دوست من میشه 5 گوشی سونی اریکسون که جز پر فروش ترین بودم و اولینشون و همچنین 1ولین و ششمیننقل قول:
موزیک فون روهم بگید میشه بگید از کجا این اطلاعات رو فهمیدید ؟
دوست من میشه 5 گوشی سونی اریکسون که جز پر فروش ترین بودم و اولینشون و همچنین 1ولین و ششمیننقل قول:
موزیک فون روهم بگید میشه بگید از کجا این اطلاعات رو فهمیدید ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اریکسون به تنهایی قبل از الحاق به سونی سومین تولید کننده بزرگ مبایل در جهان بود و حتی پس مرگ ناگهانی زیمنس امکان داشت به دومین برسد ولی بعد از الحاق سوم به ششم رسید بعد هم اکنون به چهارم چون زیمنس بر شسکت شد ال جی هم تولیدات محدودی داره اگر حر ف من غیر منطقی هست بفرمایید تا من قبول کنم ایا جایگاه سوم اریکسون که تبدیل شده به چهارم تازه بعد از خارج شدن غول بزرگی چون Panasonic و وخصوصآ زیمنس از بازی پیشرفته?
بله سونی پیشرفت کرد ولی نه اینطور که باید پیشرفت می کرد سونی و اریکسون برای پس رفت با هم Merge نشدن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این جایگاه بعد از ادقام شدن دو غول افتخار هستش؟یا شکست؟
دوست خوبم من فقط دانسته خودم رو می دونم و مدارک هم گذاشتم شما هم بحث را علمی تر بکیند و مدارک بگذارید ازتون ممنونم منهم دوست ندارم سلیقه ای رفتار کنم .
در مورد 10 گوشی پرفروش، 2-3 ماه پیش توی موبایل ریویو یه خبری خوندم که یک موسسه سوئدی بر اساس آمار فروش گوشی در 50 کشور دنیا، لیستی از 10 گوشی پرفروش در ماه دسامبر 2006 ارائه کرده که K800 اول بود و تا اونجایی که یادمه، w810 و w850 و 2-3 تای دیگه هم تو لیست بود و اینم یادمه که n73 چهارم بود. متاسفانه نتونستم متن اصلی خبر رو لینکشو پیدا کنم و بذارم.نقل قول:
در مورد میوزیک فون هم، چون خبرش مال 2-3 هفته قبل هستش، لینکش موجوده.
دوست عزیز من صرفا در مورد کمپانی سونی اریکسون که در سال 2001 تاسیس شد صحبت میکنم و کاری به قبلش ندارم، چون شرکت اریکسون هنوز هم وجود داره و در امور مخابراتی فعالیت میکنه و سونی اریکسون یه شرکت دیگست. ثانیا من صرفا آمار رو تحلیل کردم و به معیارهای کیفی و ذهنی که مثلا باید nام می بود و n+1ام هست، کاری ندارم. شما گفتی سونی اریکسون نسبت به پارسال یه پله سقوط کرده، من هم ضمن نشون دادن آمار رسمی خلاف اینو ثابت کردم.نقل قول:
چرا فکر نمیکنید دلیل از دور خارج شدن زیمنس و پاناسونیک، همین سونی اریکسون بوده؟! حالا سوم بوده یا چهارمه رو کاری ندارم، ولی فکر نمیکنید برای شرکتی که از صفر و با 291 میلیون یورو ضرر شروع کرد، رسیدن به همچین جایگاهی اونم ظرف 5 سال و با وجود غولهایی مثل نوکیا و موتورولا، بیشتر به یک معجزه شبیه؟
لزومی نداره ما همدیگرو قانع کنیم، چون این بحث سلیقه ای نیست و همه آمار و ارقام گویا هستن. بهتره این بحث دیگه ادامه پیدا نکنه تا این تاپیک هم از مسیر خودش منحرف نشه.
با آرزوی موفقیت
دوست خوب اگر متن این خبر رو خوب بخوانی می فهمی این امار فقط برای کشور انگلیس هستش و گفته انگلیس همچنین یاد کرده در کشور بزرگ ایالات متحده امریکا این گوشی ها فقط 17 درصد فروش داشته اند.Of all 220 mobile phones that play music in the UK, ten key models account for almost half of mobile music consumption, Sony Ericsson handsets account for 6 out of the Top 10.
Total UK owners
اینهم دلیل قانع کننده ای هستش و امکانش هستش و من هرگز ردش نمی کنم شایدهمSony Ericssonُ عامل سقوط زیمنس وغیره بود در هر صورت هم سونی و اریکسون هردو غول صنعتی هستند و بودند و عقیده من اینه تا اون اندازه به اهدافشون نریسدن.نقل قول:
منم مایلم که دیگه بحث کش پیدا نکنه و امار ارقام بقیه چیز ها را ثابت میکنند .
ممنونم...
چه خوب شما که استاد مایی و توی مخابرات هم هستی میشه بگی تکلیف ما که رفتیم گوشی چنجی و سریال غیر اصلی خریدیم چی میشه؟ در آینده قراره که چه سیاستی پیش گرفته بشه . امید داشته باشم که بتونیم گوشی ها رو رجیستر کنیم یا نه ؟نقل قول:
پیشاپیش ممنون از جوابتون
نتایج نظرسنجی حکایت از سونی اریکسون باز بودن بر و بچ پی سی ورلد داره
اونم با اختلاف فاحشی نسبت به نوکیا!
نشان از خز بودن سونیه دیگهنقل قول:
فقط نوکیا
سالار میتازد
ميبينيد كه sonyericson بازار ايران رو تسخير كرده
ادم یاد اون ضرب و المثل درباره ی دهن و دروازه میوفته:13: .....نقل قول:
یعنی بچه های نوکیا منطق ماشالاهه....وقتی از امار نوکیا تو جهان حرف می زنن که بیشترین فروش رو داره می گن این یعنی بهتر بودن...اما وقتی معلوم می شه عموم بچه ها حداقل تو این فروم se دارن..میگن این یعنی خز بودن!!!:18:
ایییییییییی وللللللللللل . :27: خداوکیلی این 2 تا خط رو باید داد با طلای 24 عیار بنویسن قاب کرد چسبوند همیننقل قول:
بقلا . :5:
:31: این خز یعنی چی؟نقل قول:
:18: :18: :18: :18: :18:نقل قول:
شما اول طرف نوکیا رو میگرفتی. این تایپیکو برا فروش خوب نوکیا شما زدی
حالا چی شده؟
دوست عزیز تخصیر من نیست .تو ایران اینطوری جا افتاده که مثلا فلان گوشی فروشش زیاده . یه لقبی روش میزارن مثلا 6600 رو میگفتن .66جواد. 66 کتلت و............نقل قول:
بعدشم میگن فلان گوشی رو نخرین بابا خز شده دیگه .دیگه من مقصر نیستم.:5: :46:
6600 خز بود و خواهد بود ولي من تاحالا نديدم كسي به يك گوشيه سوني اريكسون بگم خز شده!
شما یکی از بچه های توپ و باصفای انجمن سخت افزاری . شما استاد مایی:42: .نقل قول:
ولی من هیچ وقت بدون دلیل طرفدار چیزی نبودم و نخواهم بود . من همیشه به اندازه وسع مالیم سعی میکنم
بهترین برند یا مدل رو انتخاب کنم . حالا با توجه به اطلاعات خودم به این نتیجه رسیدم واسه گوشی اگه بخوای زیر
350 تومان هزینه کنی هی چی سونی اریکسون نمیشه . :46: . که الان هم 75 درصد خریدها تو این قیمته .
ولی دوست عزیز میشه یه پست من رو که از نوکیا حمایت کردم رو لینک بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :23: .
البته اینم بگم من از گوشی های بالای 450 تومان هیچ چیز رو بهتر از n73 نوکیا نمیدونم . :12: .
من همیشه تو زندگیم بهترین رو با توجه به وسع مالیم انتخاب می کنم برام فرقی نمیکنه سونی ، نوکیا ،
سامسونگ ....................... . :3:
البته اگه از نظر خز شناسی بخواین صحبت کنید که نوکیا از همه خز تره ...چرا چون توی دهات ها هم اولین مارکی که تو دهنا هست نوکیاست!!!... خوب از نظر شناخته شدن خوبه ولی خز:31: مثل پیکان که همه می شناسنش... اگه گوشیه تک بخواین خوب موتورولا چون کمتره با کلاس تره ولی از اونجا که کلاس و خوشتیپی خرج داره .خدمات پس از فروشش کشک...ولی جدا از شوخی هر گوشیی که امکانات بهتری داشته باشه قیمتش هم مناسب باشه گوشیه بهتریه ....الان فکر کنم سونی اریکسون نسبت به قیمتش گوشی های خوبی داره...نوکیا هم گوشیاش عالیه ولی به قیمتش نمی ارزه
امضا رو دارید؟93 به 43 به نفع SE.
خودمم که نتیجه رو دیدم تعجب کردم فکر میکردم سونی داره خوب جلو میره اما نه در این حد فکر کنم اطلاع رسانی من نتیجه بخش بوده!
سونی چهارنعل میتازه!
حتما می دونید که به گوشی هایی که ما میگیم "خز(این کلمه بار منفی داره)" خارجی ها میگن:"popular(بار مثبت داره) =عامه پسند،محبوب "
طرز فکر ما رو میبینید؟ تورو خدا؟
با رای من به سونی اریکسون شد 94 !
من k800 گرفتم ...
با رای منم شد 95
از اول 85
یه Z530
یه W550
و الانم یه W850 گرفتم
هنوز نه اما تقریبا کا 750 هم داره خز می شه...البته عمرا به خزی 6600 نمی شه...نه این گوشی نه هیچ گوشیه دیگری تو طول تاریخ!!!:46:نقل قول:
خوب با راي من شد 96 به 44
من هم فروردين ماه يه دبليو 810 گرفتم
انصافا گوشي خوبيه و به نسبت پولي كه دادم فوق العاده هست
سلام به نظر من w700i من كه خيلي ازش راضيم ولي كلا فقط sony ericsson اون هم مدل w كه آخرش
با زاي من شد من آدم 100 اميم حال كنيد برنده چيزي نميشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من جايزه ميخوام اون هم يك موبايل مدل sonyericsson از نوع w810i و يك خط ثابت
واییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییی :18: . عجب اختلافی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :18:
100 بر 46 . :31: :31: به نفع سونی اریکسون .
خب منم که 107 نفر هستم
از همون اول نتیجه مشخص بود
حالا نظرسنجی واسه چی بود نمیدنم
نوکیاییها :
دیگه گذشت زمان 1100 و 6600 و ....
فقط یه بار با سونی اریکسون کار کنین
مدلش هم زیاد مهم نیست
خیلی باحالید... هر کی میاد یه نظر میده بعد میگه من 100 او یکی میاد میگه من 101 .... سرشماری میکنید ؟
100 بار گفتن من برای 1-1 بار میگم فروش بالا به معنی خوب بودن نیست که اگه اینطور بود پیکان و پراید بهترین ماشین بودن....
در ضمن اگه ملاک هم ملاک شما باشه نوکیا 35% بازار جهانی رو در اختیار داره سونی اریکسون فقط 8% .....
دوست من
اولا کسانی که سونی اریکسون رو تجربه کردن میدونن خیلی بهتره
نمیخوام کل راه بندازم
اما عزیزم
با این حال موضوع نظرسنجی اینه :
شما کدوم رو خريدي؟؟؟
موضوع نظر سنجی انتخاب بهترین نبود
البته اگه بود هم بازم سونی اریکسون اول میشد
مرسی
عجب نظر سنجي!!!!
عجب نظراتي!!!!
عجب آرايي!!!!
خيلي باحاليد!!!!
بی خیال بابا حوصله بحث ندارم. باشه سونی اریکسون بهتره....
آره متالیکا جان سونی اریکسون بهتره :2: :31:
هیچ بقالی نمیگه ماستم ترشه :19:
نميدونم اين نظرسنجي ها چي رو ثابت ميكنه!
غول ارتباطات يعني نوكيا!
ارباب بازار گوشي نوكيا!
توي دنيا سوني اريكسون سوم هم نيست!
دوست عزیز نظرسنجی یعنی چی ؟نقل قول:
هر نفر هم که یکبار بیشتر نمیتونه نظر بده
لطف کن تعداد گوشیهایی که تا حالا استفاده کردی رو لیست کن ؟
بعد باسه حرفات دلیل بیار
شما هم برو با همون نوکیای هنگیتون حال کنین که میگین شاخش ان 73 هست اما هی باید به گوشی بد و بیرا یگین که چرا 600 تومن دادم و بازم هنگ میکنه
دوست عزیز اونایی که با گوشیهای متفاوت کار کرده باشن خودشون میدونن که چی بهتره
پس لازم نیست که وسط نظر سنجی بیای و کل کل کنی
شرمنده ها
آماده ایییییییم باسه بحث:8:
سلام رفيق اينجا محل بحث ماهم تا تهش هستيم:46:نقل قول:
البته براي هم خوبه احترام قائل باشيم!:10:
خوب از كجا شروع كنيم؟
لطف نمیکنم چون یادم نیست...نقل قول:
باشه ما با هنگش حال میکنیم ( هر چند بعد از آپدیت کردن هنگ ندیدم دلم برا هنگ کردنش تنگ شده )
ببین کار کردن داریم با کار کردن... آره یکی که گوشی رو فقط واسه اس ام اس زدن و تماس گرفتن میخواد سونی اریکسون بهترین گزینه براشه ولی ..... خودت تا آخرش و برو...
وسط نظرسنجی کل کل نکنم ؟ تو خودت میگی آماده ای واسه بحث اونوقت میگی کل کل نکن. ببین من نمیخوام بگم سونی اریکسون بده چون خوب نیست خیلی ها سونی اریکسون دارن از جمله دوستای خودم و ممکنه ناراحت بشن.
ولی حالا ما هیچی نمیگیم شما ها بی خیال نمی شید میاید میزنید تو سر نوکیا.... آخه اگه قرار به نقد باشه گوشی های سونی اریکسون که خیلی قابل انتقاد ترند تا نوکیا ...
تاپيك بالا 100% تائيد ميشه!:12:نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
من که نمیگم نوکیا بده و سونی خوبه من میگم وسط نظرسنجی آخه این حرف چیه که میگی ( فروش بالا به معنی خوب بودن نیست که اگه اینطور بود پیکان و پراید بهترین ماشین بودن ) ؟
با اینحال اگه خواستی یه تاپیک بزن باسه کل کل بد نمیشه
در ضمن کی اومده گفته من سونی دارم و ازش ناراضیم ؟
پس این نظرسنجی که الآن هست چیه ؟
اگه تعداد ناراضیای سونی زیاد بود که 109 تا رای نمیاورد ؟
من که یه و 810 داشتم یه imate sp3
من دوست دارم با گوشی سرگرم بشم! دنبال نرم افزار بگردم ! کرکش رو گیر بیارم! رامش رو آپدیت کنم! خلاصه کرم بریزم!
و810 از این نظر حال نمی داد ولی با دوربین و هندزفریش خفن حال میکردم!
و البته هدف چیز دیگریست! پاکت پیسی!