پس با این حساب سامسونگ F700 و F520 سیمبینه ؟
اگه چیزی که گفتید درست باشه دیگه اصلا طرف این گوشی ها نمیرم
Printable View
پس با این حساب سامسونگ F700 و F520 سیمبینه ؟
اگه چیزی که گفتید درست باشه دیگه اصلا طرف این گوشی ها نمیرم
خدمت دوستان عرض کنم که بنا به بررسیهای بعمل آمده این گوشیها ساخت شرکت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بوده و از مدلهای اقتصادی میباشند و قیمت آنها چیزی حدود نصف آنچه در ایران عرضه میشود میباشد.
توجه شما را به لینکهای زیر جلب میکنم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن این گوشیها فاقد سیستم عامل سیمبین میباشند.
امكانات خوبي داره و لي زياد معروف نيست
چه تقليدي !!!!!!!!
عين ان72 نوكيا هست
با زوار هاي ك800 و دكمه ي شاتر دوربين ك800 و
جوي استيك ان73
[quote;1113875]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/quote]
ببخشيدا ولي اين گوشي كجاش شبيه گوشي هاي GLX هستش ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كي گفته كه اين گوشي (توي نقل قول) GLX هستش
اون گوشي بالا همش تقليديه
حتي تو همين سايت شركتش كه دوست عزيزمون لطف كردن دادن نوشته كه از N72 نوكيا تقليد شده
وقتی دفترچه این گوشی رو بررسی کردم دیدم هیچ جا از GLX اسمی برده نشده و فقط روی خود گوشی و جعبش این اسم وجود داشت
شک کردم و کلی تو اینترنت گشتم تا تو یه سایت کاملا چینی مدل P3660 رو با تمام مشخصات داده شده پیدا کردم با این تفاوت که پیشوند CECT داشت ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
و متوجه شدم که برند اصلی این گوشی چیه!!!
این گوشی v8 است .نقل قول:
با سلام :
صفحه لمسی و باطری قوی (4 روز Stand By )
همچنین صدای بسیار قوی با داشتن اسپیکر 6 وات بلندترین صدا بین تمام گوشیهای موجود
قابلیت اتصال به تلویزیون و پخش تصویر وصد
حافظه داخلی 48 مگابایت و خارجی 256 قابل ارتقا تا 2 گیگ
دارای دوربین 3 مگا پیکسل و قابلیت پخش MP3,MP4,MP5,MPEG,WMA,WAV,.........
قابلیت اتصال به اینترنت
و منحصرترین قابلیت آن که در هیچ گوشی نخواهید دید دارای اسکنر جهت اسکن کردن کارت ویزیت و ذخیره آن تبدیل عکس به متن
دارای قابلیت عوض کردن عکس و آهنگ با حرکت دادن گوشی به سمت چپ و راست
دارای استریو بلوتوس جهت شنیدن موزیک از طریق هندز فری بیسیم تا فاصله 20 متر
دارای بلوتوث بسیار قوی
با سلام :
قابلیت اتصال به اینترنت
و منحصرترین قابلیت آن که در هیچ گوشی نخواهید دید دارای اسکنر جهت اسکن کردن کارت ویزیت و ذخیره آن تبدیل عکس به متن
دارای استریو بلوتوس جهت شنیدن موزیک و هندز فری بیسیم تا فاصله 20 متر
دارای بلوتوث بسیار قوی
با سلام :
مشخصات مدل GLX P3660
قابلیت اتصال به اینترنت
دارای استریو بلوتوس جهت شنیدن موزیک از طریق هندز فری بیسیم تا فاصله 20 متر
دارای بلوتوث بسیار قوی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه هیچ کاری رو کامل و درست انجام نمیدیم ! الان این گوشی مثلا تو بازار پخش شده ولی نه سایتی داره نه منبعی نه حتی یه پیج درس حسابی تو اینترنت ... نه درس حسابی گفته شده واسه کدوم شرکته... نه فارسی شده !!!!! حتی یه عکس با کیفیت از گوشی تو دسترس نیست ( مسئول اینا هم شرکت منتاژ کنندش تو ایرانه )
خیلی خوبه گوشی هایی با امکانات بالا با قیمت مناسب در ایران ساخته ( مونتاژ) بشن ... ولی لااقل شرکت سازنده یا مونتاژ کننده یا وارد کننده درس حسابی اطلاع رسانی کنه اگه تواناییشو نداره چرا بهشون مجوز منتاژ یا ... رو میدن ! با این شیوه یی که اینا پیش گرفتن نه تنها ساخت گوشی تو داخل درس حسابی را نمیفته بلکه با این کارا ... هم شرکت سازنده هم فروشنده هم مردم ضرر میکنن !
بالاخره دوربين P3660 دو مگا پيكسله يا سه مگا پيكسل؟
آخه رو بستش خط آخر نوشته :
2 million picture element photograph
تازه دوستان ميگن هندزفري بيسيم داره اما من تهران تو بستش ديدم هندزفريش با سيم بود؟
يه چيز ديگه هم رو جعبش نوشته كه نفهميدم يعني چي:
tv in / tv out broadcast function
اگه كسي چيزي ميدونه طلفا بگه.
قيمتش هم تو تهران خيلي بيربطه به من قيمت دادن 360000 تومان! يعني شيراز در خونت ميارن ميدن 320000 تومان اونوقت تهران بايد بري نمايندگي بخري 360000 تومان؟!
دوربينش 3 مگا پيكسله:46: :19:نقل قول:
ميشه توضح بديد كه اگه دوربين P3660 دو مگا پيكسل نيست و سه مگا پيكسله چرا رو بستش خط آخر نوشته :
2 million picture element photograph
و اينكه هندزفري بيسيم داره! من كه تهران تو بستش ديدم هندزفريش با سيم بود؟
يه چيز ديگه هم رو جعبش نوشته كه نفهميدم يعني چي:
tv in / tv out broadcast function
اگه ميدونيد طلفا بگيد ما هم بدونيم.
قيمتش هم تو تهران خيلي بيربطه به من قيمت دادن 360000 تومان! يعني شيراز در خونت ميارن ميدن 320000 تومان اونوقت تهران بايد بري نمايندگي بخري 360000 تومان؟! مگه چقدر كرايه بار بش ميخوره؟
ميگم به اصفهان نميفرستن ؟؟؟!!؟!؟؟نقل قول:
سلام.مي خواستم يسري اطلاعات در مورد گوشي 3660glx در اختيارتون بزارم .اول اينكه مي تونيد اين گوشيو از فروشگاهي كه واقع در ضلع جنوب شرقي ميدون وليعصر تهيه كنيد يا از نزديك ببينيد ويا گه امكان داشته باشه براتون تستشكونه تا بيشتر باهاش اشنا بشين.دوم در مورد كارايي اين گوشي.از نظر ظاهري زيبا و كم حجمو تقريبا خيلي نازك هستش . اولين چيزي كه شمارو بعد از روشن شدن بخودش جلب ميكونه صفحه نمايش خيلي شفاف اونه دومين چيزي كه بعد از كار كردن باهاش پي خواهيد برد سرعت بسيار بالاي اونه كه منو شگفت زده كرد:18: كه بدون وقفه و با حساسيت بالا منوها باز ميشن در مورد صداش من فقط به صدايه زنگشو امتحان كردم به نظز خوب و به اندازه كافي بلند بود دوربينشم كه من فقط يه عكس گرفتم باهاش تو گوشي خيلي خوب بنظر ميرسيد وميشد نور زمينه عكسو تنظيم كرد در هنگام عكس گرفتن.قيمتتشم 320 تومانه وتو جعبشم علاوه بر سي دي وهندفيري با سيم يه باتري اضافه هم داره.
اصلا این گوشی کجا مونتاژ میشه؟
تو ایران؟؟؟؟
کجای ایران؟
ما از کجا مطمین بشیم این گوشی همون گوشی وارداتی از چین یــــا ژاپن نیست؟
سلامنقل قول:
بله دوست عزیز تو شیراز مونتاژ میشه مجوز از وزارت صنایع داره
گوشی فوق ساخت ایران است و روی باتری کارتن وپشت گوشی قید شده استنقل قول:
این گوشی در شهرک صنعتی بزرگ شیراز تولید وعرضه میشود
آدرس کارخانه : شهرک بزرگ صنعتی شیراز - فلکه 5 پژوهش جنوبی- خیابان 301 بلوک B1 B2 B3
تلفن :کد شیراز : 0711
7742205 -7742206-7742207
بزودی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فعال شده و پشتیبانی کامل از این گوشی در این سایت انجام میگردد
نقل قول:
قیمت در سرتاسر ایران به یک اندازه است و فردا قیمت های 3 مدل گوشی را در همین تاپیک میگذارم
دوست عزيز سلام...نقل قول:
با تشكر از شما و دوستان ديگه سوالات مربوط به اين گوشي رو پاسخ گو هستين.
اما اگه از اول تاپيك تا اينجا رو بخونيد ميبينيد كه همه جا از گوشي تعريف شده!
وقتي همه ميپرسن كيفيت ال سي دس ؟ ميگين خوبه! ولي فكر كنم قديما معيارش چيزه ديگه بود!
لطفا اطلاعات دقيق و فني گوشي رو بزاريد(البته توقع بيش از اين هم نيست چون شما تو عصر ارتباط ببينيد تبليغشو انگار داره ميوه ميفروشه كه ميگه اين خيلي خوبه سالمه خوشگله! اطلاعات فني گوشي؟!)
بالاخره بخاري از شركتي بلند شد كه گوشيهاي ابرومندي بزنه.واقعا ايول داره.
دوستان عزیز تمامی اطلاعات فنی بصورت کامل برای شما توضیح داده میشود تا شما هموطنان عزیز با دیدی بهتر به گوشی که ساخت کشورمان هست نگاه کنید
وتمامی نظرات وپیشنهادات خود را برای ما ارسال کنید
عزيزم اين گوشي ساخت ايران نيست فقط در ايران منتاژ ميشه .اين گوشي با اطلاعاتي كه من از اينترنت گرفتم چيني هست واسم اصلي اونcect p3660 و قيمتش در حدود 1.299 يوان كه به پول ما ميشه 130 هزار تومن البته به اين تفاوت كه دوربين اونيكه اونجا توليد موشه 2 مگاپيكسل البته اين دليل نميشه كه گوشيه بديه چون من خودم در حد چند دقيقه كه باهاش كار كردم ازش خوشم اومد اما به نظر من قيمتش يكم بالاست .اگه اسم اصليشو تو اينترنت جستجو كنيد متوجه ميشين
خوشحالم که تو ایران چنین طرحی اجرا شده.
ولی از کجا معلومه که بلای صاایران سرش نیاد؟
من با همه ی تعصبی که نسبت به ایران دارم هیچوقت ی گوشیه خارجی مثل سونی اریکسونو با این گوشیا عوض نمیکنم.
کار چین منتاژ ایران (به به)
Glxfpc
برای نمایندگی یا خرید برای شهرهای دیگه مثل مشهد با کجا تماس بگیریم ؟
با تلفن کارخانه ؟
آیا شرکتی ثبت شده است ؟ شماره و آدرسی ، تلف ثابتی ؟ ممنون می شم ؟
نقل قول:
حتما خوب میدونید که سونی اریکسون هم ساخت چین هست
دوست عزی درسته اکثر سونی اریکسونهایی که تو ایرانه چینیه ولی اصل این شرکت آمریکاییهنقل قول:
جناب کی گفته سونی اریکسون ماله چینه ؟
چرا شایعه درست میکنین ؟
اینم شد دلیل برای توجیه کردن .
خوب گوشی تازه اومده مشکلاتی هم داره ماله چین هم هست , دیگه نباید با سونی اریکسون و نوکیا مقایسش کرد.
ایشالا در آینده بتونه اونارو رقیب خودش بکنه .
گوشیهایی که من تاحالا باهاشئن سر وکله زدم فقط K750 ماله چین بوده ( اونم تحت لیسانس ژاپن و تولید در چین نه تحت لیسانس چین تولید در ایران)
M600i تولید فرانسه
P990i فرانسه و ژاپن
W810i مالزی
کلیه گوشیهای سونی اریکسون هر کجا که تولید بشن تحت لیسانس ژاپن هستن .
من میگم که حالا اومدین گوشی داخل کشور تولید کنین چرا نرفتین از یه شرکت بزرگ مثل سونی اریکسون یا نوکیا نمایندگی بگیرین . ماشالا طرح های داخلی رو که اصلا روش سرمایه گذاری نمیکنن و اصلا هم تحویل نمیگیرن خوب پس حالا که میخواین طرح رو از یه شرکت دیگه بگیرین چرا بهتربن شرکتو رو انتخاب نمیکنین؟
همیشه همینجوریه آدمای مایه دار که سرمایه گذاری میکنن سواد این کارو ندارن . حتما هم میخوان خودشون مدیریت کنن . بعدش اینجوری میشه .
بزارین گوشی بیاد دست مردم یه خورده مصرف کنن اون موقع میشه اخ . بعدشم دیگه گوشی وارد نمیکنن تا مردم مجبور بشن بخرن .
نقل قول:
دوست عزیز اگر منظورتون تحت لیسانس این مدل گوشی های ما است که مادربرد آن آلمانی است وقطعات آن ژاپنی است
تائید میشهنقل قول:
مطمئن نیستم ولی دیروز یه سری گوشی جدید اورده بودن که خودشون میگفتن مدلشون nec هست فکر کنم همینا باشن.
الان عکسایی که گذاشتید رو دیدم و مطمئن شدم که ...بله اینا همون گوشی هایی هستن که دیروز تو بازار با نام nec می فروختن.
نه دوست عزیز اینطوری نیستنقل قول:
چون سونی اریکسون اصلا چینی نیست و بعضی گوشی هاش ساخت چینه اونم نه که فقط تو چین ساخته بشه بلکه همون گوشی تو جاهای دیگه هم ساخته میشه
در ضمن اگه چین ی سازنده ی قوی بود هیچوقت گوشی های شرکتای دیگه رو منتا÷ نمیکرد.
ببخشید که دوباره تکرار کردم !
Glxfpc
برای نمایندگی یا خرید برای شهرهای دیگه مثل مشهد با کجا تماس بگیریم ؟
با تلفن کارخانه ؟
آیا شرکتی ثبت شده است ؟ شماره و آدرسی ، تلف ثابتی ؟ ممنون می شم ؟
من هم اصفهان هستم بايد چي كار كنم ؟!
اگه ميشه كامل توضيح بدين (شرايط خريدش رو)
دوستان ايشون گفتن كه براي شهرهاي ديگه از طريق شماره حساب و پست فرستاده ميشه.پس از طريق پيغام خصوصي يا ايميل هماهنگ كنيد.در ضمن اين گوشيها ظاهرا در فروشگاههاي معتبر شهر هاي ديگه هم بفروش ميرسه.پس يكسري بزنيد و پرس و جو كنيد.