سلام کسی هست اینجا رمز اویل 3 فارسی رو داشته باشه
راستی کسی هست اویل 2 رو برای کامپیوتر بدونه کجا می فروشد
Printable View
سلام کسی هست اینجا رمز اویل 3 فارسی رو داشته باشه
راستی کسی هست اویل 2 رو برای کامپیوتر بدونه کجا می فروشد
در مورد اویل سه باید بگ که فارسی یا انگلیسی فرق نمی کنه هر ترینر بگیری کار میکنه.نقل قول:
اویل 2 هم اگر تونستی سی دی PLAY STATION را بخر و بعد به وسیله امولاتور PS1 اجراش کن . من خودم این بازی را اینجوری روی کامپیوترم اجرا کردم و خیلی هم جالب بود.
نقل قول:
شما که گفتی بی رمز و ترینر میری !!:20:
نقل قول:
soliman جان سلام.امولاتور PS1 و PS2 رو از کجا میشه دانلود کرد؟تو خود سایت هست؟
آره برو اينجا:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=470617&postcount=1
درضمن خوبي بازي اويل با امولاتور اينه كه دموهاش سر جاشه !
آخه براي Pc دموها رو معمولا حذف ميكنن. مخصوصا اويل 2 رو
ممنونم مگی جان.فعلا امولاتر Ps1 رو ریختم.آخه علیرضا جان بهم دیروز گفت که اویل 1 رو برام فرستاده.خوداییش خیلی پسر باحالیه.جاش خیلی خالیه.
بله جاي ايشون خاليهنقل قول:
خواهش هم ميشه!:46:
:21:راستی اویل یک خیلی سخته من که نمی دونم باید همون اول دم پیا نو چی کار کنم ولی آسون هم هست ببخشید کسی اوییییییییییییللللللللللل لللللل 2 داررررررررررررررررررررررر ررررره یا نههههههههههههههههههههه
الووووووووووووووو
دوست عزیز من دارم . واسه چی ؟نقل قول:
راستی اویل یک خیلی سخته من که نمی دونم باید همون اول دم پیا نو چی کار کنم ولی آسون هم هست ببخشید کسی اوییییییییییییللللللللللل لللللل 2 داررررررررررررررررررررررر ررررره یا نههههههههههههههههههههه
الووووووووووووووو
منم دارم براي چي ميخواي؟
نقل قول:
مگی جان یه سوال!بازی رو معمولا برای چی میخوان؟!:5:
شوخی کردم،بهت بر نخوره ها!:11::10:
آخه تعجب كردم اگه بازي نكرده باشه :18: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
---------------------نقل قول:
عرض ادب
ممنون از راهنمائيتون. کليد کوچيک ندارم. از کجا بايد برش مي داشتم؟ من عادت دارم هر اتاقي رو که مي رم مي گردم. نمي دونم کجا رو نگشتم که الان کليد رو ندارم... خيلي داغ کردم سر اين يه تيکه بازي.
يا علي
تا جایی که من یادمه این کلیده تو هیچ اتاقی نیست زیر راه پله یه دستگاهی هست که واست آهنگ می زاره تو هم باید خوب گوش کنی و همون آهنگ رو بسازی بعدش کلید رو گرفتی با همونی که داری ترکیب می کنی بقیش حله دیگهنقل قول:
نقل قول:
تایید میشه.تو برج ساعت همونطور که آلپاچینو گفت یه دستگاهه که آهنگ میزنه.باید جعبه رو تنظیم کنی تا آهنگش مثل آهنگ اصلی بشه.وقتی اینکارو کردی کلید رو میگیری.
به همین راحتی،به همین خوشمزگی(البته این جمله دوم از طرف یه زامبی بود!)
عرض ادب
آره... يادم مي رفت بعد از اينکه آهنگ رو درست مي کردم Play کنم، انتظار داشتم يه اتفاقي هم بيفته...
البته تمومش کردم. جذابه لعنتي...
دستتون درد نکنه
يا علي
خوب دوست من می خواهم یک بار هم با رمز بازی کنم تا حالا رمز ها ی اویل 3 رو رو کامپیوتر نزدم ببینم چه جوری هستنقل قول:
نقل قول:
فکر نکنم که رمز داشته باشه.به احتمال زیاد باید ترینر باشه.بگردی پیدا میشه.
ترينرش رو من دارم اگه خواستي بگو برات اپ كنم :46:نقل قول:
من تو این مرحله گیر کردم. اول با پسره رفتم واکسن گرفتم که به دختره بزنم. بعد خود دختره رفت توی یه پارک. اونجا آب یه استخر رو خالی کردم و رفتم توی یه قبرستون که توی یه خونه یه میله اهنی بهم داد. اما از اینجا به بعد رو نمی دونم چه کنم. تو نقشه دو تا در قرمز دارم اما کلید ندارم که بازشون کنم. اون میله آهنی به چه درد میخوره؟ برای روشن کردن شومینه داخل اتاق فندک رو از کجا بیارم؟
فندك رو بايد توي صندوقت داشته باشي مگه اول بازي با فندك طناب اون در آهني رو باز نكردي؟:46:نقل قول:
در ضمن كليد ها رو هم پيدا ميكني اول بايد فندك بزني تا آتيش بگيره بعد با اون ميله هه آجر هارو خراب ميكنه ميره توي يه اتاق مخفي كليد هم همون جاس :46:
cd کامل resident evil : 2 و resident evil : Director's Cut _1997 و resident evil :CodeVeronica X _2001 و resident evil :Dead Aim _2003 و resident evil : Outbreak _2004 برای کامپیوتر را از کجا میتونم تهیه کنم که کل
توپ خونه و ولیعصر گشتم اما گیرم نیومد و فقط مال Playstion است جای سراق دارین . اگرم ندارین ایا با این شبیه سازای ps 1&2 میشه بازی کرد و گرافیکشون خیلی بد نیست که .
راستی اگه اینا فارسیش است بگین چون شنیدم evil 3 فارسیش هست و اینکه evil 4 فارسی رو من از پاساز ولیعصر که 100 متر پایین تراز میدان ولیعصر 1000 تومان خریدم همه فیلم ها وصدای بیسیم خوب دوبله فارسی شده بود به جز نوشتهای کاغذای روی زمین که انگلیسی بودن.
در evil 3: nemesis اگر 8 epilog عکسها را با درجه سخت تمام کنم چی میشه من هر 8 تاشو رفتم ولی هیچ مرحله یا چیز اضافه نداده
فارسی اون از کجا تهیه کردین لطفا راهنمایم کنین.
با تشکر فراوان !؟:40:
اون سري از بازي هاي اويل رو كه شما خواستيد فقط اولي و دوميش براي PC اومده بقيه فقط مال كنسولن در ضمن سيدي هاي PS1 رو راحت ميتوني توي كامپيوتر بازي كني و مشكلي نداشته باشي اما هيچ شبيه ساز ps2 نيست كه بازي ها رو با سرعت متعادل اجرا كنه:46:.نقل قول:
اويل 3 فارسيش هست اما دموهاش رو حذف كردن به درد نميخوره تازه فايلاش هم انگليسيه البته من خودم توي اين سايت فايلاشو ترجمه كردم ميتوني از توي امضام بري دانلودشون كني :46:.
:20:پس evil 3 چیش فارسیه و اگه میشه جای رو که evil 2 کاملو میفروشه بگین چون من evil 2 بدون دمو از اینا که 1و2و3 شو توی 1سی دی گذاشتن بازی کردم و سوال اخریمو جواب ندادین!؟
با تشکر فراوان که سریع جواب دادین !؟:10::40:
اويل 3 فقط مكالمه هاي بين بازيش فارسيه همين . در مورد تهيه ي اويل 2 هم بهتره بگم كه اونو خوبه سيدي ps1 رو بگيريد و با تبديلي پلي 1 بازي كني چون تمام دموهاي اونم حذف ميكنن!!! ( اين ايرانيا نامردن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
اويل 3 رو اگه 8 تاشو تموم كنيد كه هيچي نميشه اما اگه بيشتر بريد ( 10 بار بيشتر يعني در كل 18 بار!) بهت دفترچه خاطرات جيل رو ميده كه من اونو توي ترجمه ي فايل هاي اويل 2 ترجمه كردم :46:.
1 سوال دیگه Evil 3 پلی استیشن با کامپیوتر فر قی میکنه و من چند تا عکس دارم که لباسارو تو فروشگاه و چند تا جای دیگه که با خود بازی که میکنم فرق میکنه پس اینا چی!؟
با تشکر فراوان که بازم سریع جواب دادین !؟:40::11:
آره كمي فرق ميكنه مثلا شما نميتوني از همون اول بازي لباساي مختلف بپوشي در حالي كه توي كامپيوتر ميشه و توي پلي استيشن بايد كليد بوتيك رو بدست بياري بري توي مغازه لباستو عوض كني و يا نميتوني از همون اول قسمت زمانيش رو بري در حالي كه توي كامپيوتر ميشه اما محتواي بازي هيچ فرقي با پلي نداره :46:نقل قول:
اونجایی که نمونه آب میخواد چطوری آهنگ رو تنظیم کنم؟
مثل پازل ميمونه ديگه گروه a كه رديف اوله بايد با رديف اول نمونت مچ بشه بقيه هم به همين ترتيبنقل قول:
:10:
خوب اینو میدونم اما چطوری؟:41:نقل قول:
دوست عزیز من 1 سیدی دارم که RE 1 , 2 , 3 داخلش هست .نقل قول:
پس evil 3 چیش فارسیه و اگه میشه جای رو که evil 2 کاملو میفروشه بگین چون من evil 2 بدون دمو از اینا که 1و2و3 شو توی 1سی دی گذاشتن بازی کردم و سوال اخریمو جواب ندادین!؟
با تشکر فراوان که سریع جواب دادین !؟
RE3 که کاملا فارسی + لباس های اضافه شده هست .
RE 2 هم متاسفانه فقط Leon هست .
RE 1 هم هر 2 تا شخصیت هستند .
خواستی در خدمتم .
دوست عزیز میشه یکمی دقیقتر بگی که کجا نمونه ی آب میخواد ؟نقل قول:
اونجایی که نمونه آب میخواد چطوری آهنگ رو تنظیم کنم؟
يعني بايد انقدر رديف A رو بچرخوني كه با رديف پايين نمونت يكسان بشه :46:نقل قول:
کاربرد گلهای ابی با گلدونهای سفید به هم چسبیده چیه و چطوری میشه ازشون استفاده کرد .
با تشکر !؟
براي درمان مسمويت هستن يعني فقط اگه جونور زهرداري به شما حمله كنه ميتونيد ازشون استفاده كنيد. اونهايي كه تو گلدونها تكي هستند رو ميتونيد حمل كنيد و اونهايي كه تو گلدونهاي بزرگ و 2 تايي هستند رو ميتونيد همون جا استفاده كنيد.نقل قول:
دوستان من بعد از n سال زد به سرم که اویل 3 رو بازی کنم
الان به جایی رسیدم که یک آسانسور باطری میخواد و یک ترن که برای حرکت فیوز میخواد (سیم و بنزین جور کردم)
ولی کله بازی رو زیر و رو کردم ولی باطری و فیوز پیدا نکردم
لطفا کمک کنید
فکر کنم توی رستوران بود .
دقیق اون قسمت رو یادم نیست .
فكر كنم باطري توي پاركينگ بود اون رو ميبايست از جلوي يه ماشين همراه ٢ تا كابل برداري.
از تمامی دوستان ممنون خودم پیدا کردم باطری و فیوز رو
و بازی رو هم تموم کردم با بدترین رکورد موجود با 8 ساعت !!!!!
برای بار اولم بود :2:
راستی این evil 3 مثل 2 و 4 مراحل جدید باز نمیکنه وقتی بازی رو تموم میکنی ؟
یا اینکه انقدر رکورد من بد بوده چیزی باز نکرده ؟
چرا يه قسمت هست كه يه تايمري شروع ميشه به كم شدن كه شما بايد قبل از تموم شدن تايمر خودتو به يه نقطه اي برسوني . اگه بتوني سريع خودتو برسوني بهت يه پولي ميدند كه باهاش اسلحه هاي خوب و بينهايت بخري. توي مسيرت هم بايد تعداد زيادي زامبي و چند باري هم نمسيس رو بكشي .حتي ممكنه ٢ تا نمسيس همزمان بهت حمله كنند. هر چه بيشتر بكشي وقت بيشتري بهت ميده.