اره شايد تو هم راست بگينقل قول:
خيلي امكان داره به خاطر شهرت باشه
Printable View
اره شايد تو هم راست بگينقل قول:
خيلي امكان داره به خاطر شهرت باشه
بریتنی به تازگی پیشنهادهای بسیار خوب کاری را تنها برای این که دلش می خواهد به خوش گذرانی بپردازد رد می کند و تصمیم ندارد محبوبیت از دست رفته خود بعد از جدایی از همسرش را مجدد به دست بیاورد.
این جمله سه بار تکرار شده بود !!! بی خیال
من کلا با پاپ سر جنگ دارم ولی اسم تایپیک رو که دیدم گفتم بیام ببینم خبرهای تازه در مورد این خانوم چیه که دیدم خبر جدیدی نیست.
اگه شنیده باشین این خانوم اخیرا به مهمانیهای شبانه ( خفن پارتی !!! ) زیاد دعوت میشه و در بسیاری از این مهمانی ها حضور داره ، البته به صورت بسیار عجیبی . لطفا این رو سانسور نکنین . ایشون لباس زیر نمی پوشه و به این مهمانی ها میره که از خیلی از همین مهمانی ها در حالت مستی ازش عکس های زیادی گرفته شده . اخیرا هم جناب مل گیبسون که ازش انتظار نداشتم از بریتنی دفاع کرده و گفته ما به زندگی خصوصی بریتنی چه کار داریم؟؟؟
البته خودش کار داره و همونطوری که می دونین بریتنی شوهر نداره و احتمال کم ( 100 % ) جناب گیبسون میخواد با بریتنی ازدواج کنه .
حالا اینقدر بگین دیوونه شده که بره خودکشی کنه!!!!!!!! بابا ولش کنین.
اینقدر پول داره که بتونه مغزشو عمل کنه نگران چی هستین؟
اگه دوسش دارین که هیچی اگه نه هم در موردش حرف نزنین خوب
بابا اصلا اینا ارزش بحث کردن دارن ؟ بریتنی اسپیرز و سایر خواننده های زن هالیوودی زاییده سیستم تبلیغات محور هستن. یعنی دیگه از حالت انسانیت خارج شدن. شما بشینید و به یه روز زندگی مثلا همین بریتنی اسپیرز فکر کنید. به نظر شما در طول روز چه کارهایی میکنه ؟
متالیکا جان شما به تاریخ تاپیک دقت کردین؟؟؟ :laughing:نقل قول:
آره ماله 5 ماه پیشه... چجوری شد من این تاپیک رو پیدا کردم ؟ آهان یه چیزی سرچ کردم تو انجمن موسیقی بعد تو نتایج اسم این تاپیک رو دیدم. دیگه به تاریخش نگاه نکردم و پست دادم. از تمام اهل قبور به دلیل نبش قبر معذرت خواهی میکنم.
امیدوارم خدا همه ی شما را شفا دهد(با عرض پوزش)
شما ها چه کار به این کارها دارین؟؟؟
داداش ما یه بار این تاپیک رو نبش قبر کردیم شما دوباره چرا اینکارو کردی ؟