نمیدونم منظورتو درست متوجه شدم یه نه؟ولی صفحه فینگرتاچ هستش ولی شماره گیر کار میکنه وای لمسی است درست مثل مدل شکلات ال جینقل قول:
Printable View
نمیدونم منظورتو درست متوجه شدم یه نه؟ولی صفحه فینگرتاچ هستش ولی شماره گیر کار میکنه وای لمسی است درست مثل مدل شکلات ال جینقل قول:
چشم حتمآ ازش میپرسم که از کجا میاره و بهتون میگم.
در مورد اين جمله ممنون. اما من نه w950ونه p990 دارم ولي اگه مايه گيرم بياد شايد اگر همين جوري كهp990 داره ارزون ميشه تا 2-3 ماهه ديگه خريدم و همون جور كه گفتم قبلا ان91 دارم.با اينكه اينجا براي سوني اريكسون است ولي يه توضيح در رابطه با ان91 بدم:
1.انفرارد نداره
2.مثل گوشي شما داراي symbian OS v9.1 است
3.داراي صفحه لمسي مثل 950 نيست
4.داراي وضوح 208*176 ولي 950 داراي 320*240 است
5.داراي 4گيگابايت هارد ديسك و30 مگابايت حاظه داخلي است ولي 950 داراي 4گيگا بايت حافظه داخلي است(در مورد اينگه ميگن ان91 مرتب هنگ ميكنه يه رفع ابهام بكنم كه اول كه خريدم چون ناشي بودم يه چند بار هنگ كرد ولي وقتي راه افتادم و يه بارم آپديتش كردم الان مدتهاست هنگ نكرده.)
(ان 91سرعت بالاي نداره ولي با انكه حدود 1گيگا بايت روش ريختم ولي تغييري نديدم در مورد w950 هم بگم فلش آنبورد داره تا سرعتش كم نشه ولي بازم شما بايد نظر بديد)
6.در مورد پخش آهنگ 950 ميتونه ACC.MP3 بخونه ولي ان91 ميتونه real.ACC.+ACC.+eACC.WAV.WMA.M4A.AMR-NB. Tones رو ساپورت كنه و به ان 91 هر هدفوني كه بخواي نسب ميشه
7. 950 داراي Mega Bass است ولي ان91 نداره ودر رابطه با صدا : صداي ان91 خوب نيست يعني براي اين كه بهتر دستتون بياد بگم يه مدتي w810 دستم بود صداش در حد اون ولي بم تر ولي هندزفريش فوق العاده است
8.شبكه هاي UMTSوGSM مثل 950 است.
9.داراي دوربين 2مگا بدون فلش وفكوس اتمات ولي زوم قوي داره (در رابطه با اون كه گفتي دوربين ديجيتال دارم بايد بگم نميشه مثل گوشي هميشه همراه آدم باشه من زياد از دوربين استفاده نمكنم ولي بعضي وقت ها لامسب بد احتياج ميشه و نبود دوربين در 950 يكم اذيت ميكنه)
10.مثل 950 داراي GPRS كلاس 10 است وليٍٍِْEDGEكلاس 10و WI-FI 802.11 شبكه بيسيم رو داراست كه 950 نداره.
11.داراي 64 كنال پلي فنيك است كه 950 40 تا است ولي ربطي به بلندي صدا نداره
12.داراي بلوتوث 1.2 و950 داراي بلوتوپ Stereo A2DP است
13. USB نسخه 2 است
14. چاپ مستقيم به وسيله بلوتوث داره
15.ولي باطري ضعيفتري نسبت به 950داره
16.مثل 950 كارت حافظه نميخوره يعني نياز هم نيست
در کل راضی هستی؟درباره دوربینم نظرتو قبول دارم :)نقل قول:
ولی در کل فکر میکنم ان 91 در مقایسه با پولی که داده میشه کارایی آنچنان نداره شاید فقط بشه گفت که از نظر قیافه و ظاهر خیلی خوب هستش که خود منم از قیافش خیلی خیلی خوشم میاد موافقی؟
منظورت رو نمي فهمم اگر استفاده از اينترنت واز اين چيزهاست كه همه گوشي ها در حال حاضر نا كارامد هستند.يه چيزه ديگه هم به موارد مطالب بالا اضافه كنم براي n91 n73 n80 سري music edition امده كه مشكي رنگه و يه تفاوتهاي سخت افزاري ونرم افزاري داره مثلا در n91 بجاي 4 گيگ 8گيگ هارد ديسك(تركونده) داره و تو كلوپ نوكيا الان براي ان 73 دارن تغييرات نرم افزاري شو رو حل ميكنن ولي نميدنم براي ان 91 هم هست يا نه؟
البته يه سري مسائل كه در بالا گفتم مثل سرعت از طريق آپديت خيلي بهتر ميشه
عكس بلد نيستم قرار بدم وگرنه عكسش رو ميزاشتم!!!!
در مورد اينكه راضي هستم يا نه :اولش نه چون مي خوستم w900 بگيرم گيرم نيومد كل اين علا الدين پيدا نشد بعد يكم هم اذيت كرد اولش بعد كه آپديت كردم توپ شده والان راضيم فقط صداش كمه.
با سلام
من می خوام یه گوشی بگیرم
به نظر شما کدومش بهتره؟ W850i یا W950i
کلی دربارش نظر بدید و من میخوام کیفیت صداش بالاتر باشه و ...
با تشکر
من صدا هاي اين گوشي هارو نشنيدم ولي به گفته دوستان w850بيشتر w900بيشتر w950 است
سلام خوب هستین شما؟نقل قول:
همانطوری که قبلآ گفتم من با W850i کار نکردم و کیفیت صداشو نمیدونم در چه حدیه ولی من از صدای W950i خیلی راضی ام و مشگلی توش نمی بینم.
موفق باشی;)
برای درج تصاویری که در کامپیوتر خود دارید و یا نمی خواهید از آدرس اصلی آن استفاده کنید می بایست آنرا در فضای وب قرار دهید و سپس آدرس آنرا در بخش درج تصویر ویرایشگر تصاویر قرار دهید.روشی ساده برای قراردادن تصاویر استفاده از سایتهای ارائه فضای (Host) رایگان هستند . کار با برخی از این سایتها بسیار ساده است و تنها کافیست در صفحه مربوط در آن سایت تصویر مورد نظر خود را با زدن دکمه (Browse) انتخاب کنید و سپس دکمه ای تایید یا Upload را بزنید بعد از مدتی کوتاهی تصویر در آن وب سایت قرار گرفته و آدرس آن در اختیار شما قرار می گیرد.حال کافیست آدرس تصویر را در ویرایشگر متن وارد کنید.برخی از این سایتها نیز نیار به ثبت نام دارند و معمولا فضای مشخصی را در اختیارتان قرار میدهند مزیت استفاده از این سایتها با وجود پیچیدگی اولیه مدیرت کامل بر فایلهاست بطوریکه حذف یا جایگزین کردن تصاویر امکان پذیر است.نقل قول:
در ادامه برخی از سایتهای ارائه کننده فضای رایگان برای درج تصاویر معرفی شده است . موارد ابتدای فهرست نیازی به ثبت نام نداشته و استفاده از آنها ساده تر است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد این سری جدید ان 91 گه گفتی رفتم سایت خود نوکیا نوشته که موجود هستش ولی می دونی ایران اومده یا نه؟نقل قول: