حرف هاي شما جالبه ... آخه رو هيچ منطقي نيست !
نقل قول:
فردا نه ... 10 سال ديگه ! (تازه بستگي داره كي رييس جمهور بشه)
بحث رو سياسي نكنيد . هر كسي كه انتخاب بشه بايد ايران رو وارد اون سازمان كنه پس فكر مي كني پروژه لينوكس براي چي هست ؟ براي همينه كه بسترش آماده بشه
شما چرا احتمال اينو نمي دي كه همين فردا اين قانون گذاشته بشه ؟! آدم بايد براي همه شرايطي آمادگي داشته باشه . اگه اينطوري بخواي فكر كني 10 سال ديگه هم به قول خودت همين حرف رو مي زني . مي گي حالا تا فردا . مشكل ايراني ها همينه كه فقط سطح رو نگاه مي كنن ...
نقل قول:
خوب يك برنامه بگو مشكل نداشته باشه؟
بالاخره كار انسان كه بدون خطا نميشه، باید کمی هم انصاف داشت.
من نمي گم برنامه يه بدون اشكال وجود داره ولي مي گم كه ويندوز اوضاش خيلي خيطه ! من يه زماني خيلي تو كار هك بودم اون موقع بود كه فهميدم اين ويندوز چيه . يه سري باگ داره كه واقعا وحشتناكه ! من از اون روزي كه اين باگ ها رو ديدم سريع دستگاه خودم رو پاكسازي كردم و اطلاعاتم رو روي سي دي زدم ( بعضي هاش كه هيچي ! هيچ برنامه اي هم جلوشو نمي گيره چون باگ ويندوزه )
نقل قول:
- بیشتر شرکت ها برنامه هاشون تحت ویندوزه چون کاربرها می خوان.
2- کاربرها بیشتر از ویندوز استفاده می کنند چون بهتر و ساده تر هست.
3- حالا گناه ماکروسافت چیه که حتی شما هم که از ویندوز بد میگی حاظر نیست بی خیال ویندوز بشی؟
خب اين معلومه كه چون بيشتر مردم از ويندوز استفاده مي كنن شركت ها هم ورژن ويندوز مي زنن . خب اينم مي شه هموني كه گفتم ديگه : ماكروسافت نون معروفيتش رو مي خوره
نقل قول:
- کاربرها بیشتر از ویندوز استفاده می کنند چون بهتر و ساده تر هست.
اينو جايي نگو چون بهت مي خندن :arrow:
نقل قول:
- حالا گناه ماکروسافت چیه که حتی شما هم که از ویندوز بد میگی حاظر نیست بی خیال ویندوز بشی؟
گناهش رو كه بالا گفتم . جنسشم اصلا خوب نيست . اينم گناهش ! در ضمن من الان هم ويندوز دارم و هم لينوكس و چون مودمم در لينوكس نصب نمي شه مجبورم با ويندوز بيام تو نت
نقل قول:
این که لینوکس از ویندوز بهتر تر هست همه اش تبلیغات ضد ماکروسافته .
يه چيزي ازت مي پرسم خداوكيلي راستش رو بگو : شما خودت از لينوكس استفاده كردي ؟!
اگه استفاده مي كردي يه همچين حرفي نمي زدي
نقل قول:
من چند وقت پیش یک مجله خارجی رو دیدم که مقایسه بین لینوکس و ویندوز انجام داده بود ، در بیشتر قسمت ها ویندوز از لینوکس سر تر بود.
(مثلا تعداد پچ های اصلاحی با درجه فوق العاده خطرناک لینوکس به مراتب بیشتر از ویندوز هست)
لينك رو لطف مي كنيد :arrow:
نقل قول:
شاید 5 - 6 سال پیش ماکروسافت رقابت نا سالم داشت ولی الان چی؟ مگر نمیبینی الان هر شرکت در پیتی هم از ماکروسافت شکایت میکنه؟
الانم داره اين كار ها رو انجام مي ده البته يه سياست ديگه گرفته . همين شكايت ها هست كه نشون مي ده كه هنوز اين كار ها رو ادامه مي ده .
نقل قول:
خوب چه کسی جلوی بقیه شرکت ها رو گرفته؟ چرا سیستم عامل بهتری ارائه نمیکنه که مردم هم خوششون بیاد؟
مگه الان سيستم عامل بهتر نيست ! گفتم كه بالا مشكلاتش چيه :roll:
نقل قول:
من غیر از این آنتی ویروسی که الان دارم یک بار از پاندا استفاده کردم اما چون خوشم نیومد پاکش کردم اما فحش ندادم!
خب شما خوشت نيمده اينكه ... من مي گم شما چند تا ويروس ديگه پيدا كني يا اصلا اين نه ! شما كلي اطلاعات مهم داري سر همين چيزا بپره اونوقت چي كار مي كني ؟