بنده که معرف همه عزیزان هستم:
سیاوش قمیشی
من خیلی باهاش حال میکنم.خیلی تا خیلی.
Printable View
بنده که معرف همه عزیزان هستم:
سیاوش قمیشی
من خیلی باهاش حال میکنم.خیلی تا خیلی.
یه کلمه ای گفتی که شیرازیا به هیچ وجه نمیتونن ترکش کنن......:27:نقل قول:
آواتار منم که یه واژه از شعر های مهدی اخوان ثالته ... ای نخورده مست لحظه دیدار نزدیک است ... یه جورایی خودمم . نخورده مست..
ممنون ولينقل قول:
عكس كمي برزگش كن
James Stewart :31::31::31::40::40::40:
چتر و خیابون!!
Archimonde the defiler
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه میشناسنش!
!wow:18:
HULK
دايناسور تيركس
این خودمم دارم گیتار میزنم
معلومه دیگه...
PHP
کد:http://php.net
خیلی باحال بود!نقل قول:
چرا ؟ چطور؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برای من بی شخصیته!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...یعنی اسم نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....ولی هر کی میبنتش یه حسی خاصی ازش میگیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....منکه خودم اولین دفعه دیدمش انگارجادوم کرده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....عوضشم نمیکنم !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
"در آنجا سایه ای از سکوت است که زیر هر دیواری ریشه دارد , در ذهنم نمیتوانم معنی آزادی را درک کنم''
نميدونم :31:
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مگه میشه تو اینجور مواقع من خودمو قاتی نکنم!!!!
نقل قول:نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چه باحال شده ، الان Icy مياد يكي ديگه ميذاره
اشواريا
Oggy!!!!!!!!!!!!!!!!! Jiggare Mane:*************d
:31:OGGY!!!!!!!!!!!! JIGARE MANEEE!!!!!!!!!!!!!!D
شخصیت آواتارم رو خودم ساختم البته نام زیر آواتارم که نام کاربریم هم هست معناش مرگ خزنده است.
یکی از آهنگ های متالیکا
آواتار من هم عکس دو سالگی خودمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هيلاري داف هست........البته الان شما داريد يه مرد رو ميبينيد......فقط عاشقان واقعي ميتونند اوارتار اصلي منو ببينند
مال منم الروند است تو فيلم ارباب حلقه ها همون كه تو ريوندل بود.
بابا تو دیگه چقد کارت درسته!نقل قول:
مارکی جیگر منه!!!:31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این یکی لباسشوییشو فروخته بید!!!!
اسم شخصیت آواتارم چیه؟؟؟
هر کی میدونه بگه ما هم بدونیم ...
فک کنم علی دایی باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسم این شخص که ملاحضه میکند جناب Mercedes Benz SLR هست!
دقيقا درسته من هم همين فكر رو ميكردمنقل قول:
فک کنم علی دایی باشه
مال منم که واقعا یه اسطورست
بروس ویلیس
مال منو هم كه فك نكنم كسي ندونه
شرلووووك هولمز
بازيگر نقشش هم جرمي برت
به عنوان نماد شرلوك گذاشتم
آواتور من مار آناکوندا هست که حدود 100 کیلو وزن و 4 متر قد داره
آواتار من پرچم کشور مالت ـه.