نز لي سوفتوير الى جوال v3x شاشة سود علهيا رقم بيض ما المعل وشكرا
Printable View
نز لي سوفتوير الى جوال v3x شاشة سود علهيا رقم بيض ما المعل وشكرا
نعم؟؟؟!!!؟؟؟!!!نقل قول:
نقل قول:
ترجمه:
نزول ميشود آموزش برنامه هاي كاربردي v3xبه سوي ما همانند....و ما به هيچ كدام از انها عمل نميكنيم ولي از شما تشكر ميكنيم.(مترجم:فكر كنم يه چيزي تو همين مايه ها باشه!!!):31: :18:
خوب معلومه كه نبايد ترجمه رو زياد جدي در نظر بگيريم چون انصافا هيچ كجا نميتونيد اين اموزش هاي عالي رو پيدا بكنيد. من كه خودم ياد ميگيرم و استفاده ميكنم.خوب با اين حساب فقط قسمت اخر ترجمه كه مربوط به تشكر كردنه درست هست.
ایول.. شما ترجمه هم بلدین...:31:نقل قول:
تو بهش بگو....قابل نداره... ولی حالا چرا عمل نمی کنید.. این ها معتبر ترین آموزش های موجود هستند...
یک آموزش جدید و جالب
استفاده از تصاویر متحرک در صفحه نمایش گوشی
Animated Wallpaper
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش رو باید دانلود کنید.. به حالت pdf است.....
موفق باشید
دوستان عزیز....2 اموزش مهم دیگه در راه است.. که البته خیلی مونده.. کار هاش تمام بشه...
ولی موضوع هاش رو می تونم بگم....
افزایش زمان روشن بودن بلوتوث(finde me)
فعال کردن اس ام اس دیلایوری
GSM عزیز مرسی از آموزشات.
گفتم این آموزشه اینجا جاش خالی نباشه .
آموزش Moto Speed :
نقل قول:
آقا این عکساش نیس که.بیزحمت دوباره آپ کنید.
خواهش عزیز....نقل قول:
GSM عزیز مرسی از آموزشات.
گفتم این آموزشه اینجا جاش خالی نباشه .
آموزش Moto Speed :
خوب کاری میکنی.. دستت در نکنه..
این کدام بود....همون بود که برای اون دوستمون آموزش داده بودی.....
آره . همون افزایش سرعت موتورولا
پس خیلی عالی است.. ان شا الله همه استفاده کنند.نقل قول:
آره . همون افزایش سرعت موتورولا
دستتون درد نکنه..
اما فکر کنم... اگه جای دیگه آپ میکردین بهتر بود..اخه راپید.. واقعا همه رو دیونه میکنه....
باز ممنون...
یا علی
عزیز الان نگاه کردم.. و هیچ مشکلی نداشت....نقل قول:
:13: سلام .من مبتدي تر از مبتدي ام! تو مرحله 8 شناسوندن گوشي به كامپيوتر بالاخره كدوم گزينه رو بايد كليك كرد؟ آخه دوتاش آبي شدن!نقل قول:
گزینه اول رو باید بزنید
لطفا نحوهی استفاده از دستور صوتی رو هم در v3x اموزش بدید
عزیز از دفترچه استفاده کن..
نحوه فعال كردن و استفاده از voice dial در v3x :
براي استفاده از اين امكان اول بايد گوشي با تن صداي شما آشنا بشه. براي اين كار به اين مسير بريد :
settings / personalize / voice dial setup
adapt digits : براي شناسايي صداي خودتون توسط گوشي از اين گزينهاستفاده كنيد. شامل چند مرحله پشت سر همه كه شما بايد يه سري اعداد و حروف رو به انگليسي تلفظ كنيد. البته قبلش يك بار گوشي خودش تلفظ ميكنه تا شما تلفظ صحيحش روياد بگيريد.
reset digits : هربار كه مرحله adapt digits رو طي ميكنيد. گوشي اطلاعات صداي شما رو سيو ميكنه. گوشي ميتونه اطلاعات صداي چند نفر رو همزمان سيو كنه. اگه بخوايد پاكشون كنيد از اين گزينه استفاده كنيد.
دو گزينه بعدي هم شامل يه سري توضيحات و راهنمايي ها هستن.
بعد از اينكه گوشي صداي شما روشناخت حالا براي استفاده از امكان ويس ديال . لبه سمت راستي گوشي 2 تا دكمه هست. بالايي دوربينه . پاييني رو فشار بديد. بعد از صداي بوق يكي از اون گزينه ها روتلفظ كنيد.
name dial : بعد از گفتن name dial اگه درست تلفظ كرده باشيد. بعدش بايد يكي از اسمهايي كه تو فون بوك گوشيتون هست تلفظ كنيد. مثلا : mohsen بعدشماره اون شخص گرفته ميشه. اگه مثلا براي محسن 2 تا شماره باشه مثلا يكي خونه و يكي محل كار كافيه بعد از گفتن محسن بگيد home يا work ( موقع تعريف كردن يه شماره تو فون بوك ميتونيد از طريق تنظيم category مشخص كنيد شماره منزل يا محل كاره ياموبايل و.... )
digit dial : اگه يه شماره اي غير از شماره هاي دفترچه تلفنتون رو ميخوايد بگيريد كافيه بگيد digit dial و بعدش شماره تلفن رو به انگليسي تلفظ كنيد مثلا : 01232222105 زيرو وان تو تري تو تو تو تو وان زيرو فايو ميتونيدعددها رو با هم بگيد مثلا 1234 وان سازند تو هاندرد سيرتي فور
بقيه گزينه هاهم ديگه تابلو هستن. فقط يه چيز ديگه اگه مثلا موقع تلفظ اسم يا شماره اشتباه تلفظ كنيد گوشي 3 تا گزينه كه ممكنه مد نظر شما بوده باشه رو مياره بعدش خودش اونا رو تلفظ ميكنه كافيه هر كدوم رو خواستيد بگيد yes اگه اون مد نظر شما نبود بگيد no
خودم!: اين مطلب توسط يكي از دوستان تو همين سايت توضيح داده شده بود و من هم عينا براتون اينجا اوردم ولي متاسفانه نميدونم كدوم يكي از بچه ها آموزش داده بودن به همين خاطر فعلا از آوردن نام ايشان معذورم تا بعد كه فهميدم كي نوشته اضافه ميكنم.
ممنون عزیز
کار خوبی کردی....
اتفاقا یه تاپیک هست که به نام کلوپ تخصصی موتورولا...که بچه ها واقعا تو اون زحمت کشیدن.. و اگه بخوام بگم...
باید بگم.. کل انرژی ما ( البته من نه) تو اون مصرف شد.. و واقعا مرجع کاملی است....
فقط با جستجو کردن یک کلمه در اون تاپیک آموزش های زیادی رو مشاهده میکنید...
بازم تشکر می کنم از دوست خوبم..
یا علی
hi.how are u?!!
خسته نباشید دوست عزیز
درست میبینم؟؟؟؟؟ milad is coming back!!!!!
سلام عزیز
خوبی؟
انگلیسیم خوب نیست....!!! نوشتی میلاد...چی چی؟؟!!
عزیز من که زیر سایه تم.. سر میزنم.. اما زیاد پست نمیدم...
قربونت
سلام...خوبی؟ بابا از وقتی رفتی اینجا متروکه شده!!!!البته بچز هوای هم رو دارن ولی خوب شما بودی یه صفای دیگه ای داشت...
سلام . ببحشيد من اشتباهي اسكين موتو رو پاك كردم و حالا ديگه بعضي چيزامو ( مثل امكانات مونيتور روي درب گوشي و ... ) روي گوشيه وي تري ايكسم از دست دادم كه هر كاري كردم درست نشد مثلاً انواع و اقسام اسكينارو بطور كامل نصب كردم و ... حالا سؤالم اينه كه راهي هست كه گوشيم درست بشه ( مثل فلش كردن كه البته نميدونم چيه ؟!! ) ؟ اگر هست لطفاً يكي بهم توضيح بده ( البته لطفاً كامل چونكه من كاملاً ناشيم ) و يا اگر قبلاً توضيح داده شده آدرسشو لطف كنيد بگين . خيلي ممنون .
من نوکرتم عزیز...نقل قول:
ما زیر سایه بودیم.. شما ها متوجه نشدین...:10:
ما که اماده ترکیدن دوباره هستیم....:27:
در ضمن دلم واقعا تنگ شده:20:
اي بابا هرچي بود شما گفتين كه! من چي بگم؟اقا v3x برنامه ضبط صدا نداره؟ اگه جاواشو دارين بزارين :31::40:ممنون
نقل قول:
عزیز برو به تاپیک دانلود سنتر... متالیکای عزیز.. گذاشته.. به نام دیکتافون
یا علی
gsmعزیز میشه لینکشو بزاری؟
عزیز این همون تاپیک معروف( دانلود سنتر):
اینم یه بحثی در همین باره:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=109170
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=134665
مرسی gsm
از این که انقد لطف داری
سلام
ممنون میشم این آموزش رو با تصویر برام بزارین:10:
خواهش میکنم عزیز ان شا الله بتونی استفاده کنی...نقل قول:
مرسی gsm
از این که انقد لطف داری
سلام عزیزنقل قول:
سلام
ممنون میشم این آموزش رو با تصویر برام بزارین
ببین باید تو انجمن نوکیا درخواست بدی....
البته کار خاصی هم نداره... فقط نگاه به خار های قاب جدید کن از همون جا.. ناخون بنداز باز کن.. ساده است...
موفق باشی عزیز
gsm عزیز مثله این که شما تنها در باره موتورولا اطلاعات نداری بلکه تو همه گوشی ها استادی
شما لطف داری عزیز..شغلم ایجاب میکنه که اطلاعات داشته باشم..نقل قول:
gsm عزیز مثله این که شما تنها در باره موتورولا اطلاعات نداری بلکه تو همه گوشی ها استادی
ولی هرچی اطلاعات هم دارم از دوستان تو همین سایت یا جاهای دیگه یاد گرفتم..
که حالا وظیفه میدونم به دوستان دیگم..منتقل کنم...
موفق باشی عزیز
سلام و خسته نباشید.
در صفحه اول آموزش و قسمت بک آپگیری مرحله ( 10- فایل منستر پک اصلی گوشیتون رو هم در همین فلدر قرار دهید.) این فایل رو از کجا باید بیارم.
ممنون می شم جواب بدهید.
و ممنون می شم سایتی برای دانلود منستر پک ها برای V3 برایم معرفی کنید.
برو اینجا دوست عزیز
کد:www.motox.info
سلام و خسته نباشید من امروز با برنامه SkinMan یک اسکین روی V3 نصب کردم وفایل mma_ucp را نیز در قسمت منو نیز نصب کردم و همه چیز درست نصب شد حالا که ریستارت کردم صفحه HELLOMOTO می آید بالا و همینطور می مونه .
و هیچ برنامه ای مثل skinMan و P2KTools هم دیگه اون را نمیشناسه ، لطفا زودتر کمکم کنید. مرسی