آره درسته......نقل قول:
فایل jad حاوی آدرس فایل jar ... میتونی فایل jad رو هم نصب کنی به شرط اینکه فایل jar هم باشه . اگه دقت کنی حجم فایل jad خیلی کمه....
Printable View
آره درسته......نقل قول:
فایل jad حاوی آدرس فایل jar ... میتونی فایل jad رو هم نصب کنی به شرط اینکه فایل jar هم باشه . اگه دقت کنی حجم فایل jad خیلی کمه....
نقل قول:
قرآناز تو یکی از تاپیکها دان کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز لینک خرابه.. بهتره .. از متالیکا بخوی کمکت کنه.. آخه لینک واسه ایشونه....نقل قول:
آقا تست کردین؟
شرمنده زحمت افتادید
سلام...نقل قول:
سلام
من یه مشکل برام پیش اومده که کمی گیجم کرده...راستش هر چی بازی و برنامه از اینترنت میگرم و بازش میکنم به جای فایل jar یا jad مثلا 2-3 تا فولدر و چند تا فایل .class و .png هستش !
حتی بازیهایی که قبلا گرفته بودم هم همینطور شده ... بازم همونارم دانلود کردم ولی بازم اثری از فایلهای jar نیست...
عزیز قبل از اینکه آنزیپ کنی.. پسوندش چی بوده؟
یه لینک به من میدید ؟
نقل قول:ببینید دوستای خوب من.... فایلهای جار هم یک نوع فایل زیپ شده هستن. یعنی با برنامه winrar میشه extract کرده شون. یعنی وقتی یه فایلی رو دانلود کردید و دیدید که آیکون winrar و شبیه فایلهای زیپ هست. اول نگاه کنید ببینید توش چی هست اگه به قول دوستمون 2 3 تا فولدر و فایلهای png و class بود یعنی این خودش فایل جاره و نباید زیپش رو باز کرد و باید همینطوری ریخت تو kjava ...ولی اگه دیدید تو این فایل زیپی که دانلود کردید یه فایل زیپ دیگه هست باید زیپ فایل اول رو باز کنید و فایل دوم رو باز مثل مرحله قبل نگاه کنید اگه همون 2 3 تا فولدر و .... داشت یعنی این همون فایل جاره و نباید دیگه بازش کرد.... متوجه منظورم شدید ؟نقل قول:
بلللللللللللللله.....فوق العاده بود ...مرسی....نقل قول:
ببینید دوستای خوب من.... فایلهای جار هم یک نوع فایل زیپ شده هستن. یعنی با برنامه winrar میشه extract کرده شون. یعنی وقتی یه فایلی رو دانلود کردید و دیدید که آیکون winrar و شبیه فایلهای زیپ هست. اول نگاه کنید ببینید توش چی هست اگه به قول دوستمون 2 3 تا فولدر و فایلهای png و class بود یعنی این خودش فایل جاره و نباید زیپش رو باز کرد و باید همینطوری ریخت تو kjava ...ولی اگه دیدید تو این فایل زیپی که دانلود کردید یه فایل زیپ دیگه هست باید زیپ فایل اول رو باز کنید و فایل دوم رو باز مثل مرحله قبل نگاه کنید اگه همون 2 3 تا فولدر و .... داشت یعنی این همون فایل جاره و نباید دیگه بازش کرد.... متوجه منظورم شدید ؟
دستت درد نکنه.. اگه ممکنه.. ببین قبلی کجا بود . این رو همونجا بزار.. بچه ها بازم سوال نکنن....
راستی دمه عیدی چه خبر شده.. همه عکس خودشون رو آواتر گذاشتن..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من برای v3x فونت جدید نصب کردم اما دیگه مسیج فارسی نه میتونم بگیرم نه بنویسم .بعدش هرکار کردم که با rds lite دوباره language pack عربی رو نصب کنم ارور داد و نتونست نصب کنه . حالا چیکا میتونم بکنم که هم فونتم بمونه و هم بتونم فارسی بگیرم و بنوسیم؟
بزاری اول عید رو پیشا پیش به همه ی شما عزیزا تبریک بگم.فکر کنم اولین نفری باشم که تو این تاپیگ تبریک گفتم.
بعدش من ها فایلی رو kjava میریزم توی new apps هیچی نشون نمیده.
سال نو مبارك
با اجازه بزرگتر ها
Death Love تا جايي كه من مي دونم بايد بعد از ريختن فایلی رو kjava گوشي بايد رو ريست كني
و اما مشكل من در سال قبل امسال هم ادامه دارد :
احتمالا فايل فلاش گوشي من آسيب ديده چون به صورت كامل نصب نمي شه
و ايراد از دراو ها نيست ويندوز رو هم عوض كردم و خلاص من بدون گوشي شدم !
نقل قول:منم تبریک میگم سال نو
من هنوز یقین دارم... که شما فایل صحیح رو کپی نمیکنید.....اصلا این عمل اونقدر پیچیده نیست که بخواین تو بمونین.....
Gsm عزیز شما خودت اون لینک رو دان کن و نصب کن.نقل قول:
زحمتت میشهومیدونم پیچیده نیست.من یه اریکسون هم دارم با اون راحتم.
اما موتو نمیدونم چرا انقدر ناز میکنه.
ممنونم.سال خوبی داشته باشی.
:31:
اولین پست من تو سال 1386 .... سال نو رو تبریک میگم به همه بروبچه های P30worldنقل قول:
فونتی که نصب کردی فارسی نداره... مشکل از لانگویج پک و فلش این حرفا نیست. مستر ریست کن تا فونت فابریکش بیاد البته من آزمایش نکردم ولی فکر کنم با مسترریست فونت فابریکش میاد. فونتی که میخوای بریزی باید حروف فارسی هم داشته باشه.... بعضی از فونتها فقط انگلیسی رو دارن و بعضی ها حروف فارسی رو هم دارن. مثل فونتهای کامپیوتر فونت arial هم فارسی داره و ....
به نظر من فونت گوشی رو تغییر نده فابریکش یه چیز دیگس ...
گوشی تو خاموش و روشن کن. باید نشون بده. حتی اگه نصب هم نشه نشونو میده ...نقل قول:
واضح تر میگی ؟نقل قول:
تیکه میندازی ... الان دو روزه گذاشتم هر تاپیکی میرم یه تیکه میندارن اصلا به ما نیومده همون عکس جیمز هتفیلد عزیز رو بزارم بهتره :11:نقل قول:
نقل قول:
سلام سال نو مبارك
گوشن به طور كامل روي سيستم نصب مي شه وليكن بعد از اجراي برنامه RSD Lite و يا
l eaderGL FlexEditor سيستم مجددا پيغام Found new hardware اين دفعه motorola Accessory
و براي مرتبه سوم motorola mcu data logger ---- Found new hardwareظاهر مي شود
كه وقتي آدرس MotPCSDrivers را مي د هم پيغام خطا مي ده و...
ضمننا از كابل usb داخل جعبه اش استفاده مي كنم استفاده مي كنم
از ورژن هاي مختلف استفاده كردم
ويندوز رو دوباره نصب كردم و ...
حالا موقع تماس صداي طرف مقابل رو ندارم
گوش من v3x است
دوستان هركي مي تونه كمك كنه
پس یه کار میکنیم.....نقل قول:
شما برو به تاپیک دانلود سنتر که توسط متالیکا....ساخته شده.....
من یه نرم افزار گذاشتم به اسم word ....
ببین اون رو میتونی.. نصب کنی....؟؟؟:20:
سلام متالیکا جان.... سال نو شما مبارک عزیز....:40:نقل قول:
من تو این سایت .. زیاد با کسی شوخی نمی کنم.. به جز رفیقام و کسانی که دوستشون دارم.....:11:
اتفاقا... خیلی جالب و تیپیک شده آواتر..... به نظر من اصلا تغییر نده......:46:
شرمنده اگه از شوخیم ناراحت شدی....
راستی.. کجا تیکه انداختن...آدرس بده.. بقیش با من....:27:
سلام.... همچنین عزیز....امید وارم سال خوبی داشته باشینقل قول:
ببین برای من هم همین مشکل ها بوده.....ولی تمتم سعی ام رو کردم تا جایی که میشه برای هر بار بشناسونمش و کابل رو جدا نکنم که بخواد یه بار دیگه نصب کرد....
حالا وقتی یه بار دیگه این کا رو میکنی؟؟؟؟ چی اروری بهت میده؟؟همون که میگین آدرس بهش میدین و ارور میده؟؟؟
بچه ها handset usb driver chiye؟
قربونت... سال نوی شما هم مبارک ....نقل قول:
میدونم عزیز منم شوخی کردم... نه بابا ناراحت چیه ...
چه پیغام خطایی ؟ در مورد اون پیغام خظا بیشتر توضیح بده ...نقل قول:
یعنی درایوره یو اس بی گوشی .... handset کنایه از گوشیه ...نقل قول:
بچه ها handset usb driver chiye؟
گوشي به صورت كامل و بي نقص نصب مي شودنقل قول:
وليكن زمان اجراي برنامه هاي LeaderGL FlexEditor و RSD Lite
ابتدا برنامه found new hard ware مجدد فعال مي شود و پيغام S flash Rain POG LD مي دهد
كه بعد از آنكه آدرس درايو را مي دهم پيغام CAN NOT INSTALL THIS HARDWARE مي آيد
خوب شما.. میتونی تو اون لحظه که این ارور رو میده.. سریع درایور قبلی رو پاک کنی.. و دوباره بشناسونیش....نقل قول:
و کابل رو جدا نکنی .. و کارت رو ادامه بدی...؟؟؟ امتحان کن ببین میشه؟
عزیزان چند تا راهنمایی میخواستم.
یه توضیح مختصری راجع به:
p2k comander
skinner4moto
سلام به دوستان
یکی از دوستان یک v3x داره و میگه بعضی اوقات ناگهان موقع مکالمه هنگ میکنه و دیگه هیچ کاری نمیکنه
چند ماهی هست که خریده و اصلن اهل عکس و فیلم و اهنگ و دستکاری کردن هم نیست من فضای رم موبایلش رو هم که دیدیم برای phone زده 50 مگا بایت که 1 مگش خالیه و بقیش پر هست و برای card زده 59 مگا که همش خالی هست
امکان داره بخاطر پر بودن رم گوشی باشه ؟ چطور فضای خالی درست کنم (چی را پاک کنم)؟
32 تا sms هم که باز نشده بود داشت
تقریبا وسط کادر در بالا ی صفحه حروف 2G نوشته شده این نشانگر چی هست ؟
به فکرم رسید که یک مستر ریست کنم ولی security code میخواد که نمیدونم چنده و فکر میکنم باید پیشقرض کارحانه باشه و کسی تغییرش نداده .کسی میدونه چند هست؟
وقتی مستر ریست بشه همه شماره های دفترچه پاک میشه؟
چیز دیگه ای به فکرم نمیرسه ایا راه حل دیگه ای هم هست که این مشکل حل بشه ؟
با سپاس
سلام عزیز.با اجازه Gsm.Metalicaنقل قول:
مستر ریست کن .6 تا 0 وارد کن.master clear هم بکن بد نیست.نتیجه رو اعلام کنو
به فضای خالی ربطی نداره.
اون 2g همه دارن مال بعضیها 3g هستش.نسل 2 یا 3 (genaration)فکر کنم.
مستر ریست کاری به دفترچه و اطلاعات ذخیره شده نداره.مستر clear پاکشون میکنه.
مهمترین کار آی هاشون...نقل قول:
1-بیشتر برای نصب اسکن(فایل های اسکین رو خوب میشناسه)
2-اینم که از اسمش معلومه.... برنامه ی پیشرفته برای...ادیت کردن اسکین....
سلام.
من وقتی میخام با flex editor کار کنم .یعد اینکه مدل گوشی رو انتخاب کردم normalo میزنم این ارور رو میده....
the mmobile phon is not in modem mod or not connected
سیستم گوشیرو هم میشناسه.
usb driver نصب .هستش.
عزیز تو چه حلتی امتحان میکنی....نقل قول:
سلام.
من وقتی میخام با flex editor کار کنم .یعد اینکه مدل گوشی رو انتخاب کردم normalo میزنم این ارور رو میده....
the mmobile phon is not in modem mod or not connected
سیستم گوشیرو هم میشناسه.
usb driver نصب .هستش.
مثلا یه بار....برنامه رو باز کن و بعد اتصال رو انجام بده یا برعکس...
البته بیشتر این ارور مربوط به یو اس بی هست.. اما فعلا روش قبل رو امتحان کن....
ببین دوست عزیز این مشکل در مورد بعضی مموری ها هستنقل قول:
1. یا باید مموری رو فرمت کنی بعد یک پوشه kjava در مموری درست کنی و فایلهای jar رو داخلش بریزی یا
2. باید بعد ریختن فایلها گوشی رو یکبار خاموش روشن کنی.
با سپاس از شمانقل قول:
پس مستر ریست میکنم و massage ها رو هم پاک میکنم شاید درست شد اگر درست شد اینجا اعلام میکنم
سلام
من یکی که دیگه کم آوردم.نمیشه.
گوشی رو که به سیستم میزنم در حالت connection>>usb setting>>data گوشیرو میشناسه و modem usb رو هم میشناسه و در نهایت میگه که وسیله بطور کامل و صحیح به سیس متصل است ولی این flex editor کنار نرمالش زده not connected و اون هروری که قبلا گفتم رو میده.
روی حالت مموری هم مشکل نداره.
ممکنه version درایور پایین باشه؟من CD تینو گم کردم.اگه link داره لطفا بدبد من دان کنم.
ممنون
اون درایوری که من گذاشتم.. خوبه .. و اگه درست کار کنی... به درستی جواب میدهنقل قول:
سلام
من یکی که دیگه کم آوردم.نمیشه.
گوشی رو که به سیستم میزنم در حالت connection>>usb setting>>data گوشیرو میشناسه و modem usb رو هم میشناسه و در نهایت میگه که وسیله بطور کامل و صحیح به سیس متصل است ولی این flex editor کنار نرمالش زده not connected و اون هروری که قبلا گفتم رو میده.
روی حالت مموری هم مشکل نداره.
ممکنه version درایور پایین باشه؟من CD تینو گم کردم.اگه link داره لطفا بدبد من دان کنم.
ممنون
امیر عزیز.. کاملا درس میگه........نقل قول:
ببین دوست عزیز این مشکل در مورد بعضی مموری ها هست
1. یا باید مموری رو فرمت کنی بعد یک پوشه kjava در مموری درست کنی و فایلهای jar رو داخلش بریزی یا
2. باید بعد ریختن فایلها گوشی رو یکبار خاموش روشن کنی.
باد دقت کنید .. چون موتورلا کارش در این ضمینه ضعیفه.... حتما ریست کنید....
در بعضی از گوشی ها هم دیده شده اصلا این فلدر رو ندارن.. که باید خودشون درست کنن.. فقط اگه هنگام گذاشتن....ارور داد.. بدونید که از حالت مخفی درش نیاوردین
آره ماله شما درسته.کارتم درسته.:5:نقل قول:
من version:motorola driver installerدرایور رو میگم.اون driveri که باعث میشه سیس گوشی رو بشناسه.:31:
نقل قول:
باز هم نشد . داره گر يه ام در مياد
:41: