سلام . .
با این مشخصات . . اگه نوکیا بخوای . . تا بتونی روی گوشیت برنامه هم نصب کنی ( سیمباین )
N70 گوشیه خوبیه . .
موفق باشید . .
Printable View
سلام . .
با این مشخصات . . اگه نوکیا بخوای . . تا بتونی روی گوشیت برنامه هم نصب کنی ( سیمباین )
N70 گوشیه خوبیه . .
موفق باشید . .
حالا کی گفته من خانوم هستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
حالا بالاخره w810 یا3250یاn70 یا؟؟؟؟؟
در ضمن آیا با گوشی های سونی اریکسون میشه از خدمات ایرانسل(مثل اینترنت و mms )استفاده کرد؟؟
در ضمن از دوستانی که تا به حال با نظرات خوبشون من و امثال من رو راهنمایی کردند تشکر می کنم.
به نظر من دبليو 810 از همه نظر از اين 3250 و ن70 بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا بالاخره w810 یا3250یاn70 یا؟؟؟؟؟
در ضمن آیا با گوشی های سونی اریکسون میشه از خدمات ایرانسل(مثل اینترنت و mms )استفاده کرد؟؟
هم تو صدا و دوربين و ال سي دي
در ضمن چه چيز شما رو به اين فكر انداخته كه سوني اريكسون نميتونه به اينترنت و ... وصل بشه و ام ام اس نزنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس قضیه ی 3g,gprs,....چیه؟؟؟نقل قول:
ببین ایرانسل نسل 2.75 هستش و gprs و edge رو ساپورت میکنه ...نقل قول:
پس قضیه ی 3g,gprs,....چیه؟؟؟
3G هم که نسل سوم تلفن همراه که هنوز هیچ اپراتوری تو ایران تکنولوژی این نسل رو نداره ( قراره اپراتور سوم که احتمالا 2-3 سال دیگه میاد از تکنولوژی نسل سوم استفاده کنه )
اما در مورد گوشیا w810 رو که میدونم edge رو ساپورت میکنه gprs رو همه که از 2-3 سال پیش همه گوشیا ساپورت میکردن ... n70 و 3250 رو نمیدونم edge رو ساپورت میکنن یا نه ...
كاملا" درسته
ج ار پي اس هم براي اينه كه سرعت دانلود اينترنت توي موبايل رو خيلي زياد كرده
در دبليو 810 كه اين فناوري رو داره 384 كيلوبايت در ثانيه است
و در دبليو 800 اين سرعت 50 كيلوبايت در ثانيه هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من شك نكن و دلبيو 810 رو بگير [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نقل قول:
پس قضیه ی 3g,gprs,....چیه؟؟؟
ببین ایرانسل نسل 2.75 هستش و gprs و edge رو ساپورت میکنه ...
3G هم که نسل سوم تلفن همراه که هنوز هیچ اپراتوری تو ایران تکنولوژی این نسل رو نداره ( قراره اپراتور سوم که احتمالا 2-3 سال دیگه میاد از تکنولوژی نسل سوم استفاده کنه )
اما در مورد گوشیا w810 رو که میدونم edge رو ساپورت میکنه gprs رو همه که از 2-3 سال پیش همه گوشیا ساپورت میکردن ... n70 و 3250 رو نمیدونم edge رو ساپورت میکنن یا نه
از راهنمایی هر 2تون ممنون
به نظر من n90 بگیر من چنتا از دوستام دارن و خیلی ازش رازی هستن
w810 اندازه صفحه آن خیلی کوچیکه