سلام سینا جاننقل قول:
چشم رفیق
ایندفعه آپلود میکنم آدرسشون رو میزارم تا صفحات سبک بشه :46:
Printable View
سلام سینا جاننقل قول:
چشم رفیق
ایندفعه آپلود میکنم آدرسشون رو میزارم تا صفحات سبک بشه :46:
بازی دوستانه بارسلونا و اینتر با نتیجه پنج بر صفر به نفع بارسا تموم شد
بازی بسیار زیبائی بود و همچنین رونالدینهو در این بازی اولین گل بارسا رو زد
عکسهای رونالدینهو رو در بازی دیشب میتونید در لینکهای زیر مشاهده کنید
کد:http://s2.supload.com/free/2-20070830001558.jpg/view/
کد:http://s2.supload.com/free/1-20070830001559.jpg/view/
کد:http://s2.supload.com/free/3-20070830001559.jpg/view/
کد:http://s2.supload.com/free/4-20070830001559.jpg/view/
ممنوننقل قول:
نمایش خوبی نداشت ولی از نظر من همچنان بهترینه.
به نقل از سايت معتبر goal در آخرين ساعات نقل و انتقال فوتبال در اروپا رونالدينهو بازكين مشهور برزيلي به باشگاه چلسي پيوست اما هنوز سران چلسي مبلغ قرار داد او را فاش نكرده اند .:11:
مرسي !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دروغ میگی یا راست؟
باورم نمیشه
من که تو سایت گل همچین چیزی ندیدم
بعید میدونم راست باشه
کلهم سر کاریم!!!!
:18::18::18
قلبم از جا وایساد :18:
قبلا توی یه تاپیک دیگه گفتم , بازم میگم : چلسی بدون رونالدینیو هم یکی از موفق ترین تیم های دنیاست . ولی وجود چنین بازیکنی برای هر تیمی ارزشمنده .
ولی باز هم میگم من تو سایت goal همچین خبری رو ندیدمنقل قول:
یا حق
الان فصل نقل و انتقالات تموم شده یا نه؟
کاش کوارسما بیاد چلسی
یا حق
من که هم طرفدار بارسلونا و هم طرفدار چلسی هستم !
ولی بارسلونا بدون رونالدینیهو بی معنیه !
امروز آخرین روز نقل و انتقالات هست . توی چند تا تاپیک خارجی صحبت از انتقال رونالدینیو به چلسی با مبلغی حدود 80 میلیون یورو شده و ظاهرا رونالدینیو هم با این انتقال موافقت کرده . ولی خبررسمی تا حالا منتشر نشده !!!نقل قول:
خوشبختانه تو سایت گل و سایتهای دیگه همچین خبری وجود نداره و گرنه باید فاتحه چلسی را می خوندیم...
من که طرفدار رئال مادریدم و خب طبیعی هشت که خوشحال بشم چون تو انگلیش هم طرفدار چلسی ام ...
یکی بگه این خبر دروغه من دارم سکته می زنم
سلامنقل قول:
رفیق ؛ این رونالدینیو هست که بدون بارسا بی معنیه ...
اگه از بارسا بره ، خودش ضرر میکنه . نه بارسا !
یا حق
:40:
آخرش راسته یا دروغه ؟ :18: من اخبار ورزشی نیگا نکردم :18:
تا این خبر رو دیدم رفتم بیبینم درسته یا نه
مثل یک شایعه است که داره به حقیقت پیوند میخوره
یورو اسپرت تو سایت خودش آورده رونالدینهو با مبلغ 83 میلیون یورو به چلسی پیوست :18:
این انتقال اگر انجام بشه گرانترین انتقال یک بازیکن در تاریخ فوتبال است
به عنوان یک دوستدار رونالدینهو اینو بگم که پول زیاد همیشه یک بازیکن رو خراب میکنه البته هیچ چیز هنوز معلوم نیست
من تا تو اخبار ورزشی نشنوم باورم نمیشه
من هم همینطور.نقل قول:
الان سرچ کردم. یکی میگه منتقل شده و یکی میگه نشده. امیدوارم دروغ باشه.
سایت گل که از زبان مقامات چسلی نوشته بحث انتقال رونالدینهو کلا شایعه است:
There's been no discussion (about Ronaldinho)," he said. "Yes, there's been a lot of speculation, as there continually is around Chelsea
کد:http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=399485
انتقال رونالدینهو شایعه است و سایتهای معتبر تاییدش نکردند.
کد:http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=399485
کد:http://goal.com/en/BreakingNews.aspx?IdSezione=11
تا تو سایت دو باشگاه به طور رسمی اعلام نشد هیچ چیز رو باور نکنید.
از این شایعه ها زیاده.... و سایت هایی چون گل، یورو اسپرت، یا روزنامه های متفرقه برای جلب بیننده و خواننده این کارا رو میکنن.
اصل اینه که دو سایت یکی از دو باشگاه به طور رسمی اعلام بشه... .
سایت گل که دقیقا خلاف حرف شما رو زده. آخرین خبرش تا این لحظه میگه انتقالی در کار نیست.نقل قول:
چی شد؟ شما که نظر دادی رونالدینهو "مالی نیست!".نقل قول:
حالا از شایعه پیوستنش به چلسی هم اینقدر ذوق میکنی.
معلومه که از روی منطق رای ندادی و فقط مخالف بارسا هستی.
من توي تله تكست يكي دو روز پيش خوندم چلسي اين پيشنهاد رو داده پيشنهاد رو هم گفته بود كه فكر كنم 200 هزار پوند دستمزد هفتگي و 100 ميليون پوند هزينه ي انتقال
حالا اينكه موافقت شده يا نه نميدونم!!!
عجب دروغ شاخداري !
من امروز همش تو سايت گل بودم همچين چيزي نديدم الان هم اگر بريد نگاه كنيد همچين چيزي نخواهيد ديد.
آقايي كه تاپيك رو زدي هدفت چي بوده؟ فكر مي كنم براي معروف شدن راههاي بهتري هم هست.
براي گرفتن حال طرفداران چلسي هم بگم لمپارد تو تمرينات مصدوم شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم بعید میدونم چنین اتفاقی بیفته حداقل تا نیم فصل هستش.
این انتقال فقط شایعه هست و بس ...
آخه تو این وضعیت که اتوو هم مصدومه چرا باید بارسا رونالدینیو رو بفروشه تو بگو 180 میلیون
اگر لاپورتا این کار رو بکنه اون هم به چلسی همون روز باید استعفا بده
آقایون خواهش شایعه پراکنی نکنید ...
اگر خبر میذارید با منبع باشه لطفا
اگه این طوری باشه جو این سایت هم مثل خیلی از سایت ها ی دیگه به هم می ریزه
البته چیزی که مشخصه اینه که اگه این فصل از بارسا نره ، به احتمال خیلی خیلی زیاد اخرین فصل حضورش تو بارساست .
دلیل این حرفتون؟نقل قول:
چند روز پیش خبرش منتشر شد که رونالدینیو با اداره مالیات اسپانیا مشکل پیدا کرده و می خواد این کشور رو ترک کنه. خودش هم ابراز تمایل کرده که از بارسلون بره. فصل بعد به احتمال زیاد از بارسلونا میره . تیم ها ی چلسی و میلان شدیدا به دنبال جذب این بازیکن هستند.نقل قول:
بعید میدونم راست باشه الان میرم دنبالش.راستی ایول میلان داغ سویا رو با قهرمانی توی سوپرکاپ بیشتر کرد.
خوب،یه چاخان بزرگ.نه چلسی نه بارسا نه گل نه یورو اسپورت نه...
تو سایتشون همچین چیزی رو ننوشته بودن.راستی موئسس تاپیک شما شام چی خوردی؟
عزیزم این امضای شما خیلی چاخان تر از خبر رفتنه رونالدینیو به چلسیه :31::27:نقل قول:
اول از همه به شما یه تبریک بگم که دقیقا یک روز کامل ملت پی سی ورلد رو گذاشتی سرکار!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در اول هر چیز بگم که وقتی منظور یه نفر رو درست نمی فهمی لطفا اظهار نظر نکن :13:نقل قول:
عزیزم اینو تازه فهمیدی؟؟؟:27:نقل قول:
عمریه دشمن بارسا هستیم البته دشمن تیمش نه دشمن بازیکناش:19:
عزیزم من از خوندن این خبر تعجب کردم نه ذوق:21: .......نقل قول:
آخه تعجب هم داره وقتی یه کسی میگه بارسا خونه منه و خواهد بود انتشار خبر پیوستنش به دشمن بارسا باید هم عجیب باشه... نه؟؟؟
من هنوز هم سر این حرفم هستم و خواهم بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آخه نه اینقدر ماشاا... داره زیبا و فوق العاده بازی میکنه در این 1 سال اخیر :27:
بازی دوسه شب پیشش رو هم دیدیم جلوی اینتر که چقدر رویایی بازی می کرد:2:
حتما توقع داشتی رای بدم بگم فق العادس و از این چرت و پرتا
ایشالا وقتی دوباره شد همون بازیکن استثنایی قدیم شد ازش تعریف هم می کنیییییییییییم:20:....
حالا فکر کنم منظورمو کامل گرفته باشی:46:
آره اتفاقا منم خونده بودم تو تله تکست ولی تا رقم قرار داد رو دیدم گفتم خالی بندیه اونم بدجور:27:نقل قول:
آخه خداوکیلی عمرا به این مبلغ نمی ارزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....
عزیز جون ما به این چیزا دیگه عادت کردیم و برامون کاملا طبیعیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در ضمن شما برین اتوئو تون رو خوب کنین که تا دو ماه نمیتونه بازی کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط امیدوارم به چلسی نیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چون دیگه به درد نمیخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا حق
حالا که قضیه شایعه از آب در اومده, نظرتون عوض شده؟ خوشحالی جای خودش رو به تعجب داد.نقل قول:
می دونم. قبلا دیدم که هر جا بتونی خبر منفی در مورد بارسا میدی.نقل قول:
آره دیگه, اومدن رونالدینهو به تیم مورد علاقتون که ذوق نداره, تازه شما ناراحت هم شدی. :18:نقل قول:
کسی که بگه رونالدینهو (حتی وقتی در اوج نیست) "مالی نیست" و بر این حرفش هم پافشاری کنه یعنی ...نقل قول:
خیلی دوست داری فوقالعاده بازی کنه؟ اونجوری که در اولین رویارویی هت تریکتون میکنه.نقل قول:
اگر به چلسی اومده بود که الان هزارتا حرف می زدید. بارسا فلان .....نقل قول:
الان دیگه مثل قبل نیست. نمیخواهد نگران آسیب دیدگی یکی از مهاجمان بارسا باشی.نقل قول:
بهتره پیگیر اخبار چلسی باشید.
موافقم, امیدوارم به چلسی نره, چلسی الان دیگه بدرد نمیخوره.نقل قول:
منم که باور نمیکنم.رونالدینیو اگرم قرار باشه جایی بره به احتمال زیاد میره میلان نه چلسی
آخرش چی شد
دروغه؟
دروغه . خبر نا موثقه .
اگه حقيقت داشته باشه بايد گفت كه :
خوش بحال چلسي