-
چی چیو حال کردین.
این کار مرورگرهای opera و firefox رو به کلی از کار میندازه .طوری که هیچ سایتی نمیاید.
ثانیا تاثیر انچنانی هم در سرعت IE به طوری که گفته شده(5برابر)
ندارد :x البته شاید در همان ابتدا سرعتی ایجاد کند ولی بعد از مدتی یه سایت معمولی نمی اورد. :evil:
حالا خوب شد قبل از این که این همه تغیر در رجیستری :یه restore
گرفتم. :idea:
-
حمید جان حتما یه جایی اشتباه کردی چون من الان از فایرفاکس استفاده می کنم و این کار رو هم انجام دادم
-
من حدود يك ساله از اين ترفند استفاده مي كنم هر وقت هم كه ويندوزم رو عوض مي كنم اولين كاري كه مي كنم همين سه كاره
البته رو كار سوم بيشتر تاكيد دارم براي مثال شما بعد از اينكه كار سوم رو انجام داديد و ريستارت كرديد چند تا برنامه رو مثل ورد يا فتوشاپ و... وچند تا هم پنجره اضافي تا حدود 10 تا بشه حالا همين طور كه پنجره ها باز هستن شات دان كنيد و از سرعت لذت ببريد
كار اول هم تاثير بسيار زيادي رو سيستم من داره
-
لطفا استفاده كنيد و ايراد نگيريد من اول فكر مي كردم كه همه اين ترفند رو بلدن ولي بعد از اينكه رو schoolnet مون اجراش كردم و معلممون كف كرد فهميدم كه اينجورياس
پيشنهاد مي كنم از سرويس پك 2 استفاده كنيد :arrow: :arrow:
-
دمت گرم خيلي تاثير مثبتداره !!
فقط ميگم اگه اون مرحله آخري رو به عددي بزرگتر از يك تغيير بديم بهتر نيس؟ چون سرعت منو استارت من خيلي زياد شده نميشه ازش استفاده كرد. از دستم در ميره :wink: ميشه؟
ممنون
-
سرعت منو استارت منم خیلی خیلی زیاد شده :shock:
-
اون قسمت menushowdelay رو ميتونيد از 0 تا 450 (فكر كنم تا 999 هم بشه) تغيير بدهيد.
-
سرعت اینترنت من که نصف شده
خیلی ممنون
دوست عزیز اگر منبع اطلاعات رو میگفتی بدک نبود
-
عليرضا خان
امتحان كردم ولي احساس مي كنم سرعت اتصالم تفاوتي نكرده. با اينترنت اكسپلورر البته.
مشكل از كجاست؟
-
454