درستش كردم مهدي جان :نقل قول:
سعید جان خیلی جالب شده فقط یخورده سفیدی تو عکس دیده میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
درستش كردم مهدي جان :نقل قول:
سعید جان خیلی جالب شده فقط یخورده سفیدی تو عکس دیده میشه
آره قشنگه.نقل قول:
ولی چشاش اگه بزرگتر بود بهترتر می شد
نقل قول:
حالا کار اولمه دیگه
اینقدر نزنین تو ذوققم:41:
اینشاالله یدونه درست میکنن
همش چش باشه:27:
سلام
این دومین کارمه
دیروز بجای اینکه بشینم امتحان شیمی رو بخونم نشستم ساختمش
خوشحال میشم اشکالامو بهم بگین
خیلی عالیه.نقل قول:
فقط وقتی اونور رو نگاه می کنه بعد بر می گرده هنوز دهنش ناقصه. یعنی وقتی صورتش کامل به طرف دوربینه (!) هنوز دهنش نصفه اس.
ارادتمندم :11:
نقل قول:
عزيزم اگه شيمي مي خوندي بهتر نتيجه مي گرفتي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آفرین عزیزم.نقل قول:
حالا شد . چشماشم گندست:31:
حالا چطوره راستش اول اونطور که شما میگی بود ولی خوشم نیومد عوضش کردم حالا چون شما گفتینقل قول:
خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خوبه هانیه خانم فقط یه اشکال بزرگ داره، :31:نقل قول:
پشتش سفیده. یعنی یک مربع سفید پشت تصویر هست.
باید شما Background رو به صورت TRansparent ذخیره کنید.
به زبان ساده، موقعی که می خواهید فایل رو به صورت GIF ذخیره کنید، علامت چشم کنار لایه Background رو بردارید.
باید به این صورت بشه که دور دایره سر هنرپیشه نقش اول فیلم، به جای مربع سفید، به صورت Transparent (چهار خونه های سفید و خاکستری به نظرم) دیده بشه.
یه اشکال خیلی بزرگتر داره. آدم وقتی امتحان شیمی داره نمیاد شکلک درست کنه. البته ببخشید که فضولی می کنم. ولی باید «الاهم فالاهم» کرد و به کارها به ترتیب اولویتشون بها داد. این جوری موفق تر خواهید بود انشاءالله.
این هم یک شکلک جونور... ( می دونم سر تا پا ایراده )
لـطـف داري شـمـا.
همون جور که سعید جان گفتند شما لـــطف داریــد.
به همه عزیزان هم تسلیت عرض می کنم.
چقدر تایپیک سوت و کوره
چرا هیشکی حرف نمیزنه
دمتون گرم همشون جالب هستن.
سلام ....
من خودم بلد نیستم از این شکلک ها درست کنم میخوام بدونم کسی حاضر میشه برای من درست کنه با عنوان یه سایت دیگه؟ :20:
با چه عنوانی دوست عزیز :؟
اي ول عالـــــــي بودش
:20: :20: اشکالی نداره اینجا اسم سایت را بگم؟ اگه کسی لطف می کند و قبول کنه من با پی ام اسم سایت را بگم
فکر نکنم اشکال خاصی داشته باشه !! اگه اینجا اسم سایتتون رو بگید.
متشکرم از لطف و توجهتون ....
میخوام یه دو سه تا شکلک با عنوان تهرون 20 برام درست کنید ...
پیشاپیش تشکر می کنم
بیشتر توضیح بدیدنقل قول:
سلام.
این هم یک Smile دیگه ، سعی کردم زیاد روش کار کنم البته فریم هاش کم بود 57 تا بیشتر نبود :18:
منتظر انتقادات و پیشنهادات دوستانیم !>...
خیلی باحال شده .نقل قول:
دستت درد نکنه
از همین نوع شکلک ها یا هرجور دیگه که به نظر خودتون خوبه فقط به جای p30world نوشته بشه tehroon 20
با تشکر
میثم جان خیلی خوب شده بخصو که حرکات هم طبیعیه:46:نقل قول:
سلام. دوست عزیز این 2 تا کافیه یا چند تا دیگه لازم دارید ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از نظرات دوستان.
آقا meysam خیلی از لطفتون ممنونم . خیلی قشنگ شده ولی چرا اون یکی ناراحته ؟ از تهرون 20 خوشش نمی یاد؟ :41:
باز هم ممنون
with_you جان شما اون بالا این دو تا اسمایل رو نشون داده بودید منم اینارو درست کردم.
منظوری در کار نبوده !
نه نه منظور من هم این نبود ! ببخشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..فقط گفتم هردوتا شاد بودند بهتر بود
اين يكي رو هم من درست كردم،
چطوره؟؟:
این یکی واقعا توپ شده
یکی زحمت بکشه همه شکلک ها رو یه جا جمع کنه
اگه یکی از مدیرا این شکلک ها رو به شکلک های سایت اضافه کنه خیلی خوب میشه
سعید جان خیلی قشنگ شده :46:نقل قول:
ممنون.
اینا همه شکلک های بدرد بخوره ,فقط یکی از مدیرا زحمتش رو بکشه تا لینک ها پاک نشده تو سایت آپلودش کنه
.................................................. .................................................
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زحمتش با آقا متینه ...نقل قول:
یه نقل قول از آقا شاهین :نقل قول:
زحمتش با آقا متینه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نکته ها :
1- حتما شکلک ها ساخته ی دست شما باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- اگر سعی کنین شکلکهایی که میسازین پی 30 ورلدی باشه بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- ابعاد شکلها بیشتر از 40*40 پیکسل نباشه .
من هم دلم میخواست این شکلک های جدید رو هم اضافه کنم ولی بیشتر این شکلک های جدید حجم و اندازشون
خیلی بالاتر از یه شکلک استاندارده ....
ولی بعضی هاشون خیلی قشنگه ...
مثلا این شکلک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جدا از اینکه قشنگه ( و ربطی هم به p30 نداره ) ....فکر نکنم کسی بخواد همچین چیزی رو تو پستش استفاده بکنه ...
و فکر نکنم کسی بخواد هر چند وقت , چند مگابایت رو دانلود کنه ...( جدا از این که خودم هم نمیتونم آپلودش کنم )
ولی اگه بخواهید میتونم آموزشش رو اینجا بزارم ....
....موفق باشید.....
شکلک هایی که می سازید خیلی خوبه خیلی قشنگه اگر بشه اضافشون کرد به P30world خیلی توپ میشه :46:
اون مدیرایی که توانایی رفتن تو محیط مدیریت انجمن ها رو دارن قابلیت اضافه کردن شکلک ها رو دارننقل قول:
فقط باید به یکیشون پیغام بدیم
فکر نمی کنیم مشکلی با مدیریت باشه . مشکل ابعاد شکلک هاست.
همون جور که آقا شاهین عرض کردند باید ابعاد 40 در 40 باشه !
آخه ابعاد 40 در 40 خيلي كوچيكه!
آدم فضا واسه كار نداره.