ممنون.
دستت درد نکنه.
کلی به دردم خورد!
Printable View
ممنون.
دستت درد نکنه.
کلی به دردم خورد!
سلام
این برنامه خیلی عالیه ولی من یه سوال داشتم :
برای اولین بار که می خوام با یک گوشی توسط این برنامه وصل بشم باید یک پس کی رو در گوشیم وارد کنم و همون پس کی رو باید شخص مورد نظر ( قربانی ) در گوشی خود وارد کند آیا راهی هست که فقط طرف یه اکی بده و من اونو هک کنم ؟ چون نمیشه که به طرف گفت فلان شماره رو تو گوشیت وارد کن چون می خوام هکت کنم . اگر راهی هست که برای اولین بار پس کی نخواد من رو هم در جریان بزارید.
ممنون
نقل قول:
سلام عزیز......
نه با این برنامه که راهی نداره...
همونطور که دوستان گفتن.. باید این رو وارد کنی.. و از اون به بعدش.. را yes بزنی....
ببین دو تا دستگاه مجهز به بلوتوث وقتی واسه اولین بار میخوان به هم کانکت بشن باید یه کدی رو بین هم ردوبدل کنن ( این یه قانون جهانیه و هیچ جوره هم نمیشه عوضش کرد ) ولی واسه دفعات بعد دیگه نیازی نیست چون این دو تا هم دیگه رو شناختن فقط باید اونی که میخوای بهش کانکت بشی ok بزنه.نقل قول:
مثلا اگر شما بخواهيد براي يه نفر كه اصلا نميشناسيدش يه عكس بفرستي بايد بري دنبالش بگردي تا اين كدا بزنه تا گوشيهاتون به هم متصلشه؟:18:نقل قول:
در صورتي كه فايلا ميفرستي اگه طرف نترس باشه ok را ميزنه و فايل براش فرستاده ميشه.
ميشه به من بگي تو چه شكلي مخ اين دخترا را ميزني كه اين كدا بزنندوچه شكلي بهشون ميگي كد چييه؟نقل قول:
آره دو تا گوشی اول باید pair بشن. بعد به هم کانکت میشن.نقل قول:
اسم بلوتوثم رو گذاشتم عدد 1 را وارد کنید...نقل قول:
اما براي فرستادن فايل معمولي pair كردن لازم نيست.نقل قول:
ببخشید میشه بیشتر توضیح بدین چه کار هایی میشه باهاش انجام داد؟
چطوری شماره طرف رو ببینیم ؟
مرسی عالی بود..6680 جواب داد
باید با گوشی طرف به گوشی خودت زنگ بزنی و شماره ش بیفته براتنقل قول:
من با موتو L7 تونستم 5300 و 7610 رو فقط دفتر تلفونشو ببینم.
برای این کار باید در چه قسمت برنامه وارد شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:21:نقل قول:
مشخصه دیگه ... الان حضور ذهن ندارم برنامه هم رو گوشیم نصب نیست.
این قسمتتش گنگه؟نقل قول:
من میخوام با گوشی طرف شماره خودمو بگیرم تا شمارش بیفته:5:
دوستانی که انجام دادن چه مدلیاست؟
بعد از اینکه کانکت شدی میری در قسمت call > dialnumber و یک شماره وارد میکنی و سپس ok میکنینقل قول:
[QUOTE=L O V A B;913032]سلام اين برنامه بالواقع يک شاهکاره...
ببينيد اينطور نيست که هر گوشي اي رو راحت هک کنيدا.. ولي راحت تر از آب خوردن مي شه هک کرد... از اين راحت تر؟؟؟
ببينيد کار اين برنامه اينطوريه که شما فقط کافيه اين برنامه رو روي گوشيتون نصب کنيد و با استفاده از اون device هاي اطراف رو جستجو کنيد.. هر کدومو خواستيد کانکت مي کنيد و طرف فقط کافيه ok بده... با يک Ok شما کنترل کامل گوشي طرف رو در دست مي گيريد.. مثلا مي تونيد:
-زبان گوشي طعمه را عوض کنيد...
-پروفايل گوشي طعمه را عوض کنيد..
-تمامي دکمه هاي گوشي طعمه را کنترل کنيد...
-دفترچه تلفن طعمه را مشاهده کنيد...
-آلارم يا موزيک mp3 اي را روي گوشي طعمه play يا stop يا کنترل کنيد...
گوشي طعمه را خاموش روشن کنيد..
-sms هاي گوشي طعمه را بخوانيد...
-[FONT=Lucida Console][SIZE=3]با گوشي طعمه تماس بگيريد...(همه ی گوشی ها)
-حتي با يک Miss call روي گوشي خود مي توانيد شماره گوشي طعمه را دريابيد...
اما متالیکا جان این دوستمون یه چیزه دیگه گفته !!!
هم از اون قسمت میتونی این کارو بکنی هم اینکه کنترل دکمه های گوشی طرف رو دستت بگیری و این کارو انجام بدی هر دو روش کارایی داره ..
اگه منظور از miss call همان دکمه قرمز در گوشی نوکیاست . نشد
ظاهرا رو نوکیا خوب جواب نمیده.نقل قول:
سلام دوستان . من بر روی 6630 . 7610 . 3230 . 6670 و 6270 تست کردم .
کا ر می کنه . خیلی خوب کار می کنه . همه قسمت ها کار می کنه .
رو 7610 جواب نداد با (ال 7). با 5300 رو (ان72)جواب نداد.نقل قول:
نوشته شده توسط shalakhtehall_01367 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال:آیا ورژن بلوتوث بر روی عملکرد برنامه تاثیر دارد؟
سوال:آیا چنین برنامه ایی مبتنی بر سیستم عامل سیمبیان موجود میباشد؟
نه ورژن بلوتوث به عملکرد برنامه ربطی نداره ( برخلاف برنامه bloover )
من که واسه سیمبین ندیدم تا حالا ....
ممنون متالیکا جان که پیگیری میکنی و جواب میدی:10: :40:
لطفا لیستی از گوشیهایی که حداقل 30% برنامه بر روی آنها انجام شد بنویسید.
من همین طور مشغول تست کردن هستم.با (ال7) خودم بر روی 5500 تست کردم اصلا کار نکرد.
(نمیدونم چرا سونی اریکسون به پستم نمیخوره)!!!؟؟؟:19:
سوال: ورژن جدید موجود هست یا اینکه هنوز این برنامه آخرین ورژن هستش؟
من امتحان کردم بعضی گوشیها را جواب میده
ولی حتما باید بین دو تا گوشی یه کد یکسان رد و بدل بشه که امکان نداره تو طرفو ندیده گوشیش رو هک کنی باید حتما به هم بگین که چه کدی را به عنوان کد یکسان استفاده میخواین بکنبن
در ضمن وقتی هم میخوایم با برنامه بریم تو قسمت reading sms ، برنامه هنگ میکنه
خواهش ميكنم وظيفه س .....نقل قول:
ببين اول يه چيزي بگم ... تنها برنامه هك بلوتوثي كه درست و درمون كار ميكنه همينه... بقيه همشون اومد نيومد دارن. سوني اريكسون خوراكشه اما خوب رو بقيه گوشي ها هم كار ميكنه... من اطلاع دقيق ندارم اما اگه پستها رو بخوني هر كسي كه تست كرده نوشته.... من با n73 رو v3x و w810 و 6630 و v3i تست كردم و كار كرد...
اين برنامه آخرين ورژنشه ....
درسته من رو K750 و w700 تست کردم جواب گرفتم.
درخواست:لطفا نگذارید این تاپیک خاک بخوره!!!:46:
بر روی w300 و k510 جواب داد.
سوال:بر روی n72 کار نکرد .آیا بر روی (سری ان نوکیا)به کل کار نمیکنه؟
سوال:دلیل این ضعف سونی اریکسون چیه؟ نرم افزاریه یا اینکه این برنامه برای سونی اریکسون نوشته شده؟
درخواست:لطفا نگذارید این تاپیک خاک بخوره!!!:46:
رو n73 فقط تونستم شماره گیری کنم.
این برنامه مخصوص سونی اریکسون نوشته شده ... به هر حال یه ضعفی وجود داشته که تونستن این برنامه رو بنویسن....
اما من تونستم با m600 دم گوشي 6131 نوكيا را هك كنم و تمام گزينه ها روش كار كرد.نقل قول:
فكر كنم اين برنامه فقط نميتونه سيمبين سري 60 را درست هك كنه.و java را به راحتي هك ميكنه.
آقا من گوشيم n80 هستش ولي file zip رو باز ميكنه چي كار كنم؟
با چه گوشي اي رو اينا كار كردي ؟نقل قول:
نوشته شده توسط shalakhtehall_01367 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بابا من اين برنامه رو install كردم اما گوشيم n80 روي 7375 امتحان كردم جواب نداد؟ يعني conect شد اما وقتي مي رفتم روي image. contact.mp3. داخل ميرفت اما سريع بيرون ميومد چي كار بايد بكنم؟
دوست عزیز این برنامه رو نوکیا به درستی کار نمیکنه.معمولا فقط میتونی دفتر تلفن طرف رو ببینی.نقل قول:
بر روی n70+n72 تست شد.جواب نداد.
نتایج:بر روی سری (n) کار نمیکنه؟
عجب..........
بابا خودتونو خسته نکنین دیگه تا اینجا معلوم شده رو چه گوشی هایی کار میکنه مطلب جدید بگین.
سلام
خدمت دوستان عرض کنم با این برنامه گوشی های جاوا خیلی راحت تر از گوشی های سیمبین هک میشن چون نقاط آسیب پذیر بیشتر دارن.کلا همینطور.
منم امتحان کردم...جواب داد...
البته برنامه Blooover هم هست که اینی که دوستان معرفی کردن قویتر و بهتر...
خواهشن پاي اين برنامه BLOOOVER را ديگه وسط نكشيد كه هيچ هنري نداره و فقط اسم هك كردن موبايل را با خودش يدك ميكشه.تو چنتا تايپيك هم درباره اين برنامه بحث شد كه هيچ كدوم به نتيجه نرسيد.نقل قول:
من با Blooover هم کار کردم و تونستم Log گوشیه طرف رو بیرون بکشم.در کل نسبت به این برنامه ضعیف تر.نقل قول:
خواهشن پاي اين برنامه BLOOOVER را ديگه وسط نكشيد كه هيچ هنري نداره و فقط اسم هك كردن موبايل را با خودش يدك ميكشه.تو چنتا تايپيك هم درباره اين برنامه بحث شد كه هيچ كدوم به نتيجه نرسيد.
خیلی عالی بود من با z3 و V3X تستش کردم .نقل قول:
بسیار ممنونم.