خيلي ممنون.
Printable View
خيلي ممنون.
اونایی رو که بلدم رو جواب میدم
کنکور نمیدی و میری دانشگاه مورد علاقت .نقل قول:
1- مزاياي واقعي که اين جشنواره ميده و تا حالا هم داده و حرف نيست چيا هست؟!
خلاقیت و سادگی براشون مهمه بیشتر از همه .نقل قول:
5- چه اختراعي رو اونا مي پسندند؟! ايا فقط بايد يک چيز ساده باشه يا ميشه يک وسيله ي نظامي هم باشه؟!
بستگی داره . ولی اگه میخوای تانک بسازی بیخیال شو . زیاد تو این ضمینه نمیشه امیدی داشت . چون هزینه و امکانات بالایی میخوادنقل قول:
6- اگر اختراع مصرف نظامي يا جنگي داشته باشه توي جشنواره ارزش داره ؟!
من نمیشناسم . ولی مهمترینش همین خوارزمیه که این امکانات پذیرش بدون کنکور و ... میدهنقل قول:
7- به غير از خوارزمي چه جشنواره ي ديگه با اين مزايا هست ؟!
کلا اختراعات نظامی از یکسری لحاظ ها خطرناکن . به عنوان کسی که تجربه داره تو این ضمینه توصیه میکنم ضمینه ی کاریتو عوض کنی .نقل قول:
9- اختراعات نظامي رو بايد به چه جشنواره اي داد همين خوارزمي يا جاي ديگه؟!
نخبه تو ایران فقط یه اسمه . به خیلیا میگن . (جناب رییس جمهور هم تو یکی از مصاحبه ها میگفت من نخبه هستم )نقل قول:
10- چه کسي رو نخبه حساب مي کنند ؟! از ضريب هوشيش با ازمايش مي فهمند يا اختراعش؟!
بفروشی ؟ طرحت باید خیلی خاص باشه تا یه دولت طرحت رو بخواد ازت بخره که اونم بستگی به طرحت داره . ولی معمولا زیاد اهمیتی نمیدن .نقل قول:
11- اگر طرحت رو به کشور هاي ديگه بفروشي چه بلايي سرت مياد؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما بین المملی میخوای شرکت کنی یا چی ؟ سایت داره خود خوارزمی یه سرچ بکننقل قول:
12- تا کي بايد کار رو تحويل بدي تا از مزاياي جشنواره بتوني استفاده کني؟!
لطفا به سؤالات زیر پاسخ دهید:
سوال1-زمان ثبت نام و زمان مسابقه ی جشنواره ی خوارزمی؟
سوال2- مزایای جشنواره برای افراد برگزیده در مقطع لیسانس؟
سوال3- در مقطع لیسانس شرایط شرکت در جشنواره چگونه است؟ ( ارتباط طرح با رشته ی تحصیلی)
منتظر ایمیلتان هستم.
سلام حالتون خوبه من میخوام توی جشنواره شرکت کنم هیچی هم نمیدونم یعنی درباره جشنواره:41: اصولا کار عملی یا برنامه نویسیه یا مقاله هم هست چجوریه از کجا کارهای بقیه را ببینم که بدونم در چه سطحیه در ضمن رشته ام کامپیوتر نرم افزاره لطف میکنید اگه راهنماییم کنید خیلی ممنون:20:
سلام موضوعات نجومی که تا به حال در جشنواره مطرح شده؟:13:
نفرات برگزیده هر دانشگاهی و هر رشته ای که بخوان میتونن برن یا باید مرتبط با طرحشون باشه؟
نقل قول:
با سلام
در رشتههاي علوم پزشكي
نفرات اول تا سوم برگزيدگان جشنواره جوان خوارزمي و مسابقات و جشنوارههاي علمي داخلي و بينالمللي به شرط شركت در آزمون سراسري و كسب حدنصاب نمره علمي بر اساس توزيع امتياز مربوطه در رشته / محل موردتقاضا ( مازاد بر ظرفيت ) پذيرفته شود .تبصره 1: توزيع امتياز براي برگزيدگان به شرح ذيل ميباشد :1- نفر اول كسب حدنصاب نمره علمي برابر 85% آخرين نفر گزينش آزاد در همان رشته/محل2- نفر دوم كسب حدنصاب نمره علمي برابر 90% آخرين نفر گزينش آزاد در همان رشته/محل3- نفر سوم كسب حدنصاب نمره علمي برابر 95% آخرين نفر گزينش آزاد در همان رشته/محل
برای اطلاعات بیشتر به لینک ذیل مراجعه کنید:
کد:http://kharazmi.medu.ir/
میشه یکم واضح تر توضیح بدیننقل قول:
من واسه خوارزمی یه طرح موشک آبی دارم اما یکم تو محاسبات سرعت ومسافتش مشکل بر خوردم اگه میتونید یه کمکی کنید:3::3::3:
:5::46::8::10::19::18::27::21::2::40::11::12::7::1 1::6::9::39::43::44::42::37::45::3::22::24::35::38 ::36::29::25::32::33::34::47::32::16::17::1::28::1 4::15::rolleye::):biggrin::laughing::happy::cool:; ):tongue::angry::sad::puke::evil::headphone:wub::t humbsup::grrr::10::27::8::5::46::20::41::31:man yek chizi dorost ksrdam.chejori ersal konam?