-
دوست عزيزم سلام
در مورد روم هاي ياهو من چون خودم اصلا دنبالش نيستم و وقتش رو هم ندارم نمي دونم كه كار مي كنه يا نه اما تا اونجايي كه از دوستان شنيدم فقط روم هايي كه كاربران درست كرده بودند رو ياهو پاك كرده و روم هاي خود ياهو پابرجا است. در انجمن خبرها يك تاپيك هست كه در همين مورد است. به اونجا يك سري بزن.
در مورد كاربردهاي مسنجر هم من نگفتم كاربرد مهندسي داره اما يكي از امكانات مسنجر كه در نسخه جديدش فراهم شده اين است كه مثلا شما مي توني به صورت تلفن با طرف مقابلت و با كيفيت خيلي بالا صحبت كني. در ضمن مي توني آف صوتي بگذاري. يعني قبلا اگه طرف مقابلت آنلاين نبود پيغام نوشتاري مي گذاشتي اما الان پيغام صوتي تا 2 دقيقه مي توني بگذاري. خيلي جالب هم هست وقتي دكمه call رو فشار مي دهي بوق آزاد مثل تلفن شنيده مي شه و اگه طرف آنلاين نباشه بعد از چند بوق آماده گرفتن پيغام مي شه و شما پيغام رو مي گذاريد تا طرفتون در هنگام آنلاين شدن بتونه اون پيغام رو گوش بده.
در ضمن يكي از كاربردهاي ديگه اش هم به عنوان مثال اينه كه خيلي از بچه ها از طريق همين مسنجر مشكلات و سؤالاتشون رو از هم مي پرسن (در صورتي كه فوري باشه) و خيلي موارد ديگه كه واقعا به درد بخور هست.
-
دستت درد نكنه
مثل اينكه نسخه جديدش پيشرفت كرده پيغام صوتي و ازاين چيزا بهش اضافه شده
ميرم داونلود كنم
با اجازه