بهترين گزينه ايسوز1608 باقيمت 38 هستش باور نداريد از مافيا جونم بپرسيد
من باهاش خيلي راهتم كاغذم توش بزاري فوري ميخونه!!!!! چه برسه به dvd
Printable View
بهترين گزينه ايسوز1608 باقيمت 38 هستش باور نداريد از مافيا جونم بپرسيد
من باهاش خيلي راهتم كاغذم توش بزاري فوري ميخونه!!!!! چه برسه به dvd
تایید میشهنقل قول:
سلام به دوستان عزيزم
دنبال DVD Writer خوب و مناسب ميگردم. بين انبوه رايترها حيرانم!
چند تا برند بعد از كمي تحقيق نظرمو جلب كردن. خودم نظرم رو سوني بود اما با خوندن مطالب اين فروم متوجه شدم ظاهرا سوني 830 با بعضي مدياها مشكل داره.
بنابراين الان بيشتر به بنكيو - ال جي- HP و فراسو فكر ميكنم. نظر شما بين اين چند تا مارك چيه؟ بنكيو مثل اينكه خودشم ليبل ميزنه و گارانتي 4 ماه تعويض داره. منتظر نظر جناب مافيا و ديگر دوستان هستم.
ممنون
من حدود یه ساله Suzuki گرفتم خیلی راضیم
سلام!نقل قول:
من خودم یه Plex 760sata میخوام بردارم
پیشنهاد من به شما اگه جنس خوب میخواین و قیمتش براتون زیاد اهمیت نداره
اون هست!
ولی اگر یه DVDRW خوب میخواید با قیمت مناسب
HP بهترین گزینه هست به نظر من !
بعد BenQ
بعد LG
نقل قول:
Plex 760sata را از کجا میشه خرید؟
نمی دونم !نقل قول:
خودم در به در به دنبالشم ;) گیر نمیاد!
لوتی ها یه سری اومد توی بازار زدنش توی هوا :laughing: :biggrin:
یکیش هم نگذاشتن برای ما :laughing: :biggrin:
شرکتش سریر کالا هست این هم سایتش هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی 716 IDE فعلا داره !
755Sata هم هست. ( البته تو شیراز )
تو شیراز نمایندگیش میگفت بعد از عید میاد .
خدا کنه:biggrin:
بهترين Plextor هست فقط گرونه ولي کارايش حرف نداره از ظاهرش هم ملومه که قرص و حسابي هست
من تو مجتمع پايتخت مدل SATA اون رو هم ديدم ولي چون 40 هزار تومن اختلاف قيمت داشت و از طرفي هم مادر برد من بوت از رويSATA نداره گفتم اگه بگيرم با توجه به اينکه هاردم هم ساتا هست شايد نتونم ويندوز باهاش نصب کنم ؛ البته گرونيش مهمتر بود بوت شدن بيشتر بهانه بود :rolleye:
Sata اگه توی بوت تاثیری داشت هیچ وقت برای دایور عرضه نمی شد !
هارد 200 م داره یواش یواش پر میشه اساسی !
اگه فکری به حالش نکنم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه دوستان توی تهران دیدن شرکت سریر کالا 760 sata رو آورده حتما به من بگن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه boot from SATA در bios نداشته باشه مادر بردت تاثيري ميزاه که گريه آدم در مياد
منم توضح دادم که در bios مادر برد من اين گزينه نيست ! و براي اينکه از روي هارد sata بوت کنم بايد تمام گزينه ها رو disable کنم و تنها boot from other device رو فعال بزارم ! حالا اگه dvd هم SATA باشه که نميتونم ويندوز بريزم :blink: