با سلامنقل قول:
دوست عزیز
من در قسمت destiny`s artium بعد از بالا آمدن از زیر زمین گیر کردم
اگه من را راهنمایی کنید منشکر میشم
Printable View
با سلامنقل قول:
دوست عزیز
من در قسمت destiny`s artium بعد از بالا آمدن از زیر زمین گیر کردم
اگه من را راهنمایی کنید منشکر میشم
ديگه نخر ميدوني چرا؟نقل قول:
منم تو اون جا گير كرده بودم بايد بري لب پل وايسي اونقدر وايسا تا مرده بياد اگه نيمد بود يه نفرو نكشتي برگرد ببين كسي مونده يا نه اگه نمونده بود كه هيچ... اوه راستي وقتي ميريد اول بايد صبر كني تا پر سفيد كه زير پله تبديل به سياه بشه اگه رفت دوباره لود كن
همونجا یک دستگیره هم هست نزدیک مجسمه ای که زمان رو نگه می داره . اون رو می کشی و آتیش قطع می شه بعد زمان رو نگه میداری و از آتیش رد میشی و . . .
یا حق.
ببخشید که تاپیک رو بالا آوردم. ولی من یه جای بازی گیرم. دو تا پل سنگی هست که وقتی رو دومی میرم نمیتونم کاری بکنم. یه چیزی مثل بال هم زیر پل هم چند ثانیه تکون میخوره بعد میره... باید چی کار کنم؟:19:
اگه دی وی دی شما نسخه کامل باشه اونجا دمو می شه:46:نقل قول:
دی وی دی شما مشکل داره عوضش کن رو دی وی دی باید زده باشه 100 % کامپلیت یعنی کامل
این بازی خدای بازیه حقش هست تا آخرش بالا بمونه:10:
رو جلدش نوشته Complete 100.:46:نقل قول:
الان که دیگه همه جاها دی وی دی اصلی هستش ...! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقا ایرانیا عجب ادمایی هستنا میگیرن بازی رو خراب میکنن ... واقعا این احمقا همه بازیهای معروف رو خراب کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزيزان يه مطلب شايد تكراري باشه اين بازي برا پي سي نيومد من تو پلي استيشن بازيش كردم ميخواستم ببينم برا پي سي زدن
يانه مرسي
اسماعیل جون برای پی سی نیستش فقط سونی 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من همون اولاش گيركردم كه بايد اون ستوني كه نوراي سفيد دارن با شمشير افسانه اي بكني توي ستون ها از پايين به بالا تا اون نيرو از ستون اون ساختمان خارج بشه من اونجاش گير كردم كه از پله ميري بالا بعد اون دستگيره رو ميكشي پايين يه آهن مياد پايين بعد بايد با شمشير بزني بهش تا بره وسط نور رو بگيري تا نور به تو نخوره كه بتوني از طريق طناب بري اون دست من هر چي با شمشير ميزنم به آهنه نميخوره نوره خواهشا بگين چطوري به آهنه ضربه بزنم تا بره اون وسط قرار بگيره تا من بتونم برم اون دست؟!
سلام دوستان.الان رسیدیم به یک محوطه باز که یک کله هست از چشماش نور آبی میاد بیرون(قسمت دوم)
آخرین کارهایی که ما کردیم
یکی آوردن یک سکو برای بالا رفتن از پله های ناقص روی دیوار
دومیشم کشتن اون مرد که نامرئی بود و آویزونش کردیم از زنجیر
حالا اون اهرم وسظ محوطه را میچرخونیم یک سکو میاد بالا ولی تا ما به بالا برسیم اون پایین میاد.
بقل اون مرده که از زنجیر آویزونه میگه آر1 بزن اما هیچی نمیشه فقط دوربین نزدیک میشه.کمک لطفا...
سلام
دوست عزیز شما اوّل اون آهن رو با کشیدن دستگیره میاری پایین دسته ؟ بعد شمشیر آبیه ( شمشیر الیمپیوس ) رو بردار رو تا می تونی بهش ضزبه بزن ( حدود 6-5 ضربه ) بعد دوباره برو اون دسته که آهن رو آورد پایین بکش که آهن دوباره بیاد بالا و بعد هم با آهنه از پشت نور چشماش رد شو .نقل قول:
بچه ها من همون اولاش گيركردم كه بايد اون ستوني كه نوراي سفيد دارن با شمشير افسانه اي بكني توي ستون ها از پايين به بالا تا اون نيرو از ستون اون ساختمان خارج بشه من اونجاش گير كردم كه از پله ميري بالا بعد اون دستگيره رو ميكشي پايين يه آهن مياد پايين بعد بايد با شمشير بزني بهش تا بره وسط نور رو بگيري تا نور به تو نخوره كه بتوني از طريق طناب بري اون دست من هر چي با شمشير ميزنم به آهنه نميخوره نوره خواهشا بگين چطوري به آهنه ضربه بزنم تا بره اون وسط قرار بگيره تا من بتونم برم اون دست؟!
اینجاشو دقیق یادمه فقط چون خیلی وقت پیش بازی می کردم نمی دونم چه جوری بگم ولی :نقل قول:
سلام دوستان.الان رسیدیم به یک محوطه باز که یک کله هست از چشماش نور آبی میاد بیرون(قسمت دوم)
حالا اون اهرم وسظ محوطه را میچرخونیم یک سکو میاد بالا ولی تا ما به بالا برسیم اون پایین میاد.
بقل اون مرده که از زنجیر آویزونه میگه آر1 بزن اما هیچی نمیشه فقط دوربین نزدیک میشه.کمک لطفا...
اون سکّویی که می گی برای بالا رفتن از پلّه های ناقص روی دیواره رو بذار زیر نردبونای ناقص . حالا ازش برو بالا و بعد برو سمت راست . این جا ها یه مجسّمه هست که زیرش یه سنگه باید به اون سنگه شمشیر بزنی تا بشکنه . بعد قدّ مجسّمه یه خورده کوتاه تر می شه . یادته یه سپر از اون یارو که غیب می شه گرفتی ؟ باید بری جلوی مجسّمه و R1 رو بزنی تا اون سپره رو بچسبونه به دستای مجسّمه . حالا مجسّمه رو حل بده پایین ( از راهی که کنارت هست ) بعد بذارش روی اون سکّویی که نصفش شکسته ... حالا اون سکّو رو ببر بالا تا جلوی یکی از چشماش رو بگیره ، بعد خودت هم سریع برو بالا و جلوی اون یکی چشمش L1 رو بزن ؛ فقط سریع باشی حلّه .
مؤفّق باشید .
مرسی...خوب من الان تقریبا آخرای بازی هستم.جایی که دوتا خواهرا هستن و سه تا آینه که یکیشون هی از این آینه میاد هی از اون آینه...چجوری بکشم اینارو؟خستم کردن...اه
بازی رو تموم کردم......دوستان هر مشکلی دارین بگین :دی من 1 ساعت نمیشه که بازی رو تموم کردم...پایان ناتمومی داشت...
سلام دوستان من مشکلم اینه که دوستان میگن یه مرد میاد که نامرئی میشه برایه من نمیاد چرا
----------------
-----------------
حتی سنگ هم آوردم از سکو بالا برم راستی یه مرد اومد ها نامرئی میشد بعد از زمین گاو در میاورد اونو کشتم ولی هیچ سپری بهم نداد مشکل بنده از کجا میتونه باشه تو رو خدا کمک کنین
سلام دوست عزیز ؛نقل قول:
شما وقتی از اون سکو که گذاشتی جای اون پله برو بالا همون بالا ها یه چرخی بزن یه مجسمه هست که جلوش سپر گرفته ، اون میندازی پایین میذاری اونجا که اهرم هست و اهرم رو میچرخونی میره بالا بعد به سرعت میری خودت از نردبان بالا که اون مجسمه جلوی نور یه چشم رو میگیره و خودت میری جلوی نور چشم دیگه و دکمه دفاع که همون سپر هست رو میگیری و نگه میداری و . . .
یا حق
دوستان کسی سیو بازی رو بعد پرواز با اسب پرنده داره ؟ من خیلی لازمش دارم
اگه یه منبع هم برای سیو بازیها معرفی کنین خیلی خوب میشه
من سیوشو ندارم ولی اگه بگی بار اوّل یا بار دوّم شاید دوستان بتونن راهنمایی کنن .نقل قول:
دوستان کسی سیو بازی رو بعد پرواز با اسب پرنده داره ؟ من خیلی لازمش دارم
اگه یه منبع هم برای سیو بازیها معرفی کنین خیلی خوب میشه
اگه هم جایی گیر کردی بگو کمکت می کنیم .
مؤفّق باشید
آخه تو دموی این مرحله گیر میکنه دیگه نمیره باید سیو مرحله بعدی رو داشته باشم که مرحله رو رد کنم
آخر نگفتی بار اوّل یا دوّم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آخه تو دموی این مرحله گیر میکنه دیگه نمیره باید سیو مرحله بعدی رو داشته باشم که مرحله رو رد کنم
ولی در کل ، از اینجا تا آخر بازی خیلی مونده . احتمال اینکه توی باقی دمو ها گیر نکنه 1 % هست .
پس از نظر من برو یه dvd دیگه بخر .
یا اگه بازیت زیر نویسه می تونی با همون dvd 4.7 کپیش کنی .
مؤفّق باشی
کدوم دفعه رو میگی ؟ بعد از مردن توسط Zeus رو میگی یا بعد از ازاد کردن اسبت از زیر دست خدای بادنقل قول:
بعد از مردن توسط zeus اگه سیوشو دارین لطف کنین خیلی ممنوننقل قول:
من تو قسمتی که تو هوا دنبال یه اژدها میفته اونم همش تور آبی پرتاب میکنه بعد صحنه سفید میشه اسبه هی میچرخه کریتوس میفته هرچی فرمونو چپ و راست میکنم نمیشه چیکار کنم ؟
باید آنالوگ سمت چپ رو سریع چپ و راست کنی .نقل قول:
من تو قسمتی که تو هوا دنبال یه اژدها میفته اونم همش تور آبی پرتاب میکنه بعد صحنه سفید میشه اسبه هی میچرخه کریتوس میفته هرچی فرمونو چپ و راست میکنم نمیشه چیکار کنم ؟
اگه سرعت کم باشه مؤفّق نمی شی .
برای اینکه سرعت کارت بره بالا ، کف دستت رو بذار رو آنالوگ و اونو چپ و راست کن .
مؤفّق باشی
یادت هم باشه وقتی افتادی در حال افتادن بهت میگه یه دکمه رو بزن باید سریع بزنی وگرنه میمیرینقل قول:
رمز این بازی برای پی اس 2 رو میخواستم
ممنون
این بازی برای کامپیوتر هم هست؟؟؟؟
نه دوست عزیز ...نقل قول:
سلام من اونجایی که با اون جنگجویی که نامرئی هست توی یک سالنی که کفش پر آب هست میجنگم آخرش که باید آنالوگ رو به چپ و راست بچرخونم هر کاری میکنم میمیرم آیا روش خاصی داره لطف راهنمایی کنید؟
سلام
من زمانی PS2 بازی می کردم فقط نسخه 1 این بازی رو بازی کردم ... راستی قضیه چیه میگن این بازی DVD9 هست ... حقیقت داره ...؟
نه بابا 9 دی وی دی چیه ؟ یه دی وی دی بیشتر نیست . شاید منظورت نسخه ps3 باشه .نقل قول:
9 دی وی دی که نه ! دی وی دی 9 ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یعنی نزدیک 9 گیگ جا می گیره .
که بله درسته ، برای همینم بعضی ها میان می گن روی پل یارو در نمیاد ! چون روی dvd 4.7 کپی شده .
که بازی نصفه هست .
البتّه اگه بازی زیر نویس باشه فکر نکنم مشکلی باشه روی 4.7 باشه ، خودمم نمی دونم چرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مؤفّق باشید
اخ، چه سوتی دادم که اول 9 رو خوندم بعد dvd رو :43:نقل قول:
لطفا راهنمایی کنید اینجارو چیکارش کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس بزرگتر
نقل قول:
کد:http://dc104.2shared.com/download/6816966/c88c720/230720092404.jpg?tsid=20090723-143403-fcd8273c
پیدا کردم
همچینم سخت نبودا
دوستان اگه جنبه تبلیغی پیدا نمی کنه یه فروشگاه اینترنتی معرفی کنید که ورژن جدید این بازی را (که وسطای بازی گیر نکنه) داشته باشه.
ممنونم
سلام
بچه من اون اول اولاش گیر کردم
همونجا که یه ازدها سه سر داره که باید اون سر های پایینیاش رو یزنی و از جعبه ها بالا بری و لنگر رو بندازی روشون !
اون اژدها اصلی هم که بالای دکل هست رو تا نصفخ می کشم ..یعنی بی حالش می کنم و تند تند دایره رو می زنم و ذکل رو هم شکوندم ولی الان که بی حالش می کنم چشماش برق می زنه و میگه دایره رو بزن که وقتی میزنم یه زنجیر به طرف چشماش پرت میشه ولی به چشماش نمیرسه ! کلا باید این لامصب رو چه جوری کشت !
مرسی
اون دكل رو كه شكستي نوكش تيز ميشه
ميزني ميزنيش تا بي حال بشه
بعدش دايره مياد ميزني و بعد تند تند بايد دايره بزني
كله شو مي گيره و فرو مي كنه تو همون دكله و ميميره بعدش ميري توي دهنش و كليدو مي گيري
نقل قول:
منون از پاسخ سریع اتون ولی من اونجا که میگه دایره رو بزن ، من هرچی میرنم سر اژدها رو نمی گیره و بعد از جند ثانیه دوباره بهوش می اید!
مبشه بیشنر راهنمایی کنید
نکنه : چرا وقتی میکه دایره بزن ..نوع نمایش اش دکمه دایره با قبلنا فرق میکنه ؟
هم ایکونش گنده تر شده هم میچرخع هم یه هاله نور داره !