خوب به این سونی اعتماد نیست من شنیدم که اینها غیر قانونی وارد میشن و احتمالش هست که از طرف مخابرات قطع بشه
Printable View
خوب به این سونی اعتماد نیست من شنیدم که اینها غیر قانونی وارد میشن و احتمالش هست که از طرف مخابرات قطع بشه
سلام
اگه از گارانتی سیتادل بگیره حتما سریالش درسته و البته قیمتش هم 25 تومن گرونتر که با این تفاسیر باز هم همقیمت samsung x700 در میاد+ امکانات بیشتر + انتن دهی بهتر
حیف که این x700 یکم sar اش پایینه که اگه نبود واقعا به اون قیمت خیلی میرزید
به هیچ عنوان با ضایعات چینی موافق نیستم.نقل قول:
بهترین گزینه می تونه SAMSUNG X820 باشه. درسته یه کم گرونتره ولی واقعاً می ارزه.
راجع بهش فکر کن.
سلام
samsung x820 تنها یک اشکال داره و اون هم اینه که memory card نمیخوره و میدونم که 80 مگا بایت هم مموری داخلی داره و جزء موارد نادر هم هست که یک گوشی اینهمه حافظه داخلی داشته باشه ولی به هر حال 80 مگ خیلی کمه
حداقل 512مگ لازمه
منتظرم samsung یه گوشی با همه مشخصات x820 + کارت حافظه بزنه تا مستقیم بدون نگاه به گوشیهای دیگه برم سراغش
ولی فعلا که خبری نیست
در ضمن sonyericsson های ساخت مالزی حرف ندارن و حتی همون k750 چینی دست بیشتر گوشیها رو از پشت میبنده در همه چیز حتی sar k750=0.99
حالا این که میگن خزه و ............... به نظر من فقط یه حرف بیخوده
چون گوشی خوبی بوده دست مردم زیاد شده ولی این که دلیل بر خز بودن نمیشه
خوب یکی هم میبینی براش خز نیودن مهمه من توی موبایلستان یه نفر رو دیده بودم که میگفتم نوکیا و سونی خز شدن و میخوام سامسونگ بگیرم .......
راست میگی این ایکس 820 فقط یه مموری میخورد من هم میخریدمش . چون شنیدم کیفیت عکس عالیه . بزار ایکس 830 بیاد کل این واکمنها رو میخابونه . حدود 1 گیگ رم داخلی شه . بهترین گوشیه ام پی تری پلیر دار
سلامنقل قول:
SAR stands for Specific Absorption Rate, which is the unit of measurement for the amount of RF energy absorbed by the body when using a mobile phone
طبق چيزايي كه ديدم و خوندم من هنوز بر حرف خودم تاكيد مي كنم.با اين وجود بحثي نيست.ممنونم...
sar samsung x830=0.119
sar samsung x820=1.19
با این حساب از خیر x830 هم باید بگذریم تازه دوربینشم 1.3 هست و قیافش هم زیاد جالب نیست ولی x820 یه چیز دیگس حیف که مموری کارت نمیخوره
راستی بالاترین sar که من تا به حال دیدم samsung q200 بود با 1.941
آقایون یعنی x830 وارد بازار شده؟
کسی از قیمتش خبر داره؟
چون منم میخاستم اول x820 بخرم چون مموری نداره از خیرش گذشتم.
گفتم این ایکس 830 هم خوب انتن میده ولی به نسبت بقیه کمتر . نه که فکر کنید اصلا نمیشه باهاش صحبیت کرد .
ایکس 830 حدود 3 ماه یا 2 ماه دیگه به بازار وارد میشه این گوشی بر پایه ی ام پی تری پلیر ساخته شده نه دوربین