نه کلا اصلا کارت روش نیست :blink: مال همه اینجوریه حالا شاید مال شما جایزه داشته :biggrin: شایدم فروشنده گذاشته روش ولی در کل کارت روش نیست من خودم یه 512 براش گرفتمنقل قول:
Printable View
نه کلا اصلا کارت روش نیست :blink: مال همه اینجوریه حالا شاید مال شما جایزه داشته :biggrin: شایدم فروشنده گذاشته روش ولی در کل کارت روش نیست من خودم یه 512 براش گرفتمنقل قول:
شاید ضمانتنامههای مختلف با هم فرق داشته باشند. یکیشون بذاره اون یکی نذاره!
N73 بخرم يا P990 ?
N73
خرید P990 با این قیمت مساویست با پشیمانی
یکی از دوستام خریده مث چی پشیمونه. از صداش که خیلی شاکی بود
نقل قول:
n73 بخر حالشو ببر!
موقع خرید N73 چه نرم افزارهائی روش نصب هستن ؟
اونائی که دارن، از نظر اندازه خیلی بزرگ نیست ؟
مخصوصا برا خانوما !!!
از نظر من اندازش مشکلی نداره حالا نمیدونم سلیقه یه خانوما چجوریه ولی فکر نمیکنم واسه خانما مشکلی باشهنقل قول:
به نظر من خیلی خوشدسته :rolleye: من خودم تقریبا لاغرم واسه همین میتونم خودمو جایه خانما بزارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واسا برم تو حس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسشو گرفتم مشکلی نداره واسه خانما هم خوشدسته خیالت راحتتتتتتت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
:laughing: چه خوب حس میگیریا .... :happy:
خب نگفتی چه برنامه هائی روش هست ؟
کمک کنید بابا .... پس فردا خطم میاد .......... گوشی نَــــــوَدارم :puke:
ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آخه منظورت از برنامه چیه ؟ شما بگو جه برنامه ای لازم داری
به خدا به پیر به پیغمبر گوشیه بیستیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینو دوستو دشمن اعتراف میکنن که ان73 بهترینه دیگه بسه تو رو خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااااا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
:sad: بابا چرا میزنی ؟
بچه که زدن نداره
من اصلاً برنامه نمیخوام، میخوام بدونم این سیستم عاملش به چه درد میخوره
باشه قبول خوبه، مگه من میگم بده ؟؟
میخوام مطمئن شم، بعد برم k800 بخرم .... :tongue: