بله تقریبا ولی به پای Evil4نمیرسهنقل قول:
Printable View
بله تقریبا ولی به پای Evil4نمیرسهنقل قول:
ترسناک هست ولی نه زیاد !نقل قول:
سلام.دوستان حالا بازي واقعا ترسناك هستش كه برم بگيرم؟
ولی بعضی صحنه هاش هست که واقعا آدم رو میترسونه .
این بازی بیشتر سخته تا ترسناک . مخصوصا این آخراش .
یه دفعه دورو برت پر میشه از هزار نوع جک و جونور !!!!
اگه از من میشنوی حتما بگیر . ولی اگه سیستم بالایی داری !
نقل قول:
مرسي سروش جون....
اره سيستم رو كه تازه گرفتم.....اصلا واسه گرافيك كم نمياره...
vga : sparkle 8600 ddr3
cpu : intel core 2 duo e6750
ram : 2gig ddr2 800
monitor : lcd samsung 1931bw 19 inch
mb : GIGABYTE GA-X38-DQ6
تا حالا كه دو بازي بيوشوك و cod4 :mw رو با بالترين گرافيك اجرا كردم اخ
هم نگفته:46:...چيكار كنم ديگه ....بدون گيم نميشه زندگي كرد:27:
پس برو بخر و حالشو ببر !
ولی بهت قول میدم با آخرین تنظیمات نمیاره !
آخرین تنظیمات منظورم اینه که میتونی همه چیز رو تا آخر High ببری ولی Antialiasing رو تا 4X بیشتر نمیتونی ببری !
میشه برد ولی گیر میکنه . مال من که اینطوری بود .
سیستمم دقیقا مثل مال شما هست ولی CPU من 3.0 Full هست .
هرجای بازی گیرکردی در خدمتیم .
حیف پول که بالای این بازی بدی واقعا بازی آشغالی از گیم اسپوت هم نمره ضعیف6.5گرفته من که خیلی پشیمونم.
میتونی سیو گیم کامل بازی بزاری تو که تموم کردی؟ممنون میشم:11:نقل قول:
سلامنقل قول:
حیف پول که بالای این بازی بدی واقعا بازی آشغالی از گیم اسپوت هم نمره ضعیف6.5گرفته من که خیلی پشیمونم.
دوست عزیز من لطفا این گونه قضاوت نکن!
سلیقه ها و علاقه ها متفاوت هست.
من بیشتر از گرافیک و جزئیات بازی خیلی خوشم اومد که خیلی خوب روش کار شده.
ترسناک بودنش زیاد نیست ولی بعضی جاها واقعا ادم رو می ترسونه.مثلا جاهای تنگ و تاریک که یه دفعه یه جونور از پشت سرت میاد و بهت حمله می کنه.
در کل بازی خوبیه.
اینم برای دوست عزیزم :نقل قول:
میتونی سیو گیم کامل بازی بزاری تو که تموم کردی؟ممنون میشم
Barker's Jericho.rarکد:http://oracle-c.persiangig.ir/Clive
( اگه ) لینک مشکل داشت بگو .
باهات موافقم .نقل قول:
سلام
دوست عزیز من لطفا این گونه قضاوت نکن!
سلیقه ها و علاقه ها متفاوت هست.
من بیشتر از گرافیک و جزئیات بازی خیلی خوشم اومد که خیلی خوب روش کار شده.
ترسناک بودنش زیاد نیست ولی بعضی جاها واقعا ادم رو می ترسونه.مثلا جاهای تنگ و تاریک که یه دفعه یه جونور از پشت سرت میاد و بهت حمله می کنه.
در کل بازی خوبیه.
منم خیلی از گرافیک این بازی خوشم اومد .
به نظر من فقط یه قسمتش ترسناک بود که باید با Church از یه چاهی میرفتی پایین که یه دفعه یه جونوری میپرید بالای سرت ! اونجاش اعصاب من داغون شده بود .
نقل قول:
مرسي سروش جون....من اين دو گيمو روي تنظيمات بالا بردم روون اجرا ميشد...اينو نميدونم....cpu من دو هسته اي هستش ...به همين خاطر ميگم كم نمياره...بعد از امتحانهاي ترم حتما ميگيرمش...مرسي از لطفت:11:
به این امتیاز ها توجه نکن. برو بازی رو بخر و خودت امتحانش کن.:46:نقل قول:
بابا تودیگه کی هستی دمت گرم اما oracleجان من هر کار میکنم لیک باز نمیکنه میشه تصحیحش کنی ممنون.نقل قول:
اینم برای دوست عزیزم :
کد:
کد:http://oracle-c.persiangig.ir/Clive
ببخشید من لینک کامل رو گذاشته بودم ولی نمیدونم چرا اینطوری اومده .نقل قول:
بابا تودیگه کی هستی دمت گرم اما oracleجان من هر کار میکنم لیک باز نمیکنه میشه تصحیحش کنی ممنون.
اینم لینک سالم از 4Shared :
کد:http://www.4shared.com/file/33843020/d7cd76ca/Clive_Barkers_Jericho.html
ممنون دوست عزیز خیلی باحالی بابت زحماتت ممنون:11:نقل قول:
بچه ها من ترینر این بازی دانلود کردم وقتی دا خل بازی میشم وترینر را اکتیو میکنم.بازی هنگ میکنه اشکال ورژن هم ندارم.
با سلام
دوست عزیز اگر ترینر ما رو دانلود کردین که هیچ مشکلی نداره و من این ترینر رو به صورت کامل و به هر شکلی تست کردم و هیچ کرشی به وجود نیومد.
اگر از ترینر دیگه استفاده می کنین که اون هم مربوط به سازنده ی ترینر میشه.
تایید میشه .نقل قول:
با سلام
دوست عزیز اگر ترینر ما رو دانلود کردین که هیچ مشکلی نداره و من این ترینر رو به صورت کامل و به هر شکلی تست کردم و هیچ کرشی به وجود نیومد.
اگر از ترینر دیگه استفاده می کنین که اون هم مربوط به سازنده ی ترینر میشه.
منم ترینر ایشون رو تست کردم هیچ مشکلی نداشت .
آره پسر حال من هم خیلی گرفته شد گرافیک بازی بدی نیست اما داستانش ودیگر چیزهاش آشغال:2:نقل قول:
قدیمیا حرف خوبی زدند :نقل قول:
کس نخوارد پشت من جز ناخن انگشت من
حالا خوب ما مثل بعضیها نگاه دهن این اون نمیکنیم برای ... :2:
یه بار ما یه چیزی خواستیم
یا کسی نمیدونست چیه ؟ :20:
یا ... ؟ :31:
خودم رفتم پیداش کردم همه قفلا باز شد :21:
واقعا بیشتر جواب میده :5:
بازی خیلی قشنگی بود و درست مثل روئین تن تو خاطر خیلیا میمونه قابل توجه بدخواهان گرامی
سلام دوستان عزيز
در اينكه نظر دوستان باهم متفاوته جاي هيچ تعجبي نيست . به هر حال روحيات آدم ها با هم متفاوته و اينه كه زندگي رو قشنگ ميكنه.
ولي بهتره موقع پست زدن يه كم بيشتر دقت كنيم تا خدا نكرده به كسي به خاطره نظري كه راجع به يك بازي داره توحين نشه .
حالا بگزريم به نظر من گرافيك بازي در حد قابل قبولي بود و طراحي شخصيت هاي بازي هم جالب بود ولي داستان بازي كمي ضعيف و به نظر من در پايان افتضاح بود .
درسته كه بازي هايي از اين بهتر رو هم انجام دادم ولي اين بازي هم براي پركردن وقت فراغت بد نبود.
به هر حال من در كل از بازي خوشم اومد و اينكه بعضي دوستان نظر مخالف يا موافق دارن بهتره كه به صورت منطقي و با دليل ارائه بدن و به نظرات ديگران هم احترام بزارن.
درسته . به نظر من هم داستانش خیلی نامفهوم بود .نقل قول:
سلام دوستان عزيز
در اينكه نظر دوستان باهم متفاوته جاي هيچ تعجبي نيست . به هر حال روحيات آدم ها با هم متفاوته و اينه كه زندگي رو قشنگ ميكنه.
ولي بهتره موقع پست زدن يه كم بيشتر دقت كنيم تا خدا نكرده به كسي به خاطره نظري كه راجع به يك بازي داره توحين نشه .
حالا بگزريم به نظر من گرافيك بازي در حد قابل قبولي بود و طراحي شخصيت هاي بازي هم جالب بود ولي داستان بازي كمي ضعيف و به نظر من در پايان افتضاح بود .
درسته كه بازي هايي از اين بهتر رو هم انجام دادم ولي اين بازي هم براي پركردن وقت فراغت بد نبود.
به هر حال من در كل از بازي خوشم اومد و اينكه بعضي دوستان نظر مخالف يا موافق دارن بهتره كه به صورت منطقي و با دليل ارائه بدن و به نظرات ديگران هم احترام بزارن.
من هنوز هم بعضی از جاها رو نفهمیدم چی شد !
آخرش هم زیاد بد نبود ولی کاش اون 2 نفر هم نمیمردن .
ولی خداییش گرافیکش عالی بود . با اینکه پورت شده بود اصلا هیچ تغییری نکرده بود .
در کل منم خیلی خوشم اومد از این بازی . منتظر نسخه های بعدی خواهیم بود .....
اون جور که من شنیدم کمپانیهای غربی با همین جور مسخره بازیها بازی روئین تن رو با اون گرافیک زیبا و داستان خیلی جذابش چهرش رو خراب کردند و در اونجا مثل ایران نیست که اگه یه بازی بگیری روش یه کلوچه و ساندیس بزارن و بهت تحویل بدن
منم اگه قرار بود سالی یکی دوتا بازی بخرم اونم با قیمت چند ده هزار تومن درست مثل بازیهای پلی استیشن 3 که تو ایران 100 هزار تومن بالا تر یا پایین تر قیمت داره می خواستم بخرم به حرف 4 تا سایت گوش میدادم چون قرار بود با اون یه سال صبر کنم
تازه این کمپانی جزء معدود کمپانیهایی هست که تمام نسخه ها رو برای کنسولهای مختلف با هم داد
رزیدنت اویل 4 رو یادتون نمیره که چشم همه داشت در میومد تازه بعد چند سال کاپکام به خودش زحمت داد و تازه یه نسخه که انگار از دهن گاو کشیدن بیرون داد وه همه کلی ذوق کردن بعدنم با اون پچ دادنش که چقدر بدبختی برای نصبش که نکشیدیم:41:
نمیدونم دوستان چه گرافیکی دارن که میگن گافیکش پایین هست ؟
فقط چن مشکل از نظر من داشت که به داستان بازی و اون همه شخصیت زیبا در میرن
1 جای شلیک گلوله رو در و دیوار نمیموند
2 صدای راه رفتن رو اجسام مختلف ضعیف بود
3 نباید اون دوتا کشته میشدند که البته دست نویسنده داستان بود و به کسی جز کارگردان مربوط نمیشه و جز قسمتای ریل داستان بود تا نگن خالی بند این همه دشمن هیشکی نمرد مپل خیلی از فیلما
اینا مشکلات RE 4 هست یا Jericho ؟نقل قول:
1 جای شلیک گلوله رو در و دیوار نمیموند
2 صدای راه رفتن رو اجسام مختلف ضعیف بود
3 نباید اون دوتا کشته میشدند که البته دست نویسنده داستان بود و به کسی جز کارگردان مربوط نمیشه و جز قسمتای ریل داستان بود تا نگن خالی بند این همه دشمن هیشکی نمرد مپل خیلی از فیلما
آره دلم خیلی به حال Jones و Cole سوخت....ولی حداقل رو پایانش یه کمی پیشتر کار می کردند بد نبود.به هر حال ههمه تائید کردند که Firstborn 100% مرد.سایت ویکی پدیا هم نوشته Clive Barker همه داستان را دقیق ننوشته بلکه چند نفر دیگری هم بودند.
آقایونی که بازی رو تموم کردن
من تو اون قسمت بازی که توی قصر اون غول چاق هستیم و اون جایی که وسط سالن یک چاه بزرگ هست و باید با cherch از بغلش گذشت .وقتی رد میشه دیگه نمیدونم باید کجا برم لطفا راهنمایی کنید ممنون
با Church برو روی یک موزائیک دقیقا رو بروی گودال بزرگ بعد به یارانت دستور بده که اونطرف برن روی 2 تا جایگاه دیگه (سمت راست و چپه 2 جا است)نقل قول:
سلام دوست عزيز :10:نقل قول:
شما بايد با cherch از سمت چپ اون گودال حركت كني و بري اونطرف :46:بعد اونجا يه سكو هست كه وقتي روش مي ايستي ميره پايين و بعد از ايستادن روي سكو بايد اعضاي تيمت رو هدايت كني تا برن و روي سكو هاي سمت خودشون بايستند كه اين كار هم به راحتي آب خوردنه :19:و فقط كافي روبه اون سكو ها نگاه كني و دكمه هاي 3 و 4 رو فشار بدي . همش همين بود.
موفق باشي:31:
حق با دوستان هستش احتما لا منظورش با همينا Jericho خودمون باشه .نقل قول:
البته يه جورايي هم دوستمون حق دارند چون اين جور جزئيات رو توي بازي واقعا ضعيف اجرا كرده بودند.
آره خوب این مشکلات رو هم داشت .نقل قول:
حق با دوستان هستش احتما لا منظورش با همينا Jericho خودمون باشه .
البته يه جورايي هم دوستمون حق دارند چون اين جور جزئيات رو توي بازي واقعا ضعيف اجرا كرده بودند.
ولی بیشتر کارهای گرافیکی خوب کار شده بود .
این آخراش هم یک دفعه سخت شد !
در کل برای یک بار بازی کردن خوب بود .
چون داستانش با بقیه بازیها متفاوت بود .
خیلی خیلی ممنون:11:نقل قول:
سلام دوست عزيز :10:نقل قول:
حق با شماست براي يك بار بازي كردن خوب بود ولي نبايد به اين مشكلات بازي زياد سخت گرفت چون اين اولين نسخه بازي بود
ولي دركل حق با شماست داستان بازي متفاوت و جالب بود و اميد وارم نسخه هاي بعديش بهتر هم بشه من كه منتظر نسخه بعدي بازي ميمونم:5::8: چون واقعا به نظرم جالب اومد .
اميد وارم نسخه بعدي جالب تر از اولي بشه .
سلام
ببخشید که توی یک تاپیک قدیمی پست میدم اما یه سوالی درباره Clive Barker's Jericho داشتم.
می خواستم ببینم که نسخه فارسی اون هم اومده یا نه؟ اگه اومده چه شرکتی اونو فارسی کرده؟
با تشکر
دوست من بهت پیشنهاد می کنم که همیشه نسخه ی اصلی بازی رو بگیر!!
اگر فارسی بشه ....... میشه توش.از من گفتن.
منم همین رو تایید میکنم !نقل قول:
دوست من بهت پیشنهاد می کنم که همیشه نسخه ی اصلی بازی رو بگیر!!
اگر فارسی بشه ....... میشه توش.از من گفتن.
معمولا اونایی که فارسی میشن یکمی مشکلات گرافیکی هم دارند .
سلامنقل قول:
بله، من هم کاملاً با شماها موافقم. بیشتر بازی هایی که فارسی شده کیفیت کمتری نسبت به نسخه اصلی دارن اما دو تا شرکت هست که بازی هایی که فارسی کرده کیفیتش با نسخه ی اصلیش خیلی تفاوتی نداره و اون دو تا شرکت دارینوس و نوین پندار هستن که به عنوان مثال دارینوس بازی مافیا رو بسیار خوب فارسی کرده بود و کیفیتش با نسخه اصلی که بازی کرده بودم تفاوتی نداشت و بی انصافیه که بگیم مافیا خوب فارسی نشده بود یا من بازی روئین تن نسخه فارسی نوین پندار رو بازی کردم که از نظر دوبله عالی بود ولی قبلش که انگلیسیش رو بازی کرده بودم بیشتر داستان جذاب بازی رو نفهمیده بودم. گاهی اوقات نسخه فارسی بازی جنبه های مثبتش بیشتر از منفیشه و اون وقته که بهتره نسخه فارسی رو بخریم. ببخشید که سرتونو درد اوردم به هر حال از اینکه جواب منو دادین ازتون ممنونم:46::40:
دوست من مافیا و روئین تن که گرافیکی نداشتند که بخواد افت گرافیک داشته باشه !!!!نقل قول:
سلام
بله، من هم کاملاً با شماها موافقم. بیشتر بازی هایی که فارسی شده کیفیت کمتری نسبت به نسخه اصلی دارن اما دو تا شرکت هست که بازی هایی که فارسی کرده کیفیتش با نسخه ی اصلیش خیلی تفاوتی نداره و اون دو تا شرکت دارینوس و نوین پندار هستن که به عنوان مثال دارینوس بازی مافیا رو بسیار خوب فارسی کرده بود و کیفیتش با نسخه اصلی که بازی کرده بودم تفاوتی نداشت و بی انصافیه که بگیم مافیا خوب فارسی نشده بود یا من بازی روئین تن نسخه فارسی نوین پندار رو بازی کردم که از نظر دوبله عالی بود ولی قبلش که انگلیسیش رو بازی کرده بودم بیشتر داستان جذاب بازی رو نفهمیده بودم. گاهی اوقات نسخه فارسی بازی جنبه های مثبتش بیشتر از منفیشه و اون وقته که بهتره نسخه فارسی رو بخریم. ببخشید که سرتونو درد اوردم به هر حال از اینکه جواب منو دادین ازتون ممنونم
مثلا من خودم GTA Vice City رو دوبله گرفتم ، وقتی تیر میزدی ، تیرت میخورد 2 سانت اونور تر از هدف !!!!
بعدشم معمولا 70% بازیهای فارسی شده سانسور شده هستند .
این بازی هم چون 3 تا شخصیت زن داره ، یکیشون لباسش یکمی ( نا زیاد ! ) ناجوره . ( همونی که یه شمشیر پشتش داره )
ممکن هست اینم از بین برده باشند !!!!
اگر این کارکتر رو از بین ببرن اول از همه به داستان بازی لتمه وارد می کنن!!نقل قول:
دوست من مافیا و روئین تن که گرافیکی نداشتند که بخواد افت گرافیک داشته باشه !!!!
مثلا من خودم GTA Vice City رو دوبله گرفتم ، وقتی تیر میزدی ، تیرت میخورد 2 سانت اونور تر از هدف !!!!
بعدشم معمولا 70% بازیهای فارسی شده سانسور شده هستند .
این بازی هم چون 3 تا شخصیت زن داره ، یکیشون لباسش یکمی ( نا زیاد ! ) ناجوره . ( همونی که یه شمشیر پشتش داره )
ممکن هست اینم از بین برده باشند !!!!
دوما گرافیک به اون زیبایی رو داغون می کنن!!
سوما با این کارشون به سازندگان بازی و ما (گیمرها) توهین می کنن.
چهارما اون دختره بیچاره چیزی برای سانسور نداره!
پس بنابراین من بازی فارسی شده و سانسور شده رو به هیچ وجه به هیچ کسی توصیه نمی کنم.
چقدر بازیش طولانیه
هر چی میرم تموم نمیشه
من یک جا گیر کردم هیچ دری باز نیست نمیدونم چه کار باید بکنم (عکس زیر)
ممنون میشم اگه کسی کمک کنه
کد:http://i32.tinypic.com/30ttpmu.jpg