سلام دوستان!:46:
کسی میتونه جزوه ی آموزشی از حسابان واسم بذاره!!
خیلی ممنون:دی
(یکم عجله دارم)
سلام دوستان!:46:
کسی میتونه جزوه ی آموزشی از حسابان واسم بذاره!!
خیلی ممنون:دی
(یکم عجله دارم)
برو کتاب اندیشه سازان رو بخز از همه بهتره!
سلام
پدارم تو هم سال سومی ؟ :دی
اسپم بود !
کتابی که دوستمون گفتن رو ندیدم ! ولی بهتره از جزوه ی معلم های دیگه استفاده کنی اگه از نظر معلم مشکل داری !
آره منم سومم!نقل قول:
سلام
پدارم تو هم سال سومی ؟
اسپم بود !
کتابی که دوستمون گفتن رو ندیدم ! ولی بهتره از جزوه ی معلم های دیگه استفاده کنی اگه از نظر معلم مشکل داری !
اینم حرف خوبیه!!
چجوریاست؟!نقل قول:
برو کتاب اندیشه سازان رو بخز از همه بهتره!
درسو توضیح داده؟
سلام عزیزان.یکی از دوستان من پش دانشگاهی هست و دنبال یک کتاب کمک درسی برای دیفرانسیل میگرده.این جور که خودش میگه دبیرشون هیچی بارش نیست.
شما چه کتابی رو به این دوست من پیشنهاد می کنید؟
انتشارات رمزینه چطور هست؟
ممنون از همه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اندیشه فائق خوبه.رمزینه رو نمیدونم.
با تشکر
آره؛اونم خیلی تمیز.سه تا جزوه هم هست که متاسفانه امکان آپلودشو ندارم.اگه خواستی پی ام بزن ایمیل بده تا برات بفرستم.نقل قول:
چجوریاست؟!
درسو توضیح داده؟
با تشکر
اندیشه سازان هم خوبه
(همونی که "با پاسخ های واقعا تشریحی" می نوشت ,اندیشه سازان بود دیگه)
کتاب سید حسن سید موسوی (یه همچین اسمی داشت) کتاب 500-600 صفحه ایی بود
اونم خوبه
روان توضیح داده
به نظرم اونو بخونه نیازی به معلم نیست
و خسته کننده هم نگفته
موفق باشید
ممنون از شما دوست عزیز.
اگر بازهم کسی از دوستان کتابی مفید در این زمینه سراغ دارد من را از نظر خودش بی دریغ نگذارد.
با تشکر...
باتشکر از دوستان
لینک کتاب حسابگان1 به زبان فارسی رو دارید؟
باسلام
دوستان یه کتاب کمک آ»وزشی برای ریاضی 2 بهم معرفی کنن
میخوام ریاضی ام قوی بشه
بهتر مطالبی رو که توی کلاس میگن یاد بگیرم
ممنون
[quote=meka;3030711]بنده امسال سال اول هستم كه وارد دانشگاه شده ام ودر رشته مهندسي مكانيك دانشگاه فردوسي قبول شده ام دنبال كتاب براي درس رياضي عمومي هستم كه مثال هاي فراوان وتمرين هاي متنوع با پاسخ هايش داشته باشد اگر لطف كنيد وكتابي معرفي كنيد در اين زمينه بسيار ممنون ميشم
راستي يك كتاب pdf ه دانلود كردم كه سوالات امتحاني بود به نام 401 problem in calculus اگه كسي جواباشو داره لطفن لينك بده :40:
با تشكر:10::11:[/quoteسلام من بهت کتاب آرمانوویچ رو پیشنهاد می کنم کتاب عالی و خوبیه با تمرین فراوان
سلام من کتاب آرمانویچ رو بهت پیشنهاد می کنم یه کتاب عالی با تمرین فراوان اونم تمرینایه آدم کش و مبارزه طلب
من هم دقيقا مشکل همين دوستمون رو دارم، يعني به کلي هرچي درس تو دانشگاه مربوط به رياضي هست رو من مشکل دارم و هيچي سر در نميارم و هرچي ميام ياد بگيرم نميشه که نميشه و ديگه اعصابم خورد شده تا الان که به کارشناسي رسيدم هنوز رياضي همراه من هست نه يکي که اونم سه تا! اونم همين ترم اول و از همين اول کار به مشکل خوردم و ميترسم همين اول کاري مشروط بشم :(
رياضي هايي که من تو ترم اول کارشناسي دارم اين ها هستش و با هر سه تاش هم مشکل دارم:
1- معادلات ديفرانسيل: که پايه اون فکر کنم بايد انتگرال و مشتق و همچنين مثلثات باشه.
2- آمار و احتمالات مهندسي: که اين مورد هم همش با نمودار و اينا سر و کار داره که بازم چيزي ازش نمي فهمم.
3- رياضي گسسته: با ترکيبات (استتناج و ...) و فکر کنم جبر بول و اينا سر و کار داره که بازم متأسفانه از اينم هم زياد چيزي سر در نميارم و تا بحال خودم به تنهايي موفق نشدم جواب يه سؤال رو هم کامل بنويسم!
به نظر شما کسي که فقط تا اول دبيرستان رياضي داشته و بعدش بخاطر اينکه رشته اي که انتخاب کرده (و اشتباه بزرگي هم کرده) شاخه کاردانش رشته کامپيوتر بوده و حالا بايد به اين بدبختي که رياضي هيچي بلد نيست دچار بشه و به شدت هم از رياضي متنفر شده چه راه حلي هست که بتونم حداقل همين سه رياضي که دارم رو ياد بگيرم و اينقدر بخاطر اين سه درس حرص نخورم.
البته ناگفته نماند که يه درس ديگه هم هست به نام طراحي الگوريتم که اونم متأسفانه توش رياضيات داره که مربوط به حد و ميل کردن و اين جور صحبت ها ميشه که من حتي تا الان اسمشون رو هم نشنيده بودم!!!
خلاصه ممنون ميشم دوستان من رو در اين امر راهنمايي کنند که چه کنم تا مشکل من در رياضي حل بشه و بتونم حداقل حالا نه با نمره خوب اما با يه نمره قابل قبول اين درس ها رو پاس کنم.
دوستان عزیز ، میتونین از کتاب سبز رنگی که قلم چی با عنوان " ریاضیات پایه " برای دانش آموزان دوره متوسطه رشته ریاضی منتشر کرده استفاده کنین .
سلام
به علت زیاد شدن درخواست کتاب تصمیم گرفتم تو این بخش پیدا کردن کتاب خوب رو آسو نتر کنم
قوانین:
1.درباره هر کتاب با دلیل منطقی نظر بدید
2.سال انتشار و نام ناشر رو بنویسید
3.تا حد امکان سعی کنید درباره کتابی که بحث شده بنویسید
نکته: اگر کسی کتاب خاصی رو مد نظر داره بنویسه تا دوستان راهنمایی های لازم رو انجام بدن.
:11:
من یه کتاب می خواهم که اگه از نظر مدیران محترم اشکالی نداشته باشه اینجا مطرح می کنم(شرمنده ام)چون این کتاب کتابی نیست که تو شهرمون زیاد استفاده کنن کتاب فروشی ها نمیارنش و سفارش هم نمی دن .اینم مشخصاتش
مجموعه فرمول ها و جدول های ریاضی
شامل 2400 فرمول و 60 جدول آمار ،مهندسی و مدیریت مالی
تالیف مورای.ر-اشپیگل
ترجمه علی-محمد حسینی
انتشارات استاد- مشهد
فکر کنم دور ور 2000 تومان باشه
هر کی دوست داشت آمادگی خودشو اعلام کنه مشخصاتم را بهش میدم برام بفرسته و تمام هزینه با اتم و اکمل پرداخت میشه
اگه کتابی میدونین بهتر از این هست برام معرفیش کنین ببینم چی میشه کرد.
برو تو سایتای خرید کتاب.خیلی کمک می کنه.
ولی من میفهمم مشکلش فکرمیکنم از اول دبیرستان به بعد باشه
تو خیلی از سایت ها رفتم یا نداشتن یا سفارش نمی پزیرفتندنقل قول:
سلام
تازه نرم افزار مطلب7 رو روی سیستمم نصب کردم و خیلی فوری فوتی نیاز به یاد گرفتن و کار کردن با این نرم افزار رو دارم البته فایلهای آموزشی مختلفی رو هم دانلود کردم که خیلی کلی گویی کرده دنبال راهنمایی مفید هستم
کتابی که من معرفی کردم برای همین منظورهست.نقل قول:
مطالب رو به صورت فشرده توضیح داده .
با کمک فوری نمیشه مطلب رو یادگرفت .
یا باید کلاس بری یا کتاب بخونی و . . . ویا نرم افزار های آموزشیشی رو تهیه کنی .
سلام:
مطلب غلطه بلکه متلب درسته به دلیل اینکه متلب مخفف ماتریکس لبراتوریه.
سلام دوستان
از عنوان که معلومه! من یه جزوه که تمام نکات وریزه کاریهای سری فوریه را گفته باشه میخوام اگه کسی سراغ داره لطف کنه لینک بده
درضمن اگه کتابی در این مورد سراغ دارید اونم ممنون( استادم گفته ریاضیات مهندسی پیشرفته )
با سلام
میخاید در متلب یا مطلب که هر دو صحیح است چه کاری انجام بدید؟
متلب یه نرم افزار خیلی بزرگه
برای هر تولباکسش کتابی نوشته شده
اما اگر رسم و حل معادله و برنامه های معمولی و ... هست،e-book زیر بسیار جالب و کاربردی گفته (می تونی 3 روزه متلب رو یاد بگیری اگرچه بستگی داره به کارت)
این لینک رو پیدا کردم برا دانلودش
اگر نتونستی بگو جایی آپلود کنم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من نتونستم دان کنم اگه امکان داره یه جای دیگه اپ کن
ممنون
نقل قول:
سلام دوست عزیز، بهت تبریک می گم که وارد دانشگاه شدی. خود من تقریبا اکثر کتاب هایی که دوستان معرفی کردند رو دیدم و مثل پرنده به هر کدوم نوکی زدم اما بعد از مدتی به این نتیجه رسیدم که کتاب ریاضی عمومی1 دکتر عبدالله شیدفر یه چیز دیگه ست. ایشون استاد تمام دانشگاه علم و صنعت هستند و در زمینه ریاضی دانشگاه کتاب های فوق العاده زیبایی نوشتند که در زیر میبینید:
ریاضی عمومی1
ریاضی عمومی2
معادلات دیفرانسیل
ریاضیات مهندسی
و یکی از یکی بهتر!
با سلام
با عرض شرمندگی من چند روز مودمم خراب شده بود
الان آن شدم
یه جای دیگه آپش کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزار متلب رو از کجا می شه پیداش کرد؟
تورنتش هست ورژن r2008 فقط حجمش زیاده 3.8 گیگه ولی ورژنهای قبلیش حجمش کمتره .
سلام دوست عزیز اگه براتون زحمتی نیست میتونید این سه تا جزوه حسابان را که گفتین برای منم بفرستین. ایمیل من : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با دانلود مشکلی ندارم .
اگر میشه آدرس بذارید تا دانلود کنم.
با تشکر
جزوه کامل تره معلم ما نیست لا مصب خیلی خوب درس میده
ولی آیندگان یا رزمندگان میگن خوبه
پس لطف کنید اسکنش کنید.من حساب می کنم. دی:
مگه عقلم تاب داره بشینم 160 صفحه اسکن کنم :دینقل قول:
پس لطف کنید اسکنش کنید.من حساب می کنم. دی:
160 تا سر نسبت های مثلثاتی هستا
به نام خدا
سلام
بچه کسی میدونه ریاضی 2 دانشگاه فهرستش به چه صورته و چه موضوعاتی توش هست؟
ممنون میشم پاسخ بدید
یا حق...
تا اینجایی که ما این ترم خوندیم
مقاطع مخروطی
دنباله و سری
توابع برداری
انتگرال های چند گانه
البته دنباله و سری برای همه رشته ها نیست مثلا بچه های مکانیک نمیخونن
بررسی توابع چندبعدی و صفحه+مقاطع مخروطی
توابع برداری
حد و مشتق و انتگرال چندگانه(چند بعدی)
ضمنا دنباله وسری توی ریاضی 1 تدریس میشه نه 2.(ما که این جوریم!)