عزیزان دوستان من میخوام یه باکس مخصوص سونی اریکسون و نوکیا بگیرم یه مارک خوب که اکثر گوشی ها رو ساپورت کنه معرفی کنید ممنون میشم
Printable View
عزیزان دوستان من میخوام یه باکس مخصوص سونی اریکسون و نوکیا بگیرم یه مارک خوب که اکثر گوشی ها رو ساپورت کنه معرفی کنید ممنون میشم
آقا من دیگه دارم میمیرم ....
w810 من تو کل صدا با n73 کم نیاورد !!!!!!!!!!!!! یعنی حدودا برابر بود . ( ولوم تا ته و اکولایزر هم تا ته )
باورتون نمیشه صداش از w850 هم بهتر شده .
باباااااااااااا بی خیال...پس اینجوری نمی شه دیگه...بوس کمه یالا مزدگونی بده:31: شوخی می کنمنقل قول:
پس منم یه کم پس انداز کنم(اخه جیبم دیگه ته کشید)تازه باید یه گوشی هم واسه....بخرم...شاید 2 ماه دیگه حداکثر منم کپسولیه 850 رو بندازم جای این 800.....اقاق امروز منم چک کردم قبلا به صدای 7710 نوکیا حسودیم می شود امشب باهم چک کردیم...صداش از اونم زده بالا:5: :8:
شاد باشید:20:
آقا من می ترسم برم بگم آقا یه کپسولی w850 واسم بنداز بعد بگه برو 1 ساعت دیگه بیا و تا میام قطعات گوشیمو عوض کنه:41:نقل قول:
چیکار کنم؟
ببین اقا زمان این کار حداکثر نیم ساعته...پس تاکید می کنم که تو مغازه بمونی تا تحویلت بده...اگه گفت بعدظهر بیا الان سرم شلوغه....گوشی رو نده بهش بگو باشه پس گوشیمو بعدظهر میارم...منظور اینکه بهونه دستش ندی که بخواد لفتش بده.....نقل قول:
سعی کن جایی که میری تا حد ممکن مطمئن باشه...
به هر حال این حرفها هست دیگه اینقدر هم نگران نباش...اشاالله چیزی نمی شه و تو هم مثل اون یکی دوست خوبمون شاد و خندان میای و دفعه ی بعدی اینجا پست میدی:10:
فقط کارت راه افتا زیاد ازش تعریف نکن که بیشتر از این دل من اب بیوفته:13: :46:
من گوشیم 3 ساعت پیش یارو بود . چیزی نشد.نقل قول:
باشه بهنام...به هر حال تو هر کاری ادم اهل و نا اهلش هست...مراقبت و احتیاط شرط عقله دیگهنقل قول:
اقا الانم با یه کا 750 چک کردم..بابا خودمونیم ها 800 رو دسته کم گرفته بودم...صداش 750 رو قورت داد...طرف تعجب کرد این همه گوشیش کم اورده..با شک می گفت:مطمئنی ولوم گوشیم تا اخرشه؟؟؟
بله درسته .
ولوم 800 از 550 یک کم کمتره بابا.
:6: سلام دوستان و روز همگي خوش
ديدم دوستي خواسته بود که نحوه ي تنظيمات gprs رو بدونه
البته گوشي ايشون 810 نبود اما چون خودم 810 دارم بر اون اسا ميگم...با هم فرقي هم ندارن...اساس کار رو ياد بگيرين ما بقي جيز خاصي نيست
نحوه ي کانکت شدن:
ابتدا pc suite که در يک سي دي زمان خريد دريافت کرديد رو نصب مي کنيد و اجراش مي کنيد...مي دونيدکه بايد هم رو حالت phone modeقرار بدين...
حالا تو قسمت communication دنبال گزينه ي mobile networking wizard بشيد
حالا توي پنجره ي جديد باز شده روي گزينه ي file بريد و يک new connection بسازيد
توچه کنيد زمان ساختن کانکشن هيچ تغيير خاصي اعمال نکنيد....فقط اينتر و اينتر و اينتر...يک دوستي تو سايت فالز حرف بامزه ايي زده بود ياد اون افتادم که مي گفت:
مثل اين باشه که انگار يه پاره اجر گذاشتيد رو اينتر!!!:31:
حالا کار تموم شده...شما تو قسمت مخصوص کانکشن تو کنترل پنل بريد و روي کانکشن مخصوص گوشيتون کليک کنيد...حالا تنظيمات خاصش رو انجام بدين و....کانکت....لذت ببريد
شايد بپرسيد سرعت اينترنت تو اين حالت به چي بستگي داره؟
توجه داشته باشين که سرعت اينترنت شما رابطه ي مستقيم به فاصله ي انتني داره که گوشيتون رو تحت پوشش خودش قرار داده
راستي اگه نرم افزار فرضا mobile networking wizard نداشت و فرضا connect to internet داشت . توش مشکلي داشتين بگين تا اينم بگم براتون
اگه به کارتون امد نظر ندين باهاتون قهر مي کنم!!!:43:
مرسي....شاد باشيد:20:
آقا برو ثبت کن این اختراعتو
اسم این ماس ماسکه چیه دقیقا یه چیزی نگم ازم بخندن
کپسول کپسولی کپسولیه؟؟؟؟
توی شیراز جای مطمئن کسی سراغ نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مهدی حرفها می زنیا:11: کاره شاقی که نبوده یه کم بیشتر از بقیه دنبال راه چارش بودم همیننقل قول:
بله اسمش همینه کپسولیه صدا...اگه با تلفظ مشکل داری بگم برات"ه" مثل ماه لفظ نمی شه...نخندین بابا خوب یه جور باید بگم متوجه شی دیگه:31:
والله به شیراز و اصفهان وسمنانش ربطی نداره...اول برو جایی که باهاشسلام علیکی هستی به قول معروف...اگه حالیش نبود که دیگه هیچی هر جا این کار رو برات کردن بهش بده...فقط چند تا نکته رو تو صفحات قبل هم به بهنام بچه ها گفتم ...سعی کن رعایت کنی ...خدای ناکرده دسته دومی چیزی بهت نندازه
قربونت....شاد باشید:20:
ببینم بهنام...اگه با 550 هم مقایسه کردی خبرش رو بگذار...نقل قول:
من تو دورو وریام کسی 550 w نداره . w800 ماله پسر داییمه و n73 ماله دوستم . w550 رو فقط تعریفشو شنیدم .نقل قول:
مرسی دوست مننقل قول:
دوستان عزیز سلام مجدد
امیدوارم تا امروز نوروز خوبی رو سپری کرده باشین
تصمیم گرفتم برای رفاه حال شما بازدید کنده های این تاپیک هر 5 صفحه یک فهرست مطالب قرار بدم
مصطفی عزیز فهرست یادت نره
من بالاخره چند تا mp3 رو ریختم روی گوشی ولی روی بعضی گوشها فایلهای mp3 هم حجم کمتری داره وهم کیفیت و صدای بالاتری دارند اینها چجوریه؟ برنامه خاصی برای ویرایش فایل mp3 وجود داره؟
مثلا من یه فیل mp3 هفت دقیقهای ریختم به حجم 7.5 مگابایت این زیاد نیست؟
لطفا در مورد فرمت فایلها هم یکه توضیح بدین.
باتشکر فراوان.
سلام
كپسولي W850 چيه ؟و چيكار مي كنه؟ و قيمتش چنده ؟و آيا روي خود دستگاه به جاي بلندگوهاي دستگاه وصل مي شه ؟
روي W810 نصب مي شه ؟
یک قطعه هست که داخل گوشی قرار میگیره و قدرت اسپیکر رو تنظیم میکنه .نقل قول:
حالا کپسولیه w810 ضعیفه . ما میایم بجاش کپسولیه w850 روش نصب میکنیم .
برای اطلاعات بیشتر پستهای مصطفی خان در این مورد رو بخون .
با تائید صحبت های بهنام عزیز ....کافیه شما چند صفحه ی قبل رو مطالعه کنی....حتی عکسش رو هم گذاشتم...بازم سوالی بود در خدمتمنقل قول:
سلام مهدی جون...بروی جفت چشمام...منتظر بودم پست های صفحه ی 10 هم کامل شه و بعد فهرست رو بگذارم...از توجه و دقت جالبت ممنون:10:نقل قول:
اين فکر که روي بعضي گوشي ها فرضا حجمش کمتره هم نه مقايسه ي مناسبيه و هم نه اينکه فکر درستينقل قول:
هر فايل mp3 با نمونه ي خودش بايد مقايسه بشه ديگه...گوشي ها که اتوماتيک فايل ها رو زيپ نمي کنن که بگي فلان گوشي حجم اهنگش کمتر بود مال من بيشتره
خوب بعضي از ترک ها بيشتر و بعضي ها کمتر فشرده مي شن..شما هم اگه از حجم فايلهاتون ناراحتي زيپش کن...البته نکتش اينه که هر چي که فايل فشرده تر بشه از کيفيتشم کم مي شه:13:
اما بحث کيفيت و بلندي ديگه به گوشي هم مربوط مي شه و هم به خود فايل...
خوب گوشي ها مختلف کيفيت ها و بلندي صدا هاي متفاوتي با هم دارن....اگه شما صفحه هاي قبل و خونده بودي متوجه اين موضوع مي شدي....فرضا کيفيت صداي 810 خيلي مشهوره....اما همين گوشي رو بگذاري کنار 550 ميبيني که چقدر صداي کمي داره...کلا به مدل گوشي مربوطه
اما خود فايل...فرضا bit rate اش رو کيفيت صدا تاثير داره هر چي پايين تر باشه کیفیت اون ترک یا اهنگ هم کمتر می شه....نه فکر نکنم خیلی زیاد باشه...معمولا یه اهنگ 3-4 دقیقه ایی وقتی 3-4 مگ حجم داره پس این فایل حجمش معقوله وزیاد نیست...تاکید می کنم...اگه خواستین فشردش کنید برنامه های مثل winzipکه خیلی مشهوره قابل استفاده براتون هست
توجه:
در پست شماره ی 1 فهرست مطالب تا صفحه ی 5 قرار گرفته
برای رفاه حال و جلوگیری از هدر رفتن سرچ شما در تاپیک...پست شماره ی 52 در صفحه ی 6 نیز ویرایش شد. فهرست مطالب تا صفحه ی 10 در این پست ذکر شده قرار گرفت
شاد باشید...دیگران را هم شاد کنید:20:
----------------------------------------------------------------------------------
اين پست براي قرار گرفتن فهرست مطالب صفحات 11 تا 15 ويرايش شد:
فهرست مطالب
صفحه ي شماره ي 11
پرسخ و پاسخ ها در زمينه هاي متفاوت و متنوع
unsaved numbers
صفحه ي شماره ي 12
پرسش و پاسخ(بيشتر حول حجم فايل ها و کپسولي صدا)
صفحه ي شماره ي 13
نکاتي جديد درباره ي خريد کپسول صداو بحث هاي گوناگون پيرامون اين قضيه
صفحه ي شماره ي 14
پاسخ به سوالات متفرقه ي دوستان
صفحه ي شماره ي 15
ايا تعويض کپسول صدا رو کيفيت مکالمه هم تاثير مي گذاره؟
پاسخ به وسالات متفرقه ي دوستان
تجزيه و تحليل قسمت هاي مهم کپسوا صدا همراه با تصوير
شاد باشيد و ديگران رو هم شاد کنيد
با تشکر از شما مصطفی جون.
قابلی نداشت دوست عزیز...بازم سوالی بود در خدمتیم منو سایر دوستان توی این تاپیک:20:نقل قول:
شاد باشید و دیگران رو هم شاد کنید:20:
سلام آقا مصطفي.من بد جور به کمک شما احتياج دارم.من ميخوام دابليو810 بگيرم و بلندي صداي اسپيکرهاي پشت گوشي خيلي برام مهمه.من اگه کپسولي 850 بهش بندازم بلندي صداش از 3250 يا دابليو 800 بيشتر ميشه؟؟؟؟ کيفيتش چي؟؟؟؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
تبریک می گم عضویتت رو تو این فروم
من در خدمتم.....ببین شما کارت با کپسولی راه میوفته شک نکن...خوب حتما پستهای قبل رو خوندی دیگه کپسولیه 850 صدای خوبی رو به 810 میتونه بده...از 800 که اره دیگه..معلومه صداش از 80 بیشتره...اما 3250...3250 گوشی هست که مورد علاقه ی منم بوده و هست...اما چون مشکلات خاصی داشت از خریدش صرف نظر کردم...و 810 رو انتخاب کردم.....به هر حال اینو بدون با این کار صدای گوشیت مناسب و بلند خواهد بود...ببین دوست عزیز ما داریم از کپسولی صدا های دبلیو و گوشی های سری دبلیو se حرف می زنیم پس حتی لحظه ایی شک تو کیفیت صدای اینها کاملا اشتباه هست!!!کیفیت صدا تو سری دبلیو اولین اصل هست
با سلام به تمامی دوستان .
من ديشب يه w810i خريدم.ولی فکر ميکنم مشکل داشته باشه يا شايد هم نه.ميخواستم اگه ميشه به من کمک کنيد.
1) گوشی چه تو حالته استند بای و چه وقتی که کاملا خاموش هست ؛چراقه بالايی کيبوردش خاموش نميشه؛يعنی هميشه روشنه
2)دکمه جهت نماش هنوز 24 ساعت نشده ؛وقتی که روش دست ميزنی رنگش ميره
3)دکمه سمت راستی رو بايد بيشتر فشار بدی تا کار کنه
البته با ضمانت بهم داده و گفته اگه مشکلی داشت بيار تا عوضش کنم پس لطفا بگيد چيکار کنم
--------------------------------------------------------------------------------
الان داشتم تو قسمت call مي گشتم که ياد يه نکته افتادم
شايد خيلي هاتون بلد باشيد ..به هر حال من که جايي از اين فروم نديدم کسي گفته باشه:
ميدونيم هميشه تماميه تماسهامون توي callثبت مي شه اما گاهي اوقات هست که فرضا حالا يا پاک کرديم يا...به هر حال الان ديگه توي قسمت callگوشيمون تماس مورد نظرمون ذخيره يا ثبت نشده
بايد بدونيد اگه اين اتفاق افتاده واين تماس مورد نظرجزئ 10 تماس اخريتون باشه باز هم مي تونيد پيداش کنيد...اما کجاست و چطور؟:
تو صفحه ي اصلي جهت پايين رو بزنيد تا وارد contactsگوشي بشيد
حالا بريد روي گزينه ي new contact و گزينه ي add رو بزنيد...حالا تو صفحه ي جديدي که امد بريد روي نيو نامبر و دوباره addرو بزنيد حالا تو اين صفحه تو گزينه دارين يکي lool up....يکي مور هست..بايد look up رو انتخاب کنيد...حالا دوباره وارد صفحه ي زخدفشزفس شده ايد.... ين بار سمت راست پايين گزينه ي unsavedوجود داره که اين گزينه رو انتخاب کنيد
حالا شما وارد صفحه ي unsaved numbersشده ايد:5:
جوون جفت بچه هاتون اگه خوشتون امد نظر بدين!!!:31:
شاد باشيد ديگران رو هم شاد کنيد:20:
چرا این پستم دو تا شد!!!چی بگم اخه...خوبید شما؟؟!!!!
مصطفی خان اینجا مصطفی خان اونجا مصطفی خان همه جا............. تو که ترکوندی بابانقل قول:
کاش یه تاپیک میزددیم به اسم : ماجراهای مصطفی خان و دبیو 810
حرفهای مصطفی خان کاملا درسته اون 7.5 مگ هم خیلی مناسبه این mp3 ها که با حجم کم میبینید کیفیتشون فوقالعاده بده .نقل قول:
اگر میخای حجم موزیک هات رو کم کنی بعد بریزی رو گوشی از نرم افزار disc to phon که توی سیدی گوشیت هست استفاده کم و با تنظیماتش که کار کنی حجم ها و کیفیت ها دستت میاد .
اگر از روش مصطفی استفاده کنی (زیپ) دیگه تو گوشی نمیتونی بهشون گوش بدی
کپسول یه قطعه جدا از اسپیکره یا همون اسپیکر رو میگن کپسولی؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
میشه در 3 خط توضیح بدین لطفانقل قول:
خيلي ممنون از توضيحات خوب شما مصطفي خان گل.پس ديگه حتما کپسولي 850 به 810 ميخوره.کپسولي خود شما چيه؟؟؟ راستي 810 مالزيش خوبه يا چين.
اره دیده بودم . اینا شماره کسانیه که بهشون زنگ زدی یا اس ام اس فرستادی ( دریافت نه) و شمارشون تو فون بوکت نیست .نقل قول:
با تشکراز همگی
آیا ما اینو تو pc زیپش کنیم و انتقال بدیم به گوشی آیا گوشی اونو اجرا میکنه؟میتونه ان زیپش کنه؟اگه با فرمت rar کمپرس کنیم چی؟
اینها چه علامتی روی گوشی دارند؟
با سپاس.
نه یک قطعه جدا از اسپیکره .نقل قول:
این دشواری را چگونه میتوان حل کرد. باتری سونی اریکسون 750 خیلی زود شارژ کامل میشود از صفر تا 100 تنها نیم ساعت!!! و خیلی زود هم خالی مشود/
من الان دارم میرم دنبال کپسولی دبلیو 850
دعا کنید گیر بیارم و بندازم
نه اجرا نمیشه نه zip نه rar رو تو گوشی نمیتونی باز کنی یا پخش کنی یا هر کار دیگه . اصلا نمیشناسه .نقل قول: