محسن جون با مکافات نصبش کردم.
اما الان اینو میده چه تو بخش مدیریت چه تو بخش فروشگاه .
1046 - No database selected
select configuration_key as cfgKey, configuration_value as cfgValue from configuration
[TEP STOP]
محسن جون با مکافات نصبش کردم.
اما الان اینو میده چه تو بخش مدیریت چه تو بخش فروشگاه .
1046 - No database selected
select configuration_key as cfgKey, configuration_value as cfgValue from configuration
[TEP STOP]
من چند سالش پيش يكبار نصبش كردم
مشكلي نبود
به آدرس زير برو و سوالت را بپرس
کد:www.e-virtu.com
مشکل اختلال Database بود.
حلش کردم.
اما الان یه سوال دیگه هست.
نمیشه برای هر محصول ابعاد تصویر و عکسشا به صورت جداگانه تنظیم کرد؟
سلام نه دوست عزیز اینا بصورت کلی یک جا تنظیم میشن و امکان تغییر موردی نیستنقل قول:
من هرکاری می کنم نصب نمی شه
ممنون عزیز
به نظرتون این برنامه که پانصد هزارتومان قیمت داره می ارزه؟
کد:http://persianform.com/
برنامه فروشگاه سازشو
وبرنامه ی ایستگاهش که زده 250 هزار تومان
خیلی سایتها از این برنامه استفاده میکنن( سورس برنامشو کسی داره)
ممنون از راهنمایتون
سلام بنظر من گرون میده چون فارسی شده نرم افزار coms هست و از نظر سیو هم زیاد جالب نیست و فقط قالب شبیه ایستگاه داره ولی یک نمونه دیدم جالب بود اسم سایتش سازندش یادم نیست ولی کپی رایت زیرش هست webagahi.com قیمتش هم خیلی کمه از صفر هم کار ایرانیاستنقل قول:
توی همین پرشین اسی وقتی داخل فروشگاه میشی اون پایین سمت راست یه قسمتی داره به نام اطلاعات که داخلش چند تا مورد هست.
کسی میدونه چطوری میشه این موردها را وارد کرد.
حل شد.جوابش تو FAQ هستنقل قول:
فكر مي كنم شما اشتباه مي گوييدنقل قول:
اصلا برنامه اي به نام كامز وجود نداره كه كسي بخواهد اون رو فارسي كنه ( يعني من نديدم )
كامز كاملا توسط خودشون طراحي شده ( تا الان كه من اينجوري فكر مي كردم )
با سلام
من فروشگاه رو نصب كردم و هيچ مشكلي نداره. فقط ميخواستم بدونم اگه بخوام شماره حساب به مشتريها بدم تا هزينه كالا رو به حساب واريز كنن و بعد با وارد كردن شماره فيش در سايت، سفارش براشون ارسال بشه، چكار بايد بكنم؟
اين روش خوب جواب نمي دهنقل قول:
چون الان فقط روش پستي جواب مي ده
سلام
لطفا درباره پرداخت از طريق پست و هماهنگي آن با فارسي كامرس توضيح دهيد.
متشكرم
ماژول پرداخت تازگی به این برنامه اضافه شده و میتونید با شرکت پرداخت قرارداد ببندید
كسي oms و نداره؟منظورم رايگانش
چون سيكمارو خريدم پشيمون كردم
مشكلش چي بود؟نقل قول:
من چون كد نويسي php ياد ندارم نميتونستم باهاش كار كنم من فكر مي كردم مديريت محتوا داره اما هيچي ندارهنقل قول:
مشكلش چي بود؟
بايد هر قسمتي كه مي خواي رو بشيني خودت اضافه كني
الانم نميدونم چي شده كه يه كپي از لب تاپ گرفتم واسه pc تمام فايلهاش توش نوشته :
<?php @Zend;
4147;
/*
از لب تاپ هم پاك شده
پشتيبانيشم ميل ميزنم جواب نميدن
سلام.
من موقع ورود اطلاعات جهت نام سرور - نام پایگاه داده - رمز و ... مشکل دارم و سیستم به من این پیغام را می دهد.
لطفأ راهنمایی کنید
اتصال آزمايشی به پايگاه داده با موفقيت انجام نشد.
پيام خطای زير برگشت داده شده است:
Access denied for user 'sicc3ir'@'rslrs18.rslrs18-server.com' (using password: YES)
لطفا برروی دكمه برگشت كليك كنيد تا تنظيمات پايگاه داده شما نمايش داده شود.
اگر شما در رابطه با تنظيمات سرور پايگاه داده احتياج به راهنمايی داريد, لطفا با شركتی كه سايت شما را ميزبانی می كند تماس بگيريد.
اين سيستم ايرانيه؟
يا برگردون به فارسي؟
سيستم خالص فارسي كسي سراغ نداره؟
طراحي و ساختش ايراني باشه؟
شما نام پايگاه داده و نام كاربري پايگاه داده را چي مي زني ؟نقل قول:
سلام.
من موقع ورود اطلاعات جهت نام سرور - نام پایگاه داده - رمز و ... مشکل دارم و سیستم به من این پیغام را می دهد.
لطفأ راهنمایی کنید
اتصال آزمايشی به پايگاه داده با موفقيت انجام نشد.
پيام خطای زير برگشت داده شده است:
Access denied for user 'sicc3ir'@'rslrs18.rslrs18-server.com' (using password: YES)
لطفا برروی دكمه برگشت كليك كنيد تا تنظيمات پايگاه داده شما نمايش داده شود.
اگر شما در رابطه با تنظيمات سرور پايگاه داده احتياج به راهنمايی داريد, لطفا با شركتی كه سايت شما را ميزبانی می كند تماس بگيريد.
فارسي نيستنقل قول:
اين سيستم ايرانيه؟
يا برگردون به فارسي؟
سيستم خالص فارسي كسي سراغ نداره؟
طراحي و ساختش ايراني باشه؟
ترجمه شده است
فارسي آماده و رايگان نداريم
بايد بدين براتون اختصاصي بنويسن
البته يك سري فارسي هم هست ولي قيمت هاشون يك مقدار بالاست
محسن خان آیا می شه لطف کنی و نوشتن قالب برای کامرس فارسی رو بذاری؟
همه اینو می خوان؟؟؟ مگه نه دوستان ؟
نمی دونم چرا تا حالا کسی این آموزش رو نزاشته !!!!؟؟؟؟
سلام
بعد از اینکه من پایگاه داده
sql database
رو درست کردم و وارد کردم در قسمتی که خواسته
Database:
Users:
password:
این خطا رو می ده خیلی ممنون می شم یکی بگه مشکل من کجاست ؟
Access denied for user '************'@'linux2.needserver.net' (using password: YES)
سلام
من فولدر کاتالوگ رو آپلود میکنم
بعد مثلا اگه اسم سایتم باشه p.com
میزارم
p.com\catalog
ولی تویمرورگر نمیاد اینیستالر....
چه کنم ؟
من روی لوکال می خوام تستش کنم اما
نصب نمی شه
روی صفحهی اول که اینستال رو میز نم
روی صفحه ی دوم وقتی ادامه رو می زنم هیچ کاری انجام نمیشه و فقط صفحه رفرش میشه
اشکال از چی؟
با Ie-FF-opera تست کردم نشد
از Wamp هم استفاده می کنم
مشکل از نسخه php هست بهتره از ورژن 4 php استفاده کنی یا کلاً سیستم رو به صورت دستی نصب کنینقل قول:
آدرس رو اینجوری بدهنقل قول:
p.com\catalog\install
سلام عزیزنقل قول:
ممنون
نمیشه
ارور 404 میده :13:
در حالی که وجود داره ...:18:
سلام
بالاخره رفتم ولی با ارور:
خطاي مهم: مقدار register_globals در فايل پيكربندي php.ini غيرفعال مي باشد, لطفا آنرا فعال كنيد!
2 تا فایل رو on کردم ...ولی باز هم همین ارور رو میده
چه کنم
اين را خود سرور غير فعال كردهنقل قول:
با مدير هاست تماس بگير
سلام
من در نصب با یه مشکل برخوردم که عکسش رو اینجا می زارم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل configure.php رو در پوشه include پیدا می کنم اما در پوشه admin به نام configuration.php هست.
سطح دسترسی هرکدوم هم به 777 تغییر دادم
اما باز ارور میده.
چیکار کنم که این مشکل حل بشه ؟
ممنونم
سلام
من توی قسمتی که باید یوزر و \س...اینها رو وارد کنم...توی صفحه بعد
این اخطار رو میگیرم:
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request
یه سوال دیگه
من دقیقا نفهمیدم مثلا بجای سرور پایگاه داده چی باید وارد کنم ؟
ممنون
نقل قول:
جواب سوال دومتون رو میتونم بدم و اینکه باید localhost رو وارد کنید.
به نظرم اینطور میاد که مشکل اول از هاست باشه اما مطمئن نیستم، چون خطای داخلی میده
دوباره تنظیمات رو وارد کنید.
سلام، ببخشید ما باید تمام فولدر کاتالوگ رو دونه به دونه آپلود کنیم.ایکه خیلی سخته
سلام
من توی سایت parsboxیک هاست رایگان گرفتم و لی نمی دونم که از کجا باید فایل config رو دانلود کنم.چکار کنم.کسی کمک میکنه
من تاقسمت دوم بیشتر نمی تونم برم جلو.کسیمی تونه کمک کنه.هیچ کس اینجا جواب نمیده.
سلام
من سیستم و کامل نصب کردم و کار میکنم من دومین رو عوض کردم یعنی خریدم ولی الان دومین جدید که ست شده سایت که بالا میاد عکس صفحه بالای ساست و بقیه عکسا باز نمی شن ولی دومین قبلی که رایگان هم هست مشکلی نداره الان خودتون ببینید.
کد:www.guitarbaroque.ir
من هم سیستم رو روی لوكال نصب كردم و هم روی هاست ... البته اسمش persian os نبود !!!!!
تمام مشكلاتی كه گفتین رو هم داشتم ... البته اولش سیستم نگین رو نصبیدم ... بعد هم farsi commerce ...
تو لوكال برای اینكه ایرور session رو بعد از نصب نده ... تو مراحل نصب تنظیمات session رو به جای فایلها روی پایگاه داده قرار دادم ... مشكلم روی لوكال حل شد ...
اگه تو لوكال مشكل php.ini دارید بهتره همه فایل ها رو پیدا كرده و رجیستر گلوبال رو ان كنید
اگه تو قسمت عضویت در فروشگاه تو لوكال مشكل دارید و ایرور میده ... نگران نباشید ... سیستم می خواد ایمیل تایید بفرسته ... نمی تونه ایرور میده ... تو هاست اینجور نمی شه ...
مشكل عكس ها هم كه دوستمون گفتن دارن ... فكر كنم مربوط به مراحل نصب شون باشه ... نمیدونم چجوری به وجود اومد و چجوری شد كه این مشكل رو هم برای خودم هم تو هاست و هم لوكال حل كردم دی: .... ولی یادمه یه چیزی تو ادرس ها اشتباه بود دی:
اون دو تا ایرور confugration , install رو هم كه همه می دونن دیگه نیاز به توضیح نیست
اگه كسی هنوز لینك این سیستم ها رو گیر نیاورده ... كه فكر نكنم كسی باشه !!! ... بگه تا بدم
اینم فروشگاهی كه روی یه هاست مجانی برای دموی خودم قرار دادم ... البته نال شده است و برای همین اسم فروشگاه یه چیز دیگه است :
کد:http://bookcity.freehostia.com/shop/
خودم هنوز روی بعضی بخش های داخلی مشكل دارم كه بیشترش از ندونستن زبان برنامه نویسی وبه ... ولی خواستن توانستنه .... بالاخره درستش می كنم دی:
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
دوستان بنظرم بهتره که کلا از فکر persian os بیرون بیایید / چون تو این نسخه برنامه شما باید رجیسترگلوبات رو فعال کنید / که این هم از نظر امنیتی درست نیست و هم اینکه قراره در نسخه های بعدی php ( تا جای که شنیده ام ) کلا رجیستر گلوبات معنی نداشته باشه / یعنی حذف کنند
این یعنی اینکه اگه شما الان از این برنامه استفاده کنید و به هر روشی رجیسترگلوبات رو در سرور روشن کنید /
و در آینده که مطمئنا مدیران سرورها نسخه php سرورشون رو آپدیت خواهند کرد به نسخه های جدید / در اون صورت هست که مشکلات ایجاد خواهد شد / چون دیگه برنامه شما کارنخواهد کرد
و شما خواهید ماند و یک فروشگاهی که باهاش نمی دونید چیکار کنید / چون اجرا نخواهد شد / چون به چیزی که نیاز خواهد داشت ( رجیستر گلوبات ) وجود نخواهد داشت
حال تصمیم با خود شماست / که چه تصمیمی بگیرید.
کلی سیستم های دیگری هم هستند که نیازی به فعال بودن رجیسترگلوبات ندارند / چرا از اونا استفاده نمی کنید؟
من سیستم oscommerc رو از روی خود هاست ... قسمت fantasy installer نصب كردم ... هیچ مشكلی نداشت و ایروری هم نداد ... ولی خوب چون سیستم payment برای اینجا ها نیست ... حذفش كردم ...
حالا كه خود farsi commerce رو روی همون هاست اپلود كردم ... ایرور register global میده ... !!!!!!! ... مگه اون كامرس با این فرق داره ؟... فارسیش كردن این ایرور بهش اضافه شد ؟!!!!
چجوری می تونم جلوی ایرور گرفتن این فارسی كامرس رو بگیرم ؟... راهی هست ؟... چون php هاست رو نمی شه ان كرد ...
كاری می شه كرد ایرور نده؟