شما دوستان لطفا بیاین تمام قابلیت هایی که در zonealarm می بینین رو اعلام کنین بعد اگه کریو نداشت بگین اگه هم نداشت بازم بگین :wink:
این راه حل خوبی برای مقایسه هست
در ضمن تا حالا که هر چی قابلیت گفتین در نسخه قدیمی kerio وجود داره
فعلا خدانگهدارتون
Printable View
شما دوستان لطفا بیاین تمام قابلیت هایی که در zonealarm می بینین رو اعلام کنین بعد اگه کریو نداشت بگین اگه هم نداشت بازم بگین :wink:
این راه حل خوبی برای مقایسه هست
در ضمن تا حالا که هر چی قابلیت گفتین در نسخه قدیمی kerio وجود داره
فعلا خدانگهدارتون
دوستان ميشه لطف كنيد دليل بياريد كه چرا kerio بهترين فايروال.و فرقش با فايروالي مثلzonealearm در چيه؟
ممنون ميشم. :wink:
چند روز پيش كه داشتم تو همين سايت خودمون گشت مي زدم تاپيك دوست عزيزمون mehdioffflone
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو ديدم كه راجب به تست فاير والها بود تصميم گرفتم شخصا همه تست ها رو انجام بدم و نتيجه رو به شما دوستان عزيزم بگم البته بدون جانب داري از فايروال خاصي چون خودم تا حالا از kerio استفاده مي كردم پس قبل از ادامه باز ياد اوري مي كنم كه تو اين مقاله از هيچ فاير والي تعريف يا بد گويي نميشه و فقط نتيجه كار تست رو نشون مي دم
در اين تست من از فايروالهاي پر طرفدار سايت خودمون امتحان گرفتم
1- kerio pro 4.2
2- outpost 2.7.492.5421
3- zonealearm pro6.0.613.003
4- look n stop 2.05p2
در اينجا باز از دوست خوبمون mehdioffflone به خاطر معرفي اين برنامه هاي تست تشكر ميكنم
توي اون تاپيك 12 الي 13 برنامه تست بود و من همشون رو روي اين فاير والها امتحان كردم و اينجا فقط در مورد تستهايي حرف ميزنم كه فاير وال مورد نظر توش كم اورده و اون تست هايي كه نيستند يعني همه فايروالها اونها رو درست انجام دادن
شما مي تونيد تو همون تاپيكي كه گفتم اين تست ها رو با شرح كامل دوست عزيزمون mehdioffflone پيدا و دانلود كنيد ولي من اين رو پيشنهاد نمي كنم چون كار خسته كننده اي بود براي من و 6 ساعت طول كشيد
در زير نام تستهايي كه فاير والها با اونها مشكل داشتند ببينيد:
1- wallbreaker
2- tooleaky
3-firehole
4- pcaudit2
حالا ميريم سراغ واكنش فايروالها:
1- kerio pro 4.2
اين فاير وال در تست wallbreaker كه خودش 4 مرحله تست داره در هر 4 مرحله ناموفق بود
و در تست tooleaky هم باز شكست خورد
---------------------------------------------------------------------------------------------------
2- outpost 2.7.492.5421
اين هم درتست firehole و تست pcaudit2 شكست خورد البته در تست دوم اگه كاربر حرفهاي باشه مي تونه فايروال رو درست كنترل كنه كه بتونه كارش رو درست انجام بده كه اين حالت عمومي نداره و همه حرفه اي نيستند
در تست wallbreaker هم كه گفتم در خودش 4 مرحله تست داره مراحا 1و3و4 رو خوب انجام داد ولي مرحله 2 رو شكست خورد
---------------------------------------------------------------------------------------------------
3- zonealearm pro 6.0.613.003
اين فاير وال معروف هم در تست tooleakyوهر 4 مرحله wallbreaker شكست خورد كه من خيلي ناراحت شدم چون مي خواستم از ورژن جديدش استفاده كنم :(
4- look n stop 2.05p2
اينجا به نظرم قسمت جالب قضيه هستش من نام اين فايروال رو تو چند سايت امنيتي ديده بودم كه از اون خيلي تعريف شده بود ولي وقتي خواستم دانلودش كنم با تعجب ديدم حجم اين فايروال خوشنام فقط 600k هستش ولي باز گفتم حجم كه دليل خوبي يا بدي نيست و اخرين ورژن اون رو گرفتم و تست كردم اين فاير وال كوچك ميشه گفت اصلا سرعت سيستم رو كم نمي كنه و رم خيلي خيلي كمي مي خواد و من الان وسوسه شدم از اون استفاده كنم البته بعد از شنيدن نظر شما دوستان عزيز و حالا بريم سر تست اين اخري
اين فاير وال فقط در تست wallbreaker شكست خورد!!!!!!!!!!!!!
البته اگه به تاپيك دوست عزيزمون mehdioffflone هم نگاهي كنيد مي بينيد كه اون سايت اين فاير وال رو بهترين شناخته
اميدوارم اين مقاله مورد توجه شما قرار بگيره و براتون قابل استفاده باشه
لطفا در مورد اين فايروال اخري هم نظرتون رو بگيد كه ايا واقعا ميشه به اون اعتماد كرد!!؟؟
راستي اين رو اضافه كنم كه اين امكان جديدي كه به ورژن جديد زون الارم اضافه شده و توي همين تاپيك راجب اون حرف زديم رو هم داره كه اجازه نميده برنامه اي با استفاده از برنامه هاي مورد اعتماد فايروال به شبكه دست رسي داشته باشند
شاد باشيد
با سلام :
من دیرو kerio رو نصب و ریجیستر کردم ولی توی قسمت license تاریخ 28 روز فرصت رو می زنه لطفا راهنمایی کنید
ممنون
منتظر
این هم شکلش:
کسی مثل من این مشکل رو نداشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :roll: :roll: :roll:
ونوس جان شما به غیر از پچ فایل لایسنس هم باید در مسیر نصب کپی کنی اونوقت ExpireDate میشه Never :mrgreen:
با سلام خدمت دوستان عزیز . بنده تا همین دیروز نسخه ی قبلی کریو را داشتم بعد به سرم زد گفتم بگذار این زون آلارم جدیدو نصب کنم با هزار مکافات دانلودش کردم بعد کریو را آنیستال کردم و زون را نصب کردم خب مشکل تازه از اینجا شروع شد بعد اومدم به اینترنت وصل بشم که هنوز وصل نشده سیستم ریستارت کرد(آنتی ویروسم کاسپره) . برای بار دوم امتحان کردم بازم موقع وصل شدن سیستم ریستارت شد منم بیخیال زون آلارم شدم و اومدم از سیستم restore استفاده کردم(البته قبلش زون آلارمو آنیستال کردم)
حالا مشکلش اینجاست که من میخوام ببینم مشکله این زون آلرمه چی بود ؟ و تازه الانم دیگه کریو به هیچ وجه بالا نمیاد یعنی آیکونش بقله ساعت نمیاد چیکار کنم
فقط نمیخوام ویندوزو عوض کنم. آیا زون آلارم با کاسپر مشکل داره(قبلن که ایجوری نبود) :roll: :roll:
نقل قول:
نوشته شده توسط sasan.k
این کاررو هم کردم. دیگه چی می مونه؟ :roll:
منم مشکل ونوسو دارم
فایل license را که همراه patch کرک بود را به دایرکتوری نصب برده ودر یک فولدر به همین نام license کپی کردم
پچ کرک را هم به محل نصب بردم و در آنجا اجرااش کردم هر چند که این پچ نمی تونست فایل مورد نظرشو پیدا کنه و من خودم مجبور شدم چند فایل exeرو که در اونجا بود بهش بدم (چون نمی دونستم که کدومو می خواد)
اما باز هم این برنامه اعلام می کنه که موقتیه و چند روز از آغاز بکارش گذشته ...
در ضمن این فایر وال که من در همین توپیک باهاش آشنا شدم هیچ سوالی از من در رابطه با بر قراری ارتباط با سایتای جدید نمی پرسه
این همین جوریه یا من باید تنظیمش کنم ؟
از لطف افراد حرفه ای این توپیک پیشاپیش متشکرم
دوست عزيز سلام
در مورد سؤال كردن فايروال بايد بگم كه احتمالا هنگام نصب شما گزينه advenced رو انتخاب نكرده ايد. به خاطر همين سؤال نمي كنه. وگرنه براي من كه دم به دقيقه سؤال مي كنه :wink:
در مورد رجيستر كردنش هم شك ندارم كه شما و ونوس خانم يك جاي كار رو درست انجام نمي دهيد. چون اين كرك رو من و خيلي از بچه ها استفاده كرديم و مشكلي نداره.
بارها شده در انجمن كرك و سريال هم بچه ها مي گويند كه كرك كار نكرد بعد كه من امتحان مي كنم مي بينم كه كار مي كنه و بعد از كلي صحبت با اون دوستي كه مي گفته مشكل داره متوجه مي شيم كه از كرك اشتباه استفاده مي كرده.
Mehdi-Best عزیز
میشه نحوه کرکشو مو به مو بگی ؟!
شاید غیر من بدرد کس دیگم بخوره.
در ضمن اگه venus هنوز تو سایته بگه که از کرکش نتیجه گرفته یا نه؟
سلام
من يك بار به طور كامل توضيح مي دم. اميدوارم كه مشكلتون حل بشه.
به نظر من بهتر است كه براي اطمينان خاطر ابتدا يك بار برنامه را آنيستال كرده و پوشه نصبش رو هم به طور كامل پاك كنيد.
سپس برنامه را از ابتدا نصب كنيد.
روي آيكون فايروال در system try راست كليك كرده و exit رو بزنيد
سپس فايل kpf420.exe را اجرا كنيد.
مسير فايل اجرايي فايروال را مشخص كنيد. در صورتي كه در هنگام نصب فايروال، مسير نصب را تغيير نداده باشيد به طور پيش فرض در اين مسير نصب شده است. فايلي كه بايد كرك شود هم همين است:
D:\Program Files\Kerio\Personal Firewall 4\kpf4ss.exe
البته اگر ويندوزتان در درايو ديگري مثل c است كه مشخصه كه بايد به جاي d در درايو c يا هر درايو ديگري كه ويندوز نصب است دنبال اين فايل بگرديد.
بعد از اينكه فايل كرك شد. فايل lecense.key را در اين مسير كپي كنيد.
D:\Program Files\Kerio\Personal Firewall 4\License
در مورد نام درايو ويندوز هم كه توضيح دادم
در اينجا دقت كنيد كه فايل ديگري در اين مسير وجود نداشته باشد.
اكنون فايروال را اجرا كنيد. خواهيد ديد كه رجيستر شده است
حتي مي توانيد با تغيير در فايل license اسم و ايميل خود را بدهيد تا به اسم خودتان رجيستر شود. اگه مشكل خاصي بود همينجا بفرماييد.
دوست عزيزم من هم همين مشكل رو پيدا كردم اگر شما از ورژن Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5.0.372 استفاده مي كنيد اين مشكل ايجاد ميشه چون تو اين ورژن كاسپراسكاي يه قسمت تو ريال تايم پروتكشن اضافه شده كه تو ورژن قبلي كاسپراسكاي 5.0.20 وجود نداشت و اون هم Network هستش كه وقتي اكتيو باشه با زون الارم كانفيليكت داره از توي قسمت Settings شما برو تو modify Settings بعدش اخري يعني Network و اون رو از حالت Enable خارج كن و سيستم در اينجا ريست ميشه و مشكل حل ميشهنقل قول:
نوشته شده توسط Ali_k
vahidmv جان دستت درد نکنه ولی این قسمتی که گفتی دقیقن کجاست؟
مهدي جان من همه اين كارها رو دقيقا انجام دادم ولي بازم نشد :cry: :cry: :cry:نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_Best
با سلام:
من مجدد کریو رو حذف . نصب و ریجیستر کردم اما باز هم نشد حالا روش ریجیستر کرنم رو میگم تا ببینم کجا اشتباه هست بعد از نصب ایکون کریو رو از توی تسک بار اون پایین حذف می کنم . exit میشم بعد فایل زیپ رو باز میکنم که 1 فایل زیپ دیگه توش هست که بادادن پس باز میشه ( kpf420) که باز 1 فایل زیپ دیگه توش هست + license. فایل زیپ که باز شه kpf420.exe رو اجرا میکنم که 1 فایل patch هست که توی پوشه اصلی نصب فایر وال قرار میگیره و اون فایل license هم توی پوشه خودش کپی میشه ولی ریجیستر نمی شه چرا؟؟؟
kpf4ss.exe
رو ندارم؟؟؟؟؟
لطفا راهنمایی ممنون
منتظر
Venus جان کارهایی رو که گفتید درسته اما روی license Key دقت بیشتری بکنید چون این فایل رو نباید در خود پوشه کریو کپی کرد بلکه در خود پوشه کریو یک فولدر دیگه هست به اسم license که باید اونجا قرار بگیره وگرنه رجیستر نمیشه.
در ضمن بهتره که Patch رو کپی کنی در پوشه اصلی کریو و در اونجا اجراش کنی. نه بیرون پوشه.
نسخه جدید فایروال قوی Outpost Pro
Agnitum Outpost Firewall Pro 2.7.493.416
Size: 6,97 MG
سریال برای رجیستر کردن..کد:http://dl2.agnitum.com/OutpostProInstall.exe
09Kf5c+qxwV8y3Q2DUlTFVQ9Eb3RviBahKFyf3YGVR
7CsPKDSNHG2vBC1bfwjUS5JhGC8eKT7Q/XEfJKHfE2
pE/zP+o+ZVmOO7eikDjIP0TBnf39MYGWxeOWnOi7xo
b/JCZkoA+3a2jZt/eY3QZGLWLdjVbNzn4nb4Oog3Zn
ghRY8o9ZqBlCsUbVOtoyyMGrY8wcf90WmuU8x
Following is a list of issues that were fixed (only major listed):
o Minor changes in Component Control logic
o Fixed display of incorrect reasons in Network Activity monitor
نقل قول:
نوشته شده توسط Cracki
منم همین کارو کردم license توی پوشه خودش قرارداره و patch رو توی پوشه Personal Firewall 4 مگه اشتباه بوده . فکر کنم اصلا باید قید کریو رو بزنم
ممنون
منتظر
تا فردا
اصلا شك ندارم كه شما يه جاي كار رو اشتباه انجام مي دهيد.
وگرنه چرا براي بقيه اين مشكل نيست؟
من خودم الان رجيستر كردم و دارم استفاده مي كنم
هميشه اينطور مواقع يه نكته ريز رو درست انجام نمي دهيد كه اينطوري مي شه
اين به من ثابت شده
چون در انجمن كرك و سريال هم خيلي مواقع بچه ها مي گن رجيستر نشد بعدا مي بينيم كه اشتباه انجام داده اند.
WhoEasy, version 1.0
امروز تصمیم گرفتم که یک پلاگین برای فایروال Outpost Pro معرفی کنم که شاید خیلی هاتون از قبل باهاش آشنایی داشتید ولی برای اون کسانی که می خوان با این فایروال کار کنن میتونم بگم که این فایروال قابلیت این رو داره که بر حسب نیازتون پلاگین های مختلفی رو براش نصب کنید که بعضی از این پلاگین ها خیلی مفید و سودمنده.
WhoEasy پلاگینی است که بعد از نصب آن شما قادر خواهید بود که با دادن IP آدرس مشخصات کسی رو که قصد نفوض به سیستم شما رو داشته پیدا کنید. البته این رو هم بگم که شرط استفاده از این پلاگین داشتن فایروال Outpost Pro است و جداگانه کار نمیکند.
بعد از نصب این پلاگین اسم آن نیز همانند عکس پایین به قسمت پلاگین های Outpost Pro اضافه میشود که شما با کلیک کردن بر روی پلاگین مورد نظر قادر خواهید بود که به قسمت مورد نظر برید و کار خودتون رو انجام بدید و یکی از خوبی های این پلاگین اینه که داخل خود فایروال قرار میگیره و یک برنامه جدا نیست.
WhoEasy, version 1.0
Size: 331 KBکد:http://www.pcflank.com/whoeasy.exe
برای رجیستر کردن این پلاگین اول فایروال خود را باز کنید و به قسمت Options برید و بر روی Plugins کلیک کنید و بعد همین پلاگین رو انتخاب کنید و از قسمت سمت راست بر روی Settings کلیک کنید . صفحه ای برای شما باز خواهد شد که در پایین صفحه نوشته شده Enter Key و شما نیز بر روی آن کلیک کنید و اسم و شماره سریال زیر را وارد کنید.
name is: Eugene Pesin
license code is: 400-0274074
موفق باشید.
سلام خدمت ونوس خانوم منم تا دیروز مشکل شما را داشتم یعنی نمیتونستم کرکش کنم ولی بالاخره موفق شدم من نحوه کرک کردن را میگم شکا یه انتحانی بکنید ببینید درست میشه یا نه (البته دوستان توضیح دادن ولی یه بار دیگه میگم)نقل قول:
نوشته شده توسط venus
ابتدا کریو را آنیستال کنید و چیزهایی که تو پوشش بوده را پاک کنید و دوباره نصب کنید سپس ایکونش از کنار ساعت خارج کنید و از دو فایل کرکی که دارید ثسمت پچ را تو قسمتی که کریو را نصب کردید کپی کنید و اجراش کنید که خودش نرم افزارو پچ میکنه سپس license را که یکی دیگه از کرک هاست در پوشه اش که تو همون قسمت نصب کریو است کپی کنید (یعنی تو همون پوشه license که اونجا که کریو هست کپی کنید تا اینجا کار خوب پیش رفته حالا دوباره به وسیله ی همون پچ اولی نرم افزار را کرک کنید
دیگه 100 درصد کرک شده
برا من این روش قشنگ کار داد
خبرشو بدید
Ali_k, جان بسیار ممنون از راهنمایی خوبت . فایل زیپ دوم رو هم توی پوشه اصلی و هم توی license کپی کردم که جواب داد . فکر کنم این جملت راهنمای خوبی بود:
(حالا دوباره به وسیله ی همون پچ اولی نرم افزار را کرک کنید)
اقا مهدی من اشتباه انجام نمی دادم بلکه کاری رو کم انجام می دادم که ذکر نشده بود . به هر حال از راهنمایی همه دوستان عزیز بسیار متشکرم :D
ونوس خانم با همين روشي كه من گفتم خودم و چند تا از بچه ها رجيستر كردند حالا براي شما چرا نمي شده ديگه خدا داند! :wink:
با سلام
آیا میشه فایروال بیت دفندر رو از کار انداخت و از یه فایروال دیگه استفاده کرد در حالی که این آنتی ویروس هنوز به کار خودش ادامه میده .
جواب شما بله است ولی چون الان بیت را ندارم دقیقن یاد نیست چه جوری.نقل قول:
نوشته شده توسط albert
فکر کنم خودتون بدونید :wink:
دوست عزيز سلامنقل قول:
نوشته شده توسط albert
به راحتي مي شه اين كار رو كرد. در منوي اصلي بيت دفندر و در قسمت فايروال يك گزينه داره كه اگه اون رو انتخاب كني فايروالش غيرفعال مي شه. البته الان دقيقا يادم نيست كه اون گزينه كدوم هست اما خيلي واضح و روشنه.
سلام دوستان در بيت دفندر تيك كنار فاير والا برداريد واونا ديزيبل كنيد ولي باز هم در خفا فعال ميمونه وبعضي مواقع صفحه اخطار اون بالا مياد و خودكار كارشا انجام ميده اكر فاير وال اتبوست نصب كرده باشيد موقع بالا امدن باز هم ميكه كه فايروال بيت ديفندر روشن هست وبايد اونا خاموش كنيد در صورتي كه شما قبلا اين كارا كرديد
به هر حال به نظر من روشن بودن فايروال بيت ديفندر مشكلي براي ساير فايروالها ايجاد نميكنه
قربان شما
PrivateFirewall که یه مدت من ازش استفاده میکردم وکارش هم خوب بود این هم ورژن جد ید
PrivateFirewall v4.0.18.14
Code:
Crack:
Code:
چه جوری میشه کاری کرد که فایروال کریو همراه ویندوز بالا نیاد :?:
توی msconfig که چیزی ندیدم :cry:
دوستان اين فايروال يه اشكال از نظر من داره .نقل قول:
نوشته شده توسط Cracki
واسه من تازگيها يه صفحاتي مثل popup ميادش كه توش نوشته رجيستري ويندوزتون پرشده از فايل هاي خراب به فلان سايت مراجعه كنيد (كه البته فقط تبليقات) من وقتي زون آلارم رو سيستمم نصبه اين صفحات به راحتي بدون دستكاري تو تنضيماتش از بين ميره .ولي وقتي outpodt رو نصب كردم اصلا نميتونه جلوش بگيره . ولي تو فايروال zonealearm اين طوري نيست .پس حداقل ميتونم اين رو جزو ضعفهاي اين فايروال قرار بدم كه در فايروالهاي ديگه وجود نداره .........البته دوsj دارم ببينم دوستان ديگه هم اين مشكل رو دارن.... :arrow:
سلام به همه دوستان
يكي از بچه ها در چند صفحه قبل زحمت كشيدند و فايروالهاي اينجارو تست كردن و نتيجشو قرار دادن
تو اونجا يه فايروال غير معروف اول شد ولي هيچ كس نظرشو نگفت همه اونهاي كه از كريو زشت استفاده ميكنن
جواب بدن البته از نظر طراحي زشته ها
ویواسافت جان منم با شما موافقم کریو خیلی زشته در عوض خیلیم قویه اون فایروال هم که میگی Look'n'Stop هست بد نیست به پای کریو نمی رسه :wink:
سلام
اون فايروال كه صحبتش هست اصلا قوي نيست. من نمي دونم چطور در اون رده بندي مقام كسب كرده.
يكي دو تا از بچه ها كه نصب كرده بودند سيستمشون رو هم ريخته بود بهم!!
كريو هم از نظر ظاهر بد نيست اما اصل عملكردش هست كه خيلي قوي و عالي است.
كوچكترين حركتي رو گزارش مي كنه. خيلي قاطع برخورد مي كنه.
بعد از كريو هم من outpost رو قبول دارم.
با زشتيش چيكار داري ساسان جون خودشو بچسب كه من همين الان دانلود كردم و دارم حالشو مي برم (زياد هم رو سرعت تاثير نداره :D )نقل قول:
ویواسافت جان منم با شما موافقم کریو خیلی زشته
راستي يه سوال از آقا مهدي : شما گفتيد ميتونيد فايل license.key رو ويرايش كنيد
من ميخوايتم بپرسم چطوري ميشه ويرايش كرد اين فايل رو ؟؟؟
مرسي :D
آرش جان روي اون فايل راست كليك كن. در منويي كه ظاهر مي شه edit رو بزن. بعد در جايي كه اسم و ايميل نوشته اسم و فاميلت رو بنويس يا هر چيزي كه دوست داري. اصلا نياز نيست حتما ايميل باشه. مثلا فاميليت يا هر چيزه ديگه هم باشه مشكلي نيست.
دستتون درد نکنه این قدر جواب منو دادید اگر غاز پخته توی دیگ واق واق میکرد بیشتر به اون توجه میکردید تا من :cry: :mrgreen:
تو خودش بگرد يه چيزي شايد پيدا كردي واسه استارت آپ
راستي نسخه جديد آنتي هكر كاسپر اسكاي هم اومد
arashi جون قیافش ضایش ولی قدرتش بر عکس قیافشهنقل قول:
نوشته شده توسط Arashi
:wink:
مهدی جون این کریو با نورتون و کاسپرسکی سازگار هست یا نه :wink: