همون جا كه اون ببره هست كه چشمهاش جواهره پشت سرت توي راهرو يك آسانسوره با اون برو بالا به يك 2 راهي ميرسي كه وسطش يك برج پر از حشرست 2 در توي هر طرف رو بايد بري تا جسد آلفرد رو پيدا كني و انگشترشو برداري:10:نقل قول:
Printable View
همون جا كه اون ببره هست كه چشمهاش جواهره پشت سرت توي راهرو يك آسانسوره با اون برو بالا به يك 2 راهي ميرسي كه وسطش يك برج پر از حشرست 2 در توي هر طرف رو بايد بري تا جسد آلفرد رو پيدا كني و انگشترشو برداري:10:نقل قول:
ولي براي من كه چيزي روي زمين نيست از اون مكعبي كه گرفتم چطوري استفاده كنم
دراون اتاقي كه الكسيا ازداخل محفظه بيرون مياد بايد رمزي وارد كنم كه 6 تا شكله چطوري بايد ترتيب اون شكلهارا وارد كنم در ضمن من جسد الفرد را پيدا نكردم من با شبيه ساز ps 2 بازي ميكنم در ضمن يك مكعب دارم كه عكس 6 تا شكل روش است
نقل قول:درسته اگر اون رمز رو وارد كني جسد آلفرد از اون محفظه ميفته بيروننقل قول:
رمزش رو هم بايد از روي اون مكعب تشخيص بدي ( اول رمز اسم آلكسيا رو بهت ميده تو بايد رمز آلفرد رو بزني):46:
انجايكه با كريس در اول بازي اون كرمه اون مرده را مي خوره يك اسلحه است چطوري بردارم وانجاي كه با طري را برمي دارم يك اتق است كه داخلش يك ميز با چهارتا كشو با رنگهاي متفاوت است كشو چهارمي را چطور باز كنم.
رمز الفرد را كه از محفظه بيرون مياره را مي خواستم ممنون مي شوم
راستش اون اسلحه رو خودمم بر نداشتم ، ولي فكر كنم كرمه رو كه بكشيد باز بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بايد به ترتيب سه كشوي بالايي رو باز كني فكر كنم اول وسطي بود بعدش آخري بعدشم اولي:10:
توش هم همون اسلحه طلاييه هست ولي نميتونيد باهاش شليك كنيد
AA تاج قلب پيك
موفق باشي:46:
من يك يك دفتر چه از كلر گرفته ام بايد كجا استفاده كنم وانجاي كه سنجاقك را كزاشتم يك دستگاه است كه از من كارت مي خواهد از كجا بدست بياورم
اگر وسط اون دفترچه رو چك كني از لاش يك كارت بيرون مياد اسم رمز هم ورونيكا هست . شما بايد اون كارت رو بزاري و رمز رو وارد كني :46:نقل قول:
موفق باشيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب مگی عزیز توضیحات کامل رو دادن ، ولی در مورد اون اسلحه .نقل قول:
شما موقع بازی با کلر رو یادت میاد ؟ تو بازی با کلر شما یه قوطی قرص پیذدا می کنی که اگه اونرو واسه رودریگو ( کسی که در زندان رو در اولین سکانس برای کلر باز کرد ) ببری ، اون به کلر ابزار باز کردن قفل در رو میده ( Lock Pick ) و کلر هم به اون فندک کرس رو میده .
حالا در صورتی که اینکارا رو کرده باشی رودریگو قبل از مرگش به کرس اون فندک رو بر میگردونه ( در صورتی که شما کرم رو بکشید که کار آسونی هم هست ) و شما میتونی بله اتاق قبل برگردی و با روشن کردن شمع در دست مجسمه کنار دیوار ، یک جفت Sub machine gun برداری .
در مورد کشوها هم خیلی مهمه که اونها رو باز کنی و اون اسلحه تزئینی رو برداری چون در غیر اینصورت بعد از اتمام بازی استیو در Battle Mode آزاد نمیشه .
قرمز - سبز - آبی رمز کشوهاست . موفق باشی
من چطوري دختره را بكشم هرچه با تير ميزنم چيزي نمي شه اون اسلحه كه دو نفري باز مي كنن چطوري بگيرم
منم اول همين مشكلو داشتم ، اون غول آخر فقط با اون تفنگ شارژيه ميميره ، شما بايد فقط تير بزنيد و جاخالي بديد تا وقت بگذره و اسلحه شارژ بشه بعد اسلحه رو بر دارين و با اون تير بزنيد تا بالاخره بميره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
همونطور که مگی عزیز گفتن باید بهش تیر بزنید و جاخالی بدید . البته من خودم کلا تو 10 ثانیه مرحله اول کشتن آلکسیا رو تموم کردم . کافیه شما اون تیر و کمان ( B.O.W Gun ) رو با اون پئدرهایی که از کیف های دستی بدست میاد ( پودر قرمز) مخلوط کنی و 10-15 تا به آلکسیا بزنی . البته من به علت حوصله کم این تیرها رو با دستکاری در مموری بینهایت کردم ، ولی همین 10-15 تا واسه اولین مرحله کافیه . اگر نداشتید ، با لانچر (بازوکا) شلیک کنید و موفق باشیدنقل قول:
با عرض سلام. لطفا اگر ميدانيد روش حل معماي ان 6 تابلو را در اسم رمز ورنيكا به من بگوييد.
تابلوها عبارتنداز مورچه - كشتي - هوابيما - دو سلاح كمري - دو سلاح مگنوم - سه عدد چاقو.
معماي مسخره ايه!
تابلوهاي C و E رو بزن يعني همون سلاح كمري و مگنوم!
معمای مشخص کردن تابلوهای خانوادگی آلفرد چطوری حل میشه؟:11::10::5:
به ترتيب : تابلوی خانوم... تابلوی مرد با دو تا بچه... تابلوی مرد با فنجون قهوه... تابلوی مرد با بشقاب... تابلوی مرد با کتاب... تابلوی مرد با جا شمعی ...تابلو بزرگه
باید یه تیکه غیر فلزی بگیری که از دستگاه رد میشه.بعد بزاری تو دستگاه اسکن تا یه کپی از مدال اصلی واست درست کنه.نقل قول:
جاش دقیقا" نمیدونم کجاست ولی فکر کنم تو یکی از کیف ها باشه.:5:
سلام.
من یه کوزه سفالی از پشت تابلو گرفتم.هر چی میگردم جاشو پیدا نمیکنم.
لطفا" کمکم کنین.
ممنون.:41:
بايد اون كوزه رو چك كني و بچرخونيش تا داخلشو نشون بده اونوقت كليك كن تا يك الماس آبي از توش دربياد :46:نقل قول:
سلام.
من یه سنجاقک گرفتم روش چک کردم تبدیل به یه لوله شد.
همه جا رو گشتم.
نمیدونم کجا استفاده میشه.
لطفا" کمک کنید.
ممنون:11:
توي همون اتاق روي ديوار يك محفظه هست كه اون كليد توش ميچرخهنقل قول:
بگرديد پيداش ميكنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . من اولین پستیه که ارسال میکنم و دوست دارم در مورد این بازی باشه . من این بازیو چند بار تموم کردم . اگه کمک خواستید کوتاهی نمیکنم .
خوش آمدید.نقل قول:
امیدواریم که فعالیتتون هر روز بیشتر از پیش بشه.:10:
از كجا ميشه اينو دانلود كرد؟
دوستان شما اينو با امولاتور روي پي سي بازي ميكنيد يا روي ps2؟
ps2 من كه عمرش به دنيا نبود و چند ماه پيش قبل از اين كه اين بازي رو تموم كنم دارفاني رو وداع گفت.الان ميتونم روي ps3 بازي كنم ولي بايد بازي رو ارجينال بخرم كه اونم اصلا تو ايران گير نمياد.
اگه كسي با امولاتور بازي كرده خواهشا بگه با كدوم امولاتور تا منم بتونم تمومش كنم.
البته يادمه توي ps2 گير افتاده بودموقتي بازي با كلر تموم ميشه و با كريس بازي رو شروع ميكنيم توي اون خونهه توي همون جزيره راكفود گير كرده بودم دقيقا يادم نيست
برای PS2 که منتشر نشده...PS3 و XBOX 360 و PC جزو پلتفورمهای این بازی هستن
كد ورونيكا يه بازي قديميه برادر براي دريم كست گيم كيوب و پلي استيشن دو منتشر شده فقط
امروز این بازی رو تموم کردم! بدون استفاده از چیت یا راهنما! :31:
با امولاتور PCSX2 0.9.7 به راحتی روی کامپیوتر اجرا میشه.
ولی عجب بازی خفنی بود واقعا حال کردم.
ولی یه چند جا عجیب گیر کردم.
اولیش پیدا کردن جای تابلوی اسکلت روی دیوار بود!
دومیش 7 لیتر پر کردن مخزن روغن واسه پل بود!
سومیش که پدرم رو در آورد پیدا کردن موش بود!
چهارمیش حل کد تاس بود! چند تا امتحان کردم دیدم نشد گفتم با اصل شمارش حلش کنم. یه حساب کردم دیدم اگه تکرار نباشه باید 360 تا کد امتحان کنم ( 360 = 3 * 4 * 5 * 6 ) که مجبور شدم با یه روش دیگه حلش کنم!
پنجمیش در آوردن چشم های ببر بود که باید برق رو قطع میکنم!
ولی آخر سر چند تا چیز موند! که فکرم رو مشغول کرده باید یه دور دیگه با دقت برم ببینم :
یکیش یه اجاق هست که بعد از اینکه فندک رو به اون مرد زخمی دادم پیداش کردم. جلوتر یه لامپ نفتی هم بود. یه جایی هم یه در که روش چاشنی حرارتی میزاره هم موند که مینیویسه باید گرما بهش بدم!
وقتی با کریس وارد جزیره میشم روی دیوار یه جفت SMG هست که نتونستم برشون دارم!
چهار تا کشو رو با راهنمایی تابلوی اتاق حل کردم ( آتشفشان جنگل رو میسوزونه و خاکسترش زمین رو تشکیل میشده!) قرمز سبز خاکستری بعد کشوی آخری باز میشه و یه کلت طلایی بهم میده که تا آخر با خودم این ور و اون ور کشوندمش ولی هیچ جایی به دردم نخورد!
روی آسانسور بزرگ دو طرفه روی جعبه بالایی یه کیف تیرکمان آتشین بود ولی دستم بهش نرسید!
توی زیر زمین بهداری یه اتاق بود که پرده هاش به صورت در بود و تصویر رو هم زوم میکرد که به نظرم رسید که باید یه جوری باز بشه ولی نشد!
در کل معماهاش خیلی های هستن و اصلا قابل مقایسه با ورژن های قبلی نیست و وقتی باهاشون روبرو میشدم واقعا ناامید میشدم ولی وقتی بعد از تلاش حلشون میکردم احساس خوبی بهم دست میداد :31:
بعد از این کدوم اویل اومده؟ کسی میدونه؟
واقعيتش اگه بخواي حساب كني چند تا قسمت (OUT Break يا File 1 و 2 داره كه من هيچ وقت تجربشون نكردم)نقل قول:
بعد از این کدوم اویل اومده؟ کسی میدونه؟
از قرار معلوم واسه PS2 این عناوین به ترتیب اومدن :نقل قول:
Resident Evil: Code Veronica X 2001
Resident Evil Survivor 2: CODE Veronica 2002
Resident Evil: Dead Aim 2003
Resident Evil: Outbreak 2004
Resident Evil: Outbreak File #2 2005
Resident Evil 4 2005
سلام
می خواسنم بدونم چه عناویی از سری Resident Evi برای PC منتشر شده؟
از شماره یک تا پنج همشون واسه پی سی هست.نقل قول:
سلام
کجا میتونم نسخه ریمک شده ی بازی رو پیدا کنم. اینجا یعنی کرج جایی ندیدم که داشته باشه . دوستان ادرس جایی که نسخه HD بازی رو داشته باشه داره بم بده
ممنون میشم با تشکر...
این بازی در سال 2001 واسه PS2 و در سال 2004 برای GC اومده. حالا کدوم یکی رو میخوایی؟ اون زمون مگه HD هم داشتیم؟ :worried:نقل قول:
مثل اینکه تو باغ نیستی حاجی.......!!!:20::31:نقل قول:
بازی RE4 و RE Code Veronica همین امسال ریمیک شدن برای Xbox360 .
RE4 روی دیسک اومده ولی من ورونیکا رو ندیدم.....
ورونیکا فکر کنم فعلا فقط رجیون NTSC-J هستش ...
..Holy sh
پ آخه این رو الان میگن؟! بعد از دو ماه! آههههههههههه :19:
فعلا یه تورنت ازش پیدا کردم :
کد:http://torcache.net/torrent/5961BABB6009E85B917959522DC588F3C6E57A4B.torrent
حجمش نزدیک سه گیگ هست! سیدش خیلی کم هست!کد:http://isohunt.com/torrent_details/335691861/CODE+Veronica?tab=summary
ویرایش : از اونجایی که بازی پنج تا زبان اصلی اروپایی رو ساپورت میکنه به نظر میاد که ورژن PAL هست! هووووووووورا :26:
ویرایش : خبرای جدید : :33:
RESIDENT EVIL CODE : Veronica X (HD Version) [PAL]i
Release date : 27/09/2011
Developer : CAPCOM CO,. LTD
Publisher : CAPCOM CO,. LTD
Genre : Action & Adventure
The Games on Demand version supports English, French, Italian, German, Spanish. It has been 3 months since the destruction of Raccoon City. Claire Redfield travels to Europe in search of her brother. Claire infiltrates the Paris laboratory of Umbrella Corporation, but is captured after a heated gun fight. The captured Claire is then sent to Rockfort Island, but shortly after her arrival the island is attacked! Amidst the chaos, a horde of zombies are released! Can Claire escape the horrors of the island?
منبع و تصاویر بیشتر :
کد:http://marketplace.xbox.com/en-GB/Product/RESIDENT-EVIL-CODE-Veronica-X/66acd000-77fe-1000-9115-d80243430822
شما خودت دانلود کردی ؟نقل قول:
کار می کنه؟ رو کنسول های پال؟
بله پال هستش
+
فرید من احساس میکنم که تو زیاد به این Claire توجه میکنی :13:
اون عکس چیه موقع تیراندازی شیرجه زدی گذاشتی اونو من انداختم کی دست تو افتاده با ناموس مردم چی کار داری تو :31:
آقا من این رو دانلود کردم. فقط روی کنسول های جی تگ شده کار میکنه. کنسول من جی تگ شده هست خیلی راحت اجراش کرد ...