سلامنقل قول:
يعني اينطور كه من فهميدم
مثل كلاس درس كه هر 45 دقيقه يك ساعت محاسبه ميشه
اينجا هم هر 45 ثانيه يك دقيقه حساب ميشه؟
پس براي همين هستش كه پول موبايل بيشتر از كاركردش مياد؟
منبعي براي اين مطلبتون داريد؟
Printable View
سلامنقل قول:
يعني اينطور كه من فهميدم
مثل كلاس درس كه هر 45 دقيقه يك ساعت محاسبه ميشه
اينجا هم هر 45 ثانيه يك دقيقه حساب ميشه؟
پس براي همين هستش كه پول موبايل بيشتر از كاركردش مياد؟
منبعي براي اين مطلبتون داريد؟
راستش خیر. منبع ندارم. ولی همه اینو می گن.
سلام
مي خواستم بدونم ايرانسل تا قزوينم آنتن ميده ؟ يا اصلا قزوين هم ساپورت مي كنن؟
اونوقت س م س مشكلي نداره براي فرستادن به خطاي مخابرات ، يعني ميرسه ؟ يا چند تايي بايد فرستاد تا يكيش برسه
ممنون ميشم
اصلا دلايل حرفاتون مشخص نيست ! اين 11 سالي كه از خطوط استثنايي :puke: مخابرات ايران استفاده كردين ! ايران تشريف داشتين ؟ اصلا موبايلتون روشن بوده تو اين 11 سال؟نقل قول:
عزيز جان شما يا كارمند تبليغاتي IRTCI تشريف دارين يا با كسي دعواتون شده اومدين اينجا اعصاب مردم و خورد مي كنيد يا اينكه 11 سال پيش 2 ميليون پول خط دادي الان با اين قيمت ها سوزش پيدا كردين !!!
تو اون سالها گوشي و خط يه چيز تجملي بود كارايي اش هم همينطور ولي الان فرق كرده جزو واجبات سبد خريد خانواده اس (بعضي وقتا از نون شب واجب تر !) خيلي ها كل كاسبي شون با موبايل و ...
پس هركي كيفيت بهتر و قيمت پايينتر ارائه بده مردم همون و مي خوان .;)
برای اینکه بدونی قزوین کی راه می افته، به شماره 09351300000 زنگ بزن و بپرس.نقل قول:
س م س هم اکثراً فوری می رسه. فقط ممکنه بعضی وقتا یه کم دیر برسه. (این لجبازی دولت کی می خواد تموم شه؟)
ولی از سیم کارت های دولتی که شماره ایرانسل رو میگیری، باید چند بار بگیری تا زنگ بزنه. بارهای اول و دوم ممکنه بنویسه: Number not in use
در صورتی که از تلفن ثابت، خط تالیا، تلفن کارتی یا هر خط دیگه ای غیر از خط IR-TCI بگیری، همون دفعه اول می گیره.
(این شرکت ارتباطات سیار هم داره شورشو در میاره)
مطالبی که دوستان گفتن غیر چند مورد که همیشه تو تاپیک ا وجود داره کاملا سودمند بود
ممنون از همه دوستانی که کمک می کنن
فکر می کنم من هم ایرانسل بگیرم فقط یه سوال هزینه sms در ایرانسل چه قدر هستش؟
من که همین کار رو کردم، ir-tci رو فروختم یه ایرانسل خریدم
هزینه ارسال هر sms معمولاً 13 تومان (2 تومان ارزانتر از دولتی) و در ساعات ترافیک sms (مانند اعیاد) هر کدام 16 تومان است.نقل قول:
من پول ریختم برای شماره رند
شما خبر دارین چند روزه میاد
کسی خبر داره سیمکارتای ایرانسل که از طریق اینترنت ثبت نام شده چند روزه تحویل داده می شه
می گن تماس گرفته می شه ولی هنوز با من تماس گرفته نشده