Se هارو بذار با چين حال كنن!
جديدا P1شده بتشون!!!!!!!!!!:27: :27: :27:
Printable View
Se هارو بذار با چين حال كنن!
جديدا P1شده بتشون!!!!!!!!!!:27: :27: :27:
این p1 شون هم دیدم..گوشی با اون همه امکانات الکی یه دوربین Vga گذاشتن روش...بدرد نمیخوره
بابا جان اصلا هنگ تو كار نوكيا نيست و نخواهد بود
اين سي پي يو هم فقط به سرعتش مربوطه شايد سرعتش خيلي كم باشه
ولي ديگه ربطي به هنگ بي مورد نداره
اين كه امكاناتش خوبه در ضمن دوربينش 3.2 مگا پيكسله:18:نقل قول:
هر چی هست خوب چیزیه مشخصات کاملش چیه؟
بچه gsm هم p1 رو معرفي كرده اينم مشخصاتش:11:نقل قول:
جدول مشخصات گوشي
مشخصات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نام گوشي: P1 تاريخ معرفي : ماه می سال 2007باند فركانس:
باند :
UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900سيستم عاملنوع: Symbian OS v9.1, UIQ 3.0 مشخصات ظاهريوزن:124 گرمسايز (میلی متر) : طول : 106 عرض : 55 ضخامت : 17 رنگ بندي گوشي : مشکی - نقره ایمشخصات صفحه نمايشنوع:TFT با قابلیت نمایش 262144 رنگ ابعاد:240x 320 پیکسل صفحه نمايش لمسي:دارد حالت اسكرين سيور:دارد تصوير زمينه:دارد مشخصات دوربيننوع:3.15 مگاپیکسل دارای فوکوس اتوماتیک و دوربین دوم قابليت بزرگنمايي:3 برابرابعاد عكس :2048x1536 پیکسل قابليت فيلمبرداري:دارد مدت فيلمبرداري:به میزان حافظه فلاش:دارد مشخصات صداي زنگنوع:پلی فونیک قابليت دريافت زنگ:دارد پخش MP3 به جاي زنگ:دارد مشخصات پخش كننده موزيكنوع:Media Playerقابليت پخش:MP3, AACمشخصات حافظهحافظه گوشي:160 مگابایت حافظه مموري كارت :دارد 512 مگابایت کارت حافظه (Memory Stick Micro (M2دفترچه تلفن:داردنمايش تصوير تماس گيرنده:دارد ابزار ارتباطي گوشيپورت:USB نسخه 2بلوتوث:دارد نسخه 2 با A2DPاينفرارد:دارد GPRS :دارد Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbpsEDGE :ندارد HSCSD :ندارد : 3G
دارد 384kbps Wireless LAN:دارد Wi-Fi 802.11bبازينام بازي : دارد مرورگر اينترنتWAP : ندارد xHTML : ندارد HTML : دارد RSS readerساير مشخصاتmessaging :SMS, MMS, Email, Instant Messagingتايپ هوشمند T9 : دارد ويبره : دارد آيفون : دارد منشي تلفني : ندارد سيستم ضبط صدا:دارد سيستم شماره گيري با صوت:ندارد فرمان صوتي : ندارد راديو : دارد با RDSچراغ قوه:ندارد فن آوري Push to talk : ندارد مكالمه تصويري:دارد قابليت ويرايش آفيس:دارد قابليت نمايش Pdf : دارد قابليتهاي ديگر:سیستم اسکن کننده کارت ویزیت وJava MIDP 2.0 مشخصات باترينوع:Standard battery, Li-Ion 1120 mAhزمان مكالمه مداوم:10 ساعت زمان آماده به كار: 440 ساعت
ببخشيد كه قاطي پاتيه
من p1 رو به n95 ترجیح میدم!!
منم یکی از این 6695 ها می خوام الان سفارش بدم کی حاضر می شه؟ منتظرم ها:31:نقل قول:
در حال حاضر گوشی تلفن همراه N95 نوکیا دارای بهترین ویژگیها در مقایسه با سایر مدلهای این شرکت است . همچنین این مدل مجهزترین گوشی تلفن همراه موجود در بازار می باشد .
ویزگیهای اصلی :
1- طراحی لغزشی از دو طرف
2- دارای دکمه های اختصاصی موزیک
3- دارای حالت Landscape صفحه نمایش
4- دارای شکاف مموری کارد
5- دارای UMTS, Wi-Fi, USB وبلوتوث استریو و پورت اینفرارد
6- دارای پورت miniUSB
7- دارای رادیو FM
8- دوربین 5 مگاپیکسل همراه با فوکوس خودکار
9- ضبط فیلم با رزولوشن VGA
10- دارای GPS receiver همراه با جهتهای اصلی بصورت رایگان
11- دارای سیستم عامل سیمبین ورژن 9.1 همراه با رابط کاربری نسل سوم سری 60 همراه با Feature Pack 1
12- دارای جک صوتی استاندارد 3.5 میلیمتری
13- دارای پورت خروجی تلویزیون
معایب اصلی :
1- کم بودن عمر باتری
2- مقدور نبودن امکان شارژکردن گوشی از طریق USB
3- فقدان RDS
4- پولی بودن صدای راهنمای GPS
5- کارنکردن چیپ GPS با برنامه های جانبی
6- عدم وجود امکان ویرایش در سندهای آفیس
کلام آخر :
تا قبل از این بررسی جرات گفتن بهترین گوشی موجود در بازار وجود نداشت . اما نوکیا N95 شایسته این لقب است . این مدل بدلیل دارا بودن برنامه های زیاد و رابط کاربری مناسب که دارای تنظیمات زیادی می باشد و از همه مهمتر سبک و جمع و جور بودن فاقد رقیب جدی در بازار می باشد .
مهمترین نکته منفی این مدل عمر باتری آن است . استفاده از این گوشی تلفن همراه با تمام برنامه هایش نیازمند باتری زیادی است مگر استفاده از آن به تماسهای و پیامهای ضروری محدود شود . در صورت استفاده فشرده و مستمر از این گوشی نیازمند شارژکردن 2 بار در روز می باشید .
اولین سری N95 که وارد بازار شد دارای قیمت بالایی بود و به سرعت تمامی آنها فروش رفت .
سری جدید این مدل که قرار است تا آپریل امسال وارد بازار شود دارای قیمت کمتری است . ولی باز هم قیمت شاید بدلیل بالا بودن درخواست بالاست که البته با توجه به ویژگیهای این مدل می ارزد .
منبع: ICTIr.NET
برای اطلاعات بیشتر در مورد p1 بیاین اینجا>>
>>>
>>>
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها بحث رو به P1 منحرف نكنيننقل قول:
بريم سراغ 6695 كه ساخت ممل و ايمانه و 6695i كه يه مدل جديد ترشه كار خودمه:40: :31:
راستی اصلا ایمان برا چی رفت؟ نوشته بود که تاپیکاش و میبندن ولی من ندیدم که بسته باشن!!!!!!
اقای ساسان ما نفهمیدیم تو نوکیایی هستی یا اریکسونی...پستهای زیادی تو کلوپ اریکسون داری...معلومه دوستشون داری که ورداشتی 6695 رو تاچ اسکرین کردی مثل اونا ....بعدم به اسم خودت زدی...نکن این کارا رو...در ضمن کلوپ N95 به نظرم اشتباه بزرگی بود چون کسی نداره...داشته باشن هم تک و توک ...بیشتر تاپیک نظر سنجی میخوره..
نقل قول:
دستت درد نكنه آقا ممل :46:
شنيده بودم كه هر كس از ديده برفت از دل هم برود ولي ديگه نه اينجوري
مي گم يه كاري كن بگو بيان اينم قفل كنن چطوره؟؟؟
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام به همه دوستان خوبم
سلام به ممل و ساسان و سامان و شاگرد خوب مغازه و رامين و بهنام و همه دوستاني كه شايد الان اسمشون تو ذهنم نباشه
ممنون از پيامهاي خصوصي كه برام فرستادين :11:
دوستان خوبم من ميدون رو خالي نكردم ولي به خدا ديگه حس اينجا اومدن نيست
نه اينكه نمي يام من بخدا بعد از اون روز هميشه اومدم و تك تك پياماتونو خوندم و همه مطالبتونو
شما خيلي بچه هاي باحالي هستين بخدا روزي نيست كه تو فكر شما و اينجا نباشم
ولي هميشه كنار چندتا گل بايد يه مشت خار هم باشه و شيرينيش هم به همينه
الان مديران ميان به دليل بي ارتباط بودن اين چند جمله به كلوپ ان95 اينجا رو قفل مي كنن :laughing:
ولي بدونين كه دل به دل راه داره:10:
در مورد مديريت هم بايد بگم كه فكر نكنيد اين مديران آدماي خاصي هستن اينا فقط به دليل اينكه آشنايي با طراحان سايت دارن و همچنين به دليل تعداد پستهاي بيشتر از بقيه مي شوند مدير .... تو يه كلوپ ديگه به من هم پيشنهاد مديريت شد ولي به خاطر همين دردسراش قبول نكردم..البته به اين دوستمون هم كمي حق مي دم اونم مي خواد به بالاييها جواب پس بده و منطقي هست كه بيستر دنبال منافع خودشه و نه راحت بودن ما
به هر صورت خوش باشيد دوستان اينجا نه مال ماست نه مال مدير و نه مال مدير ارشد
اينجا يه مكان عموميه و مال همه هست :12:
بالاخره کلکم گرفت...میدونستم تحریکت کنم برمیگردی...اگه مکان عمومیه پس چرا ازش استفاده نمیکنی؟نقل قول:
نقل قول:
اي نامرد:thumbsup:
بحث رو منحرف نكن بابا:laughing:
كلوپ اينا رو به هم ريختيم به خدا:9:
چندتا از بچه ها رفتن يه جاي ديگه
بچه ها ديگه زياده روي نكنين مديرا هم قوانيني دارن كه بايد ضمانت اجرا داشته باشه:46:
ایول خوشم اومد....بیا دیگه این تاپیکو بیخیال شیم ...یه تاپیک به درد بخور بزنیم..نقل قول:
ممل جان ديگه از تو انتظار نداشتم ديگه:20:نقل قول:
اين همه تو كلوپ نوكيا عرق ميريزم...:13: :31:
وقتي ميبيني كه تو كلوپ اريكسون پست ميزنم بخاطر اين كه ميخوام مشكلات يه سري آدما رو حل كنم
به هر حال من فكر ميكردم كه همه شما ميدونين من نوكيايي هستم:41: ولي.......
در ضمن كي گفته كه تاچ اسكرين مال سوني اريكسونه ؟!؟!؟!؟!؟!!!!!!؟!!؟!!!!!
سلام ايمان جان خوشحال شدم دوباره ميبينمت:11:نقل قول:
باسلام
من عادات ندارم زیاد تاپیک بزنم فقط جهت اطلاع اینو می گم
در نگاه اول با خودت فکر می کنی که چون n95 یه گوشی با 5مگاپیکسل قدرت عکس برداری و قدرت فیلمبرداری vga یعنی 640 در 488 پیکسل است از n93i با 2/3 مگاپیکسل قدرت عکس برداری و قدرت فیلمبرداری (vga ( 640 488
در فیلمبرداری نیز از n93i برتر است درصورتی که n93i لنز گشاد تر وقدرت بیشتری در زوم دارد من فیلمبرداری جفت این گوشی ها را دیده ام برتری از آن n93i میباشد در فیلم n95 نویز ها کاملا واضح دیده میشوند و اگر در هنگام فیلمبرداری دقت نشود و دست کسی که گوشی درآن است تکان بخورد فیلم افتضاح گرفته می شود ولی درn93i فیلمها دارای نویز کمتری هستند و با هر تکانی فیلم خراب نمیشود خلاصه بگم این گوشی نسبت به مدل قبلی خودش یعنی n93 در فیلمبرداری 180 درجه تغییر کرده است زوم اپتیکال ×3 این گوشی واقعا فوق العاده است
حالا بازم اگه با این تفاسیر هرف مرا قبول ندارید لینک فیلم های گرفته شده از n95 و n93i را که مردم از سراسر دنیا در سایت youtube.com بار گزاری کرده اند را لینک دانلود آنها را برای شما میگذارم تعجب نکنید سایت یوتوب این ویدیو ها را به صورت آنلاین پخش میکند که من به وسیله برنامه ای به نام اربیت آدرس سروری که این ویدیو ها را پخش می کند بدست آوردم . شما میتوانید ویدیو هایی را که در پایین لینک آنها را میگذارم به طور کامل در کامپیوتر خود ذخیره کنید و هر وقت که خواستید آنها را مشاهده کنید .
در ضمن حجم این ویدیو ها کم است زیرا به فرمت flv توسط خود سایت برای کم حجم شدن تبدیل شده اند
شما برای اینکه آنها را بتوانید مشاهده کنید به یک تبدیلگر ویدیویی نیاز دارید که همه سایت ها دارند
شما باید فرمت flv را به فرمت dvd یا vcd یا فرمت های دلخواه خودتان تبدیل کنید اگر میخواهید فیلم ها را با هم مقایسه کنید همه آنها را به یک فرمت تبدیل کنید
لینک فیلم های گرفته شده با nokia n93i
لینک فیلم های گرفته شده با nokia n95
ممنون از اطلاعاتتون.....
من كه از همون اول گفتم رزولوشن ربطي به كيفيت نداره بعد ميگين كه كيفيت به مگاپيكسله
اولا مرسی از این تابیک.
ثانیا کسی یه برنامه داره که بشه رو این گوشی ریخت تا مکالماتو باهاش ظبط کرد؟
دربایان میدونید کجا میتونم واسش کاور و اینجور چیزا بگیرم. تو علاالدین که خبری نبود!
نقل قول:
ضبط مکالمه می خوای
بیا به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه ی برنامه هاش به گوشیت می خوره.
در ضمن نگفتی حال می کنی با n95 یا نه؟؟!!
برای تم هم بیا به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
67 تا تم همش به گوشیت میخوره
رفیق جان این تابیکو من قبلا دیدم ولی برنامه ضبط مکالمش کار نمیکنه. نمیدونم چرا. نصب میشه کرک هم میشه وقتی هم کسی زنگ میزنه میبرسه که ظبط کنم و منم میگم آره ولی وقتی چک میکنم میبینم هیچی ظبط نشده.
يه عده هستند كه به محض اينكه يه گوشي وارد بازار ميشه شروع مي كنن به تبليغ اون و حتي خودشون هم محو اون گوشي جديد ميشن در حالي كه درست حسابي هم نميشناسنش و جريان اين n95 هم به همين صورت هستش در هر حال اونم با داشتن برگه سبز گمرك ريجستر ميشه و ميشه ازش استفاده كرد اما اگه نظر من رو بخواهيد ميگم كه بهتره به جاي اين گوشي كه واقعا يه فول اينجكشن هستش بيايد بگزريم و با پولي كه ميخوايد بديد براي اون بديد يه n73 يا n92 بخريد با بقيه پولتون هم حتما ميتونيد يه p990 بخريد مثل خود من اين طوري بهتون قول ميدم كه عقده n95 از سرتون خارج ميشه
فعلا ........
ببین برو تو برنامه تو صفحه اول مکالات ضبط شدت رو می بینی. در ضمن برو تو تنظیمات ببین برنامه active هست یا نه. در قسمت rule یا روی هر دو گزینه کلیک کن و ask رو تیکشو بردار.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز من به یه مشکل برخوردم. راستش من این برنامه رو باک کردم و حالا که میخوام دوباره نصب کنم اصلا نصب نمیشه. همش میگه expired certificate. ای ول یه راهنمایی بده.
درضمن کسی به من نگفت کاور و کیف و اینجور چیزا از کجا واسه این گوشی میتونم بخرم؟
سلام alimohammadi من یه چندتا سوال داشتم
گوشی شما ان95 هست و اگه هست دزسته که می گن دوتا سیم کارت می خوره و 8 گیگ حافظه داره
و چند قیمت خریدینش و کجا ریجیسترش کردین
سلام
آره گوشی من ان95 هست. درسته 2 تا سیم میخوره ولی یه آدابتور باید بخری تا دوتا سیمو توش بزاری البته نمیدونم این آدابتور تو ایران هست. درضمن اصلا 8 گیگی درکار نیست. اینو واسم داداشم از انگلیس فرستاده ولی میگن تو ایران بین 1200000 تا 1500000 قیمتش. گوشی من هم رجیستر نیست.
کیفیت صداش چجوریه
شما با سیم کارت ایرانسل یا تالیا تست کردین ببینین خط می ده یا نه
عالیه حرف نداره !!!
شما رو به خدا یه برنامه منشی و ضبط مکالمه که با ان95 کار کنه بهم معرفی کنید.
این دو قلم دو ورژن متفاوت best call recorder هست.
عزیز دستت درست ولی جفتشون موقع اینستال میگه Expired Certificate!
شما تاریخ گوشیتو چک کن ببین درسته؟بعد نصب کن.نقل قول:
تاریخ درسته عزیز! 2007-05-19
نقل قول:
شما باید تاریخ گوشیتونو 1 ماه ببرید عقب .
اگه کار کرد که خدا را شکر.
اگه هم کار نکرد همین کارا تکرار کن.
انشا الله موفق میشی.
تبلیغ n95 در روزنامه ی [جام جم.(می گم حتما رجیستر شده که تلیغشو می کنن یا تبلیغشو می کنن تا درخواست بره بالا رجیسترش کنن.)