سلام جمیعاً
با عرض شرمندگی از همهء دوستان :11:
یه مدت نتونستم بیام.
نقل قول:
من تازه شروع به یادگیری افتر افکت و مایا کردم به نظرت این نرم افزار ی که گفتی چقدر قدرت داره نیازمو بر طرف میکنه.
هر چیز به جای خویش نیکوست ...
ولی من می گم عالیه.
نقل قول:
از کجا گیرش بیارم آیا فرمت ورودیش مثل پریمیر وادیوس.
همه چی قبول می کنه ... می تونم بگم بیشتر و بهتر از بقیه.
نقل قول:
امیدوارم ناراحت نشی رفیق :راستی گفته بودی میکس برای صدا هستش من از چند نفر پرسیدم گفتن نه در موردش توضیح بده
چرا ناراحت بشم؟
توی زبان لاتین، واسه این کارها اسم خاصی در نظر نگرفتن. به ویرایش صدا می گن Mix و به ویرایش تصویر می گن Edit.
حالا این که ما به ویرایش تصویر می گیم مونتاژ واسه اینه که سبک فیلم سازی ایران، برگرفته از سبک فرانسویه. به خاطر همین، خیلی از اصطلاحاتی که به کار می بریم، از زبان فرانسوی گرفته شده.
(من ادعا نمی کنم که چیزی بلدم و کاره ای هستم ولی) اونایی که ازشون در مورد این کلمات سوال کردی، تا حالا کار رسمی واسه صدا و سیما انجام دادن؟
نقل قول:
می خوام بدونم با کارت NX که جدیدترین کارت هست جواب می ده یا باید حتما کارت خود avid باشه؟
کارت NX یکی از بهترین کارت ها هست، ولی جدید نیست.
قبلاً عرض کردم که لیکوئید فقط پانل خودش رو می شناسه؛ که اون هم اکسترناله. یعنی با USB به کسی وصل می شه.
نقل قول:
سلام . نسخه هفت این برنامه بدون باکس کار میکنه یا نه ؟؟؟
در ضمن از این قویتر هم هستش یا نه ؟
پانل لیکوئید (همون باکسش) فقط واسه ورود و خروج تصویره. می تونی با ilink هم ورود و خروج تصویر رو انجام بدی.
منظورت از قوی تر چیه؟
سیما جان
عضویتت رو تبریک می گم ... ان شاءالله از حضورت استفاده کنیم (اما به صورت فارسی). :46:
لیکوئید که توی بازار فراوونه. فکر نکنم به دردسر دانلودش بیارزه.
التماس دعا
یا علی