درسته..اما نه اینکه فقط Surface باشه...در واقع بخش مهمی از اومدن این ویندوز مربوط بهSurface هست....نقل قول:
Printable View
درسته..اما نه اینکه فقط Surface باشه...در واقع بخش مهمی از اومدن این ویندوز مربوط بهSurface هست....نقل قول:
خب شما 64بیت نصب کن دیگه....نقل قول:
تنوع شاید یکی از دلایلش باشه
ولی من همیشه سعی کردم خودمو update نگه دارم
در واقع طالب هرچه جدیدتره هستم و بهتر
فقط این XP بد جوری مارو تو خودش پیچونده که دل بکن نیستیم :دی
اگه surface رو کنار بذاریم اومدن 7 به این معنی هستش که ویستا جواب ندادهنقل قول:
آره این رو قبول دارم من هم هنوز از xp دل نکندمنقل قول:
شاید دلیل دیگش این باشه که ما وقتش رو نداریم تا گرفتاری های ناسازگاری بعضی از نرم افزارها با ویستا رو بکشیم
دوستان ویستان بخویی روی سیستم منم جواب میده؟
سوال داشتی یا می خواستی بگی سیستمم خیلی توپه؟:31:نقل قول:
من دیدم در صفحه های اول تایپک میگفتند ویستا در سیستم های پایین خوب جواب نمیدهنقل قول:
میخواستم ببینم روی سیستم من جواب میده یا نه؟
در ضمن سیستم من توپ نیست فکر کنم خودتون بهتر بدونید
1-برای چی همچین حرفی میزنید؟؟؟؟مگه هر وقت یک ویندوز جدیدتر بیاد یعنی ویندوز قبلی "جواب نداده"......نقل قول:
2-کدوم ناسازگاری با نرم افزار؟؟؟؟؟
فکر کنم منظورتون برنامه هایی هست که پدربزرگهامون استفاده میکردند;)...
در اون صورت حق 100% با شماست..
ویستا با برنامه های جدید هیچ مشکلی نداره و بهتر از xp جواب میده
آره داش
والا من که تا هنوزه از ویستا و 7 هیچ خیری ندیدم با این اینکه نسبت به اکس پی خیلی زیبان اگر میخوای شصت هفتاد تایی دلیل بیارم که چرا از سیستمم پاکشون کردم
تنها دلیلم اینه که دوست دارم به روز باشم ... مثلا از وقتی ویندوز 7 اومده با اینکه بتا هست کلا با 7 کار میکنم و ویستا رو کنار گذاشتم ! :دی
البته مشکل ناسازگاری برنامه زیاد دارم ... که سعی می کنم در این صورت برم سراغ برنامه های دیگه از همون مدل !
خیی مشتاقم که دلیلاتون رو بدونم...نقل قول:
1) بروز بودن ! من همه برنامه های نصب شده روی سیستم ام ، آخرین نسخه های کرک شده اند !
2) ایمن تر بودن و پایاری بیشتر در مقابل خرابی و ویروسها (مثلا ویروس new folder تو ویستا کار نمیکنه)
3)ویندوز 7 ر ا هم بعنوان ویندوز دوم دارم و تست اش میکنم !
4)search فوق العاده ویستا که انقلابی در ویندوزه ! بعد از اینکه فهمیدم serach اش اینطوریه نمیتونم به xp برگردم چون بینهایت ازش استفاده میکنم
5) شناختن بهتر ه سخت افزارها و ....
!!!!! ویستا از هر نظر فعلا بهترین ویندوزه !!!!!!
سلام من تقریبا مجبور شدم ویستا نصب کنم... لب تابم دل 1525 هستش و با ایکس پی ( درایورهاش) مشکل داره ولی ویستا راحت درایور ها رومیشناسه...
DirectX 10
سلام.
نمیدونم چرا خیلی ها از ویستا بد میگن، من 3-4 روزیه دارم ازش استفاده میکنم. هیچ مشکلی ندیدم.
گرافیک فوق العدش هم دیگه حرفی برای گفتن نذاشته.
دلیلم هم تنها این بود که دیگه از شر این xp راحت بشم... و یه ذره به روز باشم.
شاید بهتر بود می گفتید که کارتون چیهنقل قول:
یه دوستمون گفت داره از ویندوز 7 استفاده میکنه
من هیچ وقت از هیچ برنامه بتایی استفاده نمی کنم
از ویستا هم فقط چون از اول روی لپتاپ بوده دارم استفاده میکنم
ولی بیشتر کارهام رو با pc و xp انجام میدم
چون خیلی برام مهمه که در موقعی که واقعا عجله دارم و باید حتما کاری رو انجام بدم ویندوز برام گیر الکی بده یا به علت اینکه هنوز کامل همه چیز تحت کنترلم نیست وقتم رو حروم کنه
به روز بودن خوبه ولی اگه وقتش رو داشته باشید تا هزینه های بروز بودن رو هم بپردازید
من ویندوز ویستا نصب کردم خوشم نیومد دوباره xp نصب کردم
با سلام:
دوست عزیز من خودم، رو سیستمم ویستانصب کردم. ازنظر محیط گرافیکی خیلی خوبه. کار کردن باهاش خیلی راحتتره و سرعتشم از xp بیشتره.فقط مشکل امنیت داره که امیدوارم اون هم حل بشه.
بدلیل کارم نیازمند سیستمی هستم که از پایداری کاملی برخوردار باشه و امنیت بالایی داشته باشه
علاوه بر اینها ویستا رو یه سیستم عامل هوشمند میدونم
قابلیت های گرافیکی مناسب و امکانات جانبی و به روزش اکثر نیازهامو برطرف کرده
بنظرم ویستا واقعا مزخرفه،هیچ برنامه ای روش اجرا نمی شه.یه سیستم فوق العاده قدیمی داشتم که ویندوز xp داشت،واقعا ازش راضی بودم،هر برنامه ای که میخواستم روش اجرا میشد با وجود قدیمی بودن سیستمم،اما حالا رفتم یه لپ تاپ گرفتم،یعنی جزء اخرین مدلای بازار بود،5/1 هم پولشو دادم،این ویستای روش نمیذاره حتی ساده ترین برنامه ها هم که رو سیستم قدیمیم به راحتی اجرا میشد رو اجرا کنه،طوری که دوباره رو آوردم به سیستم قدیمیم.آخه یکی نیست بگه تا کی باید سماق بمکیم که این نسخه بخواد درست شه!تکلیف ما تا سالهای آینده که بخوان نواقصشو رفع کنن با این لپ تاپ به درد نخور چیه؟بهتر بود اول کاملا بررسی میشد بعد میدادن بیرون...چقدر هم به این نسخه ویندوز می بالن که هر سیتمی که جدیدا میدن بیرون،روش با افتخار ویستا نصب کردن!!!
اصلا با شما موافق نیستم، بالاخره شرکت میکروسافت به این بزرگی حتما دلیلی داره که داره این ویندوز رو عرضه میکنه، در ضمن من الان استفاده میکنم خیلی هم راضی هستم. درسته برنامه های کمی رو نمیگیره، ولی در عوض خیلی بهتر شده، مخصوصا من با سرچش و ظاهرش خیلی حال کردم، ولی به هر حال ایراد هایی هم دارهنقل قول:
موفق باشید دوست عزیز :40:
من حدود 1 سالی هست که از ویستا استفاده میکنم و تا الان هیچ مشکلی باهاش نداشتم و به نظرم دلیل اینکه بعضی از دوستان با این ویندوز مشکل دارن اینه که از نسخه ارجینال ویستا استفاده نمیکنن یا اینکه سیستم این دوستان قدرت کافی برای اجرای این ویندوزو نداره.
اره ویندوز خوبی هستش دایرکت ایکس 10 تنها دلیل استفاده کردن من از این سیستم عامل هستشنقل قول:
ولی زمانی که من ازش استفاده میکنم نمیدونم چرا حالت خفگی بهم دست میده آدم توی ایکس پی خیلی
دست پاش باز تره:31:
اوووووهههههههههههههه .....نقل قول:
خیلی دلتون پره از مایکروسافت ها . مردم یه جوری راجع به مایکروسافت همیشه حرف می زنن که مثلا یه شرکت همین جوری سرپاییو و بی دروپیکره . تو هر کجا هر مجله ای و هر کتابی و هر مطلبی تو اینترنت بر ضد مایکروسافت . :13:
به نظر من که مایکروسافت واقعا غوغا کرد تو تاریخ کامپیوتر . خیلی براتون آسون نیاد . اصلا شما رو نمی گم . شما فقط به ویندوزش ایراد گرفتین . با همه کسایی که برضد مایکروسافت حرف می زنن . یه جوری می گن انگار خودشون 40 تا سیستم عامل بدون باگ نوشتن و بیرون اومدن دارن سیستم عامل اونو نقد می کنن . درصد بگیرین ببینین چند درصد مردم از ویندوز استفاده می کنن ؟
بله ویستا هم ایراداتی داشت که به مرور بعضی ها حل شده و بعضی ها رو هم قول دادن تو seven حل کنن . ولی واقعا سزاوار این چنین نقد تندی نیستن .. :41:
امیدوارم الان هم نظرتون راجع به ویستا همونایی نباشه که تو این پست گفتین .
اما دلایل من برای نصب ویستا :
یه بار نصب کردم برای خوشگلی و روم به دیوار کلاس گذاشتن و این حرفا که موقعی که دارم باهاش کار می کنم لذت ببرم . بعد اوردم godfather رو نصب کردم اجرا نکرد . بعد از چند روز یه مشکلات دیگه ای پیش اومد که نتیجتا تصمیم گرفتم پاکش کنم و XP بزنم . این کارو کردم . godfather رو هم بازی کردم . همین چند روز پیش دلم براش تنگ شد و باز برای خوشگلی در کنار XP نصبش کردم .
دلایل :
1- خوشگلی
2- خوشگلی
3 - خوشگلی
من که رو لب تاب و دسکتابم ویندوز ویستا اورجینال دارم و الان هم حدود هفت ماهی است که ا دسکتابم با ویستا کار می کنم هیچ مشکلی نیست به نظرم مشکل از سیستم شماست مه مزاجش با ویستا جور نیست ایکس پس کهنه شده الان به درد لای جرز می خوره نه سیستم می بخشید ولی تجربه من اینه اینم بگم وقتی که ایکس پی تازه اومده بود بازار و همه از 98 استفاده می کردند می گفتند ایکس پی رایتر ها را می سوزونه مادربور را خراب می کنه ویستا هم الن تواین وضعیتی است
سلام
بابا یکم حرفه ای باشین !
من که همه چور نرم افزاری روی ویندوزم همیشه نصب میکردم از نرم افزارهای تخصصی گرفته تا ...
الانم حدوده یک ساله دارم از ویستا سرویس پک یک استفاده میکنم عالی بوده
با هیچ نرم افزاری هم مشکل نداشته غیر از Multimedia Bulder . که البته اونم نسخه جدیدشو نتونستم دانلود کنم ببینم جواب میده یا نه . بقیه نرم افزارها همشون عالی اجرا میشند . من نمیدونم اون دوستانی که میگند با نرم افزارها مشکل داره چیکار میکنند !
انشاالاه نسخه نهایی 7 هم که اومد ویستا رو حذف میکنم میرم سراغ 7 .
نقل قول:نقل قول:
تایید میشه. دوستانی که نظرات منفی میدن یا احتمالا سیستم های قدیمی دارن . یا اصلا تا حالا ویستا نریختن و همش تایید میکنن نظر دیگران رو و یا از دیگران بدیش رو شنیدن و یا خیلی مبتدی هستند. من مدت هاست استفاده میکنم (حدود 1 سال) ویستا رو و هیچ مشکلی با هیچ بخشیش نداشتم. چند هفته پیش هم خواستم برای بررسی و مقایشه یه روز اکس پی بریزم دیدم اصلا یک سری ویژگی هاش مثل سرعت انتقال فایل و اینترنت و همچنین سرعت نصب نرم افزار ها (باز هم وابسته به سرعت انتقال فایل هست) و همچنین امنیتش که اصلا قابل مقایسه نیست با اکس پی. میشه گفت اگه بدون آنتی ویروس و سکیوریتی تریت وارد شبکه بشی ظرف 14 دقیقه ی اول بیش از 20 ویروس بی شک وارد سیستمت میشه. من که اکس پی ریختم دقیقا بعد از 2-3 روز سرعت به قدری کم شد که درایو ویندوز رو فرمت کردم ویستا ریختم و با سرعت تمام هم کار میکنه الان. اگه یه آنتی ویروس خوب هم داشته باشی که سیستمت با ویستا کاملا بدون نقص و غیر قابل آلودگی میشه. و در ضمن ویستا مثل اکس پی با نصب 20-30 تا نرم افزار سریع سرعت بالا اومدنش اونقدر کم نمیشه که 10-15 دقیقه طول بکشه تا بالا بیاد. من هم فکر میکنم 7 هم باید خوب باشه (البته نهاییش) . با وعده هایی که داده ده باید بهتر از ویستا باشه که در این صورت واقعا عالیه.
ببین دوست مننقل قول:
اولا شما که 399$ پول برای ویستا ندادی،دادی؟ (حتما هم داری از ویستا ultimate استفاده می کنی!)
خوب معلومه که ندادی و این حرفها رو میزنی !:31:
ویندوز ویستا هیچ ایرادی نداره ، سرعت خوبی داره ، بازی ها رو هم با DirectX10 اجرا میکنه!،امنیتش نسبت به xp بالا تره ، زیبا تره ، و.... کلا هیچ مشکلی نداره!(البته من نسبت به xp مقایسه میکنم نه 7)
وقتی شما بلد نیستی با ویستا کار کنی دلیل نمی شه که یک ، به مایکروسافت بد وبیرا بگی!!!!
نکنه توقع داشتی آقای بیل گیتس (مدیر عامل سابق مایکروسافت) شخصا بیاد به شما آموزش ویندوز ویستا رو بده! (اگر هم می اومد ، تا می دید ویندوزت کرکی فرار میکرد!:41::41:)
البته فقط مشکل شما نیست ، خیلی ها اینجورین!
مثال : خوب دوست من وقتی nero8، یا nero9 اومده شما چه اسراری دارین که nero6،یا nero7 رو ویستا نصب کنی ،خوب معلومه که نمیشه!(این سئوال یکی از بچه های همین انجمن بود!!!!) البته این فقط یک مثال بود لطفا سریع جبهه گیری نکنید!:2:
در ضمن من خودم تقریبا با تمام سیستم عامل های موجود کار کردم (ویندوز (3.1تا7)،لینوکس(ubuntu،kubuntu،fedora، redhat) ،سولاریس(solaris،open solaris) ، مک(tiger،Leopard)، دروغ چرا ؟ گفتم تقریبا ، با debian و freebsd کار نکردم!!)
و شخصا مک اواس ایکس لئوپاردو ترجیح می دم! ام دلیل نمیشه که بیخودی بگم اپل خوب مطلاقه! نه این درست نیست چرا که تا نرم افزارهایی مثل Microsoft Visual Studio هست! میشه گفت که مایکروسافت best مطلقه!
اگه حرفی زدم که ناراحت شدی ، منظوری نداشتم ، Sorry!!! :10::10::11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
مکروسافت جان من می خوام ویستام رو اپگریت کنم به 7 می دونی چقدر هزینه داره؟
اگه نظر من رو بخواین تو عمرم مزخرفترین سیستم عامل رو ندیدم که مایکروسافت تولیدش کرد دیگه حالم از ویندوز ویستا و مایکروسافت داره به هم میخوره باید یکی به مایکروسافت بگه که بند و بساتش رو جمع کنه
من برای نظرات شما دوستان احترام قائلم...
من برای سیستم خودم ویندوز XP را برای کارهای اینترنتی و کار کردن با برنامههای مختلف گذاشتم...
ویندوز Vista مخصوص بازی کردن هست... نمیدانم چرا شما میگویید که Vista به درد بازی نمیخورد، برعکس Vista خوره بازی است...
چون گرافیکی بهتر از XP دارد... (من خودم بارها امتحان کردم هم توی Vista بازی نصب کردم هم XP ولی تو Vista روانتر اجرا کرد)
چه دلیلی وجود داره که بازیهای توی ویستا بهتر اجرا میشن ؟ سیستم سخت افزاری که همون پس دلیلش چی می تونه باشه ؟
به نظرم زیاد تاثیر نداره و بدی ویستا به نظرم اینه که فضای زیادی رو اشغال می کنه چه از نظر حافظه هارد و چه از نظر ram
به نظر من ویستا دیگه تموم شد من این رو به عنوان کسی که الان ویندوز 7 کرک شده داره و قبله این ویستای اورجینال داشت می گم
الان که من ویندوز7 نصب کردم اینقدر روان بازی رو اجرا میکنه که نگو من که تو ویستا بازی نصب میکردم بازی ها خیلی روان نبودند ولی این ویندوز 7 به نظر من یک شاهکارهنقل قول:
اگه خوب بود به این سرعت win7 رو میزد.
میشه گفت win7 پیشرفته Vista هست و bugها بر طرف شدن.
من win7 build 6801 رو نصب کردم از Vista خیلی سریع تر بود. و امکانات نسل جدید multi media رو دارا هست.
ولی متا سفانه با Draverهای PC من مشکل داشت با این که من جدیدترین ها رو مخصوص win7 دانلود کردم.
میشه گفت THE VISTA IS DEAD.
این چه حرفیه؟!!من که رو سیستمم ویندوز ویستا سرویس پک 2 نصبه کاملا راضیم.نقل قول:
من ویندوز 7 هم نصب کردم ولی به نظرم سرویس پک 2 ویستا از نسخه ی RTM سون خیلی خیلی بهتره
چرا بهتره؟
بیاین با مدرک حرف بزنیم؟
من میخواستم تجربش کنم ببینم ظاهر و امکاناتش چجوریه
به خاطر اینکه از نظر گرافیکی فوق العاده است
ویستا بهترین ویندوز از نظر گرفیک هست