سلام
ویندوز 7 تا 2010 نمیاد اگر زودتر از اون time بیاد احتمالش کمه واسه 7 شاید 6.5 باشه
خلاصه سری i هستش دیگه میترکونه : د ی
Printable View
سلام
ویندوز 7 تا 2010 نمیاد اگر زودتر از اون time بیاد احتمالش کمه واسه 7 شاید 6.5 باشه
خلاصه سری i هستش دیگه میترکونه : د ی
دوستان یه مشکل پیش اومده وچندتا سوال.
گوشی f480 همین امروز در باطریشو در آوردم تا عوضش کنم.مثل اینکه قبلش فشار داده بودن صفحه نمایشو، چون درش سفته.حالا وقتی روشن شد دکمه های لمسی کار نمیکنه، فقط روی صفحه اونجا که نوشتهIR-TCI کار میکنه وبا کشیدنش جاش روی صفحه تغییر میکنه.ولی اون 3 تای پایینdial fone book menu هر چی میزنی کار نمیکنه،فقط 2 بار انقدر که فشار دادم یه دفعه کار کرد. اصلا وقتی لمس میکنی صدا میخوره ولی یه چیز دیگه رو میاره غاتی کرده.(گوشی برا خودم نیست،برا خواهرمه)فقط لطفا زود تر جواب بدید،ممنون میشم.
حالا سوالام:
همچین مشکلی که فکر نکم درست کردنش از دست من بر بیاد؛ درسته؟
برام خیلی مهمه بدونم مشکلش خیلی خاصه ؟یا نه چیز خاصی نیست و راحت درست میشه؟
گوشی گارانتی 1 ساله مایکروتل داره(کارت طلایی)میخواستم بدونم شهرستانم نمایندگی داره(مازندران)چون چالوسم تا 1 ماه دیگه ام نمیام تهران ؛،که بدم نمایندگی چون هنوز مشمول گارانتیه.
ومهم تر از همه اگه شماره نمایندگی اصلی مایکروتل رو دارید لطف کنید بگید تا بهشون بگم چیکار باید کنم؟
----------------------------------------
دوستان سامسونگی لطفا دریابید
نقل قول:
سلام دوست عزیز. ببخشید که خیلی نمیتونم کمکتون کنم. لینک زیرو نگاه کنید. ادرس نمایندگیهای مایکروتل در استان مازندران. امیدوارم که مشکلتون برطرف بشه::11:
کد:http://www.parsmicrotel.com/province-mazandaran/default.loco
حداقل یکی اینو جواب بده.
نقل قول:
برام خیلی مهمه بدونم مشکلش خیلی خاصه ؟یا نه چیز خاصی نیست و راحت درست میشه؟
عزیز نمیخوام نا امیدت کنم اما احتمالا مشکلش حاده . چون هنوز گارانتی داره حتما ببرش نمایندگی تازه اگه مشکل دیگه ای هم داشته باشه برطرف میکنن.نقل قول:
من گوشي سامسونگ d980 دارم راهنمايي كنيد براي نصب برنامه هاي كار بردي.
در مورد کار کردن با GPS راهنمایی میخوام...چطوریه؟چه برنامه ای میشه نصب کرد؟ مرسی Samsung S8300 Ultra
نصب لازم نداره رو خوده گوشی هست باید بری تو قسمت setting -->phone setting --> GPS setting اونجا پیداش میکنی یعنی تنظیمات و خوده برنامه رو . gps مثل بلوتوث یه فناوری ارتباطیه که با ماهواره ها ارتباط برقرار میکنه . حالا اینکه شما بخوای در چه زمینه ای ازش استفاده کنی به خودت بستگی داره .نقل قول:
با سلام
من يه گوشي سامسونگ مدل u900 كاركرده خريدم ولي mini cd نصب داخلش نبود از تو سايتها هم درايور نصب را دانلود كردم ولي به كامپيوتر نصب نميشه من اين mini cd رو چطوري دانلود كنم . كسي داره؟
خواهش ميكنم كمك كنين
من همین مشکل رو 5233 استار دارم
یا فایل jar نصب نمیشه و یا نصب میشه و موقع اجرا jar erorr میده !!
مخصوصا با برنامه نقشه تهران 88
کسی میدونه مشکه از چیه؟
راستی s5233a دقیقا جزو کدوم دسته از گوشیها قرار داره؟(uiq -pocket pc .....)
راستی 5233a قابلیت نصب آنتی ویروس داره؟
سلام
من يه گوشي سامسنگ i900 خريدم اما sms فارسي رو پشتيباني نميكنه اگه ميشه يه نرم افزار معرفي كنيد كه مشكل منو حل كنه
با سلام به بچه های گل p30
من دیروز گوشی jet سامسونگ رو گرفتم چندتایی سوال دارم چون تا الان با سامسونگ کار نکردم.
سوال اولم اینه که فایل رو چجوری از طریق برنامه pc suite به گوشی منتقل کنم ( آهنگ و عکس و .... ).
نصب برنامه و بازی چجوریه روی این گوشی؟اگه میشه بگید باید چیکار کنم؟
راه اندازی gps روی این گوشی چجوریه؟
سلام مبارکت باشهنقل قول:
اول اینکه برای انتقال فایل نیازی به ps studio نه suite نیست میتونی از طریق اتصال سومی که میشه ارتباط کام با حافظه گوشی اطلاعات رو تبادل کنی ...
برای نصب برنامه و بازی هم میتونی فایل jar رو رو گوشی بریزی و بعد رو خود گوشی install کنی pc studio برای کارهای ریزتر مثل sms و انورتور و غیره استفاده کنی ...
راه اندازی gps هم باید اطلاعات کانکت شدنت رو بگیری تا بتونی تنظیمش کنی که من جتو ندارم
نقل قول:
اطلاعات کانکت چیه؟چجوری باید گرفت؟
نقل قول:
چجوری به نت وصل میشی توسط کام ip میخواد dns و اینا اینم یه چیز یتو همین مایه هاست باید همرو درست وارد کنی که باید یا از کسی که داره بپرسی یا ببری نمایندگی برات درست کنه
این چه مدل گوشی هست؟
کد:http://img2.-------------/files/7k9mqjepec748k9v9si6.jpg
سامسونگ موندي هست...كه هنوز معرفي نشده...يه چيزي مثه N900 نوكيا...نقل قول:
سلام به همه
آقا تو اینترنت هر چی دنبال تم سامسونگ g400 میگردم چیزی گیرم نمیاد. اگه میدونین کمک کنین
خود گوشی برنامه تم سازی داره ولی من زیاد باهش حال نمیکنم
برای فارسی کردن یا اضافه کردن قابلیت فارسی به گوشی sumsung s8003 jet چه کار باید کرد ایا در این زمینه فایلی وجود داره ؟ لطفا اگر هست لینک یا خود فایل را بزارید ممنونم
من قصد خرید گوشی دو سیمکارته دارم. اولش قصد خرید گوشیهای چینی رو داشتم که دوستام منصرفم کردم حالا رو آوردم به d980 , lg ks660
من قبلا u600 داشتم و ازش خیری ندیدم..
آیا هنوز گوشیهای سامسونگ مشکل محدود بودن ریختن بازی یا برنامه رو دارن ؟ آیا هنوز آنتن دهی ضعیفی دارن ؟ آیا باتری ضعیفی دارن ؟
ممنون میشم در مورد d980 تخصصا بحث کنید که آیا باتری و آنتن دهی مناسبی دارن ؟
آیا دوسیمکارت همزمان فعال هستن ؟
والا مشکل انتن که نداشته هیچ وقت . این یه شایعه بوده از قدیم.
برای باتری هم که میتونم بگم باتریش خوبه ولی شاید مصرف شما بالا باشه و جواب نده . در هر صورت باتری این گوشی 1200 میلی آمپر . برای نصب بازی و برنامه هم محدودیت دارید . چون هنوز آموزش نصب این گوشی کشف نشده :d
به گوشی های سری جدیدی میشه برنامه نصب کرد؟یا راحت تر نصب کرد؟از این لحاظ پیشرفتی نشده؟
به سری B که جدیده میشه؟راهش؟
منظور از سری های جدید چیه؟مثلا سری b مزایاش نسبت به بقیه چیه؟یا سری m یا s و..
کدوم سری تو پخش موزیک خوبه؟البته از یری جاوا نه سیمبین یا ویندوز موبایل
تو سری قبل مثلا تو دی 900 از نظر داشتن تعداد لیست پخش یا تعداد اهنگهای لیست پخش محدودیت وجود داشت تو سری های جدید چی؟
سلام دوستان لطفا طريقه نصب برنامه توسط بلوتوث رو بگيد براي گوشي s3600 پيشاپيش ممنون
با سلام و عرض خسته نباشید دارای یک گوشی با مدل SGH.X700 می باشم ولی هیچ برنامه ای نمی توان بر روی آن نصب کنم در ضمن بازی که روی آن نصب بود پاک کردم ولی هیچ برنامه دیگری نمی توان نصب کرد لطفا راهنمائی فرمائید.نقل قول:
شما میتونید به تاپیک آموزش نصب برنامه روی سامسونگ دی 600 مراجعه کنید این گوشی با دی 600 راهش یکیه .
سلام به همه دوستان عزیز خصوصا عزیزان سامسونگ دوست. اولا: من تازه عضو شدم. دوما:دوستان من سوالم چند قسمتی میباشد ولی در مجموع یک پاسخ دارد ممنون میشم آگاهانه جواب من را بدهید که از آگاه بودنتان مطمئنم... من را چند وقت پیش خفت گیری کردن و گوشی من را که (D 820 ) بود دوزدیدن...حال برای خرید من بین گوشیهای:i8910,i8000,s8000 Jet, موندم کدام را بخرم. ضمنا این چیزها برایم مهم است :1.داشتن تاچ خوب 2.صفحه یا همان LCD بزرگ 3.رم مناسب 4.عکس و فیلمبرداری خوب و مناسب 5.هنگ یا قفل نکند 6. بلندی صدای اسپیکرها خصوصا هنگام زنگ خوردنمرسی. :11:
GPS.7 موقعیت یاب 8.جاوا داشته باشد ( البته نمیدونم به چه کاری میاید ) در این مورد توضیح دهید. 9. باطری هم خوب باشد 10.پخش موزیک خوب (چون من کارم نوازندگی میباشد) 11.منوی فارسی هم داشته باشد 12. کیبورد داشته باشد ...
چیزهای دیگر زیاد برام مهم نیست. یعنی زیاد اهل ریختن نرم افزار و اینجور چیزها نیستم. فکر کنم متوجه شده اید اهل چه چیزهایی هستم و نیستم سن من 39 میباشد. در ضمن هر گوشی که دوستان پیشنهاد میدهند لطف کنید نقاط ضعف و قوت آن را بگید و توضیح بدید واقعا ازتون ممنون میشم. سرتون رو درد آوردم من رو ببخشید قبلا از پاسختون ممنون ممنون ممنون و سپاسگذاری میکنم. راستی جهت اطلاع بیشتر صفحات این تاپیک و تاپیک مربوط به دو گوشی دیگر رو خوندم .
دوستان اگر از من سوالی در مورد موزیک و ساز و این جور چیزها هم داشتن در خدمتم گفتم من تخصصم موزیک و نوازندگیست. منتظر پاسخ دوستان هستم ترجیها سریع چون گوشی ندارم. بازم ممنون ممنون و مرسی. فعلا خدا نگهدار. موفق باشید.
راستی من 6"7 سال هست که خط موبایل دارم و همه گوشیهای من سامسونگ بوده
سلام به همه دوستان عزیز خصوصا عزیزان سامسونگ دوست. اولا: من تازه عضو شدم. دوما:دوستان من سوالم چند قسمتی میباشد ولی در مجموع یک پاسخ دارد ممنون میشم آگاهانه جواب من را بدهید که از آگاه بودنتان مطمئنم... من را چند وقت پیش خفت گیری کردن و گوشی من را که (D 820 ) بود دوزدیدن...حال برای خرید من بین گوشیهای:مرسی. :11:
i8910,i8000,s8000 Jet, موندم کدام را بخرم. ضمنا این چیزها برایم مهم است :1.داشتن تاچ خوب 2.صفحه یا همان LCD بزرگ 3.رم مناسب 4.عکس و فیلمبرداری خوب و مناسب 5.هنگ یا قفل نکند 6. بلندی صدای اسپیکرها خصوصا هنگام زنگ خوردن
GPS.7 موقعیت یاب 8.جاوا داشته باشد ( البته نمیدونم به چه کاری میاید ) در این مورد توضیح دهید. 9. باطری هم خوب باشد 10.پخش موزیک خوب (چون من کارم نوازندگی میباشد) 11.منوی فارسی هم داشته باشد 12. کیبورد داشته باشد ...
چیزهای دیگر زیاد برام مهم نیست. یعنی زیاد اهل ریختن نرم افزار و اینجور چیزها نیستم. فکر کنم متوجه شده اید اهل چه چیزهایی هستم و نیستم سن من 39 میباشد. در ضمن هر گوشی که دوستان پیشنهاد میدهند لطف کنید نقاط ضعف و قوت آن را بگید و توضیح بدید واقعا ازتون ممنون میشم. سرتون رو درد آوردم من رو ببخشید قبلا از پاسختون ممنون ممنون ممنون و سپاسگذاری میکنم. راستی جهت اطلاع بیشتر صفحات این تاپیک و تاپیک مربوط به دو گوشی دیگر رو خوندم .
دوستان اگر از من سوالی در مورد موزیک و ساز و این جور چیزها هم داشتن در خدمتم گفتم من تخصصم موزیک و نوازندگیست. منتظر پاسخ دوستان هستم ترجیها سریع چون گوشی ندارم. بازم ممنون ممنون و مرسی. فعلا خدا نگهدار. موفق باشید.
راستی من 6"7 سال هست که خط موبایل دارم و همه گوشیهای من سامسونگ بوده
از بین گزینه های مورد نظر شما بی شک i9810 بهترین هستش و تمام چیزهای مورد نظر شما رو داراست.در واقع در حال حاضر بهترین و کاملترین گوشی که مناسب ترین قیمت هم داشته باشه تو بازار همینه و در خریدش شک نکنید.البته i8000 هم عالیه منتها هنوز به طور رسمی وارد بازار نشده به همین خاطر هم گرونه.اون دو گوشی قبلی همگی دارای سیستم عامل هستن و برای کسایی که اهل برنامه و بازی ریختن هستن مناسبه s8000 جت هم جزو بهترین گوشی های جاوا محسوب میشه و برای شما هم مناسبه ولی در کل همون i8910 به نسبت قیمتش عالی تره!!نقل قول:
کسی اینجا b5702 نداره ؟
اگه کسی داره یا باهاش کار کرده یکم در موردش توضیح میده ؟
پیشاپیش دمتون گرم
makan_noor جان سلام واقعا از پاسخ و راهنماییت ممنونم 1 سوال s8000 چطوره اندازه گوشیش با دو تای دیگه چقدر فرق داره و منظور از جاوا چیست.ممنون بازم از اینکه جوابمم دادیت. مرسی مرسی و سپاسگذارم:11:
s8000 گوشی خوبیه.مخصوصا cpu خیلی قوی داره(800 mhz) و دوربینش هم خوبه.ولی سیستم عامل نداره.
جاوا هم یه کد برنامه نویسی بسیار پر کاربرده که بسیاری از برنامه ها , و بازی ها روی این برنامه ساخته میشن و اکثر گوشی هاهم این رو دارن.(خواستی بخری بیشتر تحقیق کن)
نظرتون درباره 7600 BEAT DI چیه؟
من گوشی سیستم عامل دار نمیخوام یه گوشی واسه موزیک کافیمه.
این گوشی از نظر موزیک عالیه هم تو اسپیکر هم هدفون
تاچشم خازنیه
اگه یه گوشی واسه موزیک میخای انتخاب خیلی خوبیه
درود
لطفا روش نصب دیکشنرری روی سامسونگ مدل sgh e900 آموزش دهید
سپاس
پشت بعضی گوشی های سامسونگ نوشته شده made in china by samsung آیا این گوشی ها کیفیت گوشی های اصلی کره ای رو دارن و میشه به اونا اعتماد کرد یا اینکه خدای ناکرده ...
دوستان من یه مدت علاقه ی زیادی به s7530 پیدا کردم میخوام بگیرمش ولی یه چیزی که میترسم محدوده 1 مگابایت نصب برنامه است . میشه یکی منو روشن کنه اخه من نیاز مبرمی به نصب دیکشنری رو موبایلم دارم . مرسی
والا من دوتا سامسونگ خریدم و هر دوش نوشته بود made in korea by samsung و بعید میدونم سامسونگ تو چین کارخانه داشته باشه.
و درضمن بهتر بود سوالت رو اینجا مطرح می کردی:
[PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=107449[/PHP]
گوشی های ارزان سامسونگ ساخت چین هستند ولی شاید جالب باشه براتون که عمر گوشیهایی که توی چین ساخته می شن از مدل های گرانتر که توی کره ساخته می شن بیشتره