چشم
حتما
در اولین فرصت
Printable View
چشم
حتما
در اولین فرصت
سلام دوستان
مادربورد من گیگا 945pls3p هست رید ساپورته؟
من یه هارد 160 + 1 ترابایت دارم که می خوام 1 ترابایت دیگه بگیرم می خواستم ببینم رید کنم خوبه یا نه؟ کدوم رید هست که اطلاعات از دست نمیره؟
و اینکه % سوختن هارد ها چقدر هست؟ فقط برای move سرعت و می بره؟ یا مثلا فتوشاپ ی چیزی باز کنیم سرعتش میره بالاتر؟
ممنون میشم راهنمایی کنید و بگید اصلا بدرد بخور هست یا خیر؟
اگه مادربوردم ساپورت می کنه درایورشو از کجا بگیرم؟
مرسی
راید 0 یا استریت برای سرعت خوبه
اما برای کارهای سنگین مثله تبدیلها رندرهای بلند مدت
درصد خطا بالا می رود
ببین مادربردت هارد 1 ترا رو ساپورت می کنه برای راید
من آموزش رید رو می خوام.
آموزش ساخت Raid 0 برای افزایش فوق العاده سرعت هاردنقل قول:
.ir/showthread.php?p=167633کد:http://www.pcnetwork
مدل مادربرد م رو زدم برای همین کار دیگه دوست عزیزنقل قول:
اگه میدونستم مادربوردم راید قبول می کنه یا نه که سوال نمی کردم!
بهترین رید برای کارهای ادیت و میکس و مونتاژ چیه؟ که هم سرعت مهمه هم اطلاعات مهمه که اگه اطلاعات بپره بیچاره ای
چند سوال در مورد Raid 0 داشتم :
1- اگه هاردي كه فعلا روي سيستم نصبه رو بخوام با يك هارد ديگه هم برند و هم نوع ، ريد بكنم اطلاعات هارد پاك ميشه ؟
2- ميشه اطلاعات رو روي يك هارد ديگه بزنم و بعد هاردهاي خودم رو Raid بكنم و بعد ريد كردن دوباره اطلاعات رو از هاردي كه ريد نبود رو به اين حالت منتقل كنم ؟ منظورم اينه كه ميشه روي سيستم هم دو هارد در حالت ريد و يك هارد بصورت معمولي وصل كرد؟ و ميشه هميشه بين اين حالت ها اطلاعات رد و بدل كرد ؟
3- نصب سيستم عامل اكس پي رو كه ميدونم درايو ريد با استفاده از فلاپي نصب ميشه براي ويندوز 7 چطور ؟
سلامنقل قول:
1. بله، این قضیه ارتباطی به نوع هاردها نداره و همیشه اطلاعات حذف میشه.
2. مسلما بله، پاسخ همه سوال هاتون در این قسمت مثبت است.
3. ویندوز 7 اکثر درایورهای RAID برندهای مطرح رو در خودش داره (Intel, NVIDIA, AMD) ولی اگه تمایل داشته باشید از آخرین درایورها استفاده کنید می تونید موقع انتخاب درایو برای نصب ویندوز از طریق فلش مموری یا CD یا حتی یک هارد دیگه که در RAID نیست درایورها رو Load کنید.
مرسي فقط يك سوال ديگه
آيا ميشه در سوال 2 از هارد IDE استفاده كرد ؟ يعني هارد تكي بصورت IDE و دو هارد بصورت Raid , ساتا.
هیچ مانعی برای انجام این کار وجود نداره. شما وقتی دو پورت SATA رو در حالت RAID قرار می دید کماکان می تونید هر کاری که دلتون می خواد با بقیه پورتهای SATA یا IDE سیستم انجام بدید.نقل قول:
من یه مادر برد Asus P6TD Deluxe رو خواستم با دو تا هارد 500 رید صفر کنم به دو تا مشکل برخوردم بی خیال شدم.
1- چون dvd ساتا گرفته بودم و مادربردم وقتی روی رید صفر میذاری همه ساتا ها رو که 6 تا هست رید فرض میگیره بنابراین dvd از کار میفته دیگه حسش نبود برم dvd IDE بگیرم. راه دیگه ای هم به ذهنم نرسید.
2- مادربرد فلاپی رو پشتیبانی نمی کنه و گفته باید از USB Floppy Drive استفاده کنی که یک نوع فلاپیه که به usb وصل میشه. گشتم تو بازار دیدم حدود 19 تومان باید پول بدم. اینکه بی خیال رید شدم :25:
حالا اگه کسی USB Floppy Drive داشت یه چند ساعتی به ما قرض بده ما هم رید ببندیم.
دوست عزیز به هر دو سوال شما قبلا پاسخ داده شده ...نقل قول:
1. شما وقتی RAID رو فعال می کنید خودتون باید مشخص کنید چه پورت هایی در حالت RAID قرار می گیرند، اینطور نیست که همه پورت های SATA با هم RAID بشن ... من هم مادربردی مشابه با مادربرد شما دارم (از سری ASUS X58) و دو هارد رو در حالت RAID0 همراه با DVD-RW که SATA هست. به دفترچه راهنمای مادربردتون مراجعه کنید برای توضیحات دقیق تر.
2. برای ویندوز XP فقط به فلاپی نیاز است، برای ویندوز ویستا و 7 نیازی به فلاپی ندارید و با فلش مموری هم می تونید درایور ها رو لود کنید، ضمن اینکه احتمالا درایورهای RAID مادربرد شما در خود ویندوز 7 وجود داره و اصلا نیازی به لود درایورها ندارید.
موفق باشید.
برای XP میتوانید با استفاده از nlite درایور Raid رو Embed کنید و یک ویندوز شخصی درست کنید ، و هر وقت که بخواهید نصب کنید خودش درایور Raid رو لود میکنه و هارد رو میشناسه. (من قبلا که از XP استفاده میکردم چون فلاپی نداشتم این کار رو کرده بودم)نقل قول:
ویستا و 7 هم که بقول آرمان جان معمولا درایورهای Raid رو داره.
ویندوزهای XP هم هست که توسط همین nlite تمام درایورهای Raid رو توش گنجاندن و سرچ کنید لینکهاش در اینترنت هست و میتونید دانلود کنید و دیگه نیازی هم به nlite ندارید.
سلام
من عین جمله دفترچه مادربرد رو براتون تایپ میکنم که بعنوان نکته ذکر کرده:
Due to chipset limitian, when set any of SATA ports to RAID mode, all SATA ports run at RAID mode
together
:42::42:
ترجمه " بعلت محدودیت چیپست ، بهنگام تنظیم پورتهای ساتا بر روی رید، همه پورتهای ساتا در حالت رید کار خواهند کرد"
البته یک تست هم کردم وقتی روی رید رفتم دیگه تو ست آپ مادربردم خبری از dvd نبود. برای همین بنظرم رسید که باید یک DVD با پورت IDE بگیرم. نمی دونستم این مادربرد اینجوری وگرنه از اول IDE می گرفتم.
در مورد مشکل دوم ممنون که گفتید ویستا فلاپی نمی خواد . حالا که مشکل یکی شد میرم دنباش ریدش.
:41:
معنی این جمله این نیست که همه پورتهای SATA با هم RAID میشن ... معنیش همونطور که گفتید اینه که همه درایورها در حالت RAID Mode قرار می گیرن و قابلیت اینکه جزو یکی از RAID Array ها باشند رو دارند... این چیز خاصی نیست و نباید مشکلی در عملکرد بقیه قطعاتتون بوجود بیاره.البته خیلی جالبه که ASUS این جمله که واقعا هم گمراه کننده است رو در دفترچه قرار داده!نقل قول:
پورت درایو DVD تون رو بزنید به پورت SATA مادربردتون که جدا از پورت های دیگه است (از طریق چیپست JMicron) ... البته مطمئن نیستم مادربرد شما این چیپست رو داشته باشه چون ASUS توی محصولات جدیدش این گزینه رو حذف کرده.
اگه مادربردتون اون پورت SATA اضافه رو نداشت، چک کنید آیا اون مشکل عدم شناسایی درایو DVD قبل از ست کردن Array ها بوجود میاد یا قبلش و دقیقا بعد از فعال کردن RAID در بایوس؟
اگه مشکل قبل از ست کردن Array ها بوجود میاد، Array های RAID0 رو بر روی دو هارد مورد نظر خودتون ست کنید و ذخیره کنید و دوباره ببینید درایو DVD تون شناسایی میشه یا خیر... اینکه یکی از پورت های SATA بعد از قرار گرفتن در حالت RAID و ست شدن Array ها شناسایی نشه، یعنی اون پورت جزو Array ها قرار گرفته و موقع تنظیمات یک اشتباه رخ داده.
موفق باشید.
شاید من اشتباه می کردم و حق با شما باشه اما رفتم dvd رو با دادشم عوض کردم و IDE گرفتم و رید کردم. شاید به قول شما با همون ساتا هم می شد ولی دیگه حوصله نکردم و کار راحت تر رو انجام دادم
سلام تاپیک جامع و مفیدی هست ممنونم از دوستان امیدوارم بتونم تمام مطالب رو مطالعه کنم
من سرور یک شبکه بزرگ رو می خوام Raid کنم با اینکه احتمالاً قبلا توضیح دادید ولی آشنایی زیادی با انواع رید و روش های انجامش ندارم ولی فکر می کنم Raid 1+0 برای من مناسب باشه که هم سرعت رو داشته باشم و هدف اصلیم که بک آپ گیری هست
و یکی از مشکلات اینه که من نمیتونم ویندوز رو عوض کنم چون برنامه اتوماسیون که داریم تو این چند سال هر ماه یک پتچ میدن و بصورت کلی ارائه نمیدن و واقعاً نمیشه از اول نصبش کرد! خدا نکنه یک روزه مجبور به عوض کردن ویندوز بشیم!
چه حالت Raid پیشنهاد می کنید؟
چه روشی برای رید بدون عوض کردن ویندوز (ویندوز سرور) دارید؟
آیا این کارت های بک آپ که روی اسلات pci نصب میشه بدرد می خوره من یکی گرفتم البته قدیمی بود و کار نکرد! کسی با این کارت ها آشنایی داره؟ میشه بعنوان بک آپ گیری ازش استفاده کرد؟
:11::46:
برای استفاده شما همون RAID 1+0 گزینه مناسبیه (سراغ RAID 0+1 نرید!)نقل قول:
اگه قصد داشته باشید ویندوزتون روی درایورهایی که قراره RAID بشن نصب بشه، لازمه ویندوز از ابتدا نصب بشه. البته راه هایی هست که ممکنه جواب بده، ولی ممکن هم هست جواب ندن و نمیشه بهشون برای سیستم های حساس مثل این مورد شما اعتماد کرد.نقل قول:
چه روشی برای رید بدون عوض کردن ویندوز (ویندوز سرور) دارید؟
می تونید ویندوز رو روی همین هارد فعلی نصب داشته باشید و درایوهای RAID رو اضافه کنید و ازشون فقط برای ذخیره کردن بکاپ ها استفاده کنید. اینطوری نیازی به عوض کردن ویندوز نیست.
من الان یه هارد 500 وسترن 32 مگ بافر گرفتم میخام با یه 160 مکستور 8 مگ رید صفر کنم
مشکلی پیش نمیاد ؟
بعد میشه ویندوز 7 و روی رید نصب کرد ؟
چرا یه مشکل حادی پیش میاد اونم اینه که اگه بخوای اینکارو بکنی 2 تا هارد 160 خواهی داشت!نقل قول:
آره ویندوز 7 هم مثل بقیه ویندوز ها مشکلی در raid نداره فقط باید درایور ساین شده باشه معمولا درایور های جدید گاهی اوقات مشکل ساین دارن.
ممنوننقل قول:
من طبق چیزی که تو تو دفترچه مادر بورد بود رفتم تو storage config گزاشتمش رو raid
بعد وقتی سیستم بالا میمود زدم Ctlr+I
رفتم توش و رید 0 و ساختم
همونطور که شما گفتی حجم کلش شد 298 گیگ !
بعد رفتم که ویندوز xp بزنم روش
F6 زدم بعد رفت تو یه صفحه که میشد S یا Enter زد
منم s زدم گفت فلاپی بزار ... یه دونه گزاشتم خراب بود ارور داد
بعد یه سالم گزاشتم یه ارور دیگه داد
منم بیخیال شدم چون هارد مال خودم نبود و دادمش به صاحبش
با ویندوز 7 چجوری باید برم برای نصب رو رید ؟
میشه یکم در این مورد توضیح بدین
توی همون دفترچه توضیحی که برای ویستا داده برای 7 هم صادقه.نقل قول:
یعنی همه کار ها رو طبق روال عادی انجام میدی و توسط یه فلش درایور رو load باید کرد. خدا رو شکر از وجود پر برکت فلاپی به کل خلاص شد raid .:20:
سلام
من دو تا هارد 500 رو رید صفر بستم و به 4 پارت ( c d e f ) تقسیم کردم
روی پارت c ویندوز ویستا 64 بیتی ریختم
روی پارت d ویندوز 7 ریختم
البته الان با هر ویندوزی که وارد میشم اون میگه من c هستم و اون یکی D ( با هم دعوا دارن :31: ) که فکر کنم این از خصوصیات ویندوز 7 است.
اما مسئله:
من میخوام به جای ویندوز 7 ، ویندوز xp بریزم ( 32 بیتی )
میخواستم ببینم مشکلی ایجاد نمی کنه. یعنی dvd ویندوز اکس پی رو بذارم و به جای 7 بریزم؟
دوستان کسانی که از رید 0 روی مادربوردهای AMD و هاردهای جدید 500 سام استفاده کردند آیا کارایی قابل توجهی رو احساس میکنند یا نه؟
---------- Post added at 06:43 AM ---------- Previous post was at 06:40 AM ----------
چرا من تغییر سرعتی در راید 0 احساس نمیکنم؟
محدودیتی وجود نداره و فقط لازمه درایورها رو لود کنید (تهیه Custom Disk یا فلاپی)نقل قول:
نقل قول:
شما سیستم عاملتون رو روی درایوهای RAID نصب کردید؟
سلام به همگی
به منم زود جواب بدید ممنون میشم میخوام برم خرید:11:
مادربورد من 4 تا جای SATA داره به نام های SATA1 تا 4 (که الان هارد 160 رو به SATA 1 نصب کردم)
و یدونه هم SATA-RAID داره!
من که گیج شدم یکی یه لطفی بکنه توضیح بده ممنون میشم که اون SATA-RAID مال چیه!؟
و اینکه من الان یه هارد 160 دارم میخوام برم 2 تا 500 بخرم و اون 2 تا رو RAID 0 بکنم و اون 160 رو هم معمولی وصل کنم
چطوری باید به مادربورد این 3 هارد رو وصل کنم!؟ منظورم همون SATA-RAID این وسط چی کارست!؟یکی لطف کنه کامل توضیح بده ممنون میشم
مادربرد شما (ASUS P5B) از پل جنوبی Intel ICH8 استفاده می کنه که از RAID پشتیبانی نمی کنه و چهار پورت SATA در اختیارتون قرار میده. یک چیپست JMicron JMB363 روی مادربردتون هست که دو پورت SATA در اختیارتون قرار میده و از RAID0 پشتیبانی می کنه ولی ASUS یکی از این پورتها رو به عنوان e-SATA قرار داده که عملا باعث میشه شما نتونید دو هارد 500 معمولی رو RAID کنید.نقل قول:
سلام
من الان 2 تا هارد 160 ساتا دارم که Raid 0 هست .... میخام یکی دیگه هم بگیرم همین 160 گیگ ... میخام بدونم با چه حالتی Raid میشه ؟
مادربرد من هم ASrock A770DE+ هست با چیپست AMD770 .....
ممنون میشم راهنماییم کنید .... مرسی
می تونید دوباره هر سه هارد رو با هم RAID0 کنید، فقط این لازمه اینه که کل Array ها از ابتدا ایجاد بشن.نقل قول:
محبوب ترین حالت با سه هارد RAID5 است که متاسفانه مادربرد شما پتشیبانی نمی کنه.
Raid 0به نظرم با سه هارد ریسکش بالاست چون اگر یکی از هاردها خراب بشه کل اطلاعات نابود میشه.نقل قول:
نه اونقدر بالا ... هارد دیسک ها به این سادگی خراب نمیشن، به علاوه بالاخره هر کسی که سراغ RAID0 میره چنین ریسکی رو در هر صورت کرده و این احتمال رو در نظر گرفته.نقل قول:
من یه هارد 500 سامسونگ f3 دارم و میخوام یه هارد دیگه مثل این بخرم و RAID 0 کنم اما دوستم که 1 سالی میشه از این RAID استفاده میکنه میگه که باید از کارت رید استفاده کنی چون کنترلر خود مادربرد بعد از مدت کمی مشکل براش پیش میاد و سیستمت دایما هنگ میکنه چون خودش این مشکل براش پیش اومده و مجبور شده کارت رید بخره ( البته مادربردش برای 3 سال پیشه و چیپ ICH9R داره ولی مین برد من نسبتا جدیده و چیپش ICH10R )
خودم هم یه بار تو فروم دیگه خوندم که این مشکل برای بعضی از دوستان بوجود اومده
حالا میخواستم بپرسم این مشکل تا چه حد جدیه ؟
دوستانی که هارداشون رو رید کردن تا حالا به همچین موردی برخوردن ؟
نه دوست من ... مشکلی نیست. من و خیلی از دوستان همینجا با کنترلر مادربرد RAID0 کردیم و سیستم کاملا هم در مرور زمان پایدار بوده . مشکل دوستتون احتمالا از چیز دیگه بوده نه کنترلر.نقل قول:
ممنون که جواب دادین
یه سوال دیگه :
با رید این دو تا هارد میشه به این سرعتی رسید که شما اینجا بهش رسیدین (یعنی 250 ) ؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=310608&page=10
اگه منظورتون تست SSD هست ، [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ] ، که خیر. با هیچ HDD به این نمیشه رسید. اگه منظورتون تستی است که با همین هارد سامسونگ F3 گرفتم، [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ] ، بله، می تونید انتظار داشته باشید بهش برسید و حتی نتایج بهتری هم بگیرید.نقل قول:
سلام من 2 تا هارد 500 WD 32 MG buffer دارم.مین هم asus p6t هستش.الان یکی از هاردا رو fdisk کردم و win 7 روش نصبه.اما اون یکی هنوز خامه و fdisk هم نشده.میخوام RAID کنم.میشه راهنمایی کنید؟
مرسی
آقا كمك كنيد من درايور اين هارد و چطوري نصب كنم؟ Adaptec SCSI Card 39320A-R
چرا كسي جواب نميده؟ :41:
کسی نرم افزاری برای مانیتور کردن دمای هارد در حالت رید می شناسه ؟