من تو همین تاپیک گفتم که 5 گیگ 108 تومن , نه؟نقل قول:
;)
Printable View
من تو همین تاپیک گفتم که 5 گیگ 108 تومن , نه؟نقل قول:
;)
خب دوست عزیز ، شما به دو تا نکته " کوچولو " توجه نکردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :نقل قول:
اون مدلی که گفتی " قدیمی " محسوب میشه ... یعنی دیگه تولید نمیشه و تکنولوژی اش قدیمیه ( 4 سال پیش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ... در واقع قیمت واقعی این مدل 108 تومن نیست ، بلکه 180 تومن بوده و صرفا چون بخاطر قدیمی بودنش ، کسی نمی خریده ، مجبود شدن قیمتش رو بیارن پایین تا این تعداد باقیمانده هم فروش بره ... ( می تونی توی سایت های خارجی ببینی که قیمتش از 210 دلار پایین نمیاد .. یعنی همون 180 تومن خودمون !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ثانیا این مدل هارد داره ( و شما از اینجا هم می تونستی بفهمی که یه کلکی توکاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ... در حالیکه بحث ما صرفا روی مدل های فلشه ... چون اکثر مارکهای متفرقه توانایی تولید مدلهای هارد دار رو ندارن (تکنولوژی دقیق تر و گرون تری لازم داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ...
عین همین اتفاق واسه یه مدل قدیمی دیگه هم افتاده به اسم touch که 20 گیگ رو میدن 170 تومن !!!!!! به همین دلایل بالا ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته ، خیلی پایینه ...( مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین ) ... همونطور که گفتم بخاطر اینه که تکنولوژی این سری قدیمی شده و دیگه فروشی نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو حتما مخصوص شماست دوست عزیز
چه جوابیه کاملی داد دوست..:) ;)نقل قول:
من فردا-پس فردا مدل دقیقشو می پرسم ...
دوستن نضرتون در مورد muvo slim creative چیه؟ ظاهرن قیمتش تبقه گفته یکی از دوستان 76 تومانه؟!!
v100 از creative هستش که 2 گیگه و 105 تومن باید باشه
دوست عزیز
نتونستم جایی مشخصات این مدلی رو که گفتی پیدا کنم!!؟؟:sad:
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست من ، باور کن لازم نیست هزار جا سوال کنی ... شما از مدلهای خوب ( creative ) یه دفعه می پری به مدلهای متفرقه ( zcyber ) ... و مطمئن باش اینطوری نمی تونی تصمیم بگیری ... همین یکی دو مدلی که گفتم رو روش کار کن ..
اگه هم قبول نداری اشکال نداره ، شما مدلهایی که دوست داری رو بگو من واسه ات مقایسه می کنم .. حله ؟
muvo2 FM ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دیشب می خواستم این لینکو بدم (رایانه صبا) که سایت یهو دان شد!! (ساعت 2.5)
قیمتاش یه 10% گرونتر از بازاره ولی برا مقایسه خوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]