نقل قول:
اقا من موافقم... شروع کن خودت
Printable View
نقل قول:
اقا من موافقم... شروع کن خودت
خوب !
از
بوت کردن و توضیحات کلی
شروع میکنیم:
شما برای بوت دو راه دارید:
1- بوت از طریق CD که ساده ترین راه هست.
2- بوت از روی فلش مموری USB
راه دوم، خودش 2 حالت داره:
الف - Bios رایانه شما قابلیت USB Boot داره، که خوب خوش به حالتون هست و کافیه فایل Slax Iso یا فایل مخصوص USB که دانلود کردید رو روی USB تون extract کنید.
دو تا پوشه slax و boor ایجاد خواهد شد.
در ویندوز، فایل bootinst.bat رو از پوشه boot اجرا کنید که در مورد فلش مموری، فکر نمیکنم تاثیری داشته باشه، چون MBR درایو رو تغییر میده.
ب- اگر رایانه شما قابلیت USB boot رو نداره، باید با یک CD یا Floppy رایانه رو بوت کنید و بعد فلش مموری رو به رایانه بشناسونید و بعد هم slax رو بوت کنید.
بهترین کار اینه که یکی از این فایل های iso (آخرین ورژن بهتر!) slax-boot-usb-from-cd رو از اینجا بگیرید:
آخرین نسخه ، 6.0.8 هست.کد:ftp://ftp.slax.org/SLAX-6.x/
بعد اون رو میریزید روی CD و با اون رایانه رو بوت میکنید در حالی که فلش مموری هم وصل هست، خودش اتومات فایل های slax رو روی فلش پیدا میکنه و اون رو بوت میکنه.
پ.ن:
من خودم دل سرد شدم از این slax.
آخه هر چی تغییرات انجام میدی ، در بوت بعدی ، روز از نو و روزی از نو !
البته میشه تغییرات رو ذخیره کرد، ولی باید هر دفعه ذخیره کنی، بعد دوباره لود کنی.
توزیع بهتری سراغ دارید که بشه تغییراتش رو راحت Save/Laod کرد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان با این ور برن ، اگر سوالی بود بپرسن.
بهترین منبع هم خود سایت Slax.org هست.
قمست انجمن گفتگو:
برای دریافت Module یا همون برنامه :کد:http://www.slax.org/forum.php
البته ماژول ها بسیار بیشتر هستند، اما این جا فقط تایید شده ها قرار دارند. باید بیشتر جستجو کنید.کد:http://www.slax.org/modules.php
سلام.
دوستان Module اي براي Slax يا کلا برنامه اي براي لينوکس (ترجيحا همون ماژول مخصوص اسلکس) سراغ داريد که باهاش بشه تنظيمات Vga out رو انجام داد ؟
براي Laptop ميخوام. يعني مثل ويندوز، Output to Monitor داشته باشه و بتوني resolution خروجي رو هم انتخاب کني.
براي تلويزيون LCD
ممنون.
آیا هیچ برنامه پرکسی برای slax یا لینوکس هست ؟ مثل همون fr e e gate یا ul su rf برای ویندوز ؟
ممنون.
با سلام آموزش اسلاكس كسي داره ترجيحا" فارسي سوال دوم هم اين كه چطوري ميشه به اينترنت وصل شد در ضمن 1- من چيزي از لينوكس بلد نيستم پس در صورت راهنمايي كامل توضيح بديد 2- اسلاكسو تو فلشم دارم و با فلش لودش مي كنم