-
سلام بهترین اتنخاب من همونطور که مهدی جان توی این تاپیک گفتند استفغده از تبدیل به عنوان دسته کامپیوتر است که میتونید از دسته های اصل ps1 یا ps2 استفاده کنید و دیگه با مشکل خراب شدن سریع هم مواجه نشید در کل عمریه دیگه .!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
البته تجربه به من ثابت کرده دسته های پی سی دوام خیلی بیشتری نسبت به دسته های پلی استیشن یک یا دو هر چند اصل داره ....
-
در مورد اینکه مارکش چی هست روی خوده دسته فقط علامت یو .اس. بی رو زده رو بسته ای که خریدم یادم نیست چی بود و فکر نکنم چیزه خاصی نوشته بود یه چنتا چینی نوشته بود
ودر مورد اینکه دسته پلی استیشن بخری که حالا با قیمت خیلی بالا تر این دسته (دسته کامپیوتر) بعد بری چقدر پول تبدیل بدی! من که همچین کاری نمیکنم چون هر چیزی یه عمر مفید داره حتی اگه دسته پلی استیشن باشه اگه با دسته کشتی نگیری به این زودیا خراب نمیشه البته دسته بیشتر از دو جهت خراب میشه یکی نشت چربی و خاک روی لمسیه دسته(اگر خوب کار نکرد دسته رو باز کرده و رویلمسیش با الکل یا با تمیز کننده قطعات کامپیوتری تمیز کنید) و دیگر خراب شدن پلاستیک زیرین دکمه که اون هم اگر مثل دسته سونی باشه حله
-
دوستان لطفا درایور برای دانلود بزاری..ممنون
-
تاپیک صد سال پیش رو آوریدن بالا الان دیدمش خندم گرفت ! چون الان گیم پد 55 هزار تومنی لاجی تک دارم ! که شوکم نداره !!!!! اون دسته هم هنوز دارم فلاپیشم هست ! ولی مشکل اینجاست فلاپی درایو ندارم که بخوام چیزی برای شما بذارم برای دانلود ! بعد مدل دسته ها با هم فرق می کنه قرار نیست درایورهاشون به هم بخوره !