مورد بعدي در مورد نام گذاري :
در سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مي تونيد مقاله اي با عنوان AllCore 2 Models پيدا كنيد كه دقيقا رفع كننده نياز شماست .
موفق باشيد /.
Gabana مرسی بابت توضیحاتت........لطف کردی
این هم لینک مقالش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتم که دوستان دیگه هم استفاده کنند....
دوستان من یه CPU Dual Core می خواستم (بیشتر برای بازی) می خواستم !می شه من رو راهنمایی کنید و قیمتش هم بگید
براي CPU چقدر مي خواي هزينه بكني ؟نقل قول:
تا 200 هزار تومان
من باشم یه AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 6000 میگیرم . الان خیلی ارزون شده . یه دفعه از 240 توماننقل قول:
دوستان من یه CPU Dual Core می خواستم (بیشتر برای بازی) می خواستم !می شه من رو راهنمایی کنید و قیمتش هم بگید تا 200 هزار تومان
رسیده به 180 تومان !!! واقعآ ارزش خریدن رو داره . قدرتش هم تو مایه های E6600 اینتل هست که الان 280 تومانه!!!
سلام.من یک cpu intel 3000 2mb cash دارم.چندی پیش می خواستم با یک dual core عوض کنم اما گفتن به قیمتش نمی ارزه.حالا که core2 اومده می خواستم ببینم که آیا ارزش داره cpu خودمو که حدود 45 میخرنش با 1.8 dual core2 که حدود 125 قیمتش هست عوض کنم؟یا نه صبر کنم قیمتش میاد پایین یا چیزای بهتر با این قیمت به زودی خواهد آمد یا....ممنون
اگه مادربردت AMD بهترین همونه که مهدی گفتنقل قول:
AM2 6000
mahdi جان فکر نکنم این چیزی که شما میگی درست باشه E6600 کجا و AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 6000 کجا.قدرت E6600 به مراتب بالاتر از این CPU است که شما گفتید
در جواب دوست عزیزمون Nikolas هم باید بگم که طبیعتا اگه صبر کنی هم قیمت می اید پایین و هم Cpu های جدید تر می اید.در ضمن قیمت Dual Core را هم به شما خیلی گفتند
شما سرور مایی :46: ولی تا حالا دیدی من تو این انجمن رو هوا حرف بزنم . :46: . قیمت رو هم باید در نظر بگیرینقل قول:
کم کم 60 هزار تومان با هم اختلاف قیمت دارن . :27:
این هم مدرک تو کار های 3d :21: :
کد:http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=432&model2=694&chart=174
میبینی که تو rendering تو این قیمت لنگه نداره !!!!!کد:http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=432&model2=694&chart=188
این هم تست رو encoding :
حالا باز هم میگی E6600 ؟؟؟؟؟کد:http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=432&model2=694&chart=183
مهدی جان من میگم e6600 چون اینها ساخته شدن که اوور بشن اصلا گناه داره C2D بگیری رو دفالت بزاری اگه یه تکون به اون بدی 6000 رو واست یه لقمه میکنه منظورم زیاد هم نیست بیاریش رو 3200 :10: