تو این چند سال که اردک داشتم تنها دلیل مرگ و میرشون فقط لنگ شدنشون بوده نمیدونم برای چی سریع لنگ میشندنقل قول:
Printable View
تو این چند سال که اردک داشتم تنها دلیل مرگ و میرشون فقط لنگ شدنشون بوده نمیدونم برای چی سریع لنگ میشندنقل قول:
پاشو با پارچه بستم . ببینم خوب میشه
فکر کنم پماد بتامتازون هم خوب باشهنقل قول:
به نظرتون چیکار باید بکنیم تا جوجه اردکه بهمون عادت کنه و باهامون خوشحال باشه؟
من دوسه تام جوجه مرغ خریدم وقتی اردک باهاشونه انگار یتیم باباشو دیده:دی انقدر خوشحال میشه که نگو. ازشون جداش کردم اوردم گذاشتم دور از مرغا . کز کرده نه غذا میخوره نه آب و نه هیچی .گهگاهیم جیک جیک سوزناکی میکنه. فکر کنم تا فردا اگه همینطوری بمونه میمیره.اما نمیخوام بامرغا باشه
در یک کلام گوجهنقل قول:
کارش شده تولید رب:دینقل قول:
نه با اینکه گوجه بهش میدم اما ازم خیلی میترسه و تیکه های که براش پرت میکنم رو خیلی سخت میخوره .تمایل نشون نمیده.تا فردا بهش فرصت میدم وگرنه میخورمش:دی
میتونی مرغ عشق بگیری دیگه از این دردسرا هم نداره!!
خداییش جوجه اردک خیلی نازه و قابل مقایس با هیچ حیوونی نیستنقل قول:
میتونی مرغ عشق بگیری دیگه از این دردسرا هم نداره!!
در چه سنی قابل تشخیص هستند ؟نقل قول:
بعد برای تشخیص نر و ماده - در نر دم اردک نر فر وجود داره ولی اردک ماده صافه دمش
دوستان کسی میدونه پرنده ی حلال گوشت چه تفاوت هایی با حرام گوشت ها داره؟
هه هه :n02:نقل قول:
ولی به انجیر هم علاقه داره
ابرو هاش هم خیلی باحاله به صورت بر آمده میشه میاد بالا مثل مار پیتون میشه
ضمن این که نوک نمیزنه و نوک تیزی نداره ولی مرغ نوکش تیزه و ممکنه آدم رو زخمی کنه
والا دقیق نمیدونم ولی اردک اول صدای قد قد ش در جنس ماده معلوم میشه از همه زودتر اگر دیدی اردک صداش همش یک جوره بعد 3 ماه و قد قد نشده اون نره و دمش هم فر دارهنقل قول:
در کل نوع نر این حیوان خیلی زیبا تر و چاق تره چون وقتی ماده به تخم میفته با توجه به این که تخم هاش بزرگ هم هست سریع آب میشه ولی نر این طور نیست.
من برای اولین بار دارم نگهداری جوجه اردک را تجربه می کنم ! به جز جرکات قشنگشون سرعت رشد بسیار بالایی نسبت به جوجه مرغ دارند :n13:
ضمن این که پر های بسیار نرمی دارند مخصوصا در گردن و سر با هیچ موجودی به نظر من قابل مقایسه نیست :n02:نقل قول:
آقا این جوجه اردکه الان بزرگ شده اما مسئله ی چندش آور اینه که یه مدت بود وقتی بغلش میکردم یه بوی بد فاسدی احساس میکردم .امروز بعد از بررسی تمامی قسمتهای بدنش :دی متوجه شدم تو دمش یه ترشخ زرد رنگ داره که خیلی بد بو هستش .زیر آب گرفتمش اصلا خیس نشد.فکر کنم همون غده ی چرب کنندس .بنظرتون چی میتونه باشه؟
اون غده ی چرب کننده در بدن پرندگانی مثل طوطی هاست.که انتهای دمشان هست
پرهای اردک کلا چرب هست.
این بو اگر به دلیل مریضی نباشه به دلیل محل نگه داریش هست.ایا شما هرروز محل نگهداری اردکتون رو میشورید؟
ایا هرروز برایش اب میگذارید که شنا کند؟
چه غذاهایی بهش میدید؟
امروز کاملا اون ترشح حذف شده. بله به محل زندگیشون میرسم .البته به علاوه ی جوجه اردکه چنتام جوجه مرغ دارم .اما این اردک کلا با اونا میگرده و وقتی ازشون جداش کنی انگار قیامت شده و وقتی آزادش میکنی بره پیششون انگار قند تو دلش آب میشه . تو آب هم نمیره چون جوجه مرغ ها ازش دور میشن و اون باید فورا خودشو بهشون برسونه وگرنه خدا جونشو میگره .کلا این اخلاقش رو اعصابمه. قبله خودش دوتام جوجه اردک بودن که یکی یه زنبور بزرگ شکار کرد خورد و مرد ! اونم در کمال تعجب!.دومیشم که اندازه ی تخم مرغ بود و دووم نیورد
غذا هم سبزیجات کاهو و ... -گوجه تمیز و سالم-هلو-گوشت مرغ هم میخورن شدید! - گندمم میخورن . برنج -مخلوط ماست و آب و نون و خیار و گوجه که میشه آبدوغ
سلام دوستان چطورین ؟
جغد از کجا میشه خرید ؟ چند تا پرنده فروشی گشتم نبود
تو قفس زنده میمونه تو خونه ؟
رفیق نگهداری جغد پر هزینه است .
از طرف دیگه با توجه به جثه ای که داره نیاز به یک فضای زیاد داره و اگه میخواین توی قفس نگه دارین باید قفس بزرگی رو تهیه کنین .
توی منازل آپارتمانی نگهداریش فایده نداره . آموزش دادنش هم سخته .
یکی دو تا از دوستام جغد داشتن و توی قفس نگهداری میکردن ولی کم کم جغدها افسرده شده بودن .
به نظرم عقاب و جغد برای نگهداری در منزل زیاد مناسب نیست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه توضیحات خوب بود اما درمورد یک نوع پرنده سخنگو که خریدار های زیادی هم داره .
مرغ مینا
این نوع پرنده همه چیز خواره و هرچیزی ک انسان بخوره اون هم می خوره فقط به مقدار کافی .
این نوع پرنده مثل طوطی و کاسکو سخنگو هست تا به حال بیشترین کلمه ای که به این پرنده اموزش داده شده 150 تا کلمه بوده که اسم این پرنده تو گینس ثبت شده .
مرغ مینا (مرغ مقلد) بهتر است این پرنده را از وقتی خیلی کوچک است حدودا 2 تا 3 هفته ای خریداری کنید زیرا خطر مردن را هم پشت سر گذاشته است ...
جوجه های مینا وقتی خیلی کوچک هستند و هیچ بال و پری در نیاورده اند بدنشان به باد حساس است و نباید در مجاورت باد قرار گیرند، بهترین موقع برای خرید جوجه مرغ مینا ماه های خرداد و تیر است. پرنده های بزرگتر تا آخر عمر وحشی می مانند و بهتر است آنها را در طبیعت رها کنید. تعیین سن: هرچه بیشتر از سن مرغ مینا بگذرد دور چشم هایش بیشتر رو به رنگ زرد می رود. و با چین و چروکهای ریزی همراه می شود. تعیین جنسیت: کافیست به دهان باز این پرنده نگاه کنید اگر داخل دهانش سیاه رنگ بود یعنی نراست. جنس نر بهتر است یا ماده؟ هر دوی انها مقلدین خوبی هستند و پرنده ماده هم به خوبی پرنده نر قدرت حرف زدن و فراگیری کلمات و جملات را دارد. اماعده ای اعتقاد دارند مرغ مینای نر سخنگوی بهتری است. اما در عوض مرغ مینای نر پس از 2 سال که به بلوغ رسید مست می شود و در صورت امکان از خانه به دنبال جفت فرار خواهد کرد. جیره غذایی: پرنده ای همه چیز خوار است انواع میوه ها و دانه ها و حشرات و جانوران کوچک مانند ملخ و پروانه. نوعی غذای اماده هم با قیمتی مناسب برای این پرنده در دسترس است با نام دانه پارس (پلت). طول عمر: حداکثر 15 سال ، در اواخر عمر پرها ریخته و رویش مجدد نخواهد داشت، در این دوران هم به مانند دوران کوچکی به باد و سرما حساس هستند.مرغهای مینای پیر را بویژه در ماه های سرد بایستی در دمای معتدلی نگه داشت تا دچار لرزش و اشکالات تنفنی نشوند. نکاتی در مورد جوجه مینا
دقت کنید که یک مینای سالم، در مدت شش هفته یا اندکی بیشتر، پردار خواهد شد.
چشمهای آنها شفاف درخشان، مجاری بینیش باز و شفاف، و پرهای اطراف مقعد تمیز می باشد.
پر و بال مینای نوزاد، تیره و مات بوده و پوست غبغبش محکم، و زرد کمرنگ است مرغ مینا پرنده ای باهوش است که قدرت تقلید صدای فوق الاده ای دارد و می تواند کلمات زیادی را بیاموزد و صداهای اطرافش مانند صدای زنگ خانه یا تلفن یا دزدگیر ماشین و.... را به خوبی تقلید کند تا به انجا که به اشتباه بیفتید که مثلا این صدای تلفن است یا مرغ مینا !! مرغ مینای من صبح ها برای بیدار کردنم تمامی این صداها را در می آورد و در اخر به خاطر انکه گول نمی خردم بسیار ناراحت می شد زیرا اوایل سریع به اشتباه می افتادم و پا می شدم و مثلا میرفتم ببینم کیه زنگ خونه یا تلفن زده... مرغ مینا پرنده حسودی است یعنی به وجود پرنده یا حیوان دیگری در خانه و نزد صاحبش حسادت می کند ، اگر از سوی کسی ازار ببیند فراموش نکرده و اگر موقعیت مناسب باشد بالاخره تلافی خواهد کرد. شاید بتوان گفت مرغ مینا بهترین پرنده مقلدی است که تا کنون شناخته شده اما نگهداری از ان وقتگیر و دشوار است، مرغ مینا طبق عادت هنگام غذا خوردن خورده های میوه یا دانه ها و غذاهای نرم را به اینطرف و انطرف می پاچد روزنامه ای که در کف قفس این پرنده قرار داده می شود باید هر روز و یا 2 بار در روز تعویض شود. میله داخل قفس این پرنده هم باید دائما شسته و تمیز شود. امکانات و وسایل لازم برای ابتنی روزانه مرغ مینا نیز باید در فقس پرنده فراهم باشد.برای این کار می توان از یک کاسه سفالی که کف قفس قرار داده می شود استفاده کرد. همچنین می توان پیش از ابتنی قسمت جلوی قفس را با یک ورقه پلاستیکی تمیز پوشاند تا از خیس شدن اطراف جلوگیری به عمل اید. مرغ مینا بر خلاف طوطی ها اصلا خجالتی نیست و پیش روی غریبه ها و تازه وارد ها هم به راحتی صحبت می کنند. شاید براتون جالب باشه بدانید که مرغ مینای اینجانب وقتی تکه نان شیرینی را به او می دهم می برد در ظرف اب چند ثانیه ای نگه می دارد تا کمی خیس و نرم شود بعد انرا می خورد !! حتما تا به حال دیده اید که جوجه ی پرندگاه مختلف کنار منقارشان "زرد رنگ " است ، در این حالت که کناره های منقار شل و نرم است جوجه توانایی نوک زدن به زمین و دانه برداشتن را ندارد. به خاطر همین است جوجه ی پرنده ای مانند گنجشک یا مرغ مینا یا... حتی پر و بال هم در اورده باشند و به اینطرف و انطرف هم بپرند اما باز مادرشان غذا را در دهانشان می گذارد. هنگامی که سن جوجه مرغ مینا از یک ماهگی گذشت قسمتهای زرد رنگ ناحیه منقار از بین رفته و جای خود را به یک منقار قوی و سفت می دهند که روز به روز محکمتر می شود ، در این حالت پرنده احساس جوانی و قدرت می کند. مرغ مینا ها حتی انهایی که از اول به دست صاحب خود بزرگ شده اند ،دوست ندارد که در دست گرفته شوند. اما اگر مجبور شدید که یک مرغ مینا را دست بگیرید شب هنگام تاریکی بهترین موقعیت است چون قدرت دید کمتری در تاریکی دارد و احتمالا ضربات دردناک کمتری به شما وارد می کند هنگام تاریکی.
اگه سوالی داشتید بپرسید حتما جواب داده میشه .
:n16:
سلام دوستان. بنده عاشق مرغ و خروس و مخصوصا جوجه هستم :n12:.
تقریبا هر سال دو سه تا داشتم و وقتی بزرگ شدن دادمشون اینور اونور.
کسی میدونه چرا جوجه ها موقع غروب بلند بلند جیک جیک میکنن ؟ فک میکنم بخاطر اینه که مادر ندارن اینجوریه .خیلی دلم واسشون میسوزه. :n03:
شما دلیل واقعی این جیک جیک ها بلند رو میدونید ؟
دوستان جوجه اردکه خودش از پله ها پرت کرده پایین الان یکی از پاهاش بی حس شده .کلا یه طرفش که بهش ضربه خورده بی حسه.چیکار کنم؟ زنده میمونه؟
سلام دوستان
اطلاعاتی از این نوع طوطی میخواستم....
چند روزی هست که یکی از اقوام این پرنده زیبا رو به ما هدیه داده...گفته فقط تخمه میخوره...اما امروز من بهش سیب هم دادم و خورد...
صبحها به شدت جیغ میزنه...بعضی وقتها فکر میکنم میخواد حرف هم بزنه ...یه چیزهایی واسه خودش میگه :n02:
میخواستم بدونم جنسیت و سنش رو از کجا بفهمم...؟؟ میشه کاری کرد که حرف هم بزنه ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
اسم این طوطی "ملنگو " با نام علمی Psittacula krameri و نام انگلیسی "طوطی کوچک اسکندر" هست
به نظر میاد جنسیتش ماده باشه اگر بالغ باشه (3 سال بیشتر داشته باشه) جنسیت رو از رنگ طوق طوطی تشخیص میدن :
"طوطی ملنگوی نر دارای طوقی به رنگ مشکی بر روی گردن است که این طوق از زیر منقار آغاز شده و به سوی پس سر پرنده ادامه می یابد. در زیر طوق مشکی مذکور در پس سر طوق دیگری به رنگ سرخ نیز قرار دارد. طوطی ملنگوی ماده فاقد طوق مذکور می باشد و از لحاظ رفتاری، رفتاری آرام تر از طوطی ملنگوی نر می باشد."
بله طوطی های ملنگو سخنگو هستن البته اگر به صورت حرفه ای اموزش ببینن می تونن در حد چند کلمه رو بیان کنن چون یکم بی استعداد هستن یا حداقل به اندازه کاسکو استعداد سخنگویی ندارن.
به نظر من از قفس بیرونش بیارین و حتما اجازه بدین پرواز کنه مثلا در پاسیو یا اگر حیاط دارین حصار اطراف حیاط درست کنید و اجازه بدین پرواز کنه (الان خیلی مظلومانه داره نگاه می کنه تو قفس ..)
در ضمن اگر هم جفتی داشته باشه داخل قفس تخمگذاری نمی کنه.
وای من هر وقت طوطی میبینم اول 2 ساعت قربون صدقه اش میرم
دوست عزیز این طوطی ملنگو هست
بزرگترین اشتباه اینه که فکر کنید طوطی ها فقط تخمه میخورند
غذاهای مفید برای این طوطی
تخمه
انواع مغز خام ...مثل گردو-بادام-فندق -پسته بادام زمینی و.. فقط برای بادام زمینی باید دقت کنید حتما تازه باشد
انواع حبوبات به صورت پخته و جوانه زده--که البته طوطی ها پخته را بهتر میخورند
انواع میوه ها بجز سردی جات و ترشی جات (مثلا خیار و هندوانه و خربزه و گوجه سبز خوب نیست)راستی گیلاس حتما بدون هسته باشد
ذرت که همه ی طوطی ها عاشقش هستند
البته اینجوری نیست که صبح تخمه یا مثلا یه میوه بریزی جلوش تا شب
باید مثل خود ما که 3 وعده غذای متنوع میخورم غذاهای طوطی هم متنوع باشه
البته چون عادت به تخمه خوردن داره ممکنه خیلی استقبال نکنه ولی باید کم کم عادت تخمه خوردن رو ترکش بدید وگرنه عمرش کوتاه میشه
توی این هوا یادتون باشهقفسش اصلا جلوی کولر نباشه
ظرف اب و غذاش و زیرش تمیز باشه
اگر اهلی نیست و روی دست نمیاد و از دست شما غذا نمیخوره از قفس بیرون نیاریدش چون گرفتنش سخته
با اموزش میتونید هم اهلیش کنید هم حرف یادش بدید
راستی بی توجهی و عصبانیت ممنوع...وگرنه طوطی افسردگی میگیره و پر کن میشه
فقط محبت و محبت و محبت
یه چیز دیگه اگر بیرون اوردینش حواستون به پنجره ها و درها باشه که حتما بسته باشه...طوطی بره دیگه بر نمیگرده
همه ی تجربه های 3 ساله ام توی یه پست جا نمیشه
اگر سوالی بود بپرسید
ممنونم ازتون[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز:n02:
چند تا سوال هم داشتم..
طوطی رو از قفس میارم بیرون و شروع میکنه به لیس زدن دستام.حتی گازهای ریز هم میگریه و همچنین به لبس گاز زدن هم علاقه داره!!! تیشرتمو سوراخ سوراخ کرد امروز .. میخواستم بدونم این رفتارش طبیعیه؟
و سوال بعدی اینکه بستنی هم دوست داره.آیا بستنی براش ضرر داره؟ خیلی زیاد بستنی میخوره
و اخرین سوالم اینکه وقتی بیرونش میارم و دستی ه سرش میزنم انگار خوشش میاد.میخواستم بدونم نوازش دادن سر طوطی خوبه یا نه؟؟
طوطی ها کلا یخ و مواد منجمد از جمله بستنی رو دوست دارن چون به صورت طبیعی با غذاهای یخی یا منجمد برخوردی نداشتن و مشکلی رو هم براشون به وجود نمیاره ولی نباید تو مصرفش زیاده روی بشه ..نقل قول:
لاکتوز بستنی ممکنه براشون قابل هضم نباشه یا کلسترول بالا براشون مشکل به وجود بیاره . اگر علاقه به بستنی داره خودتون بستنی یخی خونگی همراه با میوه و سبزی رو درست کنید (البته یخ برای چینه دان طوطی ها جوان هم ممکنه مضر باشه)
گاز گرفتن که طبیعیه و بیشتر هم برای اینه که هنوز به شما عادت نکرده یا با صاحب جدید و برخوردش آشنا نیست .. ممکنه احساس ترس هم داشته باشه
طوطی ها از نوازش سرشون خوششون میاد مخصوصا اگر بعضی وقت ها پر های روی سر رو خلاف جهت رویش نوازش کنید زمانی که پر هاشون رو پف میدن هم ازینکه نوازششون کنید خوششون میاد.
در تکمیل صحبت های دوستمون
کلا بیخیال بستنی بشید
1-به دلیل لاکتوز که دوستمون گفتند
2-به دلیل شکر موجود در بستنی---قند و شکر برای طوطی سم هست
3-به دلیل سرما
هر چیزی که طوطی دوست دارد را نباید بهش بدید-یادتان باشد نوشابه-بستنی-چیپس-پفک و... برای طوطی بسیار مضر هست
سلام من برای مرغ عشق هام تخم کتان ریختم ولی نمیخورن فقط پوست میکنن میندازن کنار. دلیلش چیه؟
دوستان فصل جفت گیری قناری کی هست میشه بگید؟
چرا هیشکی جواب نمیده!اگه کسی نیست جواب بده خوب تاپیک رو قفل کنید!!
نیمه اول بهار خوبه ...نقل قول:
نقل قول:
چرا پس من پرسیدم گفتن از مهر به بعد؟!یعنی الکی گفتن؟
نه الکی نگفتن پاییز هم میشه بهار هم خوبه ..مهمترین چیز دمای محیطه باید نه خیلی گرم باشه نه خیلی سرد ... بین 20تا 25 درجه ...نقل قول:
اگر دفعه اولتون هست که قناری دارید
حتما با یک فرد اشنا مشورت کنید چون فرایندش مقداری پیچیده و حساس هست
و اگر دقت نکنید به نتیجه ای نمیرسید
شما اگر شرایط جفتگیری رو فراهم کنید علایم رو مشاهده خواهید کرد
اره بار اول که هست ولی شرایط جفت گیری رو میدونم که باید جدا باشن اینا،الان هم تو 2 تا قفس جدا گذاشتمشون و از هم دیگه جدا هستن و همدیگر رو نمیبین فقط یه چیزی من ای قناری ها رو از آشنامون گرفتم و یکی 7 ماهش هست یکی تقریبا5،6 ماه و نمیدونم کدوم نر هست و کدوم ماده چطوری تشخیص بدم اصلا راهی هست؟عکس بذارم میتونید بگید شما یا نه؟نقل قول:
نقل قول:
تشخیصش خیلی سخته نژاد ها هم خیلی قاطی شدن اگر دستتون هم باشه تشخیصش سخته ... سرچ کنید در اینترنت بعضی روش های تشخیصی هست. بهترین روش تشخیص از روی صدا و خوندنشه
در ضمن دوست من برای جفتگیری هر دوجوجه بشخصه اگر جفت گیری در 5/6 ماهگی انجام باشه رو موفقیت امیز نمیدونم خصوصا اگر ماده باشه
حداقل تا 8 ماهگی دو جفت صبر کنید
اره تا آبان صبر میکنم که بشن حداقل 10 ماه
بعد یه سوال دیگه این 2 قناری رو تو 2 تا قفس گذاشتم بعد قفس ها رو از هم جدا گذاشتم یکی تو یه اتاق و یکی هم یه اتاق دیگه اشکالی نداره که؟یا بیا بذارم کنار هم؟
نقل قول:
قفس ها رو میتونید بگذارید در کنار هم مشکلی نداره . . . .. .
غیر از غذاهای خودشون و سیب و هویچ دیگه چی خوبه برای تقوی ـشون؟
چیز دیگه ای لازم نداره در حال حاضر... فقط شرایط ابتنی رو هم براشون اماده کنیدنقل قول: