سلام من یه نقشه مدار فلز یاب حرفه ای میخوام کسی میتونه کمکم کنه؟نقل قول:
Printable View
سلام من یه نقشه مدار فلز یاب حرفه ای میخوام کسی میتونه کمکم کنه؟نقل قول:
از روی 3 کتاب ناشر ایران چند تافلز یاب تا حالا ساختم ولی یا بطور کلی جواب نداد ویا بیشتر از 20 سانت جواب نمیدهد البته با تغییراتی در نقشه ایا این پدیده وجود ندارد یا نقشه های خوب تو دست ما نیست امکانات من هم بد نیست اسکوپ سیگنال انژکتور(( ای اف))و(( ار اف)) هم دارم اگر نقشه ای که حدود یک متر از استادان دارند متشکر میشوم. ادرسpeymantamaddon@yahoo.com
سلام من در به در دنبال فلزیابم تا عمق 1.5متر واسه پروزه م میخوام یه مین یاب بسازم خیلی عجله دارم اگه لطف کنید و تا دو سه روز اینده مدار واضحی برام با توضیحات به ایمیلم بفرستید ممنون میشم هرکی میتونه خواهشا کمک کنه .به امید یاریتان.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست من اگه میشه ادرس امجد و ... رو دقیقتر برام بفرستید. و همچنین عکسی که خودتون دارید تشکر.نقل قول:
سلام با تشکر من رو حرف شما حساب واکردم منتظر کمکتون هستم یا حق.نقل قول:
عزیز منتظر نباشید ، تاریخ پستهایی که نقل قول گرفتید برای سال 2008 هست ، چهارسال از پست ایشون میگذره.نقل قول:
30-05-2008
سلام برام بفرست هرچی داری میخوام درست کنمنقل قول:
لازم دارم
[شماره ی تلفن حذف شد]
mamnoon site jalebi bod
با سلام
کسی در مورد این گیت های بازرسی اطلاعاتی داره؟
سلام يه لطفي كنيد نقشه و نحوه ساخت يه فلزياب رو برام ميل كنيدpedram_tey@yahoo.com
سلام دوستان عزیز در مینه فلزیاب های پالس اندکشن یا pi خیلی خیلی کار کردم و راستش عمرمو گذاشتم . مشکل اصلی که اکثرا فکر می کنند ساخت و طراحی با برد با لا نیست . چون شما با کمی دانش الکترونیک می توانید هر نقشه ای را تقویت کنید مهم ثبات فلزیاب و بالانس در زمین و عدم حساسیت به عواملی چون رطوبت و اهک و مواد کانی هست .
من خیلی دوست دارم در ضمینه مدارات جی پی ار یا gpr کار کنم و یا هر روشی که بتوانم گرافی از زمین را داشته باشم . (خواهشا مطالب ابتدایی ننویسید) کسی مداری داره یا طراحی کرده ؟؟؟کسی نقشه جی پی ار داره ؟؟
دوستان عزیز از اونجایی که همه میان و ایمیل میزارن و به بعضی جواب داذه میشه و بعضی بی نصیب می مونن یک نمونه مدار میزارم تا دوستان از روش بسازن این مدار 100% تست شده و در انجمنهای خارجی و ایرانی ساخته شده و برد دستگاه های VLF تا 2 متر هست اما تفکیک عالی دارن بدونه خطا و پالسی ها عمق زیادی میزنن اما تفکیک ندارن . اونایی که دارن هم با خطای زیاد دارن .
{آدرس حذف شد}
باسلام لطفانقشه
فلزیاب راباتوضیحات ان به ایمیلم ارسال نمایید ممنونmmrad45@yahoo.com
ترو خدا چند تا نقشه ی فلز یاب بفرست به ایمیلم
خواهشا"حرفه ای باشه
سلام من یه فلزیاب ساختم ج نداد...:n03:
الان تقریبا افسرده شدم که مدارم ج نمیده..
لطفا یه مدار که 100 درصد ج میده برام بفرستید...
سلام
يك نقشه فلز ياب ميخوام كه حرفه اي باشه با فركانس بالا وبرد حدود 2-3 متر كه قطعات آن هم در داخل گير بياد .
كي ميتونه كمكم كنه؟:n02:
کسی نقشه ی فلزیابی رو داره که قابلیت تفکیک چند فلز رو داشته باشه و تا 5-6 متر هم برد داشته باشه ؟
کلا کسی نقشه ی مدار فلزیابی رو داره که قابلیت تفکیک داشته باشه ؟
سلام یه نقشه فلزیاب میخواستم باتوضیحش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من نقشه فلزیابی قوی مبخام تا 1 ملیون تومن برا خرجش دارم...(((حد اقل 5متر))))
اگر کسی یک نقشه عملی و درست حسابی داره_منو خبر کنه
برای نقشه 10 متری 200 هزار تومن میدم(نقشه مدار دروغ، کلاه برداری نباشه ) اول شناخت - بعد تحویل نقشه و در آخر پول...
ولی من درست کردم خوبم جواب داده و تا عمق 60 سانتی فلزات رو نشون میده ولی برای کاربرد باید بردش تو صحرا اتفاقا اگر در سطح زمین چیزی باشه که حتما هست خوب کار می کنه
سلام دوستان هر کسی یه نقشه فلزیاب تست شده داره با برد بالا5
-6 متر واسه من ایمیل کنه خیلی ممنون میشم
سلام دوست عزیز ممنون میشم اگه به جایی رسیدی به منم کمک کنی شدیدا به همچین مداری نیاز دارم
سلام به همه
آقا اگه کسی نقشه ی عملی واسه ساخت فلزیابی که بتونه 1 متر زیر زمین ردیابی کنه داره ممنون می شم خبرم کنه
از خجالتشم یه جوری درمیایم.
نقل قول:
تو رو خدا برا منم بفرست.خیلی نیاز دارم.خدا خیرت بده:n01:
سلام دوستان هر کسی یه نقشه فلزیاب تفکیک دار تست شده داره با برد بالا5
-6 متر واسه من ایمیل کنه خیلی ممنون میشم
سلام نقشه فلز یاب سونی رواگه دارید برام میل کنید.razeenerjicool@live.com ممنون.:n02:
سلام دوستان کسی نقشه و شماتیک فلزیاب داره ممنون میشم برام ایمیل کنید.:n30:
یه سر به این سایت بزنید امیدوارم بدردتون بخوره.:n02:
بي زحمت يه نقشه فلزياب با برد بالا برا من بفرستيد . خيلي ممنونم.
سلام . سوال : اینجا دستگاههای طلایاب و فلز یاب میفزوشند و میگن تا نمیدونم 10 یا 20 متر کار میکنه !!! . یعنی اگه یه سکه ی طلا بذاریم ده متر زیر خاک پیداش میکنه ؟ باورکنیم ؟
سلام .دوستان اگه کسی نقشه مداری رو خودش ساخته و 3مترو جواب داده لطفا برای من بفرستید ممنون از زحمات دوستانreza2490@gmail.com
سلام دوستان عزیز اگر به دنبال مدارهای فلز یاب باشید حتما میدونید که این مدار جزو بهترین مدارهای موجود در سایتهای خارجی و ایرانی بوده .
مداری دیگر که این هم برای خود حرفهای زیادی در نت دارد
آقا خسته نکن خودتو . اول اطلاعات جمع کن درباره فلزیاب بعد برو نقشه بخر . هیچ فلزیابی تو جهان پیدا نمیشه که تا 10 متر سنس کنه.:n04:نقل قول:
اگه تو کار الکترونیک هستی کلی سایت هست واسه ساخت فلزیاب که همه در همون فلزیاب سر رشته دارن .
در ضمن حرف آخرو الان میزنم درباره فلزیاب.
یه سایتی هست که منم اون تو عضوم . تو گوگل سرچ کن میاد مدار نقشه TL12000 . اینو درست کن . هم راهته . هم تا 2/3 متر سنس میکنه.
خودمم درست کردم در حد تیم ملی هست. فقط فرکانس مدارو رو 100 بزار اگه تو شمالی ولی اگه از شمال بیرونی رو 250 بزار عمق کاوشت افزایش پیدا میکنه.
سلام به دوستان گرامی ایا کسی بین شما عزیزان هستش که نقشه مدار گلداسکن 4دیجیتال رو داشته باشه اگه هست خواهشا برام بفرستید خیلی ممنون میشم با تشکر واحترام
سلام اگه چند تا نقشه فلزیاب با برد دو یا سه متر به ایمیلم بفرستید ممنون میشم.one2one_2013@yahoo.com
خواهشا یک مدار فلز یاب با برد بالا که می خواستی برای اون دوستامون بفرستی چنتا هم برای من بفرست.
amirfarshad20@gmail.com
اگه کس دیگه ای هم از این مدارا داره برام بفرسته
خیلی واجبه
سلامنقل قول:
بابا بیخیالش بشین
درستش میکنین بعدش چند ماه دیگه تو تلوزیون نشونتون میدن با دستبند و کلی اشیاء عتیقه توقیف شده
:31:
این لینکها رو ببینید:
سال نو پر برکت